:) sadece hayret ediyorum şok oluyorum bu kadar bencil komleksli insanların da olabildigine ve dogal olarak tepki verme gereksinimi doğuyor kusura bakmayin ama acitmissamSanirim sayemizde kendindeki eksikligi görüp kompleks yapıyorsun :) yoksa bu kadar cesaretle bebeklerimizin geleceğine dair kestirimlerde bulunmaya cesaret edemezsin!
:) sadece hayret ediyorum şok oluyorum bu kadar bencil komleksli insanların da olabildigine ve dogal olarak tepki verme gereksinimi doğuyor kusura bakmayin ama acitmissam
Bak buraya gelip forumun huzurunu bozmaya hakkin yok. Biz burada aylardir yazisiyoruz iyi ve kötü gunlerimizi paylaşıyoruz! Anlatabildim mi! Senin seviyende birine bir daha da cevap yazmam. Kendi çapında takilabilirsin!!Umarim bu egolari tavan yapmış kendini kaf dağında görüp büyüklerini incitenler öğretmen değildir
Seviye meselesini seninle tartismam bu söylemlerinden sonra huzurunuz bozmak mı aaaa iyisi mi siz takılın bacım burda herkes fikrini söyler haksızlık ve yanlışlık varsa demek benim siyarim.. eleştiriden munezzeh değil kimse hayret edilecek seylere hayret etmemeyi ogrenicem elbet sogolasinBak buraya gelip forumun huzurunu bozmaya hakkin yok. Biz burada aylardir yazisiyoruz iyi ve kötü gunlerimizi paylaşıyoruz! Anlatabildim mi! Senin seviyende birine bir daha da cevap yazmam. Kendi çapında takilabilirsin!!
Niye neden tartışıyorsunuz ki herkes kendine göre doğruları söylüyor siz ne kadar net olmaz derken o da olur diyor bunda tartışacak ne var anlamıyorum biraz anlayışlı olalım birbirimize, evet herkesin doğruları kendisine ama burada birşeyler yazıyorsak başla fikirler OLDUGINU da bilelimSanirim sayemizde kendindeki eksikligi görüp kompleks yapıyorsun :) yoksa bu kadar cesaretle bebeklerimizin geleceğine dair kestirimlerde bulunmaya cesaret edemezsin!
Bunları okumamıştım agır konuşmuş ama üzerine alınma bosver benceBak buraya gelip forumun huzurunu bozmaya hakkin yok. Biz burada aylardir yazisiyoruz iyi ve kötü gunlerimizi paylaşıyoruz! Anlatabildim mi! Senin seviyende birine bir daha da cevap yazmam. Kendi çapında takilabilirsin!!
iki yanina yastik kpydum gene donuyo gene donuyo ne azim var sipamda yabizimde park yatak ben sürekli döndüğü tarafın altına çarşaf koyuyorum yatağının altından biraz yüksek olunca dönemio vazgeçip uyuyo...
geçmiş olsun canım. antibiyotik yerine evde ne yapabilirim demişsin, ıhlamur ve zencefil bana iyi geliyor. elma veya armut kabuğuyla, hatta ben yarısını atarım, tane zencefil ve çubuk tarçını atıyorum kaynamış suya, biraz demlenince içerim ılık ılık. bazen de boğazım kaşınır gibiyse toz zencefil, zerdeçal ve keten tohumunu bal ile karıştırırım. açar hemen boğazımı ferahlatır
aynen aynen, şerbetli tereyağlı tatlılar bana da yarıyor. dereotu ve yeşil üzüm de etkili bence. şimdi de ebebek te falan satılan süt artırıcı içecek ve çaylara başlayacağım. iş yerinde iyi olur sanırım içmesi. çay kahve yerine de soda içiyorum günde 1 veya 2 kez. hem sıvı almış oluyorum hem de sütümü artırmak, kalitesini de artırmak istiyorum inşallah
Nasılsın burcu yaa eskilerden haberin varmı neden burada degillersizlerde ne var ne yok bebişler nasıl
ŞEKERPANCARI da ne benim tel sapitti iyice :) Sezeryanla doğuranlar yazacaktım :)
Bazi fikirlerine katilsam da üslubunu çok yanlış buluyorum. Burada bir huzursuzluk yaratiyorsun. Hatta bir arkadasimiz senin yuzunden paylasim yapmiyor artik. Ifade bicimini degistirsen hicbir sorun olmayacak.:) sadece hayret ediyorum şok oluyorum bu kadar bencil komleksli insanların da olabildigine ve dogal olarak tepki verme gereksinimi doğuyor kusura bakmayin ama acitmissam
Benim yazdiklarima rencide edici çıkışlar yapiliyor genellikle tabi ki maksadım kimseyi kirmak değil soylediklerim herkes kendi algisina gore değerlendiriyor keremin annesine ağır bir ithamda bulunmadim kendi yazmamayi tercih etti ki kesinlikle hedefimde o yoktu yapıcı ve yıpratıcı olmayan uyarın için teşekkürler bilmeden kirdigim uzdugum herkesten sizin vesilenizle özür diliyorumBazi fikirlerine katilsam da üslubunu çok yanlış buluyorum. Burada bir huzursuzluk yaratiyorsun. Hatta bir arkadasimiz senin yuzunden paylasim yapmiyor artik. Ifade bicimini degistirsen hicbir sorun olmayacak.
Teşekkür ederim.Benim yazdiklarima rencide edici çıkışlar yapiliyor genellikle tabi ki maksadım kimseyi kirmak değil soylediklerim herkes kendi algisina gore değerlendiriyor keremin annesine ağır bir ithamda bulunmadim kendi yazmamayi tercih etti ki kesinlikle hedefimde o yoktu yapıcı ve yıpratıcı olmayan uyarın için teşekkürler bilmeden kirdigim uzdugum herkesten sizin vesilenizle özür diliyorum
Evet bizzat kendisinden özür diliyorum.. hic bir olgu bi insanın kalbinden değerli değil
Gönüllü avukatlık:)Mry 75 sakıncası yoksa ne iş yapıyorsun, şakasına soyluyorum yanluş anlama mahkeme salonunda gıbı hıssedıyorum yazdıklarını görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?