2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Emzik hiç mi almıyor? Nasıl uyutuyorsun peki? Ben emzikle uyutuyorum. Onun dışında vermiyor um
Bizimki de hiç almıyordu emziği, ama annem alıştıralım sen işe gidince lazım olacak dedi. Uykusu geldiği zamanlar zorla vermeye çalıştım, o da aldı, ama her emziği almıyor tabi. Avent'inkini kabul etti, uykusu geldiğinde alıyor, onun dışında almıyor. Uykuya dalınca da kendisi bırakıyor.

Ilk ikisinde salladım aonra da alıştırmadım tek uyumaya cok zorluk cektim bunda aynı Hata yı yapmıyorum beşiğinde yatırıyorum uyuyor cok şükür dogdugından beri
Oğluşum ilk doğduğu zamanlar gaz sıkıntımız var diye birkaç kez ayakta veya beşiğinde salladık annemle, hatta o sıralar alıştı diye düşünüyorduk. Her defasında farklı şekilde uykuya dalıyordu : ayakta, omuzda, emerken, kendiliğinden (3-5 defa da olsa) , dizde yüzüstü, kucakta gezerken, bebek aramasında, otomobilde.. 3,5 aylıkken sırt üstünden yüzüstüne dönebilir olunca ayakta sallatmamaya başladı, dönüdönüverdi. Gündüz uykusu zaten yoktu ama yorulunca ayağıma alıyordum, hem ben dinleniyordum hem de onu uyutmayı başarabiliyordum :) Artık bunu yapamıyoruz, omuzda ya da emerken uyuyor genelde. Uykusu gelse de direniyor, sanki biz uyurken uyumayı tercih ediyor gibi..büyüdükçe değişir mi bu, gündüz uykusu artacak diye düşünüyorum ama..

Gecmis olsun canim. Allah annene şifa versin inşallah

cnm ben üstüme alındım bebeğin döndügünü ya da yaptıgı güzelikleri paylasıyorum ama burda biri benimki niye yapmıyo dese her bebegin gelişimi farklı diye sürekli yazıyorum. bunda kıyaslama yok ki ha diyorsan boy kilo. sadece bi kere aldıgım kıyafetin boyutundan bahsettim boyunu bi kere yazdım kilosunu hiç yazmadım. herkes farkındadır gelişimin farklı oldugunun kıyas yapılacak ne var ki ben burda birinin bebegi güzel birsey yapsa niye benimki yapmıyo demem herkesin bebeği kendine özel o davranısı yaparsa sevinirim ve mutlulugumu paylasırım orası ayrı

cok gecmiş olsun cnm annene

ya emziğe ne gerek :) o ayak bas parmaktan süt akıyo :) massallah kuzuya :) bizimki de uykusu hafifleyince alıyo el bas parmagını tekrar geciyo :) bizimki ayaklarını tutuyo ama yemeye daha gecmedi hos yemesin corap giydiriyorum ben :)

Paylasanlara değil uzulenlere uyarimdi keremi seviyorum ayrica :)

Paylasanlara değil uzulenlere uyarimdi keremi seviyorum ayrica :)
Ben zaten kilosunu paylassam hepiniz uzulursunuz :) saka tabi bu bi gelisim meselesi. Bir de bak benimki yapiyo seninki yapamaz demiyoruz ki. Ben burdaki tum bebikleri seviyorum :) keske herkes bebisini profil resmi yapsa da bol bol bebek gorsek galiba bebege doymuyorum :)

dogumunu sezeryan yapip kolunda uyusma olan var mi bende surekli elektrik carpiomus gibi oluyor spinal anesteziyle dogum yaptim bunla mi ilgli acaba?

Bugün günlerden ayrılık annemden ( Karabük) döndüm Zonguldak a geldik .. Ağlaya ağlaya annemi bıraktım tabi onun gözyaşları dünden başladı .. Hala da üzülüyorum yarın da Ereğli ye geçecez Çarşamba iş yerinde olmam lazım yıllık izin Dilekçesi verecem ..
Yaren in 5 ay kontrolü var rota aşısı var ..
Ben eşimi nasıl ikna ederimde Karabük e yerleşebiliriz .. 5 yıl oldu hala aynı ayrılık acısı oluyor onlarda da bende de ...

Kizlar merhaba masallah ben nete pek giremiyorum ama sizler baya ilerlemissiniz. Valla geriye dogru donup okuyim dedim ama yok yakalayamadim valla..nelr kojustunuz hilmiyorum ama ek gida konusu gectimi acaba. Ben silbastan yapmiyim gectiyse ama merak ediyorum ne durumdasiniz. Oglusum 5.5 aylik oldu. Artik meyveli yogurda gevtik hergun yogurduna bir meyve katip veritorum. 2 gundurde kabak vermeye basladim pure halinde zeytinyagiyla. Bide pekmez veriyorum ben kan damlasi kullanamiyoruz kabizlik sorunu yuzunden. Simdi nette biraz baktimda millet yumurta peynir ceviz falanda veriyomus. Ben az mi veriyoeum acaba diye dusundum ne diyosunuz kizlar. Siz neler veriyosunuz.

Benim kız gündüz 2-3 defa uyuyor cok uzun sürmese de şimdilik bçyle

Bız daha su bıle içmeyı beceremedık 5, 5 aylıgız

Ben rota aşısdını kendım yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…