2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Haklısın canım, bazen içimizden geldiği gibi bebeğimiz ve bizim istediğimiz gibi davranmak daha uygun. Duyduklarımız ve okuduklarımız bi kenarda dursun, hepimiz yavrularımız için her zaman en iyisini isteriz ve elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışırız.
Süt olayı da dediğin gibi arz talep meselesi bi yerde. Sağıma geçtiğimden bu yana azaldı sanki, emzirmek gibi olmuyor makine sanırım Hem hormonal etkisi vardır hem de bebeğin çekişi kadar güçlü olmuyormuş makineler.

Arkadaşlar bebek bezinde hangi numara kullanıyorsunuz midi (3) , maxi (4) gecen var mı ?
Biz 4 numaraya geçtik 1-1,5 ay önce. Midi mi maxi mi bilmiyorum onu. Prima premium care lerde baya indirim vardı e-bebek ten stok yapmıştık, 3 no bitince 4e geçelim artık dedik. Bezin daha bol olması hem pişik açısından hem de çiş veya kakanın çıkması açısından iyi oluyormuş.

Sütüm azaldi deme sakın. Maşallah bol bol sütüm var de. Böylece gercekten de bol sutun olur. Beynine yanlis mesajlar gönderme. Bir bayanla tanistim gecen. Calisan bir bayan. 4 yasina kadar emzirmis. Gece emiyordu, sutum de bitmedi dedi.

1.5aydir 4 numara kullaniyoruz 3+ dar gelmeye baslamisti 4 biraz bol ama daha rahat

Ben hala 3+ kullaniyorum ama kucuk geliyo artik.bitince 4 alcam.az kaldi zaten
Teşkler hanımlar bende dün aldım 4 No büyük biraz bakalım deneyeceğim 3 sıkıyordu artık

Cidden nasil oyle donuyorlar anlamiyorum bazen tv acik oluyor, oglum oyun halisinda bize donuk oluyor sonra bir bakmissin yan done done caktirmadan gidiyor tv nin karsina
beyefendi yüzüstü yatarken de kendi etrafında 360 derece dönüyo çok dikkatli olmam gerekiyor odada tek bırakamyorum

ben de park yatak aldim ama felaket donuyo iki kenarina yastik sikistirdim ama bu sefer de donemiyorum diye kizip uyumuyo ya park yatagi olanlar nqsil cozdunuz bu donme isini biz hergun uyku saati bir saat dovusuyoruz resmen

teşekkür edrz teyzesi aminnn..ben çok özeniyodum bu ayak tutma olayına bu hafta başladı bnmki ama ağzına götürmüyor tutup inceliyo çok tatlı :)

ben de 10 gün sonra başlıyorum annem bakacak ona rağmen içim gidiyo ya annemin kucağındayken gözü hep bende

ben de en erken 2 yaşında ayırırm galiba emerken ayırmam telsiz bile olsa içim rahat etmez diş çıkarma işi zaten uyku düzenini mahvediyor başka odada olursa bnm o odaya taşınmam lzm gece

cnm ben de meyve veriyorum düzenli olarak günde 1 kere bazen iki günde bir yapıyo

sut icin cok yemek degil, cok su içmek gerekiyor
yiyecekler sütün kalitesi açısından önemli tabi, siz iyi beslenirseniz sutunuz de daha besleyici olur.
fakat süt arttırmak için doktorun bana soyledigi gunde en az 4 litre su içmek gerektiği. ama malum mevsim yaz, hava sıcak insan terliyor ister istemez. gunde 6 litreye yakın su onun disinda ayrica maden suyu, cay, ayran limonata vs iciyorum ben.
tavsiye ederim

teşekkür edrz teyzesi aminnn..ben çok özeniyodum bu ayak tutma olayına bu hafta başladı bnmki ama ağzına götürmüyor tutup inceliyo çok tatlı :)
Bizimki baya baya sömürüyor parmaklari. Cinarda alir agzina once bi tanisin bakalim. Bizimkiee ne sürünüyo ne emeklemeye calisiyo donerken bile istemiye istemiye dönüyo. Tembel ay bizim oglan babasina cekmis zaaaaarrr

ne meyvesi veriyon cnm,bizimki şeftali,siyah erigi sevdi
şeftali muz armut üzüm elma karpuz hepsini de seviyo ama en çok muzu seviyo galiba dönüşümlü olarak veriyorum bgn kabak yoğurt fln da veriyorum bgn de patates denemeyi düşünüyorum hazr hiç bşy vermedm daha kavanoz mama fln şimdilik vermeyi de düşünmüyorum tazeleri severek yiyo

Bizimki baya baya sömürüyor parmaklari. Cinarda alir agzina once bi tanisin bakalim. Bizimkiee ne sürünüyo ne emeklemeye calisiyo donerken bile istemiye istemiye dönüyo. Tembel ay bizim oglan babasina cekmis zaaaaarrr
:)) olur mu annesi sıcaktan mayışıyodur o hem annem yorulmasın diyodur :) bırak dönmesin gitmesn brz daha rahat ol çok hareketli olunca gözün sürekli üstünde olmak zorunda uykuda bile durmuyo çınar dönünce de uyanıp ağlıyo oğluşum :) çok gülüyorum o haline kafayı kaldırıyor gözler kapalı bi o yana düşüyo kafası bi bu yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…