2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ay bende 9. Ayın 10 unun da Türkiye ye gidiyorum 21 gün filan var 5 kilo bile versem bayram edicem inş ya
Verirsin canim gayret et azim goster eger emzirmiyosan verdigim yogurt kurunu dene bak goreceksin 2 haftada verirsin 5 kiloyu insallah bol bol su ic saat 7den sonra hic bisey yeme yesil cay ic

:) sonra bi daha dene cnm bnmki de yoğurdu yemiyo mesela içine meyve koydum fln yok brz yiyo ağlıyo arada deniyorum yine de
kıs tadları bulamac gibi yapmaman lazımmıs hergün sadece bi tad ama ne yiyorsa onun tadı
benim bugune kadar uc defa yarım cay kasıgı tattırdım yogurdu ayyy bi burustu bi burustu
böylece inek sütüne cok tepkisi olmadıgını anlamıs oldum tbi

kızlar hepinize teşekkürler ya temizlik çocuk yemek fln derken buraya girip sizinle paylaşımda bulunmak bana çok iyi geliyor çocuk doğal

evet cnm bardakta mayalıyorum
bardakta zor olmuyo mu cnm nasıl yapıyorsun ben üç kilo mayalıyordum hiç denemedim daha cocuga günlük lazım

kerem iyi sükür aslında ama üzüyo azıcık beni
carsamba cok kötü idim ates bulantı ishal halsizlik ne ararsan mevcuttu özellikle karnımda acı
cocugu hiç kucagıma alamıyordum bile o derece yani
neyse esim geld izin alıp iyi olurum sandım ama olmayınca saat dokuzda hastane yollarına düştük
ama benim ates bi anda gitti :) doktora gidecegimde hep olur iyileşmenin yolu ilaçta değil hastaneye gitmekte sadece
gerci ılk dusun da faydası oldu neyse saat on ıkıde anca eve girdik esim bana ayran falan yapıyordu keremi uyutmustuk bi yanına geldim ki ne göreyim yavrum ne yaptın yine ya dedim canım benim anlıyo aglayacak oldu ama kucagıma aldım besikten cıkınca ben aglıyorum o bana gülüyo :) esim diyo ki oglum ne gülüyon lan anneyi aglattın üzdün bak
o zaman hani ramazanda yazmıstım ya onda da acayip gülüyordu yüzüme :) ama o kadar yarası yoktu az kanatmıs bu sefer sükür. velhasıl kerem alıstı ya kudurmustan beter oldu gece on iki bucukta bıcı bıcı yaptı :)
dün de biraz kanatmıs esimle musteladan farklı ilaç arayısına girdik atopiclair istemiştim esim mustela alırken onu alacaktım ama burdan bi okudum coresatin varmıs cocuklar için olanı herkes gecti bi daha olmadı yazmıs ondan alalım dedik elazığda bulmak ne mumkun. bizim eczaneyi aradım malatyadan sordular yok.
annnemlere dedim onların mahallede yokmus carsıya bakacak babam bu arada pazar kayseriye gidiyorum
aaa ben keremin iyi oldu mu diyenlere cevap yazıyordum iş ne ara bu kadar uzadı :)
neyse suan iyi gibi azalmıs birkec güne gecer gibi. yediğim cogu seye tepki veriyo insallah bir daha olmaz cocugumun yüzünü ilk bi ayı gibi görmek istiyorum pembesiz kızarıksız yarasız beresiz. allah bebeklerimize sifa versin bildiğimiz bilmediğimiz ne dertleri varsa. nu arada beyimiz büyük besikte yatıyordy-u üç bucukta emmeye kalktı sonra kıpır kıpır kıppır yerde uzandım salladım saladım salladım baktım ledli ısıga bakıyo aradan düştük yine o mesakkatli ooturma odası yollarına küçük besikte uyuyo ama benim uykumu kacırdı kayseride nasıl uyuturum bilmiyorum

üstteki mesajımı sabırla okuyanları gözlerinden öpüyorum
Uyuyamayınca okumak zor gelmedi :)
Boğaz acım fena şekilde devam ediyor .. Devamlı öksürük geliyor ve kızımın yanında yatamıyorum Allah'tan halası vardı daha 1 saat önce yattı kadın benim kız sallanma delisi olduğu için ..
Babası yatıyor şimdi beşiğin yanında ...
Aslında benimle birlikte yatardı kızım memeyi alırdı bi kaç defa öyle olmayınca sallamak gerekti.
Gece 1 gibi acile gittim Dr agumentin antibiyotik verdi rahatlıkla kullanabilirsin dedi .. Kızlar ıhlamur içine zencefil Tarçın atıyorum süte etkisi zararı olurmu ya ..
Ne kadar karışık bir paylaşım oldu bnim gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…