bnm göbekteki uyuşukluk yeni geçti zaten cnmYok bende korkuyom ya azıcık kossam acıyı zaten
cnm yumurtayı nasıl verdn ben de denemeyi düşünüyorum yarınKizlar ya mesajlari okudum biraz ben ek gidaya basladim baya baya artik sebze corbalari yapiyorum yumurta sarisi vermeye basladim yogurt ve meyveler zaten tamamdi ama okuduklarimda hazir mamalarda bahsetmissiniz ben vermeyi düşünmedim hic. Kendim yaparsam daha iyi diye düşünüyorum ama onlarinda benim bilmedigim bir faydasi falan varmi vermem gerekiyomu yaaa
Canim kuru okudun galiba .. evet emzirenler icin pul biber aci diye oyle dedim bunu deneyenlerde onermiyo emziren anneler icin .. ama yapmak istiyosan pul bibersiz yap zerdecal ve zencefil kullan dicemde onlarida bebege zarari olur mu bilemiyorum sende istersen internetten arastir veya bi doktora ve ya ebeye danis .. kusura bakma fazla bilgilendiremicemyoğurt kürünün tarfini alsam cnm
saol cnm sen çok güzel kilo vermişsin ya ben verdiklerimi de almaya başladım evde otur ye ... işe başlamaktan medet umuyorum şimdiCanim kuru okudun galiba .. evet emzirenler icin pul biber aci diye oyle dedim bunu deneyenlerde onermiyo emziren anneler icin .. ama yapmak istiyosan pul bibersiz yap zerdecal ve zencefil kullan dicemde onlarida bebege zarari olur mu bilemiyorum sende istersen internetten arastir veya bi doktora ve ya ebeye danis .. kusura bakma fazla bilgilendiremicem
Ben bunu yapıyorum biber koyunca midem ağrıdı bibersiz yapıyorum tık yokCanim bende mekik cekiyorum aerobik yapiyorum sana tavsiye ederim internette var bakabilirsin..
Yogurt kürü;
-3 yemek kasigi yogurt (yarim yagli veya yazsiz) "ben tam yagli yogurtlada faydasini gordum..
-yarim limon suyu
-1 cay kasigi aci pul biber (istege gorede zerdecal ve zencefil) ..
Bu kürü gece yatmadan 30 dkk once yemelisin.. bazi kisiler bunu gun asiri ogunlerden once yiyor tok tutuyor hazmi kolaylastiriyor metabolizmayi hizlandiriyor..
Yanina spor ve yediklerine dikkat edersen faydasini gorursun canim..
Not:emzirenler denemeyin lutfen .. (yogurttta gobek eritiyormus isterseniz 3 kasik yogurda yarim limon sikip yiyin ) bu kadar sorun olursa burdayim.. canim
etrafta dikkat dağıtan bşy varsa emmiyo bir de dişleri yüzünden huzursuzsa ama genelde emer gece gündüzHerkese merhabalar simdiye kadar ara ara bakmistim ama yazma firsatim olmamisti.oncelikle hepinizin bebegi saglikla buyusun insallah.benim bebegim 18 mart dogumlu 5 aylik oldu gunduzleri emmiyor sadece uykularda emiyor.benzer seyler yasayan var mi bu sirAlar oluyo mu bu reddetme?
Canim haslanmis yumurtanin ama iyi pismesi lazim sarindan nohut kadar büyüklükte aldim kati tabi o pekmezle yumusattim (pekmezi daha oncedende veriyodum meyvelerle veya sade) baya da sevdi hergun biraz daha arttirdim yumurtayi simdi sarisijin yarisini yiyo 1 hafta sonra 1 yumurtanin sarisinin hepsini yer. Sonra peynir koyucam bu karisima böyle böyle kahvalti menusunu tamamlarim 6. Ayin sonunda diyorumcnm yumurtayı nasıl verdn ben de denemeyi düşünüyorum yarın
üzüm pekmezi mi kullanıyosun ve pekmezi yumurta dışında verirken sulandırıyomusunCanim haslanmis yumurtanin ama iyi pismesi lazim sarindan nohut kadar büyüklükte aldim kati tabi o pekmezle yumusattim (pekmezi daha oncedende veriyodum meyvelerle veya sade) baya da sevdi hergun biraz daha arttirdim yumurtayi simdi sarisijin yarisini yiyo 1 hafta sonra 1 yumurtanin sarisinin hepsini yer. Sonra peynir koyucam bu karisima böyle böyle kahvalti menusunu tamamlarim 6. Ayin sonunda diyorum
Evet canim baya berdim bende 15 gun sonra turkiyeye gidiyorum ve orda uzerime guzel kiyafetler almak ve icinde kendimi manken gibi hissetmek istiyorum.. hayal kurdukca hosuma gidiyo.. sabirsizlikla bekliyorum 55-57 kiloyu insallahsaol cnm sen çok güzel kilo vermişsin ya ben verdiklerimi de almaya başladım evde otur ye ... işe başlamaktan medet umuyorum şimdi
sen nerede yaşıyosun cnm? bnm de istediğim 55..59la hamile kalmıştım şu an 65Evet canim baya berdim bende 15 gun sonra turkiyeye gidiyorum ve orda uzerime guzel kiyafetler almak ve icinde kendimi manken gibi hissetmek istiyorum.. hayal kurdukca hosuma gidiyo.. sabirsizlikla bekliyorum 55-57 kiloyu insallahazim azim azim kizlar...
