- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Aman abla sende daha gencsin hemen kendinizi yasli gurubuna atmayin.. lutfen gencliginizin tadini cikarin ..Evet simdi kirildim ben baya kartmisim :) 27.5 sayilirim :)
Oğlunun iyi olduğuna sevindim. Sen kilo vermeyi çok istiyordun adına sevindim canım. Darısı bizeMerhaba hanimlar uzun zamandir girmiyorum umarim herkes iyidir bebislerde sagliklidir insallah.. biz iyiyiz cok sukur oglumun saglik durumuda iyi mutluyuz huzurluyuz :) Allahima binlerce sukurler olsun ki ... bebisler cok cabuk buyuyo masallah benim oglum ek gida verdigim zaman yiyor masallah hic tiksinmiyor az once armut muz yogurt bide bebe bisküvi karistirip verdim tatli niyetine cok sevdi canim benimbu arada kizlar ben emzirmedigimden dolayi 1 aydir diyetteyim ve 7 kilo verdim .. herseyi azalttim tuz seker ekmek abur cubur hepsini vöpe atin kizlar ... vallaha insan kilo verdikce seviniyor kendine öz güveni cogaliyor .. bol bol evde hareket yapiyorum haa diyeceksiniz harekete vaktim yok acin oriontal muzigi ziplayin durun ... 46 bedenden 42 ye dustum kizlar 42 ler biraz sıkıyo cok az etek giyiyorum ama .. 38 bedene dusup tessettur pantolanlarida giyecem insallah.. kizlar bi yogurt kürü göbeginizi inanilmaz derecde inceltiyo.. ben 2 hafta uyguladim 1 hafta ara verdim bu gece tekrar baslicam ... insallah.. yani kizlar anlicaniz 74.5- 66.9 kg oldum bu sabah boy 1.57 hedefim 55-57... umarim sizde kilo vermissinizdir neyse kizlar bizden bu kadar
Sus seni çıturrr pülüçççç seni :)Aman abla sende daha gencsin hemen kendinizi yasli gurubuna atmayin.. lutfen gencliginizin tadini cikarin ..
Vallaha abla anliyorum seni benim annemde 39 yasinda bi kardes getirdi bize suan 40 yasinda kardesim nerdeyse 1.5 yasina girecek benim oglumda 6 aylik olacak yani anlican kardes sevgisinden evlet sevgisine terfi etmis biriyim.. ve suan annem zorlaniyo yaramaz kardesime bakarken . Ama senin yas gayet guzel ..Be
Ben 33 geç anne olmak iyi değil bence. Herşey yaşında güzel söyle 5 sene 9nce olsam iyiydi
Olabilir abla metabolizma yavasliyo diyolar ama eger emzirmiyosan benim verdigim kuru dene derim.. faydasini gorursun ..Senin yasin küçük ondan rahat kilo vermiştim 30 dan sonra kilo vermek zorlaşıyor ne yapsan nafile
:) her kadin kendini genc hissetmeli .. ama bizlerde herseyi kafamiza takiyoruz bi takmasak vallaha hic yaşlanmayiz aksine gençlesiriz vallahaSus seni citurrr pülüc seni :)
Genc iz tabi canım ama anne olmak için 30 dan öncesi mantıklı. Şimdi 2 yi doğurmak lazımmış. Gerçi ben evleneli 1.5 sene oldu evlilik yıldönümünde 1 haftalik dogurmustum :)Vallaha abla anliyorum seni benim annemde 39 yasinda bi kardes getirdi bize suan 40 yasinda kardesim nerdeyse 1.5 yasina girecek benim oglumda 6 aylik olacak yani anlican kardes sevgisinden evlet sevgisine terfi etmis biriyim.. ve suan annem zorlaniyo yaramaz kardesime bakarken . Ama senin yas gayet guzel ..kendinizi yasli heyetinin kategorisine yerlestirmeyin lutfen gencsiniz daha masallah..
Allah'ım çok tatlı bu Kerem. Maşallah tabi nazarımız değmesin. Aslında nefis yemek tarifleri diye bi site var oradan bulursun belki canımtesekkürler cnm hosbulduk keremi de aldım geldim yok mu yumurtasız yas pastan
KandırıkcıııEvet alissin pekmeze benim uc bucuk yasiinda oglanlara hergun veriyorum birde gariplerim sar....tad....reklamlari goruyorlar tahin pekmez anne diyorlar evet oglum herkez yiyor diyorum
Saol canim insallah senin bebeginde iyidir.. evet canim sonunda veriyorum cok sukur.. hersey iradeyle azimle.. 74.5 ile basladim bu sabah 66.2.. cok sevincliyim ..Oğlunun iyi olduğuna sevindim. Sen kilo vermeyi çok istiyordun adına sevindim canım. Darısı bize
sagol cnm ben bakıyorum arada ama yas pastalara cikolatalı sos diyorlar bana cikolata yasakAllah'ım çok tatlı bu Kerem. Maşallah tabi nazarımız değmesin. Aslında nefis yemek tarifleri diye bi site var oradan bulursun belki canım
Ayy ne guzel.. :) evlilik hediyesi olmus ufaklik bizim evlilik yil donumumuzde dogumdan 2 bucuk ay sonraydi evliligimizin 1 yili dolmadan bi evlat nasip etti bize yüce Rabbim ... :)Genc iz tabi canım ama anne olmak için 30 dan öncesi mantıklı. Şimdi 2 yi doğurmak lazımmış. Gerçi ben evleneli 1.5 sene oldu evlilik yıldönümünde 1 haftalik dogurmustum :)
Keremin gözlerde çekik benim oglan gibi. Cok tatli masallahAy bu cocuk bi harika gozler uykuya dalmak uzere o kadar incecik çizgi kalmisti ki gulumsedim o da gulumsuyo ama gidiyo yani minicik yerden gorerek
sagol cnm benim seninki de cok tatlı massallah allah nazarlardan saklasın zaten o ayaktan öyle birsey cıkacagı belliydi :)Keremin gözlerde çekik benim oglan gibi. Cok tatli masallah
Bende 31 e girdim bu ay 3. CocukBe
Ben 33 geç anne olmak iyi değil bence. Herşey yaşında güzel söyle 5 sene 9nce olsam iyiydi
3. cocuk mu massallah canım :) ama kucuk ya bi gün önce dogaymıs :)Bende 31 e girdim bu ay 3. Cocuk
Resmen koptumAyakta sarkiyla turkuyle herseyi denedim en son gecen gun donencenin oyuncaklarini kafama asip sarki soyledim oyle bir iki yudum emdi.o derece:) insallah geri doner ben de 3. Aydan beri zar zor emziriyordum simdi hepten birakti gunduzleri.sagiyorum ama onun cektigi kadar cok gelmiyo tabi
Bir günün iki günün Lafı olmaz canım aramız da3. cocuk mu massallah canım :) ama kucuk ya bi gün önce dogaymıs :)
Evet genc anne oldum ben ilk bebeğimde 18 dim 30 da hamile kaldım 3. Ye dedim son :)) ama bebek yapmak icin gec degil benim 35 inde Arkadaşlarım var bebek yapmak icin harıl harıl çalışıyorlar hemde 2. 3. Ye3. cocuk mu massallah canım :) ama kucuk ya bi gün önce dogaymıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?