korkuyorum çekmeye yaa sen çekiyo musunŞEKERPANCARI da ne benim tel sapitti iyice :) Sezeryanla doğuranlar yazacaktım :)
:) sonra bi daha dene cnm bnmki de yoğurdu yemiyo mesela içine meyve koydum fln yok brz yiyo ağlıyo arada deniyorum yine debende kabagı sutle karıstırıp zor zor yedirdim,az yedi,begenmedi ,yüzünü burusturdu
iyi ki geldin cnm :)dayanamadım geldim babamız gelene kadar bakim kacıncı sayfadan baslamam lazım
denerim cnm:) sonra bi daha dene cnm bnmki de yoğurdu yemiyo mesela içine meyve koydum fln yok brz yiyo ağlıyo arada deniyorum yine de
Hastaliklarin buyuk cogunlugu solunum yoluyla bulasiyo ve bebekler bizler gibi degil. Bunun bilincinde olan kisiler buna dikkat eder.ağız ağza yakın bi temas ve bebisler bundan çok hoşlanıyor büyüklere tahammül ne kadar da imkansız insanlar ben merkeZci hep
Ben de kirmiyorum tabiki kimseyi kendi anne babama diyebiliyorum ama bir yere kadar. Kimseyi uzmek istemiyorum torunlari sonucta.ama ben sakiniyorum o kadar azicik buyuyene kadar daha dikkatli olabilseler. Karakter iste.ben de biraz fazla ince dusunuyorum elimde degil.Bızımde amcamız ve yengemız sapur supur öpuyor, yapmasalar ıyı olur tabıde yapıncada kendımı parcalammıyorum ne dıyeyım, bı kere soyledım ben kıyıp öpemiyorum o kadar dedım, öpecez dıye geldık dedıler
Ben de oyle yapiyorum artik.Bende hic sevmiyorum.allahtan cok opmuyolar.cunku esimde yapiyo bazen herkezin yaninda sesli sesli opme mikrop kapiyo felan diyorum.anliyon anliyo demekki.openolursada yikiyorum cocugun elin yuzuzunu.
Yazimi biraz fazla hirsli yazmisim ama gorduklerim o an benim gercekten sabrimi zorladi.kizim elini yuzlere dokunmak icin uzatiyo onlar parmaklarini dudaklarinin arasina alarak opuyo.ardindan kizim elini agzina sokuyo emiyo. Gelde cildirma.ağız ağza yakın bi temas ve bebisler bundan çok hoşlanıyor büyüklere tahammül ne kadar da imkansız insanlar ben merkeZci hep
Ay süper ! Tebrik ederim darısı Başıma inşallah canım o yogurt kürü nedir yazar mısın ben mekik cekiyorum ve yürüyorum ve sabah kahvaltı da kızarmış ekmek tabi beyaz degil yiyorum az o kadar ama bırakayım onu cok istiyorum Zayıflamak inşallah olurMerhaba hanimlar uzun zamandir girmiyorum umarim herkes iyidir bebislerde sagliklidir insallah.. biz iyiyiz cok sukur oglumun saglik durumuda iyi mutluyuz huzurluyuz :) Allahima binlerce sukurler olsun ki ... bebisler cok cabuk buyuyo masallah benim oglum ek gida verdigim zaman yiyor masallah hic tiksinmiyor az once armut muz yogurt bide bebe bisküvi karistirip verdim tatli niyetine cok sevdi canim benimbu arada kizlar ben emzirmedigimden dolayi 1 aydir diyetteyim ve 7 kilo verdim .. herseyi azalttim tuz seker ekmek abur cubur hepsini vöpe atin kizlar ... vallaha insan kilo verdikce seviniyor kendine öz güveni cogaliyor .. bol bol evde hareket yapiyorum haa diyeceksiniz harekete vaktim yok acin oriontal muzigi ziplayin durun ... 46 bedenden 42 ye dustum kizlar 42 ler biraz sıkıyo cok az etek giyiyorum ama .. 38 bedene dusup tessettur pantolanlarida giyecem insallah.. kizlar bi yogurt kürü göbeginizi inanilmaz derecde inceltiyo.. ben 2 hafta uyguladim 1 hafta ara verdim bu gece tekrar baslicam ... insallah.. yani kizlar anlicaniz 74.5- 66.9 kg oldum bu sabah boy 1.57 hedefim 55-57... umarim sizde kilo vermissinizdir neyse kizlar bizden bu kadar
Canim bende mekik cekiyorum aerobik yapiyorum sana tavsiye ederim internette var bakabilirsin..Ay süper ! Tebrik ederim darısı Başıma inşallah canım o yogurt kürü nedir yazar mısın ben mekik cekiyorum ve yürüyorum ve sabah kahvaltı da kızarmış ekmek tabi beyaz degil yiyorum az o kadar ama bırakayım onu cok istiyorum Zayıflamak inşallah olur
Ben de onu vermeye basladim her sabah kahvaltiya. Icine biraz armut veya elma rendeliyorum. Tahilla baslamak sindirim sistemine iyi geliyormus. Bir hafta 10 gun boyle devam edecegim sonra oglene sebze vermeyi dusunuyorum.Canım benım nacızane fıkrım pirinç maması verme, onun yerıne hıpp in organık yulaflı ve tam tahıllı kaşık maması var illa hazır vereceksen onu tavsıye ederım yulaflısını pekmezle yapıp bende vermeyı duşunuyorum
Cok teşekkür ederim bugün başlıyorum uöarım faydasını görürümCanim bende mekik cekiyorum aerobik yapiyorum sana tavsiye ederim internette var bakabilirsin..
