2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

aynen bir de elinin ustunu opuyorum birsey olmaz demiyolar mi yav cocuk elini agzina sokuyo iste biraz hassasiyet lutfen diye bir reklam var ya ondan iste
Offf su opme olayi beni delirtecek. Cevremdeki dusuncesiz insanlari kirmamak adina kendimi yiyorum resmen. Cocugun elini yuzunu opuyorlar. Cildircam nerdeyse ve bunu ksyinvalidem falan yapiyo. Hic sevmiyorum ya. Ben kendim bile habire yapilan opusmeleri sevmem ve nefes olayina dikkat ederim.ama millet cocukla agiz agiza konusuyo.

ağız ağza yakın bi temas ve bebisler bundan çok hoşlanıyor büyüklere tahammül ne kadar da imkansız insanlar ben merkeZci hep

Bızımde amcamız ve yengemız sapur supur öpuyor, yapmasalar ıyı olur tabıde yapıncada kendımı parcalammıyorum ne dıyeyım, bı kere soyledım ben kıyıp öpemiyorum o kadar dedım, öpecez dıye geldık dedıler

Bende hic sevmiyorum.allahtan cok opmuyolar.cunku esimde yapiyo bazen herkezin yaninda sesli sesli opme mikrop kapiyo felan diyorum.anliyon anliyo demekki.openolursada yikiyorum cocugun elin yuzuzunu.

Ben söylüyorum herkese opmeyin diyorum elini ağzına sokuyor diyorum da iste yine de yapan yapiyor. Akil var mantik var. Agzin içi mikrop yuvası. Bebek senin pis agzinla niye temas etmek zorunda kalıyor. Cok sinir oluyorum. Ben daha opmedim kizimin elini yüzünü kiyip da. Fazla sulu bir milletiz. Diyorum ya yoldan gecen bile kendinde dokunma cesareti buluyor. Daha ne olsun

Mama sandalyesi olarak ikea antilop da cok oneroliyor. Fiyatı da uygun. Acaba sağlam midir? Yani ne bileyim bana pek güvenli gelmiyor. Eşim de diyor adamlar saglam olmasa yapmaz diye. Ama bebek hareketli olursa falan sanki dengesini kaybedecek gibi duruyor. Digerleri de cok pahali. Bakalim belki biraz daha buyusun kizim kendi seçer :) esim de almak zorunda kalir

B
Ben joie mizzy aldm çok güzel

ben de park yatak aldim ama felaket donuyo iki kenarina yastik sikistirdim ama bu sefer de donemiyorum diye kizip uyumuyo ya park yatagi olanlar nqsil cozdunuz bu donme isini biz hergun uyku saati bir saat dovusuyoruz resmen
bizimde park yatak ben sürekli döndüğü tarafın altına çarşaf koyuyorum yatağının altından biraz yüksek olunca dönemio vazgeçip uyuyo...

Kizlar mama sandalyesi alicam aradtiriyorum.internette ikea ninki cok ovuyolar.bi cafede denk geldim ikeanin mama sandalyesine hic hosuma gitmedi hafif ve sert oturma yeri.bebekler icin guvenli oldugunu dusunmuyorum.chicco poliy kullanan alan varmi.sanirim bunfan alicam.

Bu öpmek olayı herkesin var sanırım. Benimde kV çok meraklı B3n opuyomusumda o opuyomusumda kiyam8yomus. Elinden öpmeye çalışıyo bi kere kendi annem elininoperiz dedi .oda vardı yanımızda .bend3 öpme dedim elini ağzına alıyo .sana söylüyorum kızım gelinm sen anla misali .şimdide koklamaya takmış opse ondan iyi ağzı burnunu sürüyor çocuğa ruh hastası olur insan böyle tipler yüzünden .temizliktn bi haberler benim yaptıklarım tuhaf geliyo onlara. Emzik yere düşse alır yakarım onlara kalsa je gerek var ev temizms

Joie mizzy al çok güzel kullanışlı bi bak derim

Olurmu hic emzik konusu cok hassas.kesinlikle sudan gecmeli yere dusunce.malesef engel olunmuyo opme koklama isine.yaa bazende onlarin yerinde kendimi dusunuyorum.benim gelinde bana opme derse ters ters bakarsa vb.(((.oyuzden birsey diyemiyorum.sonradan yikiyorum cocugun yuzunu elini

Joie mizzy al çok güzel kullanışlı bi bak derim
Internnettenbaktimcanim biraz once sen soyleyince.bu markayi duymamistin.gercekten internnetteki gibiyse cok guzel gorunuyo.yorumlarin bi tanesinde urun sitede yazildigi gibi degil daha dandik gibi seyler yaziyodu arada kaldim.seninkini link atarmisin.

Haklısın bende öyle düşünüyorum temizlik önemli mikrop kapmaması Lazım ama abartmamak gerekir Valla ben öpüyorum kızımı doya doya

Bak demedı deme yerı gelecek yıkamadan vereceksın cocuga emzıği:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…