- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
patatesi nasıl vercenşeftali muz armut üzüm elma karpuz hepsini de seviyo ama en çok muzu seviyo galiba dönüşümlü olarak veriyorum bgn kabak yoğurt fln da veriyorum bgn de patates denemeyi düşünüyorum hazr hiç bşy vermedm daha kavanoz mama fln şimdilik vermeyi de düşünmüyorum tazeleri severek yiyo
Ayni fikirdeyim. Varsin anneye bagimli olsun. Bu yasta cocuklara kural koymayi yanlis buluyorum. Kimisi var cocugu saatlerce aglatir kucaga alismasin diye. Alissin ne olacak. Kendi keyifleri icin minicik yawrulari perisan ediyorlar. Zaten buyuyunce kopup gidecekler. Doya doya yasayalim bu zamanlarini.En iyisi ilk 2 yil anne ile birlikte ayni odada yatmasi. Ilk 2 yil anne ile bebek arasinda guvenli baglanma olmasi icin bu da onrmli bir kriter. Siz yalniz uyumayi seviyor musunuz? Esiniz olmadan uyumak ister misiniz? Iste bebek de annesinjn sıcaklığı sarilmasi nefes slus verisi istedigi zaman emmesi vs gunduz oldugu kadar gece de annesine igtiyac duyuyor. Soguk bir odada tek basina uyumaya degil. O nedenle biz 2 yil ayni odada uykuyu paylasmayi planliyoruz. Sonrasinda odasina gecer sma istediginde yine yanimiza gelebilir
Ben 4 aldim bu hafta. Canbebe 3sıkmaya baslamisti.Arkadaşlar bebek bezinde hangi numara kullanıyorsunuz midi (3) , maxi (4) gecen var mı ?
haşlayıp sütümle püre yapcam cnmpatatesi nasıl vercen
yutabilirlermikihaşlayıp sütümle püre yapcam cnm
muzu rahat yutuyor kabağı da patates de iyice yumuşatırsam yutar diye düşünüyorum bi deneyeyim bakayım çok küçük veririm başta zorlanırsa yedrmemyutabilirlermiki
sütünle yumusar zaten,bebegın martın kacında dogdu cnmmuzu rahat yutuyor kabağı da patates de iyice yumuşatırsam yutar diye düşünüyorum bi deneyeyim bakayım çok küçük veririm başta zorlanırsa yedrmem
17 cnm ama prematüre 35 gün erken doğdusütünle yumusar zaten,bebegın martın kacında dogdu cnm
masaallah cnm17 cnm ama prematüre 35 gün erken doğdu
kabagı nasıl yapıyonmuzu rahat yutuyor kabağı da patates de iyice yumuşatırsam yutar diye düşünüyorum bi deneyeyim bakayım çok küçük veririm başta zorlanırsa yedrmem
onu da aynı ama haşlarken suyunu çok az koyuyorum tamamını çeksin diye haşladığım suyu dökmüorum yni hatta suyu az koyduğum için çekiyo bi kaç kere ekleme yapıyorum tam pişsin diye dikkat etmeyip az bşy yaktığım da oldu :)) sonra yine sütümle püre ama dış kabuğu brz sert yiyemez henüz onu soyuyorumkabagı nasıl yapıyon
Bugun markatten 4 numarayi aldim.elim 4 gitti.havalatda sicak bebek rahat etsin diye.bu arada en son 7.800Arkadaşlar bebek bezinde hangi numara kullanıyorsunuz midi (3) , maxi (4) gecen var mı ?
Bende içiyorum ne bulsam ama süt gittisut icin cok yemek degil, cok su içmek gerekiyor
yiyecekler sütün kalitesi açısından önemli tabi, siz iyi beslenirseniz sutunuz de daha besleyici olur.
fakat süt arttırmak için doktorun bana soyledigi gunde en az 4 litre su içmek gerektiği. ama malum mevsim yaz, hava sıcak insan terliyor ister istemez. gunde 6 litreye yakın su onun disinda ayrica maden suyu, cay, ayran limonata vs iciyorum ben.
tavsiye ederim
Donuyor bir o yana bir bu yana bir sıkıntı olmuyor cok şükür. Ama ben de kontrol ediyorum sık sıkben de park yatak aldim ama felaket donuyo iki kenarina yastik sikistirdim ama bu sefer de donemiyorum diye kizip uyumuyo ya park yatagi olanlar nqsil cozdunuz bu donme isini biz hergun uyku saati bir saat dovusuyoruz resmen
Aynı cümleleri bende duyuyorum bilmiyorlar ki devamı yok :)))Insanlarin senin kiz erkek gibi demelerinden bunaldim artik. Ne kadar da rahatlar soylerkenbir de sanki teselli eder gibi devami erkek bunun demezlermi.cok sinir bozucu.keske biraz dillerini tutabilseler
Yarım kılo baklavayı yıyınce oylede bır sut oluyor kisut icin cok yemek degil, cok su içmek gerekiyor
yiyecekler sütün kalitesi açısından önemli tabi, siz iyi beslenirseniz sutunuz de daha besleyici olur.
fakat süt arttırmak için doktorun bana soyledigi gunde en az 4 litre su içmek gerektiği. ama malum mevsim yaz, hava sıcak insan terliyor ister istemez. gunde 6 litreye yakın su onun disinda ayrica maden suyu, cay, ayran limonata vs iciyorum ben.
tavsiye ederim
Kizmi bebeginiz.yrutec konusunda cok kararsizim benimkisi erkek.erkeklere onermiyorlar doktorlar.am nasil mutlu olurdu yurutecde.oturmaya basladimi bebeginiz.yurutecde saga sola kaymiyor mu
Bugun ilkdefa bebegimi mama sandalyesine oturttum.kahvalti icin cikmistik mama sandalyesinide gorunce bi deneyelum dedik.gerci yamulur oturamaz diye dusunuyodum ama gayet guzel oturdu.tabi kisa sureli oturttum .ama cok guzel bir duygiydu bagimsiz bir sekilde oturdugunu gormek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?