2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sanirim sayemizde kendindeki eksikligi görüp kompleks yapıyorsun :) yoksa bu kadar cesaretle bebeklerimizin geleceğine dair kestirimlerde bulunmaya cesaret edemezsin!
:) sadece hayret ediyorum şok oluyorum bu kadar bencil komleksli insanların da olabildigine ve dogal olarak tepki verme gereksinimi doğuyor kusura bakmayin ama acitmissam

Umarim bu egolari tavan yapmış kendini kaf dağında görüp büyüklerini incitenler öğretmen değildir

:) sadece hayret ediyorum şok oluyorum bu kadar bencil komleksli insanların da olabildigine ve dogal olarak tepki verme gereksinimi doğuyor kusura bakmayin ama acitmissam

Umarim bu egolari tavan yapmış kendini kaf dağında görüp büyüklerini incitenler öğretmen değildir
Bak buraya gelip forumun huzurunu bozmaya hakkin yok. Biz burada aylardir yazisiyoruz iyi ve kötü gunlerimizi paylaşıyoruz! Anlatabildim mi! Senin seviyende birine bir daha da cevap yazmam. Kendi çapında takilabilirsin!!

Bak buraya gelip forumun huzurunu bozmaya hakkin yok. Biz burada aylardir yazisiyoruz iyi ve kötü gunlerimizi paylaşıyoruz! Anlatabildim mi! Senin seviyende birine bir daha da cevap yazmam. Kendi çapında takilabilirsin!!
Seviye meselesini seninle tartismam bu söylemlerinden sonra huzurunuz bozmak mı aaaa iyisi mi siz takılın bacım burda herkes fikrini söyler haksızlık ve yanlışlık varsa demek benim siyarim.. eleştiriden munezzeh değil kimse hayret edilecek seylere hayret etmemeyi ogrenicem elbet sogolasin

Sanirim sayemizde kendindeki eksikligi görüp kompleks yapıyorsun :) yoksa bu kadar cesaretle bebeklerimizin geleceğine dair kestirimlerde bulunmaya cesaret edemezsin!
Niye neden tartışıyorsunuz ki herkes kendine göre doğruları söylüyor siz ne kadar net olmaz derken o da olur diyor bunda tartışacak ne var anlamıyorum biraz anlayışlı olalım birbirimize, evet herkesin doğruları kendisine ama burada birşeyler yazıyorsak başla fikirler OLDUGINU da bilelim

Bunları okumamıştım agır konuşmuş ama üzerine alınma bosver bence

Anasına atasina tahammülü olmayan bana mi tahammül gösterecek elbette ki burada dertlesiyoruz ama körler sagirlar bir birini agirlar durumuna da gelecek degiliz ha burda birine ulasabilmisse benim samimiyetim o bana yeter bundan böyle de karışmam hic kimsenin yazdigina ettiğine

bizimde park yatak ben sürekli döndüğü tarafın altına çarşaf koyuyorum yatağının altından biraz yüksek olunca dönemio vazgeçip uyuyo...
iki yanina yastik kpydum gene donuyo gene donuyo ne azim var sipamda ya gece uyurken agzi ustu donmustu bikac kere bogulur diye korkuyorum allah korusun bide dovusuyo benle dinemeyince pasam

Sağol canım ıhlamur aldım limonla onu içiyorum .. Rezene aldım bi de sallama olandan hem süte geçer hem de boğazıma iyi gelir diye.. Gıcık yapıyor o da öksürtüyor bu da kızımın uyanmasına neden oluyor .. Bal da yiyorum ama nasıl geçirecem bakalım ..
Dün gece 2 de acile gittik yine evde 38 i geçmişti has ta 38,8 çıktı yarım fitil koydular bugün biraz daha iyi calpol ve antibiyotiğe devam ..

Bazi fikirlerine katilsam da üslubunu çok yanlış buluyorum. Burada bir huzursuzluk yaratiyorsun. Hatta bir arkadasimiz senin yuzunden paylasim yapmiyor artik. Ifade bicimini degistirsen hicbir sorun olmayacak.

Bazi fikirlerine katilsam da üslubunu çok yanlış buluyorum. Burada bir huzursuzluk yaratiyorsun. Hatta bir arkadasimiz senin yuzunden paylasim yapmiyor artik. Ifade bicimini degistirsen hicbir sorun olmayacak.
Benim yazdiklarima rencide edici çıkışlar yapiliyor genellikle tabi ki maksadım kimseyi kirmak değil soylediklerim herkes kendi algisina gore değerlendiriyor keremin annesine ağır bir ithamda bulunmadim kendi yazmamayi tercih etti ki kesinlikle hedefimde o yoktu yapıcı ve yıpratıcı olmayan uyarın için teşekkürler bilmeden kirdigim uzdugum herkesten sizin vesilenizle özür diliyorum

Teşekkür ederim.

Keremin annesi gel artik oglusun nasil iyilesti mi?

Mry 75 sakıncası yoksa ne iş yapıyorsun, şakasına soyluyorum yanluş anlama mahkeme salonunda gıbı hıssedıyorum yazdıklarını görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…