2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sagol canim. Benim esim de bana bagirdi. Sanki bilerek dusurdum bebegi. Sana da gecmis olsun canim.

Kizlar bebegim yataktan dustu.usteluk hic dusmeyecegi bir yerden.yan bir sekulde buldum.okadarda dikkat ederim oysaki.gece cok kotu gecti benim icin .kusucakmi kusmayacakmi vbb.allahtan birsey olmadi.icim parcalandi resmen

Kizlar bebegim yataktan dustu.usteluk hic dusmeyecegi bir yerden.yan bir sekulde buldum.okadarda dikkat ederim oysaki.gece cok kotu gecti benim icin .kusucakmi kusmayacakmi vbb.allahtan birsey olmadi.icim parcalandi resmen
Çok geçmiş olsun arkadaşlar

Ben nasil buldugumu hatirlamiyorum. Arkami dondum caat diye bi ses. O an kaynar sular dökuldu basima. Sana da cok gecmis olsun arkadasim.

Gecmis olsun canim, insallah birsey olmaz bundan sonra da. Ben de dikkat edecegim tecrubenizden ders alarak

Günaydın arkadaşlar, benim kızım 161 günlük ve dün ilk defa tam döndü kolunuda kurtardı :) biraz tembel galiba
Ya gunleri nasil sayiyorsunuz oyle :) 161/30 hmmm bes aylikmis dusundum sabah sabah hesap kitap :) aferin kizina bundan sonrasi cok kolay olur merak etme bakarsin yuvarlanarak evi dolasir. Ben kizimin oyun halisinin askilarini cikardim orda takilip kaliyordu, onu da asmaya basladi baska birsey de serdim, onu da geciyor simdi :))

Cok gecmiş olsun canım , ah bu dönem cok tehlikeli ne kadar dikkat etsekte saniyelik birşey oluveriyor

Ben nasil buldugumu hatirlamiyorum. Arkami dondum caat diye bi ses. O an kaynar sular dökuldu basima. Sana da cok gecmis olsun arkadasim.
Sanada cok gwcmus olsun canim.en cok korktugum seylerden bitanesiydi onuda yasaduk.abimin kizida dusmustu bir hafta hastanede kalmuslardi cok zor gecmisti o gunler.sukurler olsunki bisey olmadi.biraz kuzaruklik disinda.
Bu arada esim banada kuzdi.ayni olay onun basina gelseydi bende cok kuzardim.cok cok dikkat etmemiz gerekuyor ama anlik kazalarda oluyo iste

Günaydın arkadaşlar, benim kızım 161 günlük ve dün ilk defa tam döndü kolunuda kurtardı :) biraz tembel galiba
Gunaydinn.hic acele etmesin vallahi ben cocugu dusurdukten sonra anladim.donmeye baslayinca yerlerinde durmuyolar.ne guzeldi onceden nerde nasil biraktiysan o sekilde oluyolardi.simdi aninda donuyorlar.tutunmaya basladiklarinda napcaz yaa

Ben de hijyene taktım. Odada yuvarlanmaya başlayınca nasil olacak. Toz olur kirinti olur görmeyiz bir de yuruyoruz uzerinde

Ben de hijyene taktım. Odada yuvarlanmaya başlayınca nasil olacak. Toz olur kirinti olur görmeyiz bir de yuruyoruz uzerinde
benimki surunerek uzun yol yapio artik sana nacizane onerim hijyene takma temiz olsun yeter sonucta bagisikliginin gelismesi icin mikrplarla tanismali da sen guzelce sil supur altina da ortu ser birak gerisini kendi halletsin ben ogle yapiyorum en azindan

Merhaba kızlar Nasılsıniz ise başlayınca evin kıymetini biliyor 8nsan ev işi çalışmak ve bebis çok yorucu. 2 hafta çalıştım senelik izni aldım resmen pil8m bitti. O kadar yorulmuşum ki anlatamam. Şimdi evdeyim kizmla takılıyorum.

Kızlar bel ve sırt ağrısı için doktora gittim parathormon değerlerin çok yüksek çıktı bugün Mr çekilecek. Sizde de varsa sakin ihmal etmeyin

hiç merak etme serdığın örtude fılan durmayacak, illaki yalanacak o parke kaçarı yok:))

Zaten bu cocuk iş beraber götürenlere hayranım ıkı ay calıştım, ne işe gıdıp yaptığım işten bişey anladım nede eve gelip annelikten

Yani..sil,supur nereye kadar...bagisiklik kazanacaklar her cocuk gibi. Biz ayakkabiyla girmiyoruz zaten kapinin disndan direkt dolaba giriyor ama yine de. Haliyi yalarken yakaladim icim gitti :)))

Yani..sil,supur nereye kadar...bagisiklik kazanacaklar her cocuk gibi. Biz ayakkabiyla girmiyoruz zaten kapinin disndan direkt dolaba giriyor ama yine de. Haliyi yalarken yakaladim icim gitti :)))
Rahat olun kızlar daha bu işin parkı var tozu topragı cakılı var, bazıları elinde silme bezlerıyle dolaşır surekli ya elledıgı seylerı yada elını sıler, inanın hijyenı bı kenara koyun cocugun oyundan aldıgı psikolojik doyum daha onemli, bırakalım pis olsunlar, bız gıdıyoruz oglanlarla parkta tepeden tırnaga, bende dahilm pis olup gelıyoruz, eve gelınce dırek banyoya sokuyorum ama bazen kaçıp kaçıp kızı elliyorlar, yapacak bişey yok boylebuyuyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…