Odasını ayırmak için çok küçük değil mi kiyamamKızlar birkaç gündür giremedim, geçmişi okumak baya uzun sürdü. 6 aylık olduk biz. Artık ek gıdalara geçiyoruz, az az tattırıyorum. Yoğurt veriyorum. Meyve püresi yapıyorum. Yemeklerden tattıracam yavaş yavaş. Odasını ayırdım 2 gündür doğru düzgün uyuyamıyorum. Ya sıcaktan uyumuyor, ya yerini yadırgadı, ya aç. Anlayamadım nedenini. Gündüz de çok yorucu oluyor. Yürüteçe bindiriyorum iyi oluyor ordan oraya. Bizden haberler böyle :)
Odasini ayirma konusunda biz de kiyamiyoruz o bizden değil hiz ondan ayrilamiyoruzOdasını ayırmak için çok küçük değil mi kiyamam
Odasını ayirma konusunda uzmanların görüşü ne yönde acaba ben en az üç yaşına kadar düşünmüyorumOdasini ayirma konusunda biz de kiyamiyoruz o bizden değil hiz ondan ayrilamiyoruz)) esim diyoki odasini ayirirsan bende giderim oğlumun yanina ))
Az once bunla ilgili hir yazi okudum yurt disinda yapilan bir araştırma sonuclarinindan bahsesiyodu. Emzirildigi surece anneyle bebegin birlikte uyumasi gerektigini ve bunun faydalarini yaziyodu. Çocukta ki guven duygusundan kalp atis ritmine kadar baya bi yazmislar yani ..... ayri yatirmak bebegin değil ebebeynleein rahati icin onerilen biseymis.Odasını ayirma konusunda uzmanların görüşü ne yönde acaba ben en az üç yaşına kadar düşünmüyorum
Benim yatagimdan dustu canim.koseye duvara sikistirmustim.hic bukadar hizli hareket etmemistihangi yataktan düşüyo bebişleriniz kızlar kendi yatağından düşemez di mi daha yanınızda mı yatıyodu
Biz birlikte yatiyoruz artik.yaz tatili icin geldik esimin ailesinin yanina tabi kwndi evimizdeki duzen bozuldu.memede utumaya basladi.sabahlari yanima aliyodum simdi butun gece birlikte yatiyoz.minik minik yatiyo kocamn yatakta.Az once bunla ilgili hir yazi okudum yurt disinda yapilan bir araştırma sonuclarinindan bahsesiyodu. Emzirildigi surece anneyle bebegin birlikte uyumasi gerektigini ve bunun faydalarini yaziyodu. Çocukta ki guven duygusundan kalp atis ritmine kadar baya bi yazmislar yani ..... ayri yatirmak bebegin değil ebebeynleein rahati icin onerilen biseymis.
Kizmi bebeginiz.yrutec konusunda cok kararsizim benimkisi erkek.erkeklere onermiyorlar doktorlar.am nasil mutlu olurdu yurutecde.oturmaya basladimi bebeginiz.yurutecde saga sola kaymiyor muKızlar birkaç gündür giremedim, geçmişi okumak baya uzun sürdü. 6 aylık olduk biz. Artık ek gıdalara geçiyoruz, az az tattırıyorum. Yoğurt veriyorum. Meyve püresi yapıyorum. Yemeklerden tattıracam yavaş yavaş. Odasını ayırdım 2 gündür doğru düzgün uyuyamıyorum. Ya sıcaktan uyumuyor, ya yerini yadırgadı, ya aç. Anlayamadım nedenini. Gündüz de çok yorucu oluyor. Yürüteçe bindiriyorum iyi oluyor ordan oraya. Bizden haberler böyle :)
Tosun iyi bugun, 1 haftadir erken yatiyor. Normalde 12den once yatmazdi. Bugun oyun halisi geldi. Siftahi kakayla yapti. Doldurmus altini bi aldim kucagima hali mali kalmamis ortada :)Sagol canim oluyo iste. Cogu insanin basina geliyo ama uzucu bi durum. Ben zaten pismanim dikkat etmiyon sen bilmem ne anasinada soyledi neden soyluyon hayir o da simdi ne zaman cocukla ilgilensem anan basina elleme aman kolunu yavas tut aman dikkat et dusurme bunaldim iyice cocuk sanki benim deil onun toobe toobe sinir sey!!
