- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Hahahaha aynen ya dişlik aldım almaz Havuç Salatalık veriyorum beğenmiyor ya benim parmağım Yada çenem cok mu tatlı ne :)))bi çıksa da rahatlasa çocuklar kucağıma aldığımda omzumu kemiriyor bir de ses çıkarıyo şap şap sanırsın yemek yiyo beyefendi :)
bnmki anormal sanıyodum aynen yaa :) dişlik fln hiç sevmedi ağzını doldurmuyor ondan galiba çıngırağı var bi tane küçük toplar şeklinde onu kemirmeye bayılıyo mesela ağzını dolduruyor rahat kemiriyor ya oyuncak yerine de bnm ellermi seviyo ayrıca alıyo parmaklarımı ayırıyor o arada da mırıldanıyo bnmle muhabbet ediyo :)Hahahaha aynen ya dişlik aldım almaz Havuç Salatalık veriyorum beğenmiyor ya benim parmağım Yada çenem cok mu tatlı ne :)))
Allah korusun. Gecmis olsunOglum 1 saat önce yataktan dustu kizlar. Ne olduysa 10saniyede oldu. Kendimi cok kotu hissediyorum. Allahtan bisey olmadi kafasinda hafif kizarikik var sadece. güldü oynadi. Simdi uyudu. Ama ben beterim kendimi suclu hissediyorum. Bi cocuga sahip cikamadim diye.
Su vermedim ama banyo yaparken su yutup duruyorBız daha bı kaşık su içemedık, verdığım su pürrr dışarı,
Tatile nereye gidiyorsun?Hotel'e gidicez orda nasıl yapsam sizce yanıma yetecek kadar Kaşık mamalarından alsam mı yoksa orda bulma imkanım olur mı ? Ilk gidicez de acemiyim bilen arkadaslar varsa sorayım dedim
Aynen ya. Kafasını kaldırıyor çünkü ben su dokerken. Guya sihirli kap aldım yüzü islanmasin diye. Onu da bir kere bile kullanamadim. Eşim pazardan mi aldın diyo. Bilse kaç para verdiğimı dandik bir masrabayaben de geçen banyoda boğuyodum çocuğu bi sürü su yuttu çok korktum
ilk defa duydum onu cnm valla havalar ısınalı ben kucağıma alıp yıkıyorum küveti kullanmıyorum onu arada havuz niyetine kullanıyoruz serinlesin diyeAynen ya. Kafasını kaldırıyor çünkü ben su dokerken. Guya sihirli kap aldım yüzü islanmasin diye. Onu da bir kere bile kullanamadim. Eşim pazardan mi aldın diyo. Bilse kaç para verdiğimı dandik bir masrabaya
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=rinse+cup+bebek+yıkama+kabı+maşrapa+pembe bundan. Kucakta tirsiyorum. Allah korusun kayar falan diye. Bir de kucakta daha çok su yürüyor sankiilk defa duydum onu cnm valla havalar ısınalı ben kucağıma alıp yıkıyorum küveti kullanmıyorum onu arada havuz niyetine kullanıyoruz serinlesin diye
Antalya Side canımTatile nereye gidiyorsun?
İyi tatiller :)Antalya Side canım
Biz 5 eylulde gidecegiz kismetse. Mail atip bebege ozel imkanlarini sorduk. Mesela karyola, bebek kuveti, telsiz, hazir kavanoz mamalari filan veriyorlarmis, mayo bez satin almak mumkunmus. Ona gore hazirlikli gidecez. Kizim da tam 6 aylik olacak ek gidaya baslama zamani o yuzden biraz erken baslayip agirdan alip ozamana iki ogun vermeye alistirmis olmak istiyorum. Simdilik kahvaltiya organik tahil verdim. Guzel gecer insallah.Hotel'e gidicez orda nasıl yapsam sizce yanıma yetecek kadar Kaşık mamalarından alsam mı yoksa orda bulma imkanım olur mı ? Ilk gidicez de acemiyim bilen arkadaslar varsa sorayım dedim
Benimkide oyle. Bazen elimi veriyorum parmaklarimi cekistirip kemirip bayagi zaman geciriyor :)))bnmki anormal sanıyodum aynen yaa :) dişlik fln hiç sevmedi ağzını doldurmuyor ondan galiba çıngırağı var bi tane küçük toplar şeklinde onu kemirmeye bayılıyo mesela ağzını dolduruyor rahat kemiriyor ya oyuncak yerine de bnm ellermi seviyo ayrıca alıyo parmaklarımı ayırıyor o arada da mırıldanıyo bnmle muhabbet ediyo :)
ben de antalya tekirovadayim burda 5 yildizli bir otelde calisiyorum bebeklerr icin formul sutten kasik mama cesitlwerine sebze purelerine hersey cocuk bufesinde olur tanitim reklami ggibi olduAntalya Side canım
Ay Süpermiş bizim kinde de vardır ins cok övdüler Hotel'i 4,5 Yıldız diye geciyor yarın sorup ögrenicemben de antalya tekirovadayim burda 5 yildizli bir otelde calisiyorum bebeklerr icin formul sutten kasik mama cesitlwerine sebze purelerine hersey cocuk bufesinde olur tanitim reklami ggibi oldu
Sagol canım iyi aklıma getirdin bende sorayım benek yatağını sordum seyahat acentası aracılığı ile uçak hotel gidiyoruz ama mama da önemli benim icin yarın sorarım teşekkür ederim canım
Oglum 1 saat önce yataktan dustu kizlar. Ne olduysa 10saniyede oldu. Kendimi cok kotu hissediyorum. Allahtan bisey olmadi kafasinda hafif kizarikik var sadece. güldü oynadi. Simdi uyudu. Ama ben beterim kendimi suclu hissediyorum. Bi cocuga sahip cikamadim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?