Bizde de ayni durum var :) pempe giydirmisim. Kiz mi erkek mi diye soran kafa :) pesi erkek bunun diyen :) Bir de onune gelen sevmeye çalışıyor gicik oluyorum. Bugun de çarşıda teyze yanagina dokunmaya calisirken tuttum elini zaten :) gerci parmak uclari degdiInsanlarin senin kiz erkek gibi demelerinden bunaldim artik. Ne kadar da rahatlar soylerkenbir de sanki teselli eder gibi devami erkek bunun demezlermi.cok sinir bozucu.keske biraz dillerini tutabilseler
Benim kızın ateş ölçüyorum genelde 37 ateş mi var sayılıyor 37 de bana normal geliyorduBenim kızımı da erkeğe çok benzetiyorlar .. Saçında bandana var erkek mi diyorlar ..
Dün 5. Ay kontrolü için randevu almıştım akşam ateşi çıktı sabahı zor ettik .. 37,5 bi ara 38 oldu sabaha kadar 37 de kaldı .. Kan idrar tahlili yapıldı kanda çok az enfeksiyon çıktı Boğazı'nda hafif kızarıklık var ondan olabilir dedi .. Vicdan ediyorum dün gündüz arabada klima açıktı ondan mı oldu acaba .. Benimde dünden beri boğazım acıyor öksürecek gibi oluyorum acıyor kızımda aynı sanırım
Dr antibiyotik verdi amoklavin..
Ölçümleri 6300 boy 61 kafa 40 geldi bu ay 500 gr almışız .. Küçüğüz biraz biz ... ( 16 Mart doğumlu )
Boğazım acıyor sanki benimde bir antibiyotiğe ihtiyacım var ama evde ne yapabilirim geçmesi için ... Biz böyleyiz
Ne kadarlık tı canım kullanmaya başladıgınde benimde var daha kullanmadım yatar pozisyon da oluyor halbukiBen yaklasik bir aydir mama sandalyesi kullaniyorum, basta en yatik seviyede kullandim ana kucagi gibi oldu mutfakta, simdiyse daha dik sekilde kullaniyorum. Cok isime yariyo mutfakta rahat is yapabiliyorum ve mamasini rahat yediriyorum. Hatta sabahlari ben bir elimle kahvaltimi yaparken diger elimle kizimin agzina salatalik tutuyorum dislerini kasiyo
Keske biraz ne hissedebilecegimizi dusunseler..Aynı cümleleri bende duyuyorum bilmiyorlar ki devamı yok :)))
Maalesef bizim insanimiz boyle..Bizde de ayni durum var :) pempe giydirmisim. Kiz mi erkek mi diye soran kafa :) pesi erkek bunun diyen :) Bir de onune gelen sevmeye çalışıyor gicik oluyorum. Bugun de çarşıda teyze yanagina dokunmaya calisirken tuttum elini zaten :) gerci parmak uclari degdiya bebege dokunmaya ne merakli milletiz
elfidaalya sen bizimi takip ediyonBide bugun 5.ay kontrolumuze gittik, rota asisinin ikinci dozunu aldik. Doktor mamanin yaninda meyve puresi ve yogurt vermemisi soykedi. Yogurdu gunluk kutu sutlerden alip mayala dedi birde ek gidaya gecis kitapcigi verdi icinde guzel tarifler var onlar 6.aydan sonra deniycem. Yaz aylarinda bebisler cok kilo alamaz dert etme dedi. Kizim 65cm ve 6930gr geldi. Kan damlasini bizede verdi kilo basina bir damla, eger cocuk tadini sevmezse pekmezle karistirip verebilirmisiz dedi. Bizde durumlar boyle sizlede paylasmak istedim
Bu arada keremin annesi nerelerdesin?
