2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

evet cnm ama kabız yapıyo diye 2 güne bir vermeye başladım muz fln yediriyorum onun da etkisiyle mi bu kadr kabız oldu acaba
Ben hicbirsey vermiyorum gibi nerdeyse bebege.sadece biraz meyve suyu.yinede kabiz oluyo.resmen ikiniyo be ek kakasini yaparken.damlayi vermesem mi acaba cok kararsiz kaldim.bol su veriyorum kabiz olmasin diye.gerci cogunu cikartiyo...

ilk verdigim gunler koyu yesildi ama ben simdi sut verirken arada veriyorum uzerine sut simdi normale dondu

Ben hicbirsey vermiyorum gibi nerdeyse bebege.sadece biraz meyve suyu.yinede kabiz oluyo.resmen ikiniyo be ek kakasini yaparken.damlayi vermesem mi acaba cok kararsiz kaldim.bol su veriyorum kabiz olmasin diye.gerci cogunu cikartiyo...
bence vermelisin bebekler 5. aydan sonra anneden aldigi demiri tuketiyor kansizliktansa kabizlik daha katlanilabilir bir sorun bence ben 4. ayindan beri veriyorum hic kabiz olmadi belki baska birsey yapiyordur

aynen benmki de ıkınıyor gözler kıpkırmızı oluyo o yüzden iki güne bir veriyorum vermezsem bşy olur mu diye de hiç vermemezlik de edemedm

Bize de 4.ay kontrolümüzde kan damlası yazdı Eskişehir'deki Dr. Ama İstanbul'a gelince kendi Dr umuza gittik, 5.ay kontrolümüz ve rota aşısı için. Karnemize bakıp kan damlasına başlamışsınız ama 6.aya, hatta 7.aya kadar pek gerek yok devam etmenize dedi. Ben de daha başlayamadık dedim. Çünkü Akçay'a kv lere gidecektik o sıra bayram girdi araya sonrasında da İstanbul'da tek kalınca 1 ay geçti başlayamadım bi türlü. Hep erteledim uykusuzluk huzursuzluk kabızlık vs yapacak diye, internette de hep okuyunca böyle işte. Bakalım 6.ay kontrolümüz var 12 Eylül'de, ne diyecek Dr bu sefer. Ek gıdaya da başlarız artık, 5.ay kontrolünde not düşmüştü *Anne çalışmaya başlıyor* diye. İnşallah kontrol ve aşılarımız iyi geçer. Rabbim tüm yavrulara sağlıklı gelişimler versin, cümlesini korusun inşallah. Er ya da geç dünyaya gelen büyüyor, sağlıkla mutlulukla huzurla büyütelim hepimiz yavrularımızı. Amin.

amin cnm

aynen benmki de ıkınıyor gözler kıpkırmızı oluyo o yüzden iki güne bir veriyorum vermezsem bşy olur mu diye de hiç vermemezlik de edemedm
Benım oğlanlara hıc vermedım şimdı uc bucuk yaşındalar, ama demır eksıklığı olacak dıye korkudan 6 aydan sonra yumurta pekmez et suyu ne varsa vermeye başladım, bır yaşında kan aldılar demırı iyi cıkmıştı ıkısınınde

bunları duyunca da çocuğa boşuna eziyet etmek istemiyorum

Gazi olabilir birde vücuduna bak pişık olabilir.

Merhaba arkadaslar benim kızıma günde bir kere Kaşık maması veriyorum ama daha cok çeşit e geçmedik belirli Şeyler veriyorum 10 Eylül de inş tatile gidicez umarım cok sıkıntı olmaz hava lar da normale döner o zaman diye umuyorum . Uyku düzenimiz bizimde yok ama gün içinde kısa kısa 3 kere uyuyor gece şükür güzel şimdilik tatil Dönüşü büyük yatağında yatırmayı artık planlıyorum , birde dişler bizi baya zorluyor ne varsa eline gecen somuruyor

Hangi marka kaşık mamasi ve çeşidi ne ben muzlu aldım ama daha baslamadim

o eline geçeni somurma işi çok fena ya bir de alınca ortalığı yıkıyo

Tuhaf bir yere vardi olay. Mesela soranlardan biri bendim. Benim kiz emeklemiyo neden ki diye. Hicbir sekilde de bir seye uzulmedim. Aksine yapabilecegi bir şeyse tesvik ederim bu konuyla ilgilenirim diye düşündüm. Ikinizin postunu da begendim :) keske begenmeseydim di mi? Alla alla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…