- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
Sen bize yalan söylüyorsun cinar prematüre degil :)[/QUOTEçok uğraşıyorum öyle olmaması için geride kalmaması için şükür çok iyi toparladı
Eki Görüntüle 1608681
Bizde burdayiz teyzeler....5.5 aylik olduk saga ve sola donebiliyoruz.yuz ustu zorlana zorlana bazende destekle ileriye dogru gidebiliyoruz.ama cok zorlaninca agliyoruz..kucakta dolasmaya bayiliyor.nerdeyse tam gun
Ara ara takip ediyorum kacirmamaya calisiyorum ama yazmaya cok zamanim olmuyor malesef.bebekleri kiyasla yapma konusundaki yorumlariniza katiliyorum.sonucta kotu amacla yapulmitor karsilastirma yapmk gelisimlerini takip etmek ve onerilerde bulunmak gerekiyo dite dusunuyorum...bizimkisi uykuya daldi firsat bu firsat dedim sarildim tele .bebek uyurken resmen neyapacagimi sasiriyorum.okafar cok sey varku yapulcak daha kahvalti yapmafim[/QUOmaşallah paşamaa:)
maşallah paşamaaa :)Eki Görüntüle 1608681
Bizde burdayiz teyzeler....5.5 aylik olduk saga ve sola donebiliyoruz.yuz ustu zorlana zorlana bazende destekle ileriye dogru gidebiliyoruz.ama cok zorlaninca agliyoruz..kucakta dolasmaya bayiliyor.nerdeyse tam gun
Ara ara takip ediyorum kacirmamaya calisiyorum ama yazmaya cok zamanim olmuyor malesef.bebekleri kiyasla yapma konusundaki yorumlariniza katiliyorum.sonucta kotu amacla yapulmitor karsilastirma yapmk gelisimlerini takip etmek ve onerilerde bulunmak gerekiyo dite dusunuyorum...bizimkisi uykuya daldi firsat bu firsat dedim sarildim tele .bebek uyurken resmen neyapacagimi sasiriyorum.okafar cok sey varku yapulcak daha kahvalti yapmafim
günaydın cnmgünaydın güzel anneler
Evet yuzune döküntü de oldu ben vermiyorum 1 ay 8 gündür vermem lazimdi ama ben sadece iki hafta verdimgünaydın hanımlar bebeğim kan damlasını verdiğim günden beri uyku sorunu yaşıyoruz huzursuz sizdede oyle oldu mu?
evet belden uyusturdular zaten sonrasinda bel ve sirt agrim gecmedi
Senin yazdigini 5 kisi begenmis benimkini 4 ve bunlarin ucu ortak o zaman simdi ne yapmamiz icap ediyo bunu da açıkla :) ayrica kiyaslama yapmiyoruz diye baskalari da yazmis begenilmis onlar da is begebilmeye kaldiysa. Neyse ya bi daha bu konuya cevap yazmayiz olur biter konunun adi bebekler büyüyor olduguna gore konu farkliymis ben anlamamisim Özür dilerim sendrn cnmben de sessizlerin sesi oldum o serzenişim çok beğeni aldı demekki haklılık payım var daha dikkatli olmamız icap ediyor sanırım
bende bi müddet verip bırakmayı düşünüorum ek gıdaya geçince döküntü ciddi bir belirtiymiş Rabbim tüm bebişlere sağlık versin...
Senin yazdigini 5 kisi begenmis benimkini 4 ve bunlarin ucu ortak o zaman simdi ne yapmamiz icap ediyo bunu da açıkla :) ayrica kiyaslama yapmiyoruz diye baskalari da yazmis begenilmis onlar da is begebilmeye kaldiysa. Neyse ya bi daha bu konuya cevap yazmayiz olur biter konunun adi bebekler büyüyor olduguna gore konu farkliymis ben anlamamisim Özür dilerim sendrn cnm
Oglum 1 saat önce yataktan dustu kizlar. Ne olduysa 10saniyede oldu. Kendimi cok kotu hissediyorum. Allahtan bisey olmadi kafasinda hafif kizarikik var sadece. güldü oynadi. Simdi uyudu. Ama ben beterim kendimi suclu hissediyorum. Bi cocuga sahip cikamadim diye.
Sagol canim. Artik daha dikkatli olmak gerekiyor. Iyice hareketlendiler.Cok gecmis olsun canim; gozumuzu ayirdigimiz anda hersey olabiliyo Allah korusun bebislerimizi. Sen yine 24 saat dikkat et gozlemle ne olur ne olmaz. Bende gecende tam duserken tuttum inan arkami donup iki asim atmistim o kadar
Arkadasim geçen sefer arkadasim düşürdü bebegini acile götürdüler ne olur ne olmax diye drun dedigi 24 saat sarsmayin ve en az iki saat uyutmayin olduOglum 1 saat önce yataktan dustu kizlar. Ne olduysa 10saniyede oldu. Kendimi cok kotu hissediyorum. Allahtan bisey olmadi kafasinda hafif kizarikik var sadece. güldü oynadi. Simdi uyudu. Ama ben beterim kendimi suclu hissediyorum. Bi cocuga sahip cikamadim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?