Sagol canim. Simdilik bisey yok. Bekliyoruz bakalim.inşallah bşy olmamıştr cnm geçmiş olsun
Ben hicbirsey vermiyorum gibi nerdeyse bebege.sadece biraz meyve suyu.yinede kabiz oluyo.resmen ikiniyo be ek kakasini yaparken.damlayi vermesem mi acaba cok kararsiz kaldim.bol su veriyorum kabiz olmasin diye.gerci cogunu cikartiyo...evet cnm ama kabız yapıyo diye 2 güne bir vermeye başladım muz fln yediriyorum onun da etkisiyle mi bu kadr kabız oldu acaba
ilk verdigim gunler koyu yesildi ama ben simdi sut verirken arada veriyorum uzerine sut simdi normale donduYaa gercekten sikunti yapan arkadaslar varmi.sizlerinde belirttigi gibi her bebegin gelisimi farkli da niye bu sikinti yapilsinki.ama paylasimda bulunmak guzel.ben sahsen merak ediyorum sizlerin bebeklerinizi hersekilde.er yada gec hepsi donecek emekleyecek yuruyecek insallah....
Ya birsey sormak istiyoeum kizlar.demir damlasi kullananlar bebeginizin kakasi koyu yesil mi
bence vermelisin bebekler 5. aydan sonra anneden aldigi demiri tuketiyor kansizliktansa kabizlik daha katlanilabilir bir sorun bence ben 4. ayindan beri veriyorum hic kabiz olmadi belki baska birsey yapiyordurBen hicbirsey vermiyorum gibi nerdeyse bebege.sadece biraz meyve suyu.yinede kabiz oluyo.resmen ikiniyo be ek kakasini yaparken.damlayi vermesem mi acaba cok kararsiz kaldim.bol su veriyorum kabiz olmasin diye.gerci cogunu cikartiyo...
bnmki dönmeye başlayalı yüksek mindere bile koyamıyorum odada pat bırakıyo kendini etrafını doldurup öyle gidiyorum gerçi o bi yolunu bulup atıyo kendini halıya :) dikkat etmek lazımSagol canim. Simdilik bisey yok. Bekliyoruz bakalim.
aynen benmki de ıkınıyor gözler kıpkırmızı oluyo o yüzden iki güne bir veriyorum vermezsem bşy olur mu diye de hiç vermemezlik de edemedmBen hicbirsey vermiyorum gibi nerdeyse bebege.sadece biraz meyve suyu.yinede kabiz oluyo.resmen ikiniyo be ek kakasini yaparken.damlayi vermesem mi acaba cok kararsiz kaldim.bol su veriyorum kabiz olmasin diye.gerci cogunu cikartiyo...
amin cnmBize de 4.ay kontrolümüzde kan damlası yazdı Eskişehir'deki Dr. Ama İstanbul'a gelince kendi Dr umuza gittik, 5.ay kontrolümüz ve rota aşısı için. Karnemize bakıp kan damlasına başlamışsınız ama 6.aya, hatta 7.aya kadar pek gerek yok devam etmenize dedi. Ben de daha başlayamadık dedim. Çünkü Akçay'a kv lere gidecektik o sıra bayram girdi araya sonrasında da İstanbul'da tek kalınca 1 ay geçti başlayamadım bi türlü. Hep erteledim uykusuzluk huzursuzluk kabızlık vs yapacak diye, internette de hep okuyunca böyle işte. Bakalım 6.ay kontrolümüz var 12 Eylül'de, ne diyecek Dr bu sefer. Ek gıdaya da başlarız artık, 5.ay kontrolünde not düşmüştü *Anne çalışmaya başlıyor* diye. İnşallah kontrol ve aşılarımız iyi geçer. Rabbim tüm yavrulara sağlıklı gelişimler versin, cümlesini korusun inşallah. Er ya da geç dünyaya gelen büyüyor, sağlıkla mutlulukla huzurla büyütelim hepimiz yavrularımızı. Amin.
