2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar ya mesajlari okudum biraz ben ek gidaya basladim baya baya artik sebze corbalari yapiyorum yumurta sarisi vermeye basladim yogurt ve meyveler zaten tamamdi ama okuduklarimda hazir mamalarda bahsetmissiniz ben vermeyi düşünmedim hic. Kendim yaparsam daha iyi diye düşünüyorum ama onlarinda benim bilmedigim bir faydasi falan varmi vermem gerekiyomu yaaa

cnm yumurtayı nasıl verdn ben de denemeyi düşünüyorum yarın

yoğurt kürünün tarfini alsam cnm
Canim kuru okudun galiba .. evet emzirenler icin pul biber aci diye oyle dedim bunu deneyenlerde onermiyo emziren anneler icin .. ama yapmak istiyosan pul bibersiz yap zerdecal ve zencefil kullan dicemde onlarida bebege zarari olur mu bilemiyorum sende istersen internetten arastir veya bi doktora ve ya ebeye danis .. kusura bakma fazla bilgilendiremicem

saol cnm sen çok güzel kilo vermişsin ya ben verdiklerimi de almaya başladım evde otur ye ... işe başlamaktan medet umuyorum şimdi

Herkese merhabalar simdiye kadar ara ara bakmistim ama yazma firsatim olmamisti.oncelikle hepinizin bebegi saglikla buyusun insallah.benim bebegim 18 mart dogumlu 5 aylik oldu gunduzleri emmiyor sadece uykularda emiyor.benzer seyler yasayan var mi bu sirAlar oluyo mu bu reddetme?

Gecen ay hic kilo alamadi biz de ek gidaya gectik hippin tahilli pirinclisini anne sutunu sagip hazirliyorum oglenleri de meyve puresi veriyorum

Ben bunu yapıyorum biber koyunca midem ağrıdı bibersiz yapıyorum tık yok

etrafta dikkat dağıtan bşy varsa emmiyo bir de dişleri yüzünden huzursuzsa ama genelde emer gece gündüz

cnm yumurtayı nasıl verdn ben de denemeyi düşünüyorum yarın
Canim haslanmis yumurtanin ama iyi pismesi lazim sarindan nohut kadar büyüklükte aldim kati tabi o pekmezle yumusattim (pekmezi daha oncedende veriyodum meyvelerle veya sade) baya da sevdi hergun biraz daha arttirdim yumurtayi simdi sarisijin yarisini yiyo 1 hafta sonra 1 yumurtanin sarisinin hepsini yer. Sonra peynir koyucam bu karisima böyle böyle kahvalti menusunu tamamlarim 6. Ayin sonunda diyorum

üzüm pekmezi mi kullanıyosun ve pekmezi yumurta dışında verirken sulandırıyomusun

saol cnm sen çok güzel kilo vermişsin ya ben verdiklerimi de almaya başladım evde otur ye ... işe başlamaktan medet umuyorum şimdi
Evet canim baya berdim bende 15 gun sonra turkiyeye gidiyorum ve orda uzerime guzel kiyafetler almak ve icinde kendimi manken gibi hissetmek istiyorum.. hayal kurdukca hosuma gidiyo.. sabirsizlikla bekliyorum 55-57 kiloyu insallah azim azim azim kizlar...

sen nerede yaşıyosun cnm? bnm de istediğim 55..59la hamile kalmıştım şu an 65

sen nerede yaşıyosun cnm? bnm de istediğim 55..59la hamile kalmıştım şu an 65
Canim ben fransadayim bende 72 kiloyla hamile kaldim 68 e indim doguma kadar 72 ye ciktim dogumdan sonrada 72 idim ve en son 74.5 oldum.. artik tak dedi gobegim eteklerimden tasiyodu bacaklarim sismis hic birseyin icine giremiyodum artik .. bide türkiyeye gitme isi cikinca boyle oldu.. bide esim istiyodu ve suan bana destek veriyor saolsun... 74.5 dan 1 ayda 66.9 ye dustum decamini bekliyorum insallah ..

darısı bize cnm hiç bşy giyemiyorum giydiğimi yakıştıramıyorum çok sinir bozucu

Ay bende 9. Ayın 10 unun da Türkiye ye gidiyorum 21 gün filan var 5 kilo bile versem bayram edicem inş ya

Seni okudukça. Acayip gaza geldim 73 kiloyum suan 21 gün sonra en son yola cıkmadan yazıcam kilo mu arada yazarım başka konusur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…