- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
En gec diye bir sey ben de duymadim. Ama bu uzman denilenlerin bir cogu aslinda bebegi degil, anne babanin konforunu dusunuyor. Okuduğum bir kitap onlara bebek egiticileri demiş ve onlar icin söyle diyor: bebek eğitimcileri bebekleri hayvanlari egitir gibi egitmeye çalışır! Daha ne olsun. Ayrica anne baba bebeğe uymasi gerektigi halde; bebegi anne babanin yaşamına uydurmaya çalışırlar diyor. Ben bu konuda bebegim icin en iyisi neyse onu istiyorum. Gece beslenmeleri sen emzirdigin surece devam eder. O nedenle sana kalmış. Ama gece emzirmezsen de sütün zamanla biter
Biz 4 numaraya geçtik 1-1,5 ay önce. Midi mi maxi mi bilmiyorum onu. Prima premium care lerde baya indirim vardı e-bebek ten stok yapmıştık, 3 no bitince 4e geçelim artık dedik. Bezin daha bol olması hem pişik açısından hem de çiş veya kakanın çıkması açısından iyi oluyormuş.Arkadaşlar bebek bezinde hangi numara kullanıyorsunuz midi (3) , maxi (4) gecen var mı ?
1.5aydir 4 numara kullaniyoruz 3+ dar gelmeye baslamisti 4 biraz bol ama daha rahatArkadaşlar bebek bezinde hangi numara kullanıyorsunuz midi (3) , maxi (4) gecen var mı ?
Sütüm azaldi deme sakın. Maşallah bol bol sütüm var de. Böylece gercekten de bol sutun olur. Beynine yanlis mesajlar gönderme. Bir bayanla tanistim gecen. Calisan bir bayan. 4 yasina kadar emzirmis. Gece emiyordu, sutum de bitmedi dedi.Haklısın canım, bazen içimizden geldiği gibi bebeğimiz ve bizim istediğimiz gibi davranmak daha uygun. Duyduklarımız ve okuduklarımız bi kenarda dursun, hepimiz yavrularımız için her zaman en iyisini isteriz ve elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışırız.
Süt olayı da dediğin gibi arz talep meselesi bi yerde. Sağıma geçtiğimden bu yana azaldı sanki, emzirmek gibi olmuyor makine sanırımHem hormonal etkisi vardır hem de bebeğin çekişi kadar güçlü olmuyormuş makineler.
Biz 4 numaraya geçtik 1-1,5 ay önce. Midi mi maxi mi bilmiyorum onu. Prima premium care lerde baya indirim vardı e-bebek ten stok yapmıştık, 3 no bitince 4e geçelim artık dedik. Bezin daha bol olması hem pişik açısından hem de çiş veya kakanın çıkması açısından iyi oluyormuş.
1.5aydir 4 numara kullaniyoruz 3+ dar gelmeye baslamisti 4 biraz bol ama daha rahat
Teşkler hanımlar bende dün aldım 4 No büyük biraz bakalım deneyeceğim 3 sıkıyordu artıkBen hala 3+ kullaniyorum ama kucuk geliyo artik.bitince 4 alcam.az kaldi zaten
beyefendi yüzüstü yatarken de kendi etrafında 360 derece dönüyo çok dikkatli olmam gerekiyor odada tek bırakamyorumCidden nasil oyle donuyorlar anlamiyorum bazen tv acik oluyor, oglum oyun halisinda bize donuk oluyor sonra bir bakmissin yan done done caktirmadan gidiyor tv nin karsina
ben de park yatak aldim ama felaket donuyo iki kenarina yastik sikistirdim ama bu sefer de donemiyorum diye kizip uyumuyo ya park yatagi olanlar nqsil cozdunuz bu donme isini biz hergun uyku saati bir saat dovusuyoruz resmenBebeğin yatağını ayırmayla ilgili ben de düşüncelerimi ve mevcuttaki şartlarımı paylaşmak istedim. Gece beslenmeleri, özellikle gece emzirmeleri devam ettiği sürece ayırmak istemiyorum ben odaları. Aynı odayı paylaşmak hem daha kolay hem de aramızdaki bağ için daha uygun geliyor bana, o bensiz ben onsuz rahat uyuyamam gibi. Şuan oturduğumuz ev 2+1, küçük odada tek kişilik baza var, annem orada kalıyor. İlk aylar beşiği vardı yatakodamızda, sonra park yatak aldık, odamız baya geniş olunca rahatlıkla sığdı şükür. Ama nasipse oğluş tam 1,5 yaşındayken kendi evimize taşınacağız, 3+1 olacak orası. O zaman odaları ayırmayı düşünebilirim, gece beslenmeleri de bitmiş olur o zamana dek sanırım. Uzmanların söylemleri de farklı farklı, ama en erken 6-8 ay arası diyorlar. En geç diye hatırlamıyorum var mı bir bilgi ama 2 yaş olabilir.
