2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar sırt agrisindan doktora gitmiştim hani boyun fitigi çıktı patlrathormonda yüksek. Bakalim nasıl bi tedavi uygulck doktor fıtık için acil kilo vermem lazım sanırım. Bu arada bebise ek gidaya hangi sıklıkla vermek lazım yanlış beslemek t3n korkuyorum m şimdi mama anne sütü ve pirinç mamasi veriyorum hergün 1 cay kasigi meyve püresi. Pirinç mamasi günde 1 kere 2 tatlı kaşığı. Sizce sebze falan çorba kahvaltıya gecsem mi.9martta doğdu minnosumm . Yogurt pastorze verebilirim ne kadar veriyosunux

Iyi cok guzel canim ayda 1 kilo iyi 1 seneye eski haline donersin o zaman

Cnm kiyamam yavruna pastorize verme icinde birsuru katki var csm sisede süt al veya acik satan varsa al kendin yap

Kac kilosun canim.ben sabit kaldim yesemde yemesemde ayniyim.sutunu etkuliyor mu iki ogun.

Kis guldurme beni dogumun on alti kilosundan 4 kilom var
Ohh ne guzel havani yesinler sevindim senin adina .... bu arada ben burdaki hic kimsenin yasini bilmedigim icin kucuk buyuk ayni yastaymis gibi konusuyorum ama hamileyken listeye baktigimda formun en kucugu bendim dogumdan 3 ay sonra 21 yasima girdim... kalbini kirdigim uzdugum biri olduysa özür dilerim ki olmamistir umarim.. hepimiz icin en hayirlisi olsun hakkimizda .. insallah ..

8.aya kadar iki ogun ek gida verilecekmis.yavas yavas arttiracaksin ve bi ogun de bir cay bardagini gecmeyecekmis.diger ogunler anne sutu veya formul sut.yumurtanin sarisini genelde 7.aydan sonra baslayin diyolar ama benim dr 6. Aydan sonra ver dedi.
Dun ogluma ev tarhanasi verdim.kv bebek icin yapmisti baharatsiz.sadece tattiracaktim bebege yarim kase yedi nerdeyse.hemde bayila bayila.mwyveleri bile boyle istahla yemiyodu.biraz tereddut ettim tabi verirken maglum egenin tarhanasinda domates bol oluyo.herhangibir sey olmadi ogluma.domatese allerjimiz yok galiba.

Nekadar kucuk bi annesin.:))) aslunda yaslarinizada ogrensek guzel anneler fena olmazdi hani.ben 31 yasindayim ilk bebegim..(31 birden gozume cok gorundu yaa((

Dis cikariyor olabilir benimki de 2 hafta once oyleydi bi baktim disi patlamis.bi de sicak da cok etkiliyor.biz normalde dag koyundeyiz ve burada cocuk serin serin uyuyor ama ailemizin yanina edremite indigimizde uyuyamiyor 10 dkda bir uyanip agliyo emmiyo.

Nekadar kucuk bi annesin.:))) aslunda yaslarinizada ogrensek guzel anneler fena olmazdi hani.ben 31 yasindayim ilk bebegim..(31 birden gozume cok gorundu yaa((
Iyidir iyi abla sakıncası yoksa abla diyebilirmiyim.. 31 cok degil abla ben bi haber gormustum bi ara bi ciftin cocugu hic olmamisti 53 yasinda kadin anne oldu.. Allahim nelere kadir masallah.. daha gencsin abla tadini cikar..

Ayakta sarkiyla turkuyle herseyi denedim en son gecen gun donencenin oyuncaklarini kafama asip sarki soyledim oyle bir iki yudum emdi.o derece:) insallah geri doner ben de 3. Aydan beri zar zor emziriyordum simdi hepten birakti gunduzleri.sagiyorum ama onun cektigi kadar cok gelmiyo tabi

Evet simdi kirildim ben baya kartmisim :) 27.5 sayilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…