Cok sukur ben faydisini gordum ve iyiki mide sorunum olmadi .. zerdecal ve zencefilide deneyebilirsin.. pul biberin yerine ..Ben bunu yapıyorum biber koyunca midem ağrıdı bibersiz yapıyorum tık yok
Canim ben fransadayim bende 72 kiloyla hamile kaldim 68 e indim doguma kadar 72 ye ciktim dogumdan sonrada 72 idim ve en son 74.5 oldum.. artik tak dedi gobegim eteklerimden tasiyodu bacaklarim sismis hic birseyin icine giremiyodum artik .. bide türkiyeye gitme isi cikinca boyle oldu.. bide esim istiyodu ve suan bana destek veriyor saolsun... 74.5 dan 1 ayda 66.9 ye dustum decamini bekliyorum insallah ..sen nerede yaşıyosun cnm? bnm de istediğim 55..59la hamile kalmıştım şu an 65
darısı bize cnm hiç bşy giyemiyorum giydiğimi yakıştıramıyorum çok sinir bozucuCanim ben fransadayim bende 72 kiloyla hamile kaldim 68 e indim doguma kadar 72 ye ciktim dogumdan sonrada 72 idim ve en son 74.5 oldum.. artik tak dedi gobegim eteklerimden tasiyodu bacaklarim sismis hic birseyin icine giremiyodum artik .. bide türkiyeye gitme isi cikinca boyle oldu.. bide esim istiyodu ve suan bana destek veriyor saolsun... 74.5 dan 1 ayda 66.9 ye dustum decamini bekliyorum insallah ..
Evet canim uzum pekmezi kan damlasi kullanmiyorum onun yerine veriyorum. Yumurtadan once meyvelerine katip veriyodum simdi yumurtayla veriyorum. Unuttugum günlerde de direk 1 kasigi veriyorum yiyo cok şükür.üzüm pekmezi mi kullanıyosun ve pekmezi yumurta dışında verirken sulandırıyomusun
Evet oyle canim cok sinir bozucu moralini remen 0 ra vuruyo .. en iyisi kilo verip kendini manken gibi hissetmekdarısı bize cnm hiç bşy giyemiyorum giydiğimi yakıştıramıyorum çok sinir bozucu
Ay bende 9. Ayın 10 unun da Türkiye ye gidiyorum 21 gün filan var 5 kilo bile versem bayram edicem inş yaEvet canim baya berdim bende 15 gun sonra turkiyeye gidiyorum ve orda uzerime guzel kiyafetler almak ve icinde kendimi manken gibi hissetmek istiyorum.. hayal kurdukca hosuma gidiyo.. sabirsizlikla bekliyorum 55-57 kiloyu insallahazim azim azim kizlar...
Seni okudukça. Acayip gaza geldim 73 kiloyum suan 21 gün sonra en son yola cıkmadan yazıcam kilo mu arada yazarım başka konusur tabiCanim ben fransadayim bende 72 kiloyla hamile kaldim 68 e indim doguma kadar 72 ye ciktim dogumdan sonrada 72 idim ve en son 74.5 oldum.. artik tak dedi gobegim eteklerimden tasiyodu bacaklarim sismis hic birseyin icine giremiyodum artik .. bide türkiyeye gitme isi cikinca boyle oldu.. bide esim istiyodu ve suan bana destek veriyor saolsun... 74.5 dan 1 ayda 66.9 ye dustum decamini bekliyorum insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?