2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Oğlunun iyi olduğuna sevindim. Sen kilo vermeyi çok istiyordun adına sevindim canım. Darısı bize

Be

Ben 33 geç anne olmak iyi değil bence. Herşey yaşında güzel söyle 5 sene 9nce olsam iyiydi
Vallaha abla anliyorum seni benim annemde 39 yasinda bi kardes getirdi bize suan 40 yasinda kardesim nerdeyse 1.5 yasina girecek benim oglumda 6 aylik olacak yani anlican kardes sevgisinden evlet sevgisine terfi etmis biriyim.. ve suan annem zorlaniyo yaramaz kardesime bakarken . Ama senin yas gayet guzel .. kendinizi yasli heyetinin kategorisine yerlestirmeyin lutfen gencsiniz daha masallah..

Genc iz tabi canım ama anne olmak için 30 dan öncesi mantıklı. Şimdi 2 yi doğurmak lazımmış. Gerçi ben evleneli 1.5 sene oldu evlilik yıldönümünde 1 haftalik dogurmustum :)

Allah'ım çok tatlı bu Kerem. Maşallah tabi nazarımız değmesin. Aslında nefis yemek tarifleri diye bi site var oradan bulursun belki canım
sagol cnm ben bakıyorum arada ama yas pastalara cikolatalı sos diyorlar bana cikolata yasak
ben sana takıldım ikram isterimmmm :)

Genc iz tabi canım ama anne olmak için 30 dan öncesi mantıklı. Şimdi 2 yi doğurmak lazımmış. Gerçi ben evleneli 1.5 sene oldu evlilik yıldönümünde 1 haftalik dogurmustum :)
Ayy ne guzel.. :) evlilik hediyesi olmus ufaklik bizim evlilik yil donumumuzde dogumdan 2 bucuk ay sonraydi evliligimizin 1 yili dolmadan bi evlat nasip etti bize yüce Rabbim ... :)

Resmen koptum Allah iyiligini vermesin. Veletlere bak bizi oyum oyum oynatiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…