- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Ne güzel benim öyle bir şansım yok tek başımayımdün hem gündüz hem akşam misafir vardı annemi çağırdm çocukla ilgilendi ya da kardeşimi çağırıyorum o da üniversiteye gidecek tatili bitmek üzere annem kalacak tek yardımcım
evet ya çok zor yoksa yalnız ağırlamk misafiri gelen misafr de onun bilincinde olup yardımcı olmalıNe güzel benim öyle bir şansım yok tek başımayım
Hadi ordan :) 35ime girdim Miray'im da ilk ay parcam :)Ben de Ocak ta 33 olcam. En yasli benim galiba
Anne sütünün de ateş düşürücü etkisi var sık emzirya çınarın ateşi 37.5 ilaç verdm yüzünü başını yıkadm ama duşa da mı soksam
Çok iyi ya 34 ten sonra dogurganlik yüzde elli azalır derler allah bu şansa erisememis umutsuz olan herkese nasip etsin ay parcanı operizHadi ordan :) 35ime girdim Miray'im da ilk ay parcam :)
Hadi ordan :) 35ime girdim Miray'im da ilk ay parcam :)
Ben normalde pul biber yemeklerde yiyorum bunun icinde nasil bir sıkıntı olusturur suteCanim 3 veya 2 yemek kasigi kasigina yarim limon 1 cay kasigi pul biber
Ben bi öğün meme bi öğün mama gidiyorum günde bi sefer de pirinç unu meyve veya zeytin yağlı yemek yaptığında tattiriyorum uykusu gelmediği müddetçe uyutmuyorumbu yüzden çok sallamiyorum sabah 6 gibi uyanıyor yatakta oynuyor 7 buçuk gibi emziriyorum uyuyo 10 gibi uyanıyor 12 tekrar uyuyor 3 gibi uyaniyor ondan sonra aksama kadar yatmiyor uyumamazlik emmemezlik ederse banyosunu yapıyorumKızlarrrr sabahtan beri Yaren ile savaş içindeyim .. Meme savaşı !!!!! Gündüz beni çok emmek istemiyor ancak uyku sersemliği ile alırsa o anda kaptırabilirsem yok almadı diğer uyku saatine kadar almıyor 1 aydır iki öğün mama veriyordum biberon ile ondan olabilir mi !!??yoksa huy mu değiştirmiyor bunu söylemek istemiyorum ama beni bırakma sinyalleri mi bunlar .. Gece uykulu olduğu için meme ağzından düşene kadr tutuyor .. Mama yapmadım uyanık olduğunda ara ara teklif ediyorum nasıl direniyor .. Almıyor uyumaya Yakın az biraz emdi .. Tok mu acaba ben mi zorluyorum ...
Şimdi size sorularım şu
1/ mama ve anne sütü verenler bunu nasıl yapıyorsunuz ..
2/ ne kadar sürede aç bırakıp emiyor ya da mama veriyorsunuz ?
3- 16 Mart doğumluyuz biz daha yoğurda meyve pürelerine başlamadık geç mi kalıyoruz .. Sadece su veriyorum
4/ bebekleriniz ne kadar süre uyanık kalıyor ...
5- sallanma delisi kuzuma nasıl uyku eğitimi verecem ben !!!
Daha bu sorular çoğalır gider bende ..
Yorum tavsiye .. Düşünce görüşlerinizi bekliyorum saygılar :)
Bu mızmızlığa çare bulan var mı? Oyun halisi da ise yaramadi
bende kabagı sutle karıstırıp zor zor yedirdim,az yedi,begenmedi ,yüzünü burusturdu
minik cam kavanozlarda iki tane olarak mayaliyorum iki gun sonra yine mayaliyorumBebisler icinyogurdu gunlukmu mayaliyorsunuz
Evet canım üç buçuk yaşındalar , onlara doymadım ise başlamadan bide kız yaptık, ne diyim ikizin tadı başka kızım da çok tatlı ama çok sıradan geldi, ikiz anlatılmaz hala da başbakanlar
Hoşgeldin Aramıza :)Meraba mart anneleri bende bi mart annesiyim hamileligimden bu yana takipcinizim.baya geç kaldım ama bende gelebilirmiyim aramıza.bu arada hepinizi çok iyi tanıyorum.hepinizden çok şey öğrendim.annem hayatta olmadığı için soracak bi yakinim yok.hepiniz çok saolun.okuya okuya geldik bu günlere oğlum 10 mart dogumlu
Hosbuldum canim :)Hoşgeldin Aramıza :)
Hoşgeldin Aramıza :)
Meraba mart anneleri bende bi mart annesiyim hamileligimden bu yana takipcinizim.baya geç kaldım ama bende gelebilirmiyim aramıza.bu arada hepinizi çok iyi tanıyorum.hepinizden çok şey öğrendim.annem hayatta olmadığı için soracak bi yakinim yok.hepiniz çok saolun.okuya okuya geldik bu günlere oğlum 10 mart dogumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?