- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Iyi cok guzel canim ayda 1 kilo iyi 1 seneye eski haline donersin o zamanHuuu Mikemmel :) ben yesem o biberler bogazima yapisir öksürükten duramam yemege azıcık attiklarim bile yapisiyo oglum da ben de problemliyiz :) benim ayda bi kilo kendisi gidiyo gunde 45 dk yürüyüş yapıyorum iki ogn yiyorum meyve haric dedim tabi :)
Cnm kiyamam yavruna pastorize vermeKızlar sırt agrisindan doktora gitmiştim hani boyun fitigi çıktı patlrathormonda yüksek. Bakalim nasıl bi tedavi uygulck doktor fıtık için acil kilo vermem lazım sanırım. Bu arada bebise ek gidaya hangi sıklıkla vermek lazım yanlış beslemek t3n korkuyorum m şimdi mama anne sütü ve pirinç mamasi veriyorum hergün 1 cay kasigi meyve püresi. Pirinç mamasi günde 1 kere 2 tatlı kaşığı. Sizce sebze falan çorba kahvaltıya gecsem mi.9martta doğdu minnosumm . Yogurt pastorze verebilirim ne kadar veriyosunux
Kis guldurme beni dogumun on alti kilosundan 4 kilom varIyi cok guzel canim ayda 1 kilo iyi 1 seneye eski haline donersin o zaman
Kac kilosun canim.ben sabit kaldim yesemde yemesemde ayniyim.sutunu etkuliyor mu iki ogun.Huuu Mikemmel :) ben yesem o biberler bogazima yapisir öksürükten duramam yemege azıcık attiklarim bile yapisiyo oglum da ben de problemliyiz :) benim ayda bi kilo kendisi gidiyo gunde 45 dk yürüyüş yapıyorum iki ogn yiyorum meyve haric dedim tabi :)
Hayir canim dun bu kürü yazmistim burayaSadece yoğurt mu
Ohh ne guzel havani yesinlerKis guldurme beni dogumun on alti kilosundan 4 kilom var
8.aya kadar iki ogun ek gida verilecekmis.yavas yavas arttiracaksin ve bi ogun de bir cay bardagini gecmeyecekmis.diger ogunler anne sutu veya formul sut.yumurtanin sarisini genelde 7.aydan sonra baslayin diyolar ama benim dr 6. Aydan sonra ver dedi.Kızlar sırt agrisindan doktora gitmiştim hani boyun fitigi çıktı patlrathormonda yüksek. Bakalim nasıl bi tedavi uygulck doktor fıtık için acil kilo vermem lazım sanırım. Bu arada bebise ek gidaya hangi sıklıkla vermek lazım yanlış beslemek t3n korkuyorum m şimdi mama anne sütü ve pirinç mamasi veriyorum hergün 1 cay kasigi meyve püresi. Pirinç mamasi günde 1 kere 2 tatlı kaşığı. Sizce sebze falan çorba kahvaltıya gecsem mi.9martta doğdu minnosumm . Yogurt pastorze verebilirim ne kadar veriyosunux
Nekadar kucuk bi annesin.:))) aslunda yaslarinizada ogrensek guzel anneler fena olmazdi hani.ben 31 yasindayim ilk bebegim..(31 birden gozume cok gorundu yaaOhh ne guzel havani yesinlersevindim senin adina .... bu arada ben burdaki hic kimsenin yasini bilmedigim icin kucuk buyuk ayni yastaymis gibi konusuyorum ama hamileyken listeye baktigimda formun en kucugu bendim dogumdan 3 ay sonra 21 yasima girdim... kalbini kirdigim uzdugum biri olduysa özür dilerim ki olmamistir umarim.. hepimiz icin en hayirlisi olsun hakkimizda .. insallah ..
