Sagol canim. Benim esim de bana bagirdi. Sanki bilerek dusurdum bebegi. Sana da gecmis olsun canim.Canim ya simdi gordum gecmis olsun benim kizimda dustu cok sukur bisey olmadi. Bundan sonra herseyine dikkat ediyorm. Bende cok uzulmustum bide esimde yanimdaydi benim nasil kizmisti bana o da oyke yapinca daha cok uzulmustum.. cok gecmis olsun tatlim...
Oglum 1 saat önce yataktan dustu kizlar. Ne olduysa 10saniyede oldu. Kendimi cok kotu hissediyorum. Allahtan bisey olmadi kafasinda hafif kizarikik var sadece. güldü oynadi. Simdi uyudu. Ama ben beterim kendimi suclu hissediyorum. Bi cocuga sahip cikamadim diye.
Çok geçmiş olsun arkadaşlarKizlar bebegim yataktan dustu.usteluk hic dusmeyecegi bir yerden.yan bir sekulde buldum.okadarda dikkat ederim oysaki.gece cok kotu gecti benim icin .kusucakmi kusmayacakmi vbb.allahtan birsey olmadi.icim parcalandi resmen
Ben nasil buldugumu hatirlamiyorum. Arkami dondum caat diye bi ses. O an kaynar sular dökuldu basima. Sana da cok gecmis olsun arkadasim.Kizlar bebegim yataktan dustu.usteluk hic dusmeyecegi bir yerden.yan bir sekulde buldum.okadarda dikkat ederim oysaki.gece cok kotu gecti benim icin .kusucakmi kusmayacakmi vbb.allahtan birsey olmadi.icim parcalandi resmen
Gecmis olsun canim, insallah birsey olmaz bundan sonra da. Ben de dikkat edecegim tecrubenizden ders alarakKizlar bebegim yataktan dustu.usteluk hic dusmeyecegi bir yerden.yan bir sekulde buldum.okadarda dikkat ederim oysaki.gece cok kotu gecti benim icin .kusucakmi kusmayacakmi vbb.allahtan birsey olmadi.icim parcalandi resmen
Ya gunleri nasil sayiyorsunuz oyle :) 161/30 hmmm bes aylikmis dusundum sabah sabah hesap kitap :) aferin kizina bundan sonrasi cok kolay olur merak etme bakarsin yuvarlanarak evi dolasir. Ben kizimin oyun halisinin askilarini cikardim orda takilip kaliyordu, onu da asmaya basladi baska birsey de serdim, onu da geciyor simdi :))Günaydın arkadaşlar, benim kızım 161 günlük ve dün ilk defa tam döndü kolunuda kurtardı :) biraz tembel galiba
Cok gecmiş olsun canım , ah bu dönem cok tehlikeli ne kadar dikkat etsekte saniyelik birşey oluveriyorKizlar bebegim yataktan dustu.usteluk hic dusmeyecegi bir yerden.yan bir sekulde buldum.okadarda dikkat ederim oysaki.gece cok kotu gecti benim icin .kusucakmi kusmayacakmi vbb.allahtan birsey olmadi.icim parcalandi resmen
Sanada cok gwcmus olsun canim.en cok korktugum seylerden bitanesiydi onuda yasaduk.abimin kizida dusmustu bir hafta hastanede kalmuslardi cok zor gecmisti o gunler.sukurler olsunki bisey olmadi.biraz kuzaruklik disinda.Ben nasil buldugumu hatirlamiyorum. Arkami dondum caat diye bi ses. O an kaynar sular dökuldu basima. Sana da cok gecmis olsun arkadasim.
