2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

patatesi nasıl vercen

Ayni fikirdeyim. Varsin anneye bagimli olsun. Bu yasta cocuklara kural koymayi yanlis buluyorum. Kimisi var cocugu saatlerce aglatir kucaga alismasin diye. Alissin ne olacak. Kendi keyifleri icin minicik yawrulari perisan ediyorlar. Zaten buyuyunce kopup gidecekler. Doya doya yasayalim bu zamanlarini.

kabagı nasıl yapıyon
onu da aynı ama haşlarken suyunu çok az koyuyorum tamamını çeksin diye haşladığım suyu dökmüorum yni hatta suyu az koyduğum için çekiyo bi kaç kere ekleme yapıyorum tam pişsin diye dikkat etmeyip az bşy yaktığım da oldu :)) sonra yine sütümle püre ama dış kabuğu brz sert yiyemez henüz onu soyuyorum

Bende içiyorum ne bulsam ama süt gitti

ben de park yatak aldim ama felaket donuyo iki kenarina yastik sikistirdim ama bu sefer de donemiyorum diye kizip uyumuyo ya park yatagi olanlar nqsil cozdunuz bu donme isini biz hergun uyku saati bir saat dovusuyoruz resmen
Donuyor bir o yana bir bu yana bir sıkıntı olmuyor cok şükür. Ama ben de kontrol ediyorum sık sık

Insanlarin senin kiz erkek gibi demelerinden bunaldim artik. Ne kadar da rahatlar soylerkenbir de sanki teselli eder gibi devami erkek bunun demezlermi.cok sinir bozucu.keske biraz dillerini tutabilseler
Aynı cümleleri bende duyuyorum bilmiyorlar ki devamı yok :)))

Benim kızımı da erkeğe çok benzetiyorlar .. Saçında bandana var erkek mi diyorlar ..
Dün 5. Ay kontrolü için randevu almıştım akşam ateşi çıktı sabahı zor ettik .. 37,5 bi ara 38 oldu sabaha kadar 37 de kaldı .. Kan idrar tahlili yapıldı kanda çok az enfeksiyon çıktı Boğazı'nda hafif kızarıklık var ondan olabilir dedi .. Vicdan ediyorum dün gündüz arabada klima açıktı ondan mı oldu acaba .. Benimde dünden beri boğazım acıyor öksürecek gibi oluyorum acıyor kızımda aynı sanırım
Dr antibiyotik verdi amoklavin..
Ölçümleri 6300 boy 61 kafa 40 geldi bu ay 500 gr almışız .. Küçüğüz biraz biz ... ( 16 Mart doğumlu )
Boğazım acıyor sanki benimde bir antibiyotiğe ihtiyacım var ama evde ne yapabilirim geçmesi için ... Biz böyleyiz

Yarım kılo baklavayı yıyınce oylede bır sut oluyor ki

Ben yaklasik bir aydir mama sandalyesi kullaniyorum, basta en yatik seviyede kullandim ana kucagi gibi oldu mutfakta, simdiyse daha dik sekilde kullaniyorum. Cok isime yariyo mutfakta rahat is yapabiliyorum ve mamasini rahat yediriyorum. Hatta sabahlari ben bir elimle kahvaltimi yaparken diger elimle kizimin agzina salatalik tutuyorum dislerini kasiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…