Ah ayni durumu 2 aydir yasiyorum.bugun de yazmistim.bizimki gecen ay hic kilo alamayinca ek gidaya gectik.sabah uyanmadan hemen kalkip emziriyorum 5 bucuk gibi 9 da hippin tahil bazli pirinclisini anne sutunu sagip hazirlayip yediriyorum 10 da uyuyor emziriyorum.1 de meyve puresi veriyorum 2 de tekrar uyuyor emziriyorum 4 te uyanmadan hemen tekrar emziriyorum 4 bucuk gibi uyaniyor 9 da gece uykusuna yatiyor o arada hic emmedigi icin sutumu sagip kasikla iciriyorumKızlarrrr sabahtan beri Yaren ile savaş içindeyim .. Meme savaşı !!!!! Gündüz beni çok emmek istemiyor ancak uyku sersemliği ile alırsa o anda kaptırabilirsem yok almadı diğer uyku saatine kadar almıyor 1 aydır iki öğün mama veriyordum biberon ile ondan olabilir mi !!??yoksa huy mu değiştirmiyor bunu söylemek istemiyorum ama beni bırakma sinyalleri mi bunlar .. Gece uykulu olduğu için meme ağzından düşene kadr tutuyor .. Mama yapmadım uyanık olduğunda ara ara teklif ediyorum nasıl direniyor .. Almıyor uyumaya Yakın az biraz emdi .. Tok mu acaba ben mi zorluyorum ...
Şimdi size sorularım şu
1/ mama ve anne sütü verenler bunu nasıl yapıyorsunuz ..
2/ ne kadar sürede aç bırakıp emiyor ya da mama veriyorsunuz ?
3- 16 Mart doğumluyuz biz daha yoğurda meyve pürelerine başlamadık geç mi kalıyoruz .. Sadece su veriyorum
4/ bebekleriniz ne kadar süre uyanık kalıyor ...
5- sallanma delisi kuzuma nasıl uyku eğitimi verecem ben !!!
Daha bu sorular çoğalır gider bende ..
Yorum tavsiye .. Düşünce görüşlerinizi bekliyorum saygılar :)
Ask olsun 10 mart diyorsun bu kadar gec geliyorsunMeraba mart anneleri bende bi mart annesiyim hamileligimden bu yana takipcinizim.baya geç kaldım ama bende gelebilirmiyim aramıza.bu arada hepinizi çok iyi tanıyorum.hepinizden çok şey öğrendim.annem hayatta olmadığı için soracak bi yakinim yok.hepiniz çok saolun.okuya okuya geldik bu günlere oğlum 10 mart dogumlu
ememedi kiAnne sütünün de ateş düşürücü etkisi var sık emzir
hoş geldin cnm bebişin de çok tatlı maşallah ..Meraba mart anneleri bende bi mart annesiyim hamileligimden bu yana takipcinizim.baya geç kaldım ama bende gelebilirmiyim aramıza.bu arada hepinizi çok iyi tanıyorum.hepinizden çok şey öğrendim.annem hayatta olmadığı için soracak bi yakinim yok.hepiniz çok saolun.okuya okuya geldik bu günlere oğlum 10 mart dogumlu
Buyuduler artık uykular azaldı.Benim kizin gu duz uykusu hic yok. 3-4 saat arayla 10_40 dak arasi herhangi bi sure uyuyor. Gece 11-12 de yattiginda bile sabah 7 de uyaniyor. 2 gecedir allahtan 8-9 gibi uyudu ama cok sık uyaniyor. Neden gunduz az uyuyor acaba ne yapabilirim. O uyumayinca bazen yemek bile yiyemiyorum. Mutfakta arkami donsem aglamaya basliyo. Hep ilgi istiyo. Etrafa bakmak istiyo.
Farkettim duzeltemedim deBi yandan bebisle oynadığım için msjlari yanlış gönderdiğini farkettinmi.oglusumun yaramaz baya :)
Cok gecmis olsun cnm ve hayırlı olsun :)oğlumun ateş 38 i buldu ilaç duş fayda etmedi acili bulduk diş çıkıyo dedi doktor ama şansımıza hastanenin en gıcık acil doktoruna denk geldk yine de ilgilendi adam..ancak 37.4 e düştü şimdi ağlaya ağlaya uyuya kaldı yavrum ya ağzının içi kafası yanıyo içim gidiyo bşy yapamıyorum o hareketli çocuk gitti kafasını bana dayayıp masum masum bakan bi çocuk geldi yaa
Canm 2.5 saatte bir 90cc mama süt sagarsan da süt veriyorum.meyve püresi veriyorum ama doyurmayo yanına saat aç duramıyor. Her baby pirinç mamasi aldım günde 1 kere onu veriyorum. Yediğimiz herseyden tattiriyi4um ben.ama sebze pürelerine gelmedim. Benimki de sallama delisi babaanne alıştırdi ama ben bıraktrdm ana kucağında ileri geri sürerek uyuttum birde ackeen biberonu veriyorum emerken uyuya kalıyo. Öyle bıraktrdm ama genede kendi kendine uyuyamiyor ille bi sallama işi olcakKızlarrrr sabahtan beri Yaren ile savaş içindeyim .. Meme savaşı !!!!! Gündüz beni çok emmek istemiyor ancak uyku sersemliği ile alırsa o anda kaptırabilirsem yok almadı diğer uyku saatine kadar almıyor 1 aydır iki öğün mama veriyordum biberon ile ondan olabilir mi !!??yoksa huy mu değiştirmiyor bunu söylemek istemiyorum ama beni bırakma sinyalleri mi bunlar .. Gece uykulu olduğu için meme ağzından düşene kadr tutuyor .. Mama yapmadım uyanık olduğunda ara ara teklif ediyorum nasıl direniyor .. Almıyor uyumaya Yakın az biraz emdi .. Tok mu acaba ben mi zorluyorum ...
Şimdi size sorularım şu
1/ mama ve anne sütü verenler bunu nasıl yapıyorsunuz ..
2/ ne kadar sürede aç bırakıp emiyor ya da mama veriyorsunuz ?
3- 16 Mart doğumluyuz biz daha yoğurda meyve pürelerine başlamadık geç mi kalıyoruz .. Sadece su veriyorum
4/ bebekleriniz ne kadar süre uyanık kalıyor ...
5- sallanma delisi kuzuma nasıl uyku eğitimi verecem ben !!!
Daha bu sorular çoğalır gider bende ..
Yorum tavsiye .. Düşünce görüşlerinizi bekliyorum saygılar :)
Abi desinmi kereme:):)[/QUOTE
Seni ozellikle takip ediorum canim bebisler ayni gun benimki 11:51 de dogdu /QUOTE]
Haha 11 10 sadecehavalikiz_84 dan buyuk degiliz senden bile buyuguz :)
Saol cnm :)hoş geldin cnm bebişin de çok tatlı maşallah ..
Bu saatlerde cok Mİz mız canım.uyutunca bakiorum genelde.Farkettim duzeltemedim de
saol cnm ama çocuğu mahvediyor ya normalde bu saatlerde derin uykudadr şimdi uyanıp ağlıyo sürekliCok gecmis olsun cnm ve hayırlı olsun :)
Seni yaman buldum :) demesin tabi :)Abi desinmi kereme:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?