Gunaydinn.hic acele etmesin vallahi ben cocugu dusurdukten sonra anladim.donmeye baslayinca yerlerinde durmuyolar.ne guzeldi onceden nerde nasil biraktiysan o sekilde oluyolardi.simdi aninda donuyorlar.tutunmaya basladiklarinda napcaz yaaGünaydın arkadaşlar, benim kızım 161 günlük ve dün ilk defa tam döndü kolunuda kurtardı :) biraz tembel galiba
Gecmis olsun kuzuyaKizlar bebegim yataktan dustu.usteluk hic dusmeyecegi bir yerden.yan bir sekulde buldum.okadarda dikkat ederim oysaki.gece cok kotu gecti benim icin .kusucakmi kusmayacakmi vbb.allahtan birsey olmadi.icim parcalandi resmen
Ben de hijyene taktım. Odada yuvarlanmaya başlayınca nasil olacak. Toz olur kirinti olur görmeyiz bir de yuruyoruz uzerindeYa gunleri nasil sayiyorsunuz oyle :) 161/30 hmmm bes aylikmis dusundum sabah sabah hesap kitap :) aferin kizina bundan sonrasi cok kolay olur merak etme bakarsin yuvarlanarak evi dolasir. Ben kizimin oyun halisinin askilarini cikardim orda takilip kaliyordu, onu da asmaya basladi baska birsey de serdim, onu da geciyor simdi :))
benimki surunerek uzun yol yapio artikBen de hijyene taktım. Odada yuvarlanmaya başlayınca nasil olacak. Toz olur kirinti olur görmeyiz bir de yuruyoruz uzerinde
bnmki anormal sanıyodum aynen yaa :) dişlik fln hiç sevmedi ağzını doldurmuyor ondan galiba çıngırağı var bi tane küçük toplar şeklinde onu kemirmeye bayılıyo mesela ağzını dolduruyor rahat kemiriyor ya oyuncak yerine de bnm ellermi seviyo ayrıca alıyo parmaklarımı ayırıyor o arada da mırıldanıyo bnmle muhabbet ediyo :)
hiç merak etme serdığın örtude fılan durmayacak, illaki yalanacak o parke kaçarı yok:))benimki surunerek uzun yol yapio artiksana nacizane onerim hijyene takma temiz olsun yeter sonucta bagisikliginin gelismesi icin mikrplarla tanismali da sen guzelce sil supur altina da ortu ser birak gerisini kendi halletsin ben ogle yapiyorum en azindan
Zaten bu cocuk iş beraber götürenlere hayranım ıkı ay calıştım, ne işe gıdıp yaptığım işten bişey anladım nede eve gelip anneliktenMerhaba kızlar Nasılsıniz ise başlayınca evin kıymetini biliyor 8nsan ev işi çalışmak ve bebis çok yorucu. 2 hafta çalıştım senelik izni aldım resmen pil8m bitti. O kadar yorulmuşum ki anlatamam. Şimdi evdeyim kizmla takılıyorum.
Yani..sil,supur nereye kadar...bagisiklik kazanacaklar her cocuk gibi. Biz ayakkabiyla girmiyoruz zaten kapinin disndan direkt dolaba giriyor ama yine de. Haliyi yalarken yakaladim icim gitti :)))Ben de hijyene taktım. Odada yuvarlanmaya başlayınca nasil olacak. Toz olur kirinti olur görmeyiz bir de yuruyoruz uzerinde
Benim de sirtim agriyor bir noktada elektrik carpmasi hissi. Ne tur doktora gorundun?Kızlar bel ve sırt ağrısı için doktora gittim parathormon değerlerin çok yüksek çıktı bugün Mr çekilecek. Sizde de varsa sakin ihmal etmeyin
Rahat olun kızlar daha bu işin parkı var tozu topragı cakılı var, bazıları elinde silme bezlerıyle dolaşır surekli ya elledıgı seylerı yada elını sıler, inanın hijyenı bı kenara koyun cocugun oyundan aldıgı psikolojik doyum daha onemli, bırakalım pis olsunlar, bız gıdıyoruz oglanlarla parkta tepeden tırnaga, bende dahilm pis olup gelıyoruz, eve gelınce dırek banyoya sokuyorum ama bazen kaçıp kaçıp kızı elliyorlar, yapacak bişey yok boylebuyuyeceklerYani..sil,supur nereye kadar...bagisiklik kazanacaklar her cocuk gibi. Biz ayakkabiyla girmiyoruz zaten kapinin disndan direkt dolaba giriyor ama yine de. Haliyi yalarken yakaladim icim gitti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?