2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Çok iyi yapmışsın bu kitaplardan ikisi yok bizde, inanılmaz etkili kitap, konuşmasında,anlaşmasında hayalgücüne inanılmaz etkili herşeyden önemlisi kendini çok güzel ifade edebilir
Oyleeee mi bunlardan birkac tane daha alim :) zaten tanesi bi lira sadece kelimeleeim yaziyo ya o pahali o karton kendi karistirsin diye aldim kayseride birseyler daha bakim. Neler ogrettigi ustte yaziyi Özür dilemek olumlu düşünmek vs gibi bazilarini pedagog yazmis ama ben resimlerine bakip aliyorum ne insanim ya :) bi yazarina bak di mi

Hu hu kizlar ne yapiyosunuz bakalim bebeklerden firsat bulup giriyomusunuz.. benim oglani uyuttum simdi spor yapiyorum belime streç filmi doladim üzerine dogumdan sonra aldigim gobegim icin kemeri taktim ve uzerinden çöp poseti giyindim onun uzerindende kışlık kalin ceketimi giydim benim evde ufak bi step makinesi var uzerine cikiyosun bacaklarimin biri iniyo biri kalkiyo yuruyor gibi ayni... bacaklarimi cok iyi calistiriyor .. 40 dkk makinenin uzerinde duruyorum 30 dkk da aerobik yapiyorum... boylece gunde 1saat 10 dkk spor yapiyorum . Hemde evde durdugum yerde .. mekik cok onemli .. yapiyorum hergun aksamlarida yapmam lazim ki daha cok faydasini goreyim.. 100 120 kadar yapiyorum gunluk.. kizlar 15 gun sonra turkiyeye gidiyorum insallah 5 kilo daha veririm 40 beden olmak istiyorum cunku .. suan 42 bedenim.. neyse kizlar cok yazdim kusura bakmayin.. gorusurz herkese iyi gunler..

Ayyyy ben pistim 33 derece benim ev gel de burda giyin

Cinar da çok yakisikli annesi :) o dili koparirlar :) bizimki de burkac gündür dilini ogrenmis ictigi suyu püskürtmeyr basladi bi de konusuyo ardindan dilini cikariyo
yerim ben onu ya bizimki bir de bilinçsizce gel gel hareketi yapıyo durmadan özellikle yakalamaya çalıştığı şeylere

Biz sut -mama gidiyorduk sonra emmeyi birakti gunduz emmiyordu gece emiyordu simdi gece de yok.sagmaya calistim ama sutum kacti 1cc cikiyor tadimlik cok uzuluyorum. Gun icinde iki ya da uc kez uyuyor.sizinkiler nasil? Ayrica kahvalti meyve yogurt corba veriyorum.

Kızlar misafiriniz geldiginde ( yemekli ) nasıl hallediyorsunuz işleri ?
1 hafta önce telaşı Başlıyor. Bir gün önce bir iki çeşit yapıyorum. Son günde bitiriyorum. Misafirler gidince çok yorgun. Düşüyorum. Tabi yemeği ocağa koyuyorum oğlan ağlıyor kapatıyorum. Yarım saatlik iş 1 saat oluyor.

Aynen canım ya bize gelecekleri dün belli oldu gece 12 de sarma satabildim kızım uyurken digerleri bugüne kaldı birde alışveris var tabi sade stress

ben de bir gün önceden oğluşu uyutunca gece kurabiy pasta işini hallettim

şu diş bi çıksın artık ya çocuğum sabahtan beri mızmız emziğini koparacak neredeyse kendi elini de yiyecek gibi saldırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…