2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ah ayni durumu 2 aydir yasiyorum.bugun de yazmistim.bizimki gecen ay hic kilo alamayinca ek gidaya gectik.sabah uyanmadan hemen kalkip emziriyorum 5 bucuk gibi 9 da hippin tahil bazli pirinclisini anne sutunu sagip hazirlayip yediriyorum 10 da uyuyor emziriyorum.1 de meyve puresi veriyorum 2 de tekrar uyuyor emziriyorum 4 te uyanmadan hemen tekrar emziriyorum 4 bucuk gibi uyaniyor 9 da gece uykusuna yatiyor o arada hic emmedigi icin sutumu sagip kasikla iciriyorum

Ask olsun 10 mart diyorsun bu kadar gec geliyorsun

Benim kizin gu duz uykusu hic yok. 3-4 saat arayla 10_40 dak arasi herhangi bi sure uyuyor. Gece 11-12 de yattiginda bile sabah 7 de uyaniyor. 2 gecedir allahtan 8-9 gibi uyudu ama cok sık uyaniyor. Neden gunduz az uyuyor acaba ne yapabilirim. O uyumayinca bazen yemek bile yiyemiyorum. Mutfakta arkami donsem aglamaya basliyo. Hep ilgi istiyo. Etrafa bakmak istiyo.

[QUOTn annesi, post: 42283540, member: 686691"]Ask olsun 10 mart diyorsun bu kadar gec geliyorsun [/QUOTE]
Seni ozellikle takip ediorum canim bebisler ayni gun benimki 11:51 de dogdu

TE="Keremin annesi, post: 42283540, member: 686691"]Ask olsun 10 mart diyorsun bu kadar gec geliyorsun [/QUOTE]
Ozel Takipciniz :)

oğlumun ateş 38 i buldu ilaç duş fayda etmedi acili bulduk diş çıkıyo dedi doktor ama şansımıza hastanenin en gıcık acil doktoruna denk geldk yine de ilgilendi adam..ancak 37.4 e düştü şimdi ağlaya ağlaya uyuya kaldı yavrum ya ağzının içi kafası yanıyo içim gidiyo bşy yapamıyorum o hareketli çocuk gitti kafasını bana dayayıp masum masum bakan bi çocuk geldi yaa

hoş geldin cnm bebişin de çok tatlı maşallah ..

Bi yandan bebisle oynadığım için msjlari yanlış gönderdiğini farkettinmi.oglusumun yaramaz baya :)

Buyuduler artık uykular azaldı.

Bu arada senin alintilarda problem var cnm yanlis yere yaziyorsun galiba ya da ordan birseyi siliyorsan ondan boyle olur

Cok gecmis olsun cnm ve hayırlı olsun :)

Canm 2.5 saatte bir 90cc mama süt sagarsan da süt veriyorum.meyve püresi veriyorum ama doyurmayo yanına saat aç duramıyor. Her baby pirinç mamasi aldım günde 1 kere onu veriyorum. Yediğimiz herseyden tattiriyi4um ben.ama sebze pürelerine gelmedim. Benimki de sallama delisi babaanne alıştırdi ama ben bıraktrdm ana kucağında ileri geri sürerek uyuttum birde ackeen biberonu veriyorum emerken uyuya kalıyo. Öyle bıraktrdm ama genede kendi kendine uyuyamiyor ille bi sallama işi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…