2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Icin rahat olsun sute bir zarari olmaz

Canim ek gidada baya ilerlemissin artik tahilda almalari lazim ozellikle yulaf ve tam tahillara ihtiyaci var kendin yapabiliyorsan iyi tabi ama ben hipp organik tam tahili var onu tercih ediyorum belli faydali oldugu tadi saman gibi

Evet oyle canim cok sinir bozucu moralini remen 0 ra vuruyo .. en iyisi kilo verip kendini manken gibi hissetmek umarim saglikli bi sekilde kilo veririz
Evet alissin pekmeze benim uc bucuk yasiinda oglanlara hergun veriyorum birde gariplerim sar....tad....reklamlari goruyorlar tahin pekmez anne diyorlar evet oglum herkez yiyor diyorum

Kızlar bir yardim.edin lutfen sizler ne.guzel.mutlu mutlu büyütüyorsunuz bebekleri. Benim kizim 116 gunluk. Veuykusuu perişan okdu.eskiden gunduz uyumuyor salliyorum diye uzulurdm . 6 gündür bitirdi beni. tek düzgün şey aks uykusuydu..o da gitti saat başı kalkiuor. Gece. Olsun istemiyorm artk. Uykusuzluktan.bitmiş vsziyetteyim.aynı saatte yatiriuorum rituel falan var. Mama da veriuorm.aç degil. Kimildanip duruyo neden olabilir napayim

Canim diş sorunu flan olmasin yada hala gaz sancisi flan mi var acaba ... bana kalirsa disleri olabilir damaklari kasiniyodur.. ama yinede doktora danis derim

Gunaydin kizlar size bomba gibi bi haberim var dün girip buraya zayiflatan yogurt kürü vermistim zaten bu kür bi gecede 500 gram vermeyi sagliyor inanin bana hem yaglarinizi atiyosunuz hemde hic guc sarf etmeden kilo veriyosunuz ama bu kürü yaptiginiz her gun 1 saat yuruyus yapin veya bi aktive iste .. 2 hafta boyunca her gece yatmadan 30 dkk once yiyin oyle yatin uzerine hic bisey yemeyin su icebilirsiniz.. ben dun gece tekrar basladim ve inanin kizlar 700 gr vermis durumdayim dun 66.9 kg iken bugun 66.2 kg.. cok sevindim inceldigimi gormek beni cok sevindiriyor.. darisini basiniza insallah.. optum sizleri ve bebisleri..

Cnm ben gittigimde emziriyorum diye birsey yapmadi su yogurt ayran vr parol. Inşallah ilacibin sute zarari olmaz. Digerlerini bilmem ama benim aldigim anne cayinda ihlamur vardi yararliyani. Ben de uyuyamadigimdan okadar uzun yazdim :)

Ahhh ahh biz iki aydir yasiyoruz bunu. Yalniz benim oglan garip biraz arada emiyor 3 gundur emiyordu simdi yine emmiyor,cok sabirli olmak lazim asla zorlamamak lazimmis teklif et almiyorsa yarim saat 1 saat sonra tekrar teklif et, sutun azalmamasi icin sagmak lazim doktorlar sabirli olursan sutun kesilmezse muhakkak doner diyor

Hepimizon bebekleri gece kimil kimil :) caresi yok. Bizimki yüzüstü don kafa yukarda besigi yaliyordu birgun ama gozler kapali uykusunda yani gunduz yaptiklarini gece tekrar ediyorlar

Huuu Mikemmel :) ben yesem o biberler bogazima yapisir öksürükten duramam yemege azıcık attiklarim bile yapisiyo oglum da ben de problemliyiz :) benim ayda bi kilo kendisi gidiyo gunde 45 dk yürüyüş yapıyorum iki ogn yiyorum meyve haric dedim tabi :)

Canim ek gidada baya ilerlemissin artik tahilda almalari lazim ozellikle yulaf ve tam tahillara ihtiyaci var kendin yapabiliyorsan iyi tabi ama ben hipp organik tam tahili var onu tercih ediyorum belli faydali oldugu tadi saman gibi
Tahil tuketimi ile Çölyak arasindaki iliskiye kafam takildi. Glutenden dolayi. Baska alternatif de yok

Tahil tuketimi ile Çölyak arasindaki iliskiye kafam takildi. Glutenden dolayi. Baska alternatif de yok
Cnm denemeden bilemezsin ki gluten alerjisi olup olmadigini. Sende cok alerji yoksa cocugunda olma ihtimali de az. Alerji genetik bazen kendimi cok suclu hissediyorum cok fazla alerjim var cocugumda oluyo

Sadece yoğurt mu

Bi

Bizim evde haftada iki defa yogurt mayalanir yarim kiloluk cam kaplarim var onlara yapiyorum acmayinca cok guzel oluyor hergun yapmam herhalde zaten yogurt dolapta dinlenince guzel oluyor
Ebe iki gunde bir maya demisti bana.cok bekletmemek gerekiyormus.ben 2_3 gunde bir yapiyorum.
Devam sutunden yogurt yapan var mi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…