Haklisin. Ama paylasim yapan da bunun sınırıni nasil belirleyecek. Ornegin benim cocugum yurumeye baslayinca sevincimi burdaki arkadaslarla paylasmak isterim. Cocugu henuz yurumeyen anneler uzulecek diye bundan neden mahrum kalayim. Ayrica daha 5 aylik bebisler icin dönmüyor boyu şu kilosu şu diye üzulmeye hayiflanmaya hiç lüzum yok. Stres yapip da bebeklerimizi etkilemeyelim bence.Arkadaşlar bebekler büyüyor elbette bu konuda birbirimizden bir çok sey öğreniyoruz ama iş birilerinin üzülmesine variyorsa naçiZane uyardım bu kadar hiddetlenmeye gerek yok ..yani fark etmeden dolaylı olarak olan birşey kimseyi bebeginin gelisimini paylasiyor diye elestirmem ama aşırılık olumsuzluklari da beraberinde getiriyor hoş değil
belli ki annesinin kokusunu istio uyanık kaldığı zamanlar bol bol sarılın ona minnaklar bizi ellerinde oynatıoKızlar 110 gunluk kizim var. Kafayı yedirecek bana. Sallayarak uyutuyordm.4 gündür mahvetti beni . 1 saat salladigim oluyor.ilk başta koydugumda uykusu olsada elleri ayakları durmuyor yarı kundak yapoyorm.ona ragmen zor duruyot. Tam dalacak bas bas ağlıyor.o agliyo ben agliyorm.aç değil altı temiz. Bu kzn derdi ne olabilir.en son aglamasi durmazsa göğsüme aliyorm uyuyo orda. Emzik almiyo bir türlü . Nasıl uyutmaliyim. Kendi kendine uyumuy
Kan damlası:)))auuu tü kaka hıç bulaşmıyoruzgünaydın hanımlar bebeğim kan damlasını verdiğim günden beri uyku sorunu yaşıyoruz huzursuz sizdede oyle oldu mu?
Bız daha bı kaşık su içemedık, verdığım su pürrr dışarı,Arkadaslar uzun zamandir ben de giremedim, biraz okudum yazdiklarinizi.
Kızım 5 ay 5 günlük oldu :) büyüyor işte yavaş yavaş, ama huy değişmedi :)
Bebeklerimizin karşılaştırılmalarından söz edilmiş, evet paylaşmak güzel ama karşılaştırmak bendede yanlış. Bu bebeklerin motor gelişimine bağlı gün ve ayına değil. Benim Yeğenim benim kızımdan 5 hafta büyük! benim kızım daha hareketli, sanki ondan daha büyük her konuda. Onlar da diyor bizim ki tembel diye, ben de hayır değişir o diyorum hep. Geçen bir bebek gördüm, nerdeyse kızım kadar görüntü olarak, emekliyor du, dişleri çıkmıştı.. sordum annesine ne kadar kaç kilo diye? 6 ay ve 14 kilo dedişaşırdım, ama maşallah dedim geçti gitti. Takılı kalmamak lazım..
Burda yazılanlara bakarsam benim Çoktan ek gıdaya geçmem lazım, ben doktorumu dinliyorum, ve tam 5 aylıkken ilk Kaşık mamAsını yedi! Zorlamıyorum yavaştan alıyorum, çünkü kakasını güzel yapıyor
Şurda guzel guzel yazıyoruz, kımmış bu uzulen ben anlamadım, kılosu 2 gr az, boyu 2 cm az, 3 gun gec döndu dıye uzulecek olan varsa uzulsun yav, insanlar ne acılar cekıyor bızım bebeklerımız gıbı olupta kaç ameliyat gecıren var asıl onlar uzulmesınSenin yazdigini 5 kisi begeni 4 ve bunlarin ucu ortak o zaman simdi ne yapmamiz icap ediyo bunu da açıkla :) ayrica kiyaslama yapmiyoruz diye baskalari da yazmis begenilmis onlar da is begebilmeye kaldiysa. Neyse ya bi daha bu konuya cevap yazmayiz olur biter konunun adi bebekler büyüyor olduguna gore konu farkliymis ben anlamamisim Özür dilerim sendrn cnm
Bişey olmaz canım uzulme öyle buyuyeceklerOglum 1 saat önce yataktan dustu kizlar. Ne olduysa 10saniyede oldu. Kendimi cok kotu hissediyorum. Allahtan bisey olmadi kafasinda hafif kizarikik var sadece. güldü oynadi. Simdi uyudu. Ama ben beterim kendimi suclu hissediyorum. Bi cocuga sahip cikamadim diye.
