Canım benım nacızane fıkrım pirinç maması verme, onun yerıne hıpp in organık yulaflı ve tam tahıllı kaşık maması var illa hazır vereceksen onu tavsıye ederım yulaflısını pekmezle yapıp bende vermeyı duşunuyorumKızlar bu pirinç mama larını günde kaç kere vermek gerek
:))))Gönüllü avukatlık:)
Yaben opulmekten cok hoslanmadigim icin abartiyo olabilirim biraz ama sapur supur tukuruklu tukuruklu ne bilim ya igrenc geliyo biraz bana.ama ben oglusumu cok opuyorum oda beni :)))Kızlar bu öpme koklamadan bu kadar rahatsız oldugunuzu bılmıyordum tamam, bende hoşlanmıyorum ama yapacak bışey yok sevıyorlar, opuldu dıye de gıdıp cocugun agzını yuzunu yıkamam, o zaman nasıl buyuyecek bu cocuk kavanozda buyutemezsınız ki
Çok güzel yazmışsın. Katılıyorum. Birbirimize kötü Şeyler söylemenin kime ne Kazancı var kiNiye neden tartışıyorsunuz ki herkes kendine göre doğruları söylüyor siz ne kadar net olmaz derken o da olur diyor bunda tartışacak ne var anlamıyorum biraz anlayışlı olalım birbirimize, evet herkesin doğruları kendisine ama burada birşeyler yazıyorsak başla fikirler OLDUGINU da bilelim
:))))))9 yok ya ne mekiği..bebek benı yterınce yoruyor zaten...spor apmak içinde vucudun dınç olmaı lazım yaa....ŞEKERPANCARI da ne benim tel sapitti iyice :) Sezeryanla doğuranlar yazacaktım :)
Burdayim cnm o kadar israr oldu gelim bari :) ozellikle benim mesajimdan ne yapmam icap ediliyo o yazildi bu gercekten kirici ki benim oglumun herseye alerjisi cikiyo ek gidaya gec gecicem kimseye buraya yazmayin demeye hakkim yok diye düşünüyorum bunu baz alip kimseye sunu bunu yapin demek dogru degil bana gore. Neyse bu konu kapansin artik herkes sınırını biliyordur lutfen birbirimize sinir koymaya calismayalim beni ozelden arayan soran herkese teşekkürler efeeemmm :) telde net az babamiz gelecek inşallah yarin yazarim bebikleri optum :)
çok sagol cnmKitapcikta yazanlari atiyorum bakarsin sende
Eki Görüntüle 1611128 Eki Görüntüle 1611129 Eki Görüntüle 1611130
En sondaki tarifler tabi zamanla yapilir, baska tariflerde var ama onlar daha ileriki aylara uygun.
Birde ne kadar ugrastiysam duz yukleyemedim
bende kabagı sutle karıstırıp zor zor yedirdim,az yedi,begenmedi ,yüzünü burusturducnm denedm patatesi çok yiyemedi ben de zorlamadm yumuşaktı aslında ama diğerleri kdr rahat yutamadı yarım yemek kaşığı kdr yedi yine de yoğurdu da yediremiyorum çok her gün mayalıyorum onun için beyefendi bi kaç kaşık yeyip ağlıyo istemediğini ağlayarak belirtiyo
bende suan 3 kullanıyorumBizde 4 no da var bir ara denedim ama ben hala 3 kullanıyorum. Çünkü üzerinde 9 kg ya kadar diyor
benimkide iyi çok şükür,3 numara kullanıyoruzBende herobaby kullaniyorum kizimda cok seviyo memnunum
Kizim 19 mart dogumlu ve ramazanda yatar pozisyonda kullanmaya basladim, simdi o sekilde durmak istemiyo onundeki masaya oyuncak koyuyorum masaya tutunup one egiliyo oyuncaklari alip oynuyo, tavsiye ederim mutfakta rahat oluyor
Tabiisiz ne yaparsaniz bizde yapariz
Ben meyve puresi veriyordum zaten iki gundurde yogurda baslamistim az az veriyodum doktor miktari arttir yiyebildigi kadar yesin dedi. Tatildeyken hazir meyve purelerinden almistim onlarin kavonozlarini atmadim onlara gunluk yogurt mayaliyorum cok sirin oluyolar cok zevkli
Senin prenses nasil
Bu arada ben hala 3 numara bez kullaniyorum ne zaman 4e gecerim bilmiyorum kizim tam 7 kilo olmadi, siz kac kilodayken gectiniz
Hoşgeldin. Yokluğun hissediliyor. :)dayanamadım geldim babamız gelene kadar bakim kacıncı sayfadan baslamam lazım
hos geldindayanamadım geldim babamız gelene kadar bakim kacıncı sayfadan baslamam lazım
sana katiliyorum ben de tensel temastan pek hazlanmadigimdan oglumun heryerini mincikk mincikk edenlere ssinir oluyorum opme olayina hic girmiyorum bileYaben opulmekten cok hoslanmadigim icin abartiyo olabilirim biraz ama sapur supur tukuruklu tukuruklu ne bilim ya igrenc geliyo biraz bana.ama ben oglusumu cok opuyorum oda beni :)))
kızlar bana kızacaksınız o zamn ben öpmeden sevemiyorum oğlumu ya öpenlere sinir olduğum oluyo ama oğlum ilk torun teyzesi dayısı dedesi gören herkes yapışıyo çocuğa birine bşy desem alınır çok abartırlarsa uyarıyorum tabiBen söylüyorum herkese opmeyin diyorum elini ağzına sokuyor diyorum da iste yine de yapan yapiyor. Akil var mantik var. Agzin içi mikrop yuvası. Bebek senin pis agzinla niye temas etmek zorunda kalıyor. Cok sinir oluyorum. Ben daha opmedim kizimin elini yüzünü kiyip da. Fazla sulu bir milletiz. Diyorum ya yoldan gecen bile kendinde dokunma cesareti buluyor. Daha ne olsun
ben yıkamıyorum bazen pis diyeceksiniz belki ama oğluma mikrop da lazım bu aşırı koruma durumundan çok çekenleri biliyorum tabi ki kirliyse yıkıyorum ama halıya düştüğünde yıkamadığım oluyo allaha şükür oğluma bşy olmadı henüz brz rahat olmazsak sakınan göze çöp batıyo sokakta büyüyen çocuklara bi bakın annelerinin umrunda olmaz o çocuklar kolay kolay hasta da olmaz hakkaride görev yaparken gördüğüm çocuklara çok şaşırırdm hepsi de çok sağlıklı pembe yanaklıydı tabi ki o kdr rahat bırakamam çocuğumu ama mikroplardan çok korumaktan yana da değilim savaşabildiği kadarını alsın ki bağışıklığı güçlensinBak demedı deme yerı gelecek yıkamadan vereceksın cocuga emzıği:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?