2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Gunaydin yorgun anneler. Yogun bir hafta gecirdim ara ara girip yazdiklarinizi okudum ama yazamadim. Tatile gitmistik ve dun eve donduk. Tatil dinlenme olmuyo inan daha cok yoruluyor.
Gelelim bebisle tatil notlarina; kizim banyoyu cok seviyor diye denizden korkmaz diye dusunuyordum ilk gun ben denize girmeden ayaklarimi sokarak onu denize alistirmaya calistim ama korktu ve agladi bende fazla zorlamadim. Ikinci gun bende girdim ve o sekilde onuda soktum denize bu sefer daha az aglar gibi oldu ve cabucak alisti suya. Tek sorun yuzune su istemiyordu. Cok eglendi nerdeyse sudan cikmak istemedi. Uc gun denize girdi o kadar alistiki neredeyse yuzecek ellerini ve ayaklarini oyle bir cirpmasi vardiki benden iyiydi. Elleriyle sap sap suya vurmaya bayildi.
Bu tatil bize cok iyi geldi. Tabi duzenimizde degisikliklerde oldu. Yatagi olmadigi icin uyumasi zor oldu simdide yatagina alismaya calisiyor.
Maya bez almadim gerekte kalmadi zaten. Suda cok uzun durmadigi icin kendi beziyle soktum ve bezide cok su cekmedi. Sudan cikinca hemen bezini degistim rahat oldu.
Gunesin aldinda mumkun oldugunca kalmadik ama sac rengi koyilasti kizimin; cok saci varmis gibi gorunmeye basladi
Bizim hafta boyle gecti simdi evde duzen oturtmaya calisiyoruz

maşallah paşamaaa :)

günaydın hanımlar bebeğim kan damlasını verdiğim günden beri uyku sorunu yaşıyoruz huzursuz sizdede oyle oldu mu?

ben de sessizlerin sesi oldum o serzenişim çok beğeni aldı demekki haklılık payım var daha dikkatli olmamız icap ediyor sanırım
Senin yazdigini 5 kisi begenmis benimkini 4 ve bunlarin ucu ortak o zaman simdi ne yapmamiz icap ediyo bunu da açıkla :) ayrica kiyaslama yapmiyoruz diye baskalari da yazmis begenilmis onlar da is begebilmeye kaldiysa. Neyse ya bi daha bu konuya cevap yazmayiz olur biter konunun adi bebekler büyüyor olduguna gore konu farkliymis ben anlamamisim Özür dilerim sendrn cnm

Konu takibimi iptal edinve bebegimin buyuyusuyle ilgili birsey de yazmama gerek kalmaz hepinize hayirli buyutmeler. En azindan kimse ne yapmam gerektigini soylemez ustelik her seferinde her bebegin gelisiminin farkli oldugunu ben yazdigim halde

Ben iki yaziyida begenenlerdenim. Ikinizinde yazdigi dogru. Gelisimi az diye uzulmeye gerek yok ve gelisimleri takip edip birbirimizden bilgi almamiz bu sitenin amaci... ikinizi ve bebislerinizi optum

Oglum 1 saat önce yataktan dustu kizlar. Ne olduysa 10saniyede oldu. Kendimi cok kotu hissediyorum. Allahtan bisey olmadi kafasinda hafif kizarikik var sadece. güldü oynadi. Simdi uyudu. Ama ben beterim kendimi suclu hissediyorum. Bi cocuga sahip cikamadim diye.

Cok gecmis olsun canim; gozumuzu ayirdigimiz anda hersey olabiliyo Allah korusun bebislerimizi. Sen yine 24 saat dikkat et gozlemle ne olur ne olmaz. Bende gecende tam duserken tuttum inan arkami donup iki asim atmistim o kadar

slm kizlar resmen ayakt uyuyorum sakince uyuan oglum gece resmen nobete dikti ne zaman uyutsam aglayarak uyandi yatakta 360 derece dondu durdu ve surekli agladi acile gittik bisey yok salyasi artmis dis olabilir dediler ama cocuk aagzini qcmio ki baksinlar bebegi dis cikaran anneler sizin ku de boyle miydi bir de hafif burun akintisi var istahi dda gitti biberonu gorunce delirio resmen ama aates filan yok

Cok gecmis olsun canim; gozumuzu ayirdigimiz anda hersey olabiliyo Allah korusun bebislerimizi. Sen yine 24 saat dikkat et gozlemle ne olur ne olmaz. Bende gecende tam duserken tuttum inan arkami donup iki asim atmistim o kadar
Sagol canim. Artik daha dikkatli olmak gerekiyor. Iyice hareketlendiler.

Arkadasim geçen sefer arkadasim düşürdü bebegini acile götürdüler ne olur ne olmax diye drun dedigi 24 saat sarsmayin ve en az iki saat uyutmayin oldu

Arkadaşlar bebekler büyüyor elbette bu konuda birbirimizden bir çok sey öğreniyoruz ama iş birilerinin üzülmesine variyorsa naçiZane uyardım bu kadar hiddetlenmeye gerek yok ..yani fark etmeden dolaylı olarak olan birşey kimseyi bebeginin gelisimini paylasiyor diye elestirmem ama aşırılık olumsuzluklari da beraberinde getiriyor hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…