tamam cnm saol :)Evet canim uzum pekmezi kan damlasi kullanmiyorum onun yerine veriyorum. Yumurtadan once meyvelerine katip veriyodum simdi yumurtayla veriyorum. Unuttugum günlerde de direk 1 kasigi veriyorum yiyo cok şükür.
Verirsin canim gayret et azim goster eger emzirmiyosan verdigim yogurt kurunu dene bak goreceksin 2 haftada verirsin 5 kiloyu insallah bol bol su ic saat 7den sonra hic bisey yeme yesil cay icAy bende 9. Ayın 10 unun da Türkiye ye gidiyorum 21 gün filan var 5 kilo bile versem bayram edicem inş ya
Ayy bende ayin 8 de gidiyorum erzuruma insallah Allahim kazasiz belasiz gidip gelmeyi nasip etsin insallah..Ay bende 9. Ayın 10 unun da Türkiye ye gidiyorum 21 gün filan var 5 kilo bile versem bayram edicem inş ya
Allah kolaylik versin canim insallah verirsin ..Seni okudukça. Acayip gaza geldim 73 kiloyum suan 21 gün sonra en son yola cıkmadan yazıcam kilo mu arada yazarım başka konusur tabi
Amin canım inşallahAyy bende ayin 8 de gidiyorum erzuruma insallah Allahim kazasiz belasiz gidip gelmeyi nasip etsin insallah..
Hosgeldin canim aramiza..Herkese merhaba. Uzun suredir takipteyim en sonunda uye oldum. 9 mart dogumlu oglum var.
durun durun hepinize cevap vericem yetisemiyorumhos geldinbebegin iyilestimi?
tesekkürler cnm hosbulduk keremi de aldım geldim yok mu yumurtasız yas pastanHoşgeldin. Yokluğun hissediliyor. :)
kıs tadları bulamac gibi yapmaman lazımmıs hergün sadece bi tad ama ne yiyorsa onun tadı:) sonra bi daha dene cnm bnmki de yoğurdu yemiyo mesela içine meyve koydum fln yok brz yiyo ağlıyo arada deniyorum yine de
ask olsun diyorum :)Vallahi bir degisikluk var diyorum bende.Keremin annesi yokmus demekki.atillanin anneside gorunmuyo sanki ortaliklarda.surekli giremiyorum sonradan takup edebiliyorum.
bardakta zor olmuyo mu cnm nasıl yapıyorsun ben üç kilo mayalıyordum hiç denemedim daha cocuga günlük lazımkızlar hepinize teşekkürler ya temizlik çocuk yemek fln derken buraya girip sizinle paylaşımda bulunmak bana çok iyi geliyor çocuk doğal
evet cnm bardakta mayalıyorum
hos geldin cnmHerkese merhaba. Uzun suredir takipteyim en sonunda uye oldum. 9 mart dogumlu oglum var.
Uyuyamayınca okumak zor gelmedi :)üstteki mesajımı sabırla okuyanları gözlerinden öpüyorum
Bizim evde haftada iki defa yogurt mayalanir yarim kiloluk cam kaplarim var onlara yapiyorum acmayinca cok guzel oluyor hergun yapmam herhalde zaten yogurt dolapta dinlenince guzel oluyorBebisler icinyogurdu gunlukmu mayaliyorsunuz
Daha erken bence bizimkinin tek marifeti aglamak ve gulmekBebisler ne zaman sesleri taklit eder ben miyav miyav diye bir kaç kez dedim sanki o da moov maov gibi sesle karşılık verdi çok şaşırdım:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?