Aynen,Haklisin. Ama paylasim yapan da bunun sınırıni nasil belirleyecek. Ornegin benim cocugum yurumeye baslayinca sevincimi burdaki arkadaslarla paylasmak isterim. Cocugu henuz yurumeyen anneler uzulecek diye bundan neden mahrum kalayim. Ayrica daha 5 aylik bebisler icin dönmüyor boyu şu kilosu şu diye üzulmeye hayiflanmaya hiç lüzum yok. Stres yapip da bebeklerimizi etkilemeyelim bence.
Yaa gercekten sikunti yapan arkadaslar varmi.sizlerinde belirttigi gibi her bebegin gelisimi farkli da niye bu sikinti yapilsinki.ama paylasimda bulunmak guzel.ben sahsen merak ediyorum sizlerin bebeklerinizi hersekilde.er yada gec hepsi donecek emekleyecek yuruyecek insallah....Haklisin. Ama paylasim yapan da bunun sınırıni nasil belirleyecek. Ornegin benim cocugum yurumeye baslayinca sevincimi burdaki arkadaslarla paylasmak isterim. Cocugu henuz yurumeyen anneler uzulecek diye bundan neden mahrum kalayim. Ayrica daha 5 aylik bebisler icin dönmüyor boyu şu kilosu şu diye üzulmeye hayiflanmaya hiç lüzum yok. Stres yapip da bebeklerimizi etkilemeyelim bence.
Bu kadar basit seylere uzulenler var demekki allahım daha buyuk dert ler vermesın,Yaa gercekten sikunti yapan arkadaslar varmi.sizlerinde belirttigi gibi her bebegin gelisimi farkli da niye bu sikinti yapilsinki.ama paylasimda bulunmak guzel.ben sahsen merak ediyorum sizlerin bebeklerinizi hersekilde.er yada gec hepsi donecek emekleyecek yuruyecek insallah....
Ya birsey sormak istiyoeum kizlar.demir damlasi kullananlar bebeginizin kakasi koyu yesil mi
Aynen yaa nasil alisacaklar cok merak ediyorum ek gidaya, oglum bazen 2 cay kasigi iciyor ama onu da muhakkak kusuyorBız daha bı kaşık su içemedık, verdığım su pürrr dışarı,
Caninizi sıkmayin lutfen boyle seylerle o arkadasta direkt senin icin soylememistir genel bir paylasimda bulunmustur ben keremcigi de burdaki bebekleri de taniyor gibi cok seviyorumKonu takibimi iptal edinve bebegimin buyuyusuyle ilgili birsey de yazmama gerek kalmaz hepinize hayirli buyutmeler. En azindan kimse ne yapmam gerektigini soylemez ustelik her seferinde her bebegin gelisiminin farkli oldugunu ben yazdigim halde
inşallah bşy olmamıştr cnm geçmiş olsunOglum 1 saat önce yataktan dustu kizlar. Ne olduysa 10saniyede oldu. Kendimi cok kotu hissediyorum. Allahtan bisey olmadi kafasinda hafif kizarikik var sadece. güldü oynadi. Simdi uyudu. Ama ben beterim kendimi suclu hissediyorum. Bi cocuga sahip cikamadim diye.
bnmki de bazen aç olduğu halde emzirmek için göğsümü açtığımda canı yanmış gibi bağırıp geri atıyo kendini ve dişleri çıkıyo ne bulursa kemiriyor ateşini ölçtüğümde ateşi olmuyo ama kafası fena yanıyo bazen öyle olunca bi çay kaşığı calpol veriyorum uyuya kalıyo o nöbetlerimiz brz azaldı ama iki hafta önce fln fenaydıslm kizlar resmen ayakt uyuyorum sakince uyuan oglum gece resmen nobete dikti ne zaman uyutsam aglayarak uyandi yatakta 360 derece dondu durdu ve surekli agladi acile gittik bisey yok salyasi artmis dis olabilir dediler ama cocuk aagzini qcmio ki baksinlar bebegi dis cikaran anneler sizin ku de boyle miydi bir de hafif burun akintisi var istahi dda gitti biberonu gorunce delirio resmen ama aates filan yok
evet cnm ama kabız yapıyo diye 2 güne bir vermeye başladım muz fln yediriyorum onun da etkisiyle mi bu kadr kabız oldu acabaYaa gercekten sikunti yapan arkadaslar varmi.sizlerinde belirttigi gibi her bebegin gelisimi farkli da niye bu sikinti yapilsinki.ama paylasimda bulunmak guzel.ben sahsen merak ediyorum sizlerin bebeklerinizi hersekilde.er yada gec hepsi donecek emekleyecek yuruyecek insallah....
Ya birsey sormak istiyoeum kizlar.demir damlasi kullananlar bebeginizin kakasi koyu yesil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?