2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bız daha su bıle içmeyı beceremedık 5, 5 aylıgız
Her bebek farkli iste kuzular istemeyince zorlamamak gerekiyomus oyle diyo doktorlar. Biz suya erken basladik kum dokme sorunundan ötürü. 4. Ayini doldurduktan sonrada meysu sularini verdim.

tabi ki öyle cnm ama destekleyince daha erken öğrenebiliyor bi çok şeyi çevre faktörü öğrenmede çok etkili

allah yardımcn olsun cnmm eylülde ben de iş başı yapıyorum ve şimdiden stres yapıyorum yaa

ya bnm adet 1 hafta gecikti gerginliğim tavan yaptı duygularım darmadağın oluyo bu gecikmelerde hormonlarım duygularıma savaş açıyo bildiğin

yumurta peynir fln ağır olur yaa..ben yoğurt şeftali muz elma kabak armut üzüm veriyorum düzenli olarak

al teyze si sana çınar bera dan yenilesi fotolar :)

Çevre faktörü ile dediğim birbirinden farklı şeyler
buradki arkadaşlardan bebeğini hiç yüzüstü yatırmayan ve bnm bebeğim dönmüyor diyenler oldu en azından birbirimizle paylaşıp gelişimini destekledk ya da bnm oğlum yüzüstü dönmüyodu zamanı var sanıyodum burda yazanlardan sonra destekledm uğrştm şu an yerinde durmuyo

Merhaba canlar
nasilsiniz bakalim ara ara bakiyorum ama yazmaya firsatim olmadi..
bebisler nasil uyku duzeni olusturdunuzmu?? Ben hala olusturamadim. Gunduz guzelce uyuyo emzirirken ama aksam uyumuyo direniyo resmen napsam bilemedim..

Canim yaa seni oyle iyi anliyorum ki ben de ankaraya geleli 4 bucuk yil oldu annemlerin yanina gidip gelirken hep ayni uzuntu. Eskiden annem beni ozler aglardi simdi ustune oglumu ozleyip agliyor Insallah en kisa zamanda isteyen herkes kavusur ailesine

Valla cok saygi duydum hem calisiyorsun hem gece de 2 kere kalkip sagiyorsun masallah umarim daha cok uzun zaman yeter bebegine sutun

Evet cnm mesela cekirge alti aylik ama donmuyo diyordu bizimkiler dört aylik döndü burda bazen ne yapmamiz gerektigini ogrenebiliyoruz. Dogru buldugum birsey olursa ben de uygularim. Bazen ogrenmek guzeldir

Evet cnm mesela cekirge alti aylik ama donmuyo diyordu bizimkiler dört aylik döndü burda bazen ne yapmamiz gerektigini ogrenebiliyoruz. Dogru buldugum birsey olursa ben de uygularim. Bazen ogrenmek guzeldir
ben de sessizlerin sesi oldum o serzenişim çok beğeni aldı demekki haklılık payım var daha dikkatli olmamız icap ediyor sanırım

Bende spinal anestezi oldum bu aralar cok bel ağrım var sabahları özellikle ondan mı oluyor acaba ben kilolara bağlamıştım ama
Dün doktora gittim spinalden olmaz dedi kadınlarda gizli kalmış hastalıklar doğumdan sonra ortaya çıkarmış Bugun beyin Mr cekt8rcem doktor çok ilgilendi 8nsallah bişi çıkmaz reflekslerimde azalmis

dogumunu sezeryan yapip kolunda uyusma olan var mi bende surekli elektrik carpiomus gibi oluyor spinal anesteziyle dogum yaptim bunla mi ilgli acaba?
Bende spinal anestzi ile sezaryan oldum.sadece ayak bileginde kisa sureli agrim oluyo.arastirdim biraz normal dogum yapanlarda da oluyormus.

Bizde burdayiz teyzeler....5.5 aylik olduk saga ve sola donebiliyoruz.yuz ustu zorlana zorlana bazende destekle ileriye dogru gidebiliyoruz.ama cok zorlaninca agliyoruz..kucakta dolasmaya bayiliyor.nerdeyse tam gun
Ara ara takip ediyorum kacirmamaya calisiyorum ama yazmaya cok zamanim olmuyor malesef.bebekleri kiyasla yapma konusundaki yorumlariniza katiliyorum.sonucta kotu amacla yapulmitor karsilastirma yapmk gelisimlerini takip etmek ve onerilerde bulunmak gerekiyo dite dusunuyorum...bizimkisi uykuya daldi firsat bu firsat dedim sarildim tele .bebek uyurken resmen neyapacagimi sasiriyorum.okafar cok sey varku yapulcak daha kahvalti yapmafim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…