Gözlerımle severim ömrün kısa bilirim canım tutmak isterse hevesımı yenerımbenim de telefonda cocuk sarkıları uygulaması var mink yüzlü kelebek hoş benekli kelebek şirin yüzlü kelebek boncuk gözlü kelebek :) favorim. bir de arkadasım essek tabi
Canim çınargider canım herbebek bir degil k, ama cınara aferin prematüre ve güzelce hareketlenmiş :) bizimkileri yakalamıs massallah ona
Hangi uygulama?benim de telefonda cocuk sarkıları uygulaması var mink yüzlü kelebek hoş benekli kelebek şirin yüzlü kelebek boncuk gözlü kelebek :) favorim. bir de arkadasım essek tabi
Çok güzel ya :) bayıldım maşallah :)Evet cd mizde oda var, kaç numarada hangı şarkı var bılıyorlar uc ac anne 4 ac beş aç
Kis biliyorum aaaa :) ben sana attigim mesajda onu tebrik ettim onun bebis ayina gore bizimkini gecmis :)
Covuk sarkilari yaz cikar cnm. Yarin bakip link paylasimHangi uygulama?
Cnm google play de bebek sarkilari yazinca cocuk sarkilari (internetsiz) basligi. Panda resmi var ustundeHangi uygulama?
Ne coktur çeşitleri, bal özü içtikleriGözlerımle severim ömrün kısa bilirim canım tutmak isterse hevesımı yenerım))
Karşılaştırınca ne oluyor ki, neden uzulelim, kımse uzulmuyor konuşuluyor sadece, dedıgın gıbı her cocuk farklı bırının bişeyı yapması onun gelişiminin önde oldugunu göstermez kı,Hic bir bebek diğeri ile kiyaslanamaz burda sürekli karsilastirmalar yapiliyor kimisi üzülüyor buna gerek yok arkadaslar her bebeğin gelişimi kendine özeldir ve gelişim nöbetleşe olur kimi bebek erken konuşurken kimisi erken yürür kimisinin algisi kuvvetli kimisinin fiziksel özelliği bu yüzden bebislerimizi kiyaslamayalim
Bende spinal anestezi oldum bu aralar cok bel ağrım var sabahları özellikle ondan mı oluyor acaba ben kilolara bağlamıştım amakızlar sutu sağıp verenler ne alemdesinz spinal sezeryan olanlar sırt ağrınız varmı omuiliğim kırılmış gibi o kadar ağrım varki anlatamam sut sağmakta artık beni cok yoruyor işede başladım bitkin haldeyim . bebişin uykularıda azaldı pilim bitti yani
Bence anesteziden filan degil. Bizim tosunlar agritiyor beli. Sabahtan aksama kadar kucaktalarBende spinal anestezi oldum bu aralar cok bel ağrım var sabahları özellikle ondan mı oluyor acaba ben kilolara bağlamıştım ama
Aynen. Bizimki daha bugun ilk defa yuzustu dondü. Sonra da ciyak ciyak bagirdi. :)Ne coktur çeşitleri, bal özü içtikleri
Karşılaştırınca ne oluyor ki, neden uzulelim, kımse uzulmuyor konuşuluyor sadece, dedıgın gıbı her cocuk farklı bırının bişeyı yapması onun gelişiminin önde oldugunu göstermez kı,
Burdabenım kızdan kuçuk bebekler nerdeyse emekleyecek benım kız bı turlu totosunu oynatamıyor, bunda uzulecek bişey yokki nasıl olsa olacak allahın ıznıyle
ayni benkızlar sutu sağıp verenler ne alemdesinz spinal sezeryan olanlar sırt ağrınız varmı omuiliğim kırılmış gibi o kadar ağrım varki anlatamam sut sağmakta artık beni cok yoruyor işede başladım bitkin haldeyim . bebişin uykularıda azaldı pilim bitti yani
kızlar dün misafir kabul günümdü. 9 kişilik misafirime ben ve kızkardeşim hizmet ettik. ama nasıl zor geçti anlatamam. çocukta dün çok huysuzdu. sabah evi sil süpür, kek börek yap, misafir ağırla, çocukla uğraşşş.. mahvoldum ya! kan ter içinde kaldım (kan kısmı dogru :) ) regl oldum! bu doğumdan sonraki ikinci reglim. şuan çok ağrım var.. işe gitmedim evdeyim. yarında annem ameliyat olacak boynundaki tümörden ötürü. bu yüzden yarın ve çarşamba izinliydim zaten. bugünde aradım yıllık iznimi kullanıcam bu hafta yokum dedim. kasıklarım fena ağrıyor, üstüne birde dünün Üstüste gelmiş gecmiş olsun canım ama o kadar misafir ağırlamak zor bebekli insana yardım eden de olsa olmuyor birde bebekler farkediyor sanki annede ki sitresi ekstra huysız oluyorlar yorgunluğunu...
kızlar sutu sağıp verenler ne alemdesinz spinal sezeryan olanlar sırt ağrınız varmı omuiliğim kırılmış gibi o kadar ağrım varki anlatamam sut sağmakta artık beni cok yoruyor işede başladım bitkin haldeyim . bebişin uykularıda azaldı pilim bitti yani
kızlar dün misafir kabul günümdü. 9 kişilik misafirime ben ve kızkardeşim hizmet ettik. ama nasıl zor geçti anlatamam. çocukta dün çok huysuzdu. sabah evi sil süpür, kek börek yap, misafir ağırla, çocukla uğraşşş.. mahvoldum ya! kan ter içinde kaldım (kan kısmı dogru :) ) regl oldum! bu doğumdan sonraki ikinci reglim. şuan çok ağrım var.. işe gitmedim evdeyim. yarında annem ameliyat olacak boynundaki tümörden ötürü. bu yüzden yarın ve çarşamba izinliydim zaten. bugünde aradım yıllık iznimi kullanıcam bu hafta yokum dedim. kasıklarım fena ağrıyor, üstüne birde dünün yorgunluğunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?