2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar bebegim yataktan dustu.usteluk hic dusmeyecegi bir yerden.yan bir sekulde buldum.okadarda dikkat ederim oysaki.gece cok kotu gecti benim icin .kusucakmi kusmayacakmi vbb.allahtan birsey olmadi.icim parcalandi resmen
geçmiş olsun bu arada cnm ikinci kez yataktan düşme haberi duyunca şaşırdm

aynen uykuda da durmuyo artık yatağına yatırmıyorum odada yanımda olsun diye şimdi yerde minderde uykusunda dönüp duruyo bi üzüstü bi yan

Kızlar bel ve sırt ağrısı için doktora gittim parathormon değerlerin çok yüksek çıktı bugün Mr çekilecek. Sizde de varsa sakin ihmal etmeyin
Benim de belimde agri vardi ama yogunlasti bel agrisiyla doktora gidince hemen mr istiyorlar hormon tahlili de mi istiyorlar bel agrisiyla iliskili miymis o hormon canim

Sagol canim. Benim esim de bana bagirdi. Sanki bilerek dusurdum bebegi. Sana da gecmis olsun canim.
Insan o sirada istemeden tepki veriyor canim uzulme esim de oglumuzu 45 gunlukken ana kucagindan yere yuz ustu dusurmustu annem ve ben de cok korkup bagirmistik biraz ama bizim elimiz de olsa o da ayni seyi yapardi doktora goturduk kontrolden sonra doktor korkulacak bir sey yok bu donemde cok esnekler ve senden benden saglamlar dedi ayrica kendi de bebegini yatakta iki kere dusurdugunu soyledi herkesin basina gelebilir yani

bnmki de çok terliyı hava çok sıcak ondan Antalya yanıyo

Bir arkadas ankarada cocuk doktoru sormustu turgut özalda yrd. Doc suzan hanim var ilgili bir doktor gidilebilir ama ben hacettepenin doktorlarini cok begendim cok ilgililer randevu gec ve zor verildigi icin ogretim uyesi ucreti odeyip hemen o gun gittik ya prof ya doc. Goruyor bebeginizi ve o kadar memnun kaldik ki kendi bolumuyle ilgili tahlilleri yapiyor bir sey cikmazsa seni ilgili olabilecek baska bolume yonlendiriyor ve harika doktorlar

Haklisin bağışıklığı icin. Iste yine de huzursuz olurum sanırım. Bir de her gun mu supurmeli evi?

Hadi gözün aydin. Cok doğru kiymetini bilmek lazım. Kadinlarin işi cok zooor

Kızlar bel ve sırt ağrısı için doktora gittim parathormon değerlerin çok yüksek çıktı bugün Mr çekilecek. Sizde de varsa sakin ihmal etmeyin
Hadi ya niye olurmus acaba? Cok gecmis olsun. Benim de gözümün onunde bir seyler ucusuyor. Dr gittim. Retina incelmis ist dönünce tekrar gideceğim inş dr

Evet sigmiyor kuvete. Hatta ayaklarini vuruyor surekli i nedenle. Ben burada annemle, evde eşimle yıkıyorum. Duş olayina ne zaman girerim bilmiyorum. Dusta ağzına kulagına su kacmiyor mu? Bir de boynunun altını yikamakta cok zorlanıyorum

bnm kucağımda kafasını geriye atıp usluca bekliyo su dökmemi çok raht olyo boynunun altı da rahat yıkanıyo ağzına su iki kere kaçtı onda da benmm hatam kucağımda ayakta tutup su döküyorum bazen dikkat etmemişim dökerken kafasını yukarı kaldırdığı anda dökmüşüm su ağzına gitti tabi

Kızlar birkaç gündür giremedim, geçmişi okumak baya uzun sürdü. 6 aylık olduk biz. Artık ek gıdalara geçiyoruz, az az tattırıyorum. Yoğurt veriyorum. Meyve püresi yapıyorum. Yemeklerden tattıracam yavaş yavaş. Odasını ayırdım 2 gündür doğru düzgün uyuyamıyorum. Ya sıcaktan uyumuyor, ya yerini yadırgadı, ya aç. Anlayamadım nedenini. Gündüz de çok yorucu oluyor. Yürüteçe bindiriyorum iyi oluyor ordan oraya. Bizden haberler böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…