Yok canım 37 ateşten sayılmaz artmıyorsa sorun yok:))Benim kızın ateş ölçüyorum genelde 37 ateş mi var sayılıyor 37 de bana normal geliyordu
Kızlar hero baby pirinç mamasi aldım çok sevdi benimki evolviaadan kurtulmak lazım
Ne kadarlık tı canım kullanmaya başladıgınde benimde var daha kullanmadım yatar pozisyon da oluyor halbuki
elfidaalya sen bizimi takip ediyonbizde ikinci rota asımızı olduk,ek gıda için 2 pgun seklinde verebilirsin dedi
yogurt,sebze püresi,mevye suyu,güzel tarifin varsa verebilirmisin
aynen bir de elinin ustunu opuyorum birsey olmaz demiyolar mi yav cocuk elini agzina sokuyo iste biraz hassasiyet lutfen diye bir reklam var ya ondan isteBizde de ayni durum var :) pempe giydirmisim. Kiz mi erkek mi diye soran kafa :) pesi erkek bunun diyen :) Bir de onune gelen sevmeye çalışıyor gicik oluyorum. Bugun de çarşıda teyze yanagina dokunmaya calisirken tuttum elini zaten :) gerci parmak uclari degdiya bebege dokunmaya ne merakli milletiz
elfidaalya sen bizimi takip ediyonbizde ikinci rota asımızı olduk,ek gıda için 2 pgun seklinde verebilirsin dedi
yogurt,sebze püresi,mevye suyu,güzel tarifin varsa verebilirmisin
geçmiş olsun cnm yaa..Benim kızımı da erkeğe çok benzetiyorlar .. Saçında bandana var erkek mi diyorlar ..
Dün 5. Ay kontrolü için randevu almıştım akşam ateşi çıktı sabahı zor ettik .. 37,5 bi ara 38 oldu sabaha kadar 37 de kaldı .. Kan idrar tahlili yapıldı kanda çok az enfeksiyon çıktı Boğazı'nda hafif kızarıklık var ondan olabilir dedi .. Vicdan ediyorum dün gündüz arabada klima açıktı ondan mı oldu acaba .. Benimde dünden beri boğazım acıyor öksürecek gibi oluyorum acıyor kızımda aynı sanırım
Dr antibiyotik verdi amoklavin..
Ölçümleri 6300 boy 61 kafa 40 geldi bu ay 500 gr almışız .. Küçüğüz biraz biz ... ( 16 Mart doğumlu )
Boğazım acıyor sanki benimde bir antibiyotiğe ihtiyacım var ama evde ne yapabilirim geçmesi için ... Biz böyleyiz
o da kilo yapıyo yaaaaYarım kılo baklavayı yıyınce oylede bır sut oluyor ki
Ben de sağıma başladığımdan beri farkettim ki 2 saat değil de 3 saatte bir sağmak daha verimli oluyor. Sadece işyerinde sağıyorum, eve gidince de emziriyorum. Gece uykusunda da kımıldayışını duyduğumda uyandırmadan kucağıma alıp emziriyorum 2-3 defa. Acaba evde de mi sağım yapsam ki, mesela her emzirmeden sonra? Sen de hem emzirip hem sağım mı yapıyorsun canım?
hangi uygulama canım bahsettiğin? bebek gelişimiyle ilgili bilgiler de varsa kullanayım ben de takip etmesi iyi oluyor öyle şeyleri
Bebek bakım rehberi ve bir de bebek bakımı ve gelişimi çıkıyor. Hangisi?Bebek bakımi diye bir program canım çok faydalı haftalık gelişimleri var
Bizde 4 no da var bir ara denedim ama ben hala 3 kullanıyorum. Çünkü üzerinde 9 kg ya kadar diyorBugun markatten 4 numarayi aldim.elim 4 gitti.havalatda sicak bebek rahat etsin diye.bu arada en son 7.800
Hangi marka mama sandalyesi?Ben yaklasik bir aydir mama sandalyesi kullaniyorum, basta en yatik seviyede kullandim ana kucagi gibi oldu mutfakta, simdiyse daha dik sekilde kullaniyorum. Cok isime yariyo mutfakta rahat is yapabiliyorum ve mamasini rahat yediriyorum. Hatta sabahlari ben bir elimle kahvaltimi yaparken diger elimle kizimin agzina salatalik tutuyorum dislerini kasiyo
cnm denedm patatesi çok yiyemedi ben de zorlamadm yumuşaktı aslında ama diğerleri kdr rahat yutamadı yarım yemek kaşığı kdr yedi yine de yoğurdu da yediremiyorum çok her gün mayalıyorum onun için beyefendi bi kaç kaşık yeyip ağlıyo istemediğini ağlayarak belirtiyopatatesi nasıl vercen
Yaren de 37 sıcak oluyor genelde 36.5/6 filan olurduBenim kızın ateş ölçüyorum genelde 37 ateş mi var sayılıyor 37 de bana normal geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?