Benım oğlanlara hıc vermedım şimdı uc bucuk yaşındalar, ama demır eksıklığı olacak dıye korkudan 6 aydan sonra yumurta pekmez et suyu ne varsa vermeye başladım, bır yaşında kan aldılar demırı iyi cıkmıştı ıkısınındeaynen benmki de ıkınıyor gözler kıpkırmızı oluyo o yüzden iki güne bir veriyorum vermezsem bşy olur mu diye de hiç vermemezlik de edemedm
bunları duyunca da çocuğa boşuna eziyet etmek istemiyorumBenım oğlanlara hıc vermedım şimdı uc bucuk yaşındalar, ama demır eksıklığı olacak dıye korkudan 6 aydan sonra yumurta pekmez et suyu ne varsa vermeye başladım, bır yaşında kan aldılar demırı iyi cıkmıştı ıkısınınde
Gazi olabilir birde vücuduna bak pişık olabilir.Kızlar 110 gunluk kizim var. Kafayı yedirecek bana. Sallayarak uyutuyordm.4 gündür mahvetti beni . 1 saat salladigim oluyor.ilk başta koydugumda uykusu olsada elleri ayakları durmuyor yarı kundak yapoyorm.ona ragmen zor duruyot. Tam dalacak bas bas ağlıyor.o agliyo ben agliyorm.aç değil altı temiz. Bu kzn derdi ne olabilir.en son aglamasi durmazsa göğsüme aliyorm uyuyo orda. Emzik almiyo bir türlü . Nasıl uyutmaliyim. Kendi kendine uyumuy
Hangi marka kaşık mamasi ve çeşidi ne ben muzlu aldım ama daha baslamadimMerhaba arkadaslar benim kızıma günde bir kere Kaşık maması veriyorum ama daha cok çeşit e geçmedik belirli Şeyler veriyorum 10 Eylül de inş tatile gidicez umarım cok sıkıntı olmaz hava lar da normale döner o zaman diye umuyorum . Uyku düzenimiz bizimde yok ama gün içinde kısa kısa 3 kere uyuyor gece şükür güzel şimdilik tatil Dönüşü büyük yatağında yatırmayı artık planlıyorum , birde dişler bizi baya zorluyor ne varsa eline gecen somuruyor
o eline geçeni somurma işi çok fena ya bir de alınca ortalığı yıkıyoMerhaba arkadaslar benim kızıma günde bir kere Kaşık maması veriyorum ama daha cok çeşit e geçmedik belirli Şeyler veriyorum 10 Eylül de inş tatile gidicez umarım cok sıkıntı olmaz hava lar da normale döner o zaman diye umuyorum . Uyku düzenimiz bizimde yok ama gün içinde kısa kısa 3 kere uyuyor gece şükür güzel şimdilik tatil Dönüşü büyük yatağında yatırmayı artık planlıyorum , birde dişler bizi baya zorluyor ne varsa eline gecen somuruyor
Tuhaf bir yere vardi olay. Mesela soranlardan biri bendim. Benim kiz emeklemiyo neden ki diye. Hicbir sekilde de bir seye uzulmedim. Aksine yapabilecegi bir şeyse tesvik ederim bu konuyla ilgilenirim diye düşündüm. Ikinizin postunu da begendim :) keske begenmeseydim di mi? Alla alla :))Senin yazdigini 5 kisi begenmis benimkini 4 ve bunlarin ucu ortak o zaman simdi ne yapmamiz icap ediyo bunu da açıkla :) ayrica kiyaslama yapmiyoruz diye baskalari da yazmis begenilmis onlar da is begebilmeye kaldiysa. Neyse ya bi daha bu konuya cevap yazmayiz olur biter konunun adi bebekler büyüyor olduguna gore konu farkliymis ben anlamamisim Özür dilerim sendrn cnm
Bebe bisküvili olandan veriyorum ben canım beğendi kızım onu milupa nın digerlerine daha geçmedik arada meyva püresi o kadarHangi marka kaşık mamasi ve çeşidi ne ben muzlu aldım ama daha baslamadim
Aynen battaniye ye bıraksam ters Dönüyor bir bakıyorum sırılsıklam battaniye onu bile yemiş :)))o eline geçeni somurma işi çok fena ya bir de alınca ortalığı yıkıyo
bi çıksa da rahatlasa çocuklar kucağıma aldığımda omzumu kemiriyor bir de ses çıkarıyo şap şap sanırsın yemek yiyo beyefendi :)Aynen battaniye ye bıraksam ters Dönüyor bir bakıyorum sırılsıklam battaniye onu bile yemiş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?