Dis cikariyor olabilir benimki de 2 hafta once oyleydi bi baktim disi patlamis.bi de sicak da cok etkiliyor.biz normalde dag koyundeyiz ve burada cocuk serin serin uyuyor ama ailemizin yanina edremite indigimizde uyuyamiyor 10 dkda bir uyanip agliyo emmiyo.Kızlar bir yardim.edin lutfen sizler ne.guzel.mutlu mutlu büyütüyorsunuz bebekleri. Benim kizim 116 gunluk. Veuykusuu perişan okdu.eskiden gunduz uyumuyor salliyorum diye uzulurdm . 6 gündür bitirdi beni. tek düzgün şey aks uykusuydu..o da gitti saat başı kalkiuor. Gece. Olsun istemiyorm artk. Uykusuzluktan.bitmiş vsziyetteyim.aynı saatte yatiriuorum rituel falan var. Mama da veriuorm.aç degil. Kimildanip duruyo neden olabilir napayim
Iyidir iyi abla sakıncası yoksa abla diyebilirmiyim..Nekadar kucuk bi annesin.:))) aslunda yaslarinizada ogrensek guzel anneler fena olmazdi hani.ben 31 yasindayim ilk bebegim..(31 birden gozume cok gorundu yaa((
Ayakta sarkiyla turkuyle herseyi denedim en son gecen gun donencenin oyuncaklarini kafama asip sarki soyledim oyle bir iki yudum emdi.o derece:) insallah geri doner ben de 3. Aydan beri zar zor emziriyordum simdi hepten birakti gunduzleri.sagiyorum ama onun cektigi kadar cok gelmiyo tabiAhhh ahh biz iki aydir yasiyoruz bunu. Yalniz benim oglan garip biraz arada emiyor 3 gundur emiyordu simdi yine emmiyor,cok sabirli olmak lazim asla zorlamamak lazimmis teklif et almiyorsa yarim saat 1 saat sonra tekrar teklif et, sutun azalmamasi icin sagmak lazim doktorlar sabirli olursan sutun kesilmezse muhakkak doner diyor
Güvenilir süt bulamıyorum kiCnm kiyamam yavruna pastorize vermeicinde birsuru katki var csm sisede süt al veya acik satan varsa al kendin yap
Evet simdi kirildim ben baya kartmisim :) 27.5 sayilirim :)Ohh ne guzel havani yesinlersevindim senin adina .... bu arada ben burdaki hic kimsenin yasini bilmedigim icin kucuk buyuk ayni yastaymis gibi konusuyorum ama hamileyken listeye baktigimda formun en kucugu bendim dogumdan 3 ay sonra 21 yasima girdim... kalbini kirdigim uzdugum biri olduysa özür dilerim ki olmamistir umarim.. hepimiz icin en hayirlisi olsun hakkimizda .. insallah ..
Nekadar dogrubilemiyorum ama inek sutu yerine devam sutuyle mama yapin daha saglikli diyolar.bircok yerde karsima ciktiGüvenilir süt bulamıyorum ki
Ben 33 geç anne olmak iyi değil bence. Herşey yaşında güzel söyle 5 sene 9nce olsam iyiydiNekadar kucuk bi annesin.:))) aslunda yaslarinizada ogrensek guzel anneler fena olmazdi hani.ben 31 yasindayim ilk bebegim..(31 birden gozume cok gorundu yaa((
Ya o bana pek mantıklı gelmedi. Bebek mamasi da bi sürü katkı maddesi var bi sürü yağ var. Pastorize veririm daha iyiNekadar dogrubilemiyorum ama inek sutu yerine devam sutuyle mama yapin daha saglikli diyolar.bircok yerde karsima cikti
Senin yasin küçük ondan rahat kilo vermiştim 30 dan sonra kilo vermek zorlaşıyor ne yapsan nafileCanim 3 veya 2 yemek kasigi kasigina yarim limon 1 cay kasigi pul biber
Evet ben de kendi sutumle deniycemNekadar dogrubilemiyorum ama inek sutu yerine devam sutuyle mama yapin daha saglikli diyolar.bircok yerde karsima cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?