hyır hayır biz abiyiz :)Bir günün iki günün Lafı olmaz canım aramız da
Bugun yine mayaladim kizima,taze taze yapiyorumBi
Bizim evde haftada iki defa yogurt mayalanir yarim kiloluk cam kaplarim var onlara yapiyorum acmayinca cok guzel oluyor hergun yapmam herhalde zaten yogurt dolapta dinlenince guzel oluyor
Seninki mohikan tarzi :) bizimkinin arkasi cok komik. Dedelerin ensede sac olur yukarida olmaz ya ayni oyle. Kopuyorum valla. Dogdugunda kil yumagiydi. Getirdiler cocugu esim dedi oglan nerde göremiyorumbizimki cıktı ama bak yanlar yok :) acık baya
bir de arkası kel bizimkinin azıcık sacları var
doğdugunda simsiyah birsürüydü
mohikan :) esinin espri tarzı iyiymiş :)Seninki mohikan tarzi :) bizimkinin arkasi cok komik. Dedelerin ensede sac olur yukarida olmaz ya ayni oyle. Kopuyorum valla. Dogdugunda kil yumagiydi. Getirdiler cocugu esim dedi oglan nerde göremiyorumallahtan dökuld cogu
hoş geldin canım :)Herkese merhaba. Uzun suredir takipteyim en sonunda uye oldum. 9 mart dogumlu oglum var.
ya zaten karıştırmamaya özen gösteriyorum da yoğurt yesin diye bazen eklemeler yaptığım oluıyo bgn mesela brz şeftali suyu ekledm çok güğzel yedi yoğurt da brz suluydukıs tadları bulamac gibi yapmaman lazımmıs hergün sadece bi tad ama ne yiyorsa onun tadı
benim bugune kadar uc defa yarım cay kasıgı tattırdım yogurdu ayyy bi burustu bi burustu
böylece inek sütüne cok tepkisi olmadıgını anlamıs oldum tbi
ya ben de 2.5 kilo alıyodum hepsini mayalıyodum ama bardakta yap dediler günlük aldığım sütten birazını bize mayalıyorum birazını kaynatıp dolaba koyuyorum her gün ısıtıp bardakta bir çay kaşığı kadr yoğurtla mayalıyorum üğzerine de hafif bşy örtüyorum çok güzel oluyo brz sulanabiliyor çabuk bozduğum için ben dolapta bir gün bekletrm normalde yoğurdu koyu güzel bi kıvamı olur ne çok yazdm beeee :)bardakta zor olmuyo mu cnm nasıl yapıyorsun ben üç kilo mayalıyordum hiç denemedim daha cocuga günlük lazım
geçmiş olsun cnmUyuyamayınca okumak zor gelmedi :)
Boğaz acım fena şekilde devam ediyor .. Devamlı öksürük geliyor ve kızımın yanında yatamıyorum Allah'tan halası vardı daha 1 saat önce yattı kadın benim kız sallanma delisi olduğu için ..
Babası yatıyor şimdi beşiğin yanında ...
Aslında benimle birlikte yatardı kızım memeyi alırdı bi kaç defa öyle olmayınca sallamak gerekti.
Gece 1 gibi acile gittim Dr agumentin antibiyotik verdi rahatlıkla kullanabilirsin dedi .. Kızlar ıhlamur içine zencefil Tarçın atıyorum süte etkisi zararı olurmu ya ..
Ne kadar karışık bir paylaşım oldu bnim gibi ...
çınar da yapıyo onu uyanmak üzereyken öpüp uyandırmamak için zor tutuyorum bu arada kerem fotoda çok yakışıklı maşallahh :)Ay bu cocuk bi harika gozler uykuya dalmak uzere o kadar incecik çizgi kalmisti ki gulumsedim o da gulumsuyo ama gidiyo yani minicik yerden gorerek
ben günlük değişikli olarak sebze meyve yoğurt veriyorum yeni şeyler de tattırıyorum şimdiye kadar yoğurt şeftali armut karpuz muz elma kabak papates yedrdm patates dışında hepsini güzel yediKızlar sırt agrisindan doktora gitmiştim hani boyun fitigi çıktı patlrathormonda yüksek. Bakalim nasıl bi tedavi uygulck doktor fıtık için acil kilo vermem lazım sanırım. Bu arada bebise ek gidaya hangi sıklıkla vermek lazım yanlış beslemek t3n korkuyorum m şimdi mama anne sütü ve pirinç mamasi veriyorum hergün 1 cay kasigi meyve püresi. Pirinç mamasi günde 1 kere 2 tatlı kaşığı. Sizce sebze falan çorba kahvaltıya gecsem mi.9martta doğdu minnosumm . Yogurt pastorze verebilirim ne kadar veriyosunux
hiç okumadm daha ama okusam iyi olacak dediğin gibi normalde kitap kurduyum ben ama hamilelik doğum çocuk derken kitap yüzü gördüğüm yokKizlar bebeklerinize kitap okuyor musunuz
ben gelisimine cok katki saglar diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 1612365
Tahil urunlerinin dengesiz ( yani zamanini ve mikrarini iyi ayarlama)verilmesi ile colyak arasinda ilişki varmış. Bunu cocugum yemek yemiyor kitabinda okudum. O nedenle yazdim. Bir de tahillardaki gliadin alerjilere sebep olabiliyormus. Cunku bugdaylarin kromozom sayisi değişmiş. Bu da karatayin kitabinda yazıyorCnm denemeden bilemezsin ki gluten alerjisi olup olmadigini. Sende cok alerji yoksa cocugunda olma ihtimali de az. Alerji genetik bazen kendimi cok suclu hissediyorum cok fazla alerjim var cocugumda oluyo
Metabolizmayı hızlandırdığını biliyordum biberin ama selülit yapıyormuşHayir canim dun bu kürü yazmistim buraya
3 yemek kasigi yogurt (yagsiz veya light) ben tam yagli kullaniyorum faydasini goruyorum
-yarim limon suyu
-1 cay kasigi pul biber
Çok iyi yapmışsın bu kitaplardan ikisi yok bizde, inanılmaz etkili kitap, konuşmasında,anlaşmasında hayalgücüne inanılmaz etkili herşeyden önemlisi kendini çok güzel ifade edebilirKizlar bebeklerinize kitap okuyor musunuz
ben gelisimine cok katki saglar diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 1612365
İyi yapıyorsun tazesi gibi olmazBugun yine mayaladim kizima,taze taze yapiyorum
Ben suana kadar selülit flan gormedim cokta guzel ise yariyor.. tavsiye ederim gobegim dunden beri biraz daha erimis gobegimi yok etmek istiyorum.. onu gordukce moralim bozuluyo ... ama gidecek oylede boylede gidecek...Metabolizmayı hızlandırdığını biliyordum biberin ama selülit yapıyormuş
Anladim cnm cok sagol :)Tahil urunlerinin dengesiz ( yani zamanini ve mikrarini iyi ayarlama)verilmesi ile colyak arasinda ilişki varmış. Bunu cocugum yemek yemiyor kitabinda okudum. O nedenle yazdim. Bir de tahillardaki gliadin alerjilere sebep olabiliyormus. Cunku bugdaylarin kromozom sayisi değişmiş. Bu da karatayin kitabinda yazıyor
Oyleler valla oynatiyolar resmen.o direniyo ben direniyorum.bu sut icilecek yigit bey diyorum bi de siritiyo sipa.Resmen koptumAllah iyiligini vermesin. Veletlere bak bizi oyum oyum oynatiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?