2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Vallahi bir degisikluk var diyorum bende.Keremin annesi yokmus demekki.atillanin anneside gorunmuyo sanki ortaliklarda.surekli giremiyorum sonradan takup edebiliyorum.

Ben de kirmiyorum tabiki kimseyi kendi anne babama diyebiliyorum ama bir yere kadar. Kimseyi uzmek istemiyorum torunlari sonucta.ama ben sakiniyorum o kadar azicik buyuyene kadar daha dikkatli olabilseler. Karakter iste.ben de biraz fazla ince dusunuyorum elimde degil.

Bebisler ne zaman sesleri taklit eder ben miyav miyav diye bir kaç kez dedim sanki o da moov maov gibi sesle karşılık verdi çok şaşırdım:/

ağız ağza yakın bi temas ve bebisler bundan çok hoşlanıyor büyüklere tahammül ne kadar da imkansız insanlar ben merkeZci hep
Yazimi biraz fazla hirsli yazmisim ama gorduklerim o an benim gercekten sabrimi zorladi.kizim elini yuzlere dokunmak icin uzatiyo onlar parmaklarini dudaklarinin arasina alarak opuyo.ardindan kizim elini agzina sokuyo emiyo. Gelde cildirma.

Merhaba hanimlar uzun zamandir girmiyorum umarim herkes iyidir bebislerde sagliklidir insallah.. biz iyiyiz cok sukur oglumun saglik durumuda iyi mutluyuz huzurluyuz :) Allahima binlerce sukurler olsun ki ... bebisler cok cabuk buyuyo masallah benim oglum ek gida verdigim zaman yiyor masallah hic tiksinmiyor az once armut muz yogurt bide bebe bisküvi karistirip verdim tatli niyetine cok sevdi canim benim bu arada kizlar ben emzirmedigimden dolayi 1 aydir diyetteyim ve 7 kilo verdim .. herseyi azalttim tuz seker ekmek abur cubur hepsini vöpe atin kizlar ... vallaha insan kilo verdikce seviniyor kendine öz güveni cogaliyor .. bol bol evde hareket yapiyorum haa diyeceksiniz harekete vaktim yok acin oriontal muzigi ziplayin durun ... 46 bedenden 42 ye dustum kizlar 42 ler biraz sıkıyo cok az etek giyiyorum ama .. 38 bedene dusup tessettur pantolanlarida giyecem insallah.. kizlar bi yogurt kürü göbeginizi inanilmaz derecde inceltiyo.. ben 2 hafta uyguladim 1 hafta ara verdim bu gece tekrar baslicam ... insallah.. yani kizlar anlicaniz 74.5- 66.9 kg oldum bu sabah boy 1.57 hedefim 55-57... umarim sizde kilo vermissinizdir neyse kizlar bizden bu kadar

Ay süper ! Tebrik ederim darısı Başıma inşallah canım o yogurt kürü nedir yazar mısın ben mekik cekiyorum ve yürüyorum ve sabah kahvaltı da kızarmış ekmek tabi beyaz degil yiyorum az o kadar ama bırakayım onu cok istiyorum Zayıflamak inşallah olur

Canim bende mekik cekiyorum aerobik yapiyorum sana tavsiye ederim internette var bakabilirsin..

Yogurt kürü;
-3 yemek kasigi yogurt (yarim yagli veya yazsiz) "ben tam yagli yogurtlada faydasini gordum..
-yarim limon suyu
-1 cay kasigi aci pul biber (istege gorede zerdecal ve zencefil) ..
Bu kürü gece yatmadan 30 dkk once yemelisin.. bazi kisiler bunu gun asiri ogunlerden once yiyor tok tutuyor hazmi kolaylastiriyor metabolizmayi hizlandiriyor..
Yanina spor ve yediklerine dikkat edersen faydasini gorursun canim..
Not:emzirenler denemeyin lutfen .. (yogurttta gobek eritiyormus isterseniz 3 kasik yogurda yarim limon sikip yiyin ) bu kadar sorun olursa burdayim.. canim

Ben de onu vermeye basladim her sabah kahvaltiya. Icine biraz armut veya elma rendeliyorum. Tahilla baslamak sindirim sistemine iyi geliyormus. Bir hafta 10 gun boyle devam edecegim sonra oglene sebze vermeyi dusunuyorum.

Cok teşekkür ederim bugün başlıyorum uöarım faydasını görürüm

yoğurt kürünün tarfini alsam cnm

pul biber yüzünden mi emzirenlere denemeyin dedin anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…