2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

saol cnm ama çocuğu mahvediyor ya normalde bu saatlerde derin uykudadr şimdi uyanıp ağlıyo sürekli
Bizimki de bu saatte uyurdu mizmizlaniyo onu yapıyorum yok bunu yapıyorum yok. Kafasini alnini acayip kasiyo bi de burnunu koparcak gibi cekiyo arada da kulaklarini oyuncagin dislik kismini kaybediyor tekrar bulup ona yumuluyo bizimki de mahvoldu ama disten mi bilmