Her bebek farkli iste kuzular istemeyince zorlamamak gerekiyomus oyle diyo doktorlar. Biz suya erken basladik kum dokme sorunundan ötürü. 4. Ayini doldurduktan sonrada meysu sularini verdim.Bız daha su bıle içmeyı beceremedık 5, 5 aylıgız
teşekkür edrz teyzesi :) ben çok uğraştm geri kalmasın diyegider canım herbebek bir degil k, ama cınara aferin prematüre ve güzelce hareketlenmiş :) bizimkileri yakalamıs massallah ona
tabi ki öyle cnm ama destekleyince daha erken öğrenebiliyor bi çok şeyi çevre faktörü öğrenmede çok etkiliHic bir bebek diğeri ile kiyaslanamaz burda sürekli karsilastirmalar yapiliyor kimisi üzülüyor buna gerek yok arkadaslar her bebeğin gelişimi kendine özeldir ve gelişim nöbetleşe olur kimi bebek erken konuşurken kimisi erken yürür kimisinin algisi kuvvetli kimisinin fiziksel özelliği bu yüzden bebislerimizi kiyaslamayalim
allah yardımcn olsun cnmm eylülde ben de iş başı yapıyorum ve şimdiden stres yapıyorum yaakızlar sutu sağıp verenler ne alemdesinz spinal sezeryan olanlar sırt ağrınız varmı omuiliğim kırılmış gibi o kadar ağrım varki anlatamam sut sağmakta artık beni cok yoruyor işede başladım bitkin haldeyim . bebişin uykularıda azaldı pilim bitti yani
ya bnm adet 1 hafta gecikti gerginliğim tavan yaptı duygularım darmadağın oluyo bu gecikmelerde hormonlarım duygularıma savaş açıyo bildiğinkızlar dün misafir kabul günümdü. 9 kişilik misafirime ben ve kızkardeşim hizmet ettik. ama nasıl zor geçti anlatamam. çocukta dün çok huysuzdu. sabah evi sil süpür, kek börek yap, misafir ağırla, çocukla uğraşşş.. mahvoldum ya! kan ter içinde kaldım (kan kısmı dogru :) ) regl oldum! bu doğumdan sonraki ikinci reglim. şuan çok ağrım var.. işe gitmedim evdeyim. yarında annem ameliyat olacak boynundaki tümörden ötürü. bu yüzden yarın ve çarşamba izinliydim zaten. bugünde aradım yıllık iznimi kullanıcam bu hafta yokum dedim. kasıklarım fena ağrıyor, üstüne birde dünün yorgunluğunu...
yumurta peynir fln ağır olur yaa..ben yoğurt şeftali muz elma kabak armut üzüm veriyorum düzenli olarakKizlar merhaba masallah ben nete pek giremiyorum ama sizler baya ilerlemissiniz. Valla geriye dogru donup okuyim dedim ama yok yakalayamadim valla..nelr kojustunuz hilmiyorum ama ek gida konusu gectimi acaba. Ben silbastan yapmiyim gectiyse ama merak ediyorum ne durumdasiniz. Oglusum 5.5 aylik oldu. Artik meyveli yogurda gevtik hergun yogurduna bir meyve katip veritorum. 2 gundurde kabak vermeye basladim pure halinde zeytinyagiyla. Bide pekmez veriyorum ben kan damlasi kullanamiyoruz kabizlik sorunu yuzunden. Simdi nette biraz baktimda millet yumurta peynir ceviz falanda veriyomus. Ben az mi veriyoeum acaba diye dusundum ne diyosunuz kizlar. Siz neler veriyosunuz.
Çevre faktörü ile dediğim birbirinden farklı şeylertabi ki öyle cnm ama destekleyince daha erken öğrenebiliyor bi çok şeyi çevre faktörü öğrenmede çok etkili
al teyze si sana çınar bera dan yenilesi fotolar :)Ben zaten kilosunu paylassam hepiniz uzulursunuz :) saka tabi bu bi gelisim meselesi. Bir de bak benimki yapiyo seninki yapamaz demiyoruz ki. Ben burdaki tum bebikleri seviyorum :) keske herkes bebisini profil resmi yapsa da bol bol bebek gorsek galiba bebege doymuyorum :)
buradki arkadaşlardan bebeğini hiç yüzüstü yatırmayan ve bnm bebeğim dönmüyor diyenler oldu en azından birbirimizle paylaşıp gelişimini destekledk ya da bnm oğlum yüzüstü dönmüyodu zamanı var sanıyodum burda yazanlardan sonra destekledm uğrştm şu an yerinde durmuyoÇevre faktörü ile dediğim birbirinden farklı şeyler
dogumunu sezeryan yapip kolunda uyusma olan var mi bende surekli elektrik carpiomus gibi oluyor spinal anesteziyle dogum yaptim bunla mi ilgli acaba?
Canim yaa seni oyle iyi anliyorum ki ben de ankaraya geleli 4 bucuk yil oldu annemlerin yanina gidip gelirken hep ayni uzuntu. Eskiden annem beni ozler aglardi simdi ustune oglumu ozleyip agliyor Insallah en kisa zamanda isteyen herkes kavusur ailesineBugün günlerden ayrılıkannemden ( Karabük) döndüm Zonguldak a geldik .. Ağlaya ağlaya annemi bıraktım tabi onun gözyaşları dünden başladı .. Hala da üzülüyorum yarın da Ereğli ye geçecez Çarşamba iş yerinde olmam lazım yıllık izin Dilekçesi verecem ..
Yaren in 5 ay kontrolü var rota aşısı var ..
Ben eşimi nasıl ikna ederimde Karabük e yerleşebiliriz .. 5 yıl oldu hala aynı ayrılık acısı oluyor onlarda da bende de ...
Valla cok saygi duydum hem calisiyorsun hem gece de 2 kere kalkip sagiyorsun masallah umarim daha cok uzun zaman yeter bebegine sutunayni benbende spinalle sexrryan oldum bel agrilari ben de de cok siddetli benim bebis hic emmedi 5.5 aydir sagarak veriyorum sutum yetio genellikle calistigim icin buzlukta yedek de bulunduruyorum her gun 7 kez sagiyorum gunduz 3 saatte bir gece2 kez kalkiyorum cok yorucu ama bebegimin sagligi herseye deger
Sen bize yalan söylüyorsun cinar prematüre degil :)al teyze si sana çınar bera dan yenilesi fotolar :)Eki Görüntüle 1608538 Eki Görüntüle 1608541 Eki Görüntüle 1608545
Evet cnm mesela cekirge alti aylik ama donmuyo diyordu bizimkiler dört aylik döndü burda bazen ne yapmamiz gerektigini ogrenebiliyoruz. Dogru buldugum birsey olursa ben de uygularim. Bazen ogrenmek guzeldirburadki arkadaşlardan bebeğini hiç yüzüstü yatırmayan ve bnm bebeğim dönmüyor diyenler oldu en azından birbirimizle paylaşıp gelişimini destekledk ya da bnm oğlum yüzüstü dönmüyodu zamanı var sanıyodum burda yazanlardan sonra destekledm uğrştm şu an yerinde durmuyo
evet belden uyusturdular zaten sonrasinda bel ve sirt agrim gecmediBelden uyusturmami camim?
ben de sessizlerin sesi oldum o serzenişim çok beğeni aldı demekki haklılık payım var daha dikkatli olmamız icap ediyor sanırımEvet cnm mesela cekirge alti aylik ama donmuyo diyordu bizimkiler dört aylik döndü burda bazen ne yapmamiz gerektigini ogrenebiliyoruz. Dogru buldugum birsey olursa ben de uygularim. Bazen ogrenmek guzeldir
Dün doktora gittim spinalden olmaz dedi kadınlarda gizli kalmış hastalıklar doğumdan sonra ortaya çıkarmış Bugun beyin Mr cekt8rcem doktor çok ilgilendi 8nsallah bişi çıkmaz reflekslerimde azalmisBende spinal anestezi oldum bu aralar cok bel ağrım var sabahları özellikle ondan mı oluyor acaba ben kilolara bağlamıştım ama
Bende spinal anestzi ile sezaryan oldum.sadece ayak bileginde kisa sureli agrim oluyo.arastirdim biraz normal dogum yapanlarda da oluyormus.dogumunu sezeryan yapip kolunda uyusma olan var mi bende surekli elektrik carpiomus gibi oluyor spinal anesteziyle dogum yaptim bunla mi ilgli acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?