2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bizimki cıktı ama bak yanlar yok :) acık baya
bir de arkası kel bizimkinin azıcık sacları var
doğdugunda simsiyah birsürüydü

bizimki cıktı ama bak yanlar yok :) acık baya
bir de arkası kel bizimkinin azıcık sacları var
doğdugunda simsiyah birsürüydü
Seninki mohikan tarzi :) bizimkinin arkasi cok komik. Dedelerin ensede sac olur yukarida olmaz ya ayni oyle. Kopuyorum valla. Dogdugunda kil yumagiydi. Getirdiler cocugu esim dedi oglan nerde göremiyorum allahtan dökuld cogu

Seninki mohikan tarzi :) bizimkinin arkasi cok komik. Dedelerin ensede sac olur yukarida olmaz ya ayni oyle. Kopuyorum valla. Dogdugunda kil yumagiydi. Getirdiler cocugu esim dedi oglan nerde göremiyorum allahtan dökuld cogu
mohikan :) esinin espri tarzı iyiymiş :)

Herkese merhaba. Uzun suredir takipteyim en sonunda uye oldum. 9 mart dogumlu oglum var.
hoş geldin canım :)

ya zaten karıştırmamaya özen gösteriyorum da yoğurt yesin diye bazen eklemeler yaptığım oluıyo bgn mesela brz şeftali suyu ekledm çok güğzel yedi yoğurt da brz suluydu

bardakta zor olmuyo mu cnm nasıl yapıyorsun ben üç kilo mayalıyordum hiç denemedim daha cocuga günlük lazım
ya ben de 2.5 kilo alıyodum hepsini mayalıyodum ama bardakta yap dediler günlük aldığım sütten birazını bize mayalıyorum birazını kaynatıp dolaba koyuyorum her gün ısıtıp bardakta bir çay kaşığı kadr yoğurtla mayalıyorum üğzerine de hafif bşy örtüyorum çok güzel oluyo brz sulanabiliyor çabuk bozduğum için ben dolapta bir gün bekletrm normalde yoğurdu koyu güzel bi kıvamı olur ne çok yazdm beeee :)

geçmiş olsun cnm

Ay bu cocuk bi harika gozler uykuya dalmak uzere o kadar incecik çizgi kalmisti ki gulumsedim o da gulumsuyo ama gidiyo yani minicik yerden gorerek
çınar da yapıyo onu uyanmak üzereyken öpüp uyandırmamak için zor tutuyorum bu arada kerem fotoda çok yakışıklı maşallahh :)

ben günlük değişikli olarak sebze meyve yoğurt veriyorum yeni şeyler de tattırıyorum şimdiye kadar yoğurt şeftali armut karpuz muz elma kabak papates yedrdm patates dışında hepsini güzel yedi

Kizlar bebeklerinize kitap okuyor musunuz
ben gelisimine cok katki saglar diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 1612365
hiç okumadm daha ama okusam iyi olacak dediğin gibi normalde kitap kurduyum ben ama hamilelik doğum çocuk derken kitap yüzü gördüğüm yok

Cnm denemeden bilemezsin ki gluten alerjisi olup olmadigini. Sende cok alerji yoksa cocugunda olma ihtimali de az. Alerji genetik bazen kendimi cok suclu hissediyorum cok fazla alerjim var cocugumda oluyo
Tahil urunlerinin dengesiz ( yani zamanini ve mikrarini iyi ayarlama)verilmesi ile colyak arasinda ilişki varmış. Bunu cocugum yemek yemiyor kitabinda okudum. O nedenle yazdim. Bir de tahillardaki gliadin alerjilere sebep olabiliyormus. Cunku bugdaylarin kromozom sayisi değişmiş. Bu da karatayin kitabinda yazıyor

Kizlar bebeklerinize kitap okuyor musunuz
ben gelisimine cok katki saglar diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 1612365
Çok iyi yapmışsın bu kitaplardan ikisi yok bizde, inanılmaz etkili kitap, konuşmasında,anlaşmasında hayalgücüne inanılmaz etkili herşeyden önemlisi kendini çok güzel ifade edebilir

Metabolizmayı hızlandırdığını biliyordum biberin ama selülit yapıyormuş
Ben suana kadar selülit flan gormedim cokta guzel ise yariyor.. tavsiye ederim gobegim dunden beri biraz daha erimis gobegimi yok etmek istiyorum.. onu gordukce moralim bozuluyo ... ama gidecek oylede boylede gidecek...

Anladim cnm cok sagol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…