teşekkür edrz teyzesi aminnn..ben çok özeniyodum bu ayak tutma olayına bu hafta başladı bnmki ama ağzına götürmüyor tutup inceliyo çok tatlı :)Coookkk tesekkur ederim. Bizimkine tek ayak yetmiyo ikisini birsen aliyo agzina. Hele biseyler yedirriken hertarafi batiyosenin çınar da acayip tatali hele gecen fotolarini paylastin yaa bayildim.en cokta bornozlu fotosunu sevdim. Allah onlari bize bagislasin insssssss
ben de 10 gün sonra başlıyorum annem bakacak ona rağmen içim gidiyo ya annemin kucağındayken gözü hep bendeKeşke bende ayrılabilseydim. Dün bakıcısını bulduk, kadının yanında ağlayacaktım. Insanın çocuğunu birine emanet etmesi çok zormuş. 10 gün sonra iş başı napcam bilmiyorum. Benimki emerek uyuyor bide. Şimdi bu 10 günde sallamaya falan alıştırmaya çalışacağım. Ha bir de güven sadece gece yanında olmayla verilmez ki, her şekilde verebiliriz. Düşeceği zaman yanında olmak, ağladığında kucağımıza almak, onu öpmek, sevgi sözcükleri Söylemek hepsi güven verir ona. Yani benim gördüğüm deneyimlediğim bazı Şeyler var ondan dolayı ayrı Odasının olmasının en iyisi OLDUĞUNU düşünüyorum. 2 Yaşından sonra sizden ayrılmazsa ne yapacaksınız?
ben de en erken 2 yaşında ayırırm galiba emerken ayırmam telsiz bile olsa içim rahat etmez diş çıkarma işi zaten uyku düzenini mahvediyor başka odada olursa bnm o odaya taşınmam lzm geceBebeğin yatağını ayırmayla ilgili ben de düşüncelerimi ve mevcuttaki şartlarımı paylaşmak istedim. Gece beslenmeleri, özellikle gece emzirmeleri devam ettiği sürece ayırmak istemiyorum ben odaları. Aynı odayı paylaşmak hem daha kolay hem de aramızdaki bağ için daha uygun geliyor bana, o bensiz ben onsuz rahat uyuyamam gibi. Şuan oturduğumuz ev 2+1, küçük odada tek kişilik baza var, annem orada kalıyor. İlk aylar beşiği vardı yatakodamızda, sonra park yatak aldık, odamız baya geniş olunca rahatlıkla sığdı şükür. Ama nasipse oğluş tam 1,5 yaşındayken kendi evimize taşınacağız, 3+1 olacak orası. O zaman odaları ayırmayı düşünebilirim, gece beslenmeleri de bitmiş olur o zamana dek sanırım. Uzmanların söylemleri de farklı farklı, ama en erken 6-8 ay arası diyorlar. En geç diye hatırlamıyorum var mı bir bilgi ama 2 yaş olabilir.
cnm ben de meyve veriyorum düzenli olarak günde 1 kere bazen iki günde bir yapıyoKızlar Nasılsıniz benim kız günde 3 kere bazen 4 kere kaka yapar oldu. Sizin nasıl çok sıvı yapıyo ishal gibi ama degil. Armut muz falan verdim ondan mı acaba. Sütüm çok az yaa 30cc bile çıkmıyor çok yersek de kilo oluyor napıyım Ben
ne meyvesi veriyon cnm,bizimki şeftali,siyah erigi sevdicnm ben de meyve veriyorum düzenli olarak günde 1 kere bazen iki günde bir yapıyo
Kızlar Nasılsıniz benim kız günde 3 kere bazen 4 kere kaka yapar oldu. Sizin nasıl çok sıvı yapıyo ishal gibi ama degil. Armut muz falan verdim ondan mı acaba. Sütüm çok az yaa 30cc bile çıkmıyor çok yersek de kilo oluyor napıyım Ben
2 gundur 4 kullaniyorum daha rahat oldu. 3 nunarada sıkmaya baslamiati iz okuyodu bebegimin bacaklari falanArkadaşlar bebek bezinde hangi numara kullanıyorsunuz midi (3) , maxi (4) gecen var mı ?
biz geçtk ya 3 te ishal olunca hep çıkıyodu genelde ishal şeklinde yapıyodu geçtiğimde şimdi yapmıyor 4 brz büyük gibi ama 3 de bacaklarını sıkıyorduArkadaşlar bebek bezinde hangi numara kullanıyorsunuz midi (3) , maxi (4) gecen var mı ?
Bizimki baya baya sömürüyor parmaklari. Cinarda alir agzina once bi tanisin bakalim. Bizimkiee ne sürünüyo ne emeklemeye calisiyo donerken bile istemiye istemiye dönüyo. Tembel ay bizim oglan babasina cekmis zaaaaarrrteşekkür edrz teyzesi aminnn..ben çok özeniyodum bu ayak tutma olayına bu hafta başladı bnmki ama ağzına götürmüyor tutup inceliyo çok tatlı :)
şeftali muz armut üzüm elma karpuz hepsini de seviyo ama en çok muzu seviyo galiba dönüşümlü olarak veriyorum bgn kabak yoğurt fln da veriyorum bgn de patates denemeyi düşünüyorum hazr hiç bşy vermedm daha kavanoz mama fln şimdilik vermeyi de düşünmüyorum tazeleri severek yiyone meyvesi veriyon cnm,bizimki şeftali,siyah erigi sevdi
:)) olur mu annesi sıcaktan mayışıyodur o hem annem yorulmasın diyodur :) bırak dönmesin gitmesn brz daha rahat ol çok hareketli olunca gözün sürekli üstünde olmak zorunda uykuda bile durmuyo çınar dönünce de uyanıp ağlıyo oğluşum :) çok gülüyorum o haline kafayı kaldırıyor gözler kapalı bi o yana düşüyo kafası bi bu yanaBizimki baya baya sömürüyor parmaklari. Cinarda alir agzina once bi tanisin bakalim. Bizimkiee ne sürünüyo ne emeklemeye calisiyo donerken bile istemiye istemiye dönüyo. Tembel ay bizim oglan babasina cekmis zaaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?