Yogurt kürü;
-3 yemek kasigi yogurt (yarim yagli veya yazsiz) "ben tam yagli yogurtlada faydasini gordum..
-yarim limon suyu
-1 cay kasigi aci pul biber (istege gorede zerdecal ve zencefil) ..
Bu kürü gece yatmadan 30 dkk once yemelisin.. bazi kisiler bunu gun asiri ogunlerden once yiyor tok tutuyor hazmi kolaylastiriyor metabolizmayi hizlandiriyor..
Yanina spor ve yediklerine dikkat edersen faydasini gorursun canim..
Not:emzirenler denemeyin lutfen .. (yogurttta gobek eritiyormus isterseniz 3 kasik yogurda yarim limon sikip yiyin ) bu kadar sorun olursa burdayim.. canim
evet cnm bardakta mayalıyorumBebisler icinyogurdu gunlukmu mayaliyorsunuz
yoğurt kürünün tarfini alsam cnmMerhaba hanimlar uzun zamandir girmiyorum umarim herkes iyidir bebislerde sagliklidir insallah.. biz iyiyiz cok sukur oglumun saglik durumuda iyi mutluyuz huzurluyuz :) Allahima binlerce sukurler olsun ki ... bebisler cok cabuk buyuyo masallah benim oglum ek gida verdigim zaman yiyor masallah hic tiksinmiyor az once armut muz yogurt bide bebe bisküvi karistirip verdim tatli niyetine cok sevdi canim benimbu arada kizlar ben emzirmedigimden dolayi 1 aydir diyetteyim ve 7 kilo verdim .. herseyi azalttim tuz seker ekmek abur cubur hepsini vöpe atin kizlar ... vallaha insan kilo verdikce seviniyor kendine öz güveni cogaliyor .. bol bol evde hareket yapiyorum haa diyeceksiniz harekete vaktim yok acin oriontal muzigi ziplayin durun ... 46 bedenden 42 ye dustum kizlar 42 ler biraz sıkıyo cok az etek giyiyorum ama .. 38 bedene dusup tessettur pantolanlarida giyecem insallah.. kizlar bi yogurt kürü göbeginizi inanilmaz derecde inceltiyo.. ben 2 hafta uyguladim 1 hafta ara verdim bu gece tekrar baslicam ... insallah.. yani kizlar anlicaniz 74.5- 66.9 kg oldum bu sabah boy 1.57 hedefim 55-57... umarim sizde kilo vermissinizdir neyse kizlar bizden bu kadar
pul biber yüzünden mi emzirenlere denemeyin dedin anlamadmCanim bende mekik cekiyorum aerobik yapiyorum sana tavsiye ederim internette var bakabilirsin..
Yogurt kürü;
-3 yemek kasigi yogurt (yarim yagli veya yazsiz) "ben tam yagli yogurtlada faydasini gordum..
-yarim limon suyu
-1 cay kasigi aci pul biber (istege gorede zerdecal ve zencefil) ..
Bu kürü gece yatmadan 30 dkk once yemelisin.. bazi kisiler bunu gun asiri ogunlerden once yiyor tok tutuyor hazmi kolaylastiriyor metabolizmayi hizlandiriyor..
Yanina spor ve yediklerine dikkat edersen faydasini gorursun canim..
Not:emzirenler denemeyin lutfen .. (yogurttta gobek eritiyormus isterseniz 3 kasik yogurda yarim limon sikip yiyin ) bu kadar sorun olursa burdayim.. canim
Yok bende korkuyom ya azıcık kossam acıyı zatenkorkuyorum çekmeye yaa sen çekiyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?