2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Insanlarin senin kiz erkek gibi demelerinden bunaldim artik. Ne kadar da rahatlar soylerkenbir de sanki teselli eder gibi devami erkek bunun demezlermi.cok sinir bozucu.keske biraz dillerini tutabilseler
Bizde de ayni durum var :) pempe giydirmisim. Kiz mi erkek mi diye soran kafa :) pesi erkek bunun diyen :) Bir de onune gelen sevmeye çalışıyor gicik oluyorum. Bugun de çarşıda teyze yanagina dokunmaya calisirken tuttum elini zaten :) gerci parmak uclari degdi ya bebege dokunmaya ne merakli milletiz

Bizde bugun 5.ay kontrolumuze gittik, rota asisinin ikinci dozunu aldik. Doktor mamanin yaninda meyve puresi ve yogurt vermemisi soykedi. Yogurdu gunluk kutu sutlerden alip mayala dedi birde ek gidaya gecis kitapcigi verdi icinde guzel tarifler var onlar 6.aydan sonra deniycem. Yaz aylarinda bebisler cok kilo alamaz dert etme dedi. Kizim 65cm ve 6930gr geldi. Kan damlasini bizede verdi kilo basina bir damla, eger cocuk tadini sevmezse pekmezle karistirip verebilirmisiz dedi. Bizde durumlar boyle sizlede paylasmak istedim
Bu arada keremin annesi nerelerdesin?

Benim kızın ateş ölçüyorum genelde 37 ateş mi var sayılıyor 37 de bana normal geliyordu

Ne kadarlık tı canım kullanmaya başladıgınde benimde var daha kullanmadım yatar pozisyon da oluyor halbuki

Maalesef bizim insanimiz boyle..

elfidaalya sen bizimi takip ediyon bizde ikinci rota asımızı olduk,ek gıda için 2 pgun seklinde verebilirsin dedi
yogurt,sebze püresi,mevye suyu,güzel tarifin varsa verebilirmisin

Kızlar hero baby pirinç mamasi aldım çok sevdi benimki evolviaadan kurtulmak lazım

Bende herobaby kullaniyorum kizimda cok seviyo memnunum

Ne kadarlık tı canım kullanmaya başladıgınde benimde var daha kullanmadım yatar pozisyon da oluyor halbuki

Kizim 19 mart dogumlu ve ramazanda yatar pozisyonda kullanmaya basladim, simdi o sekilde durmak istemiyo onundeki masaya oyuncak koyuyorum masaya tutunup one egiliyo oyuncaklari alip oynuyo, tavsiye ederim mutfakta rahat oluyor

elfidaalya sen bizimi takip ediyon bizde ikinci rota asımızı olduk,ek gıda için 2 pgun seklinde verebilirsin dedi

Tabii siz ne yaparsaniz bizde yapariz
Ben meyve puresi veriyordum zaten iki gundurde yogurda baslamistim az az veriyodum doktor miktari arttir yiyebildigi kadar yesin dedi. Tatildeyken hazir meyve purelerinden almistim onlarin kavonozlarini atmadim onlara gunluk yogurt mayaliyorum cok sirin oluyolar cok zevkli
Senin prenses nasil

Bu arada ben hala 3 numara bez kullaniyorum ne zaman 4e gecerim bilmiyorum kizim tam 7 kilo olmadi, siz kac kilodayken gectiniz

aynen bir de elinin ustunu opuyorum birsey olmaz demiyolar mi yav cocuk elini agzina sokuyo iste biraz hassasiyet lutfen diye bir reklam var ya ondan iste

Kitapcikta yazanlari atiyorum bakarsin sende

En sondaki tarifler tabi zamanla yapilir, baska tariflerde var ama onlar daha ileriki aylara uygun.
Birde ne kadar ugrastiysam duz yukleyemedim

geçmiş olsun cnm yaa..

Bebek bakımi diye bir program canım çok faydalı haftalık gelişimleri var

Hangi marka mama sandalyesi?

patatesi nasıl vercen
cnm denedm patatesi çok yiyemedi ben de zorlamadm yumuşaktı aslında ama diğerleri kdr rahat yutamadı yarım yemek kaşığı kdr yedi yine de yoğurdu da yediremiyorum çok her gün mayalıyorum onun için beyefendi bi kaç kaşık yeyip ağlıyo istemediğini ağlayarak belirtiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…