neyse canim senim canini sıkmiym nasil bakalim tosunck :)
profil fotonuz çook şekerrKizlar merhaba yazilanalri okudum bebisler buyudu valla)) maşallah maşallah ) oglusum 5.5 aylik oldu ama surunme emekleme yok daha popoyu kaldiriyo kollarinida ama oyle kaliyo ileri gitmeyi dusunemiyo mu kuvvetimi yetmiyo anlmadim ama bu duruma cok sinirleniyo o pozisyonda agliyo bagiriyyo dun dojtora goturdum kabizligi icin 3 gunde hir baya sert yapiyodubyavrum yapana kadar terliyodu kizariyodu. Dojtor gunde 3 defa zeytin yagi ver dedi. Gecmezse surup yazdi onu vercem.
Ek gidqya basladik biz baya baya mevye pureleri yogurt bayadir veriyodum bu hafta sebzelere basladim kabakla fasulye versim bugunde pirincli kabak verdim. Doktor yumurta sarisina sa basla dedi. Sabah nohut kadar yum. Sarisini pekmezle yuumusatip verdim.boyle boyle yuvarlanip gidiyoruz iste. Ha bide doktor gunde 3 öğün ver dedi. Yarim cay bardagi kadar ver her defasında.
Aynen canim. O dusurse ben daha fazla tepki verirdim.Insan o sirada istemeden tepki veriyor canim uzulme esim de oglumuzu 45 gunlukken ana kucagindan yere yuz ustu dusurmustu annem ve ben de cok korkup bagirmistik biraz ama bizim elimiz de olsa o da ayni seyi yapardi doktora goturduk kontrolden sonra doktor korkulacak bir sey yok bu donemde cok esnekler ve senden benden saglamlar dedi ayrica kendi de bebegini yatakta iki kere dusurdugunu soyledi herkesin basina gelebilir yani
oy oy oy öyleler artık ya ben de çok şaşırıyorum iki dk kafamı çeviriyorum bi bakıyorum hooop halıda ne kdr ilerlemiş ben de uyuyunca yatağımıza yatırıyodum gündüz orası estiği için bgn misafr de vardı seste uyumaz diye yine yatıracaktım annemin arkadaşı sakın dedi göz açıp kapayana kadr düşer napıyosun . yatırtmadılar burdakileri de okuyunca artık yatırmamBenim yatagimdan dustu canim.koseye duvara sikistirmustim.hic bukadar hizli hareket etmemisti(
:) hayırlı olsun siftahınızTosun iyi bugun, 1 haftadir erken yatiyor. Normalde 12den once yatmazdi. Bugun oyun halisi geldi. Siftahi kakayla yapti. Doldurmus altini bi aldim kucagima hali mali kalmamis ortada :)
Bu arada benim esim cocugu dusurdugumu soylemedi anasina Allahtan kv koyde yoksa sinirlerimi altust ederdi. Iyi bakin cocuguma diyor hergun arayip. Mahvederim sizi diyor. Cefasini ceken biz direktif veren onlar. Ben de sinir oluyorum valla :))
Evet hormonlara bağladı olabiliyormusBenim de belimde agri vardi ama yogunlasti bel agrisiyla doktora gidince hemen mr istiyorlar hormon tahlili de mi istiyorlar bel agrisiyla iliskili miymis o hormon canim
Tosun iyi bugun, 1 haftadir erken yatiyor. Normalde 12den once yatmazdi. Bugun oyun halisi geldi. Siftahi kakayla yapti. Doldurmus altini bi aldim kucagima hali mali kalmamis ortada :)
Bu arada benim esim cocugu dusurdugumu soylemedi anasina Allahtan kv koyde yoksa sinirlerimi altust ederdi. Iyi bakin cocuguma diyor hergun arayip. Mahvederim sizi diyor. Cefasini ceken biz direktif veren onlar. Ben de sinir oluyorum valla :))
Tatilde hic cekilmez valla. Allah sabir versin canim :)Hahaha :)) amma denk gelmis he :)
Benim kiz iki gune bir yapiyo surekli. Yatagina naylon serdim boyle giderse yatagi atcaziyiki soylememis esin bumlarin dirdiri cekilmiyo valla... yarin yine beraberiz kaynanacmla tatile gitcez yazliga pesimize takildi... aliyo cocugu komsularina hava atiyo..
Bebeğim erkek. Önceden erkek kız ayırt edilmeden bindirilirmiş. Ben çok hassas davranmıyorum o konuda. Çok mutlu oyun oynuyoruz o binerken. Benim Yanıma koşuyor. Mama sandalyesine de oturuyor. O da benim için rahat oldu. Mutfak işlerim rahat oluyor.Kizmi bebeginiz.yrutec konusunda cok kararsizim benimkisi erkek.erkeklere onermiyorlar doktorlar.am nasil mutlu olurdu yurutecde.oturmaya basladimi bebeginiz.yurutecde saga sola kaymiyor mu
Bugun ilkdefa bebegimi mama sandalyesine oturttum.kahvalti icin cikmistik mama sandalyesinide gorunce bi deneyelum dedik.gerci yamulur oturamaz diye dusunuyodum ama gayet guzel oturdu.tabi kisa sureli oturttum .ama cok guzel bir duygiydu bagimsiz bir sekilde oturdugunu gormek
Ben de kıyamıyorum ama küçük beşiğinde yatamıyordu artık. Büyük de odamıza olmuyor mecbur kaldım ama bunun da sağlıklı OLDUĞUNU düşünüyorum. Rehber öğretmenim ben. Bana Bağımlı değil, beni seven bana güvenen bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Beni Arıyor gece bende onu arıyorum ama alışacağız birlikte. 3 YAŞ bence çok bir arkadaş öyle Demiş de.Odasını ayırmak için çok küçük değil mi kiyamam
Bende sizin gibi ayırmayı düşünüyorum 6 aylıktan sonra ama yatak odamız az uzak duymamam diye korkuyorum bebek telsizi aldınız mı ? Yada nasıl yapıyorsunuz ? Beşiğinde pek rahat degil artık benim kızım da.Ben de kıyamıyorum ama küçük beşiğinde yatamıyordu artık. Büyük de odamıza olmuyor mecbur kaldım ama bunun da sağlıklı OLDUĞUNU düşünüyorum. Rehber öğretmenim ben. Bana Bağımlı değil, beni seven bana güvenen bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Beni Arıyor gece bende onu arıyorum ama alışacağız birlikte. 3 YAŞ bence çok bir arkadaş öyle Demiş de.
Oyyy oyyyyy masallah ölürüm ben bunlara yaaaaa. Rabbim iyi ki vermis bebeisleri. Binlerceyuzbinlerce sukur. Bizimkide bi bana donuyo bi babasina eliyle ulabiliyosa yuzumuze dokunuyo yoksa bildigin tekmeliyo. Sedigin gibi uyanin diyo herhaldeBiz birlikte yatiyoruz artik.yaz tatili icin geldik esimin ailesinin yanina tabi kwndi evimizdeki duzen bozuldu.memede utumaya basladi.sabahlari yanima aliyodum simdi butun gece birlikte yatiyoz.minik minik yatiyo kocamn yatakta.
Gecen gun saat 6.5 uyandi.bana bakiyo.ben daha uyanamadim tabi.sonra donerek yanima geldi, duvar tarafinda yatiriyorum onu,tisortumu cekiyo sanki uyan artik dercesine .)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?