Cok severım de ne zaman cıkarkı hıc gormuyorum pazardaŞekerpancarı çok süt yapıyormuş bu arada :)
Portakalli kereviz himm ne güzel giderdi simdi :))Su bıle içmeyen şapşik kızıma kerevız püresı verdım şapur şupur yalanıyor
Canim hangi mama sandalyesinden aldin? Ben de almayi dusunuyorum da.Ben yaklasik bir aydir mama sandalyesi kullaniyorum, basta en yatik seviyede kullandim ana kucagi gibi oldu mutfakta, simdiyse daha dik sekilde kullaniyorum. Cok isime yariyo mutfakta rahat is yapabiliyorum ve mamasini rahat yediriyorum. Hatta sabahlari ben bir elimle kahvaltimi yaparken diger elimle kizimin agzina salatalik tutuyorum dislerini kasiyo
Aynen yeni Doğduğu zaman hassastım ki normal ama artık 5 aylık oldular fanusa koyar gibi anlamı yokBebekler buyudu artık kazık kadar oldular öpelim sevelim yav,
Erken ve kuçuk dogmuş yada hastalığı olan cocuklarda tıtızlık tamam da kazık kadar oldular :)))
Çok güldüm ya. Anlamlandırmaya çalışıyordum. Ben Oğlumu dizime alıyorum. Hem oyun hem spor gibi yapıyorum. Gülüyor o da.ŞEKERPANCARI da ne benim tel sapitti iyice :) Sezeryanla doğuranlar yazacaktım :)
zamanlar hergün çekiyordum simdi sadece yürüyorum ama çekmem şartttt karın aynı duruyor oturunca iki kat sinir oluyorumŞEKERPANCARI da ne benim tel sapitti iyice :) Sezeryanla doğuranlar yazacaktım :)
Yogurtlu kerevızde guzel be yavPortakalli kereviz himm ne güzel giderdi simdi :))
Ne kadarlik oldu kizin? Valla bravo ve maşallah :) nasil verdin kerevizi?Ilk ek gıdamız kerevız olarak tarıhe gecti
Arkadasim sKorumacı kirdeni de kapsıyor:)
Sen her seyi ne kadar cok biliyorsun!!!Biz nasıl bugüne geldik vay efendim opmesinler koklamasinlar vay emekledigi yerleri silmek bu ne ya sanki insan mekanik ya da dogaya ait değil korumaci aile çocuğu ilerde ruh hastası ya da robot eder kişilik sorunlari hat safada mekanik robotik nesil bizi bekliyor desenize
Beş buçuk aylık oldu, sey ya oglanlara yapıyordum suruverdim agzına mercımek kadar bışey cok hoşlandı ama hıç suya oyle yapmıyorduNe kadarlik oldu kizin? Valla bravo ve maşallah :) nasil verdin kerevizi?
Patates ve kerevızı haşlayıp pure yapıyorum sonra tereyağ kaşar peynır karabıber tuz zeytınyagı eklıyorum cok guzel oluyor, oglanlara da öncelerı sade verıyordum cocuklar cok sevıyor tavsıye ederımBeş buçuk aylık oldu, sey ya oglanlara yapıyordum suruverdim agzına mercımek kadar bışey cok hoşlandı ama hıç suya oyle yapmıyordu
Selam hoşgeldın bebegın nasıl, senınkı bızlerınkınden buyuktu yanlış hatırlamıyorsamSelam kızlar
:) ağır mı geldiArkadasim s
Sen her seyi ne kadar cok biliyorsun!!!
evet cnm, haftaya cuma 7. ayı bitiyor. iyi cok sukur annemde kalıyor ben calısıyorum sıcaklar dısında bır problemımız yokSelam hoşgeldın bebegın nasıl, senınkı bızlerınkınden buyuktu yanlış hatırlamıyorsam
Sanirim sayemizde kendindeki eksikligi görüp kompleks yapıyorsun :) yoksa bu kadar cesaretle bebeklerimizin geleceğine dair kestirimlerde bulunmaya cesaret edemezsin!:) ağır mı geldi
Selam. Büyüdü seninki maşallahSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?