2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar bu pirinç mama larını günde kaç kere vermek gerek
Canım benım nacızane fıkrım pirinç maması verme, onun yerıne hıpp in organık yulaflı ve tam tahıllı kaşık maması var illa hazır vereceksen onu tavsıye ederım yulaflısını pekmezle yapıp bende vermeyı duşunuyorum

Cocuklar uyurken aşagıda bı link var 40 yaşından sonra anne olmaya calışaanlar dıye, nasıl guzel sohbet edıyorlar nasıl guzel cumleler kurmuşlar nasıl bırbırlerını yukseltıyorlar helal olsun

Yaben opulmekten cok hoslanmadigim icin abartiyo olabilirim biraz ama sapur supur tukuruklu tukuruklu ne bilim ya igrenc geliyo biraz bana.ama ben oglusumu cok opuyorum oda beni :)))

Çok güzel yazmışsın. Katılıyorum. Birbirimize kötü Şeyler söylemenin kime ne Kazancı var ki

Teşekkür ederim.

Keremin annesi gel artik oglusun nasil iyilesti mi?
Burdayim cnm o kadar israr oldu gelim bari :) ozellikle benim mesajimdan ne yapmam icap ediliyo o yazildi bu gercekten kirici ki benim oglumun herseye alerjisi cikiyo ek gidaya gec gecicem kimseye buraya yazmayin demeye hakkim yok diye düşünüyorum bunu baz alip kimseye sunu bunu yapin demek dogru degil bana gore. Neyse bu konu kapansin artik herkes sınırını biliyordur lutfen birbirimize sinir koymaya calismayalim beni ozelden arayan soran herkese teşekkürler efeeemmm :) telde net az babamiz gelecek inşallah yarin yazarim bebikleri optum :)

bende kabagı sutle karıstırıp zor zor yedirdim,az yedi,begenmedi ,yüzünü burusturdu

benimkide iyi çok şükür,3 numara kullanıyoruz
yogurt ve meyve suyu icti ama sütümle yaptıgım kabak püresini begenmedi benimki

Yaben opulmekten cok hoslanmadigim icin abartiyo olabilirim biraz ama sapur supur tukuruklu tukuruklu ne bilim ya igrenc geliyo biraz bana.ama ben oglusumu cok opuyorum oda beni :)))
sana katiliyorum ben de tensel temastan pek hazlanmadigimdan oglumun heryerini mincikk mincikk edenlere ssinir oluyorum opme olayina hic girmiyorum bile

kızlar bana kızacaksınız o zamn ben öpmeden sevemiyorum oğlumu ya öpenlere sinir olduğum oluyo ama oğlum ilk torun teyzesi dayısı dedesi gören herkes yapışıyo çocuğa birine bşy desem alınır çok abartırlarsa uyarıyorum tabi

Bak demedı deme yerı gelecek yıkamadan vereceksın cocuga emzıği:)))
ben yıkamıyorum bazen pis diyeceksiniz belki ama oğluma mikrop da lazım bu aşırı koruma durumundan çok çekenleri biliyorum tabi ki kirliyse yıkıyorum ama halıya düştüğünde yıkamadığım oluyo allaha şükür oğluma bşy olmadı henüz brz rahat olmazsak sakınan göze çöp batıyo sokakta büyüyen çocuklara bi bakın annelerinin umrunda olmaz o çocuklar kolay kolay hasta da olmaz hakkaride görev yaparken gördüğüm çocuklara çok şaşırırdm hepsi de çok sağlıklı pembe yanaklıydı tabi ki o kdr rahat bırakamam çocuğumu ama mikroplardan çok korumaktan yana da değilim savaşabildiği kadarını alsın ki bağışıklığı güçlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…