Yok canm B3n çok araştırdım görerek aldım B7 markanın ürünleri çok güzel oto koltuğuna bundan aldım. Mama sandalyesi çok güvenlikli bebek kesinlikle düşmez ve cok kullanışlı genede mağazada görüp al. İçine siner ebebk mağazasından aldım B3nInternnettenbaktimcanim biraz once sen soyleyince.bu markayi duymamistin.gercekten internnetteki gibiyse cok guzel gorunuyo.yorumlarin bi tanesinde urun sitede yazildigi gibi degil daha dandik gibi seyler yaziyodu arada kaldim.seninkini link atarmisin.
Internnettenbaktimcanim biraz once sen soyleyince.bu markayi duymamistin.gercekten internnetteki gibiyse cok guzel gorunuyo.yorumlarin bi tanesinde urun sitede yazildigi gibi degil daha dandik gibi seyler yaziyodu arada kaldim.seninkini link atarmisin.
Joie mizzy Gilbert printing olandan kopyalayamadim ya böyle yaz çıkar 299 tlInternnettenbaktimcanim biraz once sen soyleyince.bu markayi duymamistin.gercekten internnetteki gibiyse cok guzel gorunuyo.yorumlarin bi tanesinde urun sitede yazildigi gibi degil daha dandik gibi seyler yaziyodu arada kaldim.seninkini link atarmisin.
Tabiki ama aşıları tam değil enfeksiyona çok açıklar daha küçükler yani. Rahatsız olmamda ondanÇocuğun temizlikten daha çok sevgiye ilgiye ihtiyacı var mutlu insanlar sevgiyle ilgi ile ic ice buyurler sevgi dokunmaktir opmektir koklamaktir temas etmektir anlayacağınız cocuklarinizi bundan mahrum etmeyin
geçmiş olsun canım. antibiyotik yerine evde ne yapabilirim demişsin, ıhlamur ve zencefil bana iyi geliyor. elma veya armut kabuğuyla, hatta ben yarısını atarım, tane zencefil ve çubuk tarçını atıyorum kaynamış suya, biraz demlenince içerim ılık ılık. bazen de boğazım kaşınır gibiyse toz zencefil, zerdeçal ve keten tohumunu bal ile karıştırırım. açar hemen boğazımı ferahlatırBenim kızımı da erkeğe çok benzetiyorlar .. Saçında bandana var erkek mi diyorlar ..
Dün 5. Ay kontrolü için randevu almıştım akşam ateşi çıktı sabahı zor ettik .. 37,5 bi ara 38 oldu sabaha kadar 37 de kaldı .. Kan idrar tahlili yapıldı kanda çok az enfeksiyon çıktı Boğazı'nda hafif kızarıklık var ondan olabilir dedi .. Vicdan ediyorum dün gündüz arabada klima açıktı ondan mı oldu acaba .. Benimde dünden beri boğazım acıyor öksürecek gibi oluyorum acıyor kızımda aynı sanırım
Dr antibiyotik verdi amoklavin..
Ölçümleri 6300 boy 61 kafa 40 geldi bu ay 500 gr almışız .. Küçüğüz biraz biz ... ( 16 Mart doğumlu )
Boğazım acıyor sanki benimde bir antibiyotiğe ihtiyacım var ama evde ne yapabilirim geçmesi için ... Biz böyleyiz
aynen aynen, şerbetli tereyağlı tatlılar bana da yarıyor. dereotu ve yeşil üzüm de etkili bence. şimdi de ebebek te falan satılan süt artırıcı içecek ve çaylara başlayacağım. iş yerinde iyi olur sanırım içmesi. çay kahve yerine de soda içiyorum günde 1 veya 2 kez. hem sıvı almış oluyorum hem de sütümü artırmak, kalitesini de artırmak istiyorum inşallahYarım kılo baklavayı yıyınce oylede bır sut oluyor ki
Ay abartma canım temizlikten zarar GELMEz ama kirden gelir kisilikleriyle ne ilgisi var eskiden hastalıklar bu kadar değilmiş ama şimdi çok fazla ve insanlar dikkatsiz. Tabiki herseyi yasicaklar ama daha çok küçükler şimdi hasta olsalar mikrop kapsalar vücut zor atar kilo verirler . 1yas8na kadar en azından dikkat etmek gerekBiz nasıl bugüne geldik vay efendim opmesinler koklamasinlar vay emekledigi yerleri silmek bu ne ya sanki insan mekanik ya da dogaya ait değil korumaci aile çocuğu ilerde ruh hastası ya da robot eder kişilik sorunlari hat safada mekanik robotik nesil bizi bekliyor desenize
Benim annem hepatit b hastasi ve aşısı bir kaç yıl önce yaygınlaştı kanimda var mi yok mu diye tahlil yaptım doğal bağışıklık kazanmissiniz asiya gerek yok dedi dr... ve kardesim üç doz aşı yapmasina rağmen aşı korumadı ve bulaştı ona diyeceğim biraz daha doğaya inanın bu kirli olun kirlenmek guzeldir edebiyatı degil anlatabiliyor muyum bazı şeyler salt bi bakış açısı ile ele alinamaz kaş yapayım derken göz cikarmamak aslindarTa
Tabiki ama aşıları tam değil enfeksiyona çok açıklar daha küçükler yani. Rahatsız olmamda ondan
Korumacı aile tipi kişilik üzerinde ne kadar etkili bir araştırın derimAy abartma canım temizlikten zarar GELMEz ama kirden gelir kisilikleriyle ne ilgisi var eskiden hastalıklar bu kadar değilmiş ama şimdi çok fazla ve insanlar dikkatsiz. Tabiki herseyi yasicaklar ama daha çok küçükler şimdi hasta olsalar mikrop kapsalar vücut zor atar kilo verirler . 1yas8na kadar en azından dikkat etmek gerek
Normalde obur yazdıgın hıç bışeye katılmamıştım ama buna tamamen katılıyorum bende oyle duşunuyorumÇocuğun temizlikten daha çok sevgiye ilgiye ihtiyacı var mutlu insanlar sevgiyle ilgi ile ic ice buyurler sevgi dokunmaktir opmektir koklamaktir temas etmektir anlayacağınız cocuklarinizi bundan mahrum etmeyin
O dedigin Kirden korumaci aile tipi değil :)Korumacı aile tipi kişilik üzerinde ne kadar etkili bir araştırın derim
Korumacı kirdeni de kapsıyor:)O dedigin Kirden korumaci aile tipi değil :)
tabiki mahrum bırakmayalım, olması gerektiği gibi hijyen çerçevesinde gösterelim ilgimizi sevgimizi. başkaları da dikkat ederek abartmadan göstermeli sevgisini. zor bişi değil bence bu.Çocuğun temizlikten daha çok sevgiye ilgiye ihtiyacı var mutlu insanlar sevgiyle ilgi ile ic ice buyurler sevgi dokunmaktir opmektir koklamaktir temas etmektir anlayacağınız cocuklarinizi bundan mahrum etmeyin
ŞEKERPANCARI da ne benim tel sapitti iyice :) Sezeryanla doğuranlar yazacaktım :)Şekerpancarı doğurganlık mekik cekiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?