- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Oyleeee mi bunlardan birkac tane daha alim :) zaten tanesi bi liraÇok iyi yapmışsın bu kitaplardan ikisi yok bizde, inanılmaz etkili kitap, konuşmasında,anlaşmasında hayalgücüne inanılmaz etkili herşeyden önemlisi kendini çok güzel ifade edebilir
Ayyyy ben pistim 33 derece benim ev gel de burda giyinHu hu kizlar ne yapiyosunuz bakalim bebeklerden firsat bulup giriyomusunuz.. benim oglani uyuttum simdi spor yapiyorum belime streç filmi doladim üzerine dogumdan sonra aldigim gobegim icin kemeri taktim ve uzerinden çöp poseti giyindim onun uzerindende kışlık kalin ceketimi giydim benim evde ufak bi step makinesi var uzerine cikiyosun bacaklarimin biri iniyo biri kalkiyo yuruyor gibi ayni... bacaklarimi cok iyi calistiriyor .. 40 dkk makinenin uzerinde duruyorum 30 dkk da aerobik yapiyorum... boylece gunde 1saat 10 dkk spor yapiyorum . Hemde evde durdugum yerde .. mekik cok onemli .. yapiyorum hergun aksamlarida yapmam lazim ki daha cok faydasini goreyim.. 100 120 kadar yapiyorum gunluk.. kizlar 15 gun sonra turkiyeye gidiyorum insallah 5 kilo daha veririm 40 beden olmak istiyorum cunku .. suan 42 bedenim.. neyse kizlar cok yazdim kusura bakmayin.. gorusurz herkese iyi gunler..
Canim burasida 30 derece var ama maksat ter atmak iste ...Ayyyy ben pistim 33 derece benim ev gel de burda giyin
yerim ben onu yaCinar da çok yakisikli annesi :) o dili koparirlar :) bizimki de burkac gündür dilini ogrenmis ictigi suyu püskürtmeyr basladi bi de konusuyo ardindan dilini cikariyo
valla bravo sana ben korseyi takıyorum bazen 15 dk zor dayanıyorum tabi alanyanın sıcağındaCanim burasida 30 derece var ama maksat ter atmak iste ...
evet cnm normal tencerede nasıl mayalıyosan öyle bir su bardağına yaklaşık 2 çay kaşığı kullanıyorum mayayıoasisbera cnm bi bardaga ne kadar maya kullaniyorsun bi de Normal yaptigimiz kadar mi oluyo isisi
Ooo alanya cok sicaktir.. ben fransadayim burda ortalik serinledi baya baya ama suan suyum cikip yeminle bittim 2 dkka kaldi makineden iniyorum ...valla bravo sana ben korseyi takıyorum bazen 15 dk zor dayanıyorum tabi alanyanın sıcağında
Benim oğlumun adı da Yiğit. Memnun olduk:)Oyleler valla oynatiyolar resmen.o direniyo ben direniyorum.bu sut icilecek yigit bey diyorum bi de siritiyo sipa.
Biz de memnun oldukBenim oğlumun adı da Yiğit. Memnun olduk:)
Hmm biz Aydın'da yaşıyoruz. 18 Şubat 1 ay büyüğüz:)Biz de memnun oldukcanakkalede yasiyoruz 18 martta dogdu adi da yigit oldu dogum tarihine yakisir oldu
1 hafta önce telaşı Başlıyor. Bir gün önce bir iki çeşit yapıyorum. Son günde bitiriyorum. Misafirler gidince çok yorgun. Düşüyorum. Tabi yemeği ocağa koyuyorum oğlan ağlıyor kapatıyorum. Yarım saatlik iş 1 saat oluyor.Kızlar misafiriniz geldiginde ( yemekli ) nasıl hallediyorsunuz işleri ?
Aynen canım ya bize gelecekleri dün belli oldu gece 12 de sarma satabildim kızım uyurken digerleri bugüne kaldı birde alışveris var tabi sade stress1 hafta önce telaşı Başlıyor. Bir gün önce bir iki çeşit yapıyorum. Son günde bitiriyorum. Misafirler gidince çok yorgun. Düşüyorum. Tabi yemeği ocağa koyuyorum oğlan ağlıyor kapatıyorum. Yarım saatlik iş 1 saat oluyor.
dün hem gündüz hem akşam misafir vardı annemi çağırdm çocukla ilgilendi ya da kardeşimi çağırıyorum o da üniversiteye gidecek tatili bitmek üzere annem kalacak tek yardımcımKızlar misafiriniz geldiginde ( yemekli ) nasıl hallediyorsunuz işleri ?
ben de bir gün önceden oğluşu uyutunca gece kurabiy pasta işini hallettim1 hafta önce telaşı Başlıyor. Bir gün önce bir iki çeşit yapıyorum. Son günde bitiriyorum. Misafirler gidince çok yorgun. Düşüyorum. Tabi yemeği ocağa koyuyorum oğlan ağlıyor kapatıyorum. Yarım saatlik iş 1 saat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?