geçmiş olsun bu arada cnm ikinci kez yataktan düşme haberi duyunca şaşırdmKizlar bebegim yataktan dustu.usteluk hic dusmeyecegi bir yerden.yan bir sekulde buldum.okadarda dikkat ederim oysaki.gece cok kotu gecti benim icin .kusucakmi kusmayacakmi vbb.allahtan birsey olmadi.icim parcalandi resmen
aynen uykuda da durmuyo artık yatağına yatırmıyorum odada yanımda olsun diye şimdi yerde minderde uykusunda dönüp duruyo bi üzüstü bi yanYa gunleri nasil sayiyorsunuz oyle :) 161/30 hmmm bes aylikmis dusundum sabah sabah hesap kitap :) aferin kizina bundan sonrasi cok kolay olur merak etme bakarsin yuvarlanarak evi dolasir. Ben kizimin oyun halisinin askilarini cikardim orda takilip kaliyordu, onu da asmaya basladi baska birsey de serdim, onu da geciyor simdi :))
ya üzermde nasıl bi gerginlik var bu yüzden var yaZaten bu cocuk iş beraber götürenlere hayranım ıkı ay calıştım, ne işe gıdıp yaptığım işten bişey anladım nede eve gelip annelikten
Benim de belimde agri vardi ama yogunlasti bel agrisiyla doktora gidince hemen mr istiyorlar hormon tahlili de mi istiyorlar bel agrisiyla iliskili miymis o hormon canimKızlar bel ve sırt ağrısı için doktora gittim parathormon değerlerin çok yüksek çıktı bugün Mr çekilecek. Sizde de varsa sakin ihmal etmeyin
Insan o sirada istemeden tepki veriyor canim uzulme esim de oglumuzu 45 gunlukken ana kucagindan yere yuz ustu dusurmustu annem ve ben de cok korkup bagirmistik biraz ama bizim elimiz de olsa o da ayni seyi yapardi doktora goturduk kontrolden sonra doktor korkulacak bir sey yok bu donemde cok esnekler ve senden benden saglamlar dedi ayrica kendi de bebegini yatakta iki kere dusurdugunu soyledi herkesin basina gelebilir yaniSagol canim. Benim esim de bana bagirdi. Sanki bilerek dusurdum bebegi. Sana da gecmis olsun canim.
bnmki de çok terliyı hava çok sıcak ondan Antalya yanıyoBir de terlememiz çok arttı, eskiden emerken terlerdi kafası boncuk boncuk. Bayramdan bu yana yattığı yerde çırpınırken, oyuncağını hırslanıp ağzına sokmak istediğinde kafası bulgur bulgur ter oluyor. Normal mi sizce?
İstanbul'dayız. Sadece çıtçıtlı body giydiriyorum bezin üzerine, uyurken de bişi örtmüyorum üzerine. Çorap arasıra. Sizler de böyle mi yapıyosunuz?
antalya merkez mibnmki de çok terliyı hava çok sıcak ondan Antalya yanıyo
alanya cnmantalya merkez mi
Evet canım buralar baya serin ama biz gelesiye normal sıcaklığa döner sanırım Antalya ne dersiniyi tatiller Antalya çok sıcak cnm valla yanıyoruz serin bi yerden geliyosan bebişin mayışacak
alanya eylül so nuna kdr nerdeyse gündüz sıcak oluyoEvet canım buralar baya serin ama biz gelesiye normal sıcaklığa döner sanırım Antalya ne dersin
Haklisin bağışıklığı icin. Iste yine de huzursuz olurum sanırım. Bir de her gun mu supurmeli evi?benimki surunerek uzun yol yapio artiksana nacizane onerim hijyene takma temiz olsun yeter sonucta bagisikliginin gelismesi icin mikrplarla tanismali da sen guzelce sil supur altina da ortu ser birak gerisini kendi halletsin ben ogle yapiyorum en azindan
alanya biraz daha serin olmqli orda mahmutlarda kalmistim bir yil alanya bir baskaalanya cnm
Hadi gözün aydin. Cok doğru kiymetini bilmek lazım. Kadinlarin işi cok zooorMerhaba kızlar Nasılsıniz ise başlayınca evin kıymetini biliyor 8nsan ev işi çalışmak ve bebis çok yorucu. 2 hafta çalıştım senelik izni aldım resmen pil8m bitti. O kadar yorulmuşum ki anlatamam. Şimdi evdeyim kizmla takılıyorum.
Hadi ya niye olurmus acaba? Cok gecmis olsun. Benim de gözümün onunde bir seyler ucusuyor. Dr gittim. Retina incelmisKızlar bel ve sırt ağrısı için doktora gittim parathormon değerlerin çok yüksek çıktı bugün Mr çekilecek. Sizde de varsa sakin ihmal etmeyin
ben de mahmutlardayım cnmm yanıyoruz yaa gece iyi ama bir haftadralanya biraz daha serin olmqli orda mahmutlarda kalmistim bir yil alanya bir baska
ben hergun supuruyorum cunku kapi pencere acik dolayisiyla toz geliyoHaklisin bağışıklığı icin. Iste yine de huzursuz olurum sanırım. Bir de her gun mu supurmeli evi?
Evet sigmiyor kuvete. Hatta ayaklarini vuruyor surekli i nedenle. Ben burada annemle, evde eşimle yıkıyorum. Duş olayina ne zaman girerim bilmiyorum. Dusta ağzına kulagına su kacmiyor mu? Bir de boynunun altını yikamakta cok zorlanıyorumcanm ben uzun zamandr yıkıyorum daha rahat oluyo küvette yalnız yıkarken zorlanıyoum büyüdüğü için fileye fln sığmıyor zaten artık arkasını fln yıkarken tutamıyorum kucağımda rahat oluyo
bnm kucağımda kafasını geriye atıp usluca bekliyo su dökmemi çok raht olyo boynunun altı da rahat yıkanıyo ağzına su iki kere kaçtı onda da benmm hatam kucağımda ayakta tutup su döküyorum bazen dikkat etmemişim dökerken kafasını yukarı kaldırdığı anda dökmüşüm su ağzına gitti tabiEvet sigmiyor kuvete. Hatta ayaklarini vuruyor surekli i nedenle. Ben burada annemle, evde eşimle yıkıyorum. Duş olayina ne zaman girerim bilmiyorum. Dusta ağzına kulagına su kacmiyor mu? Bir de boynunun altını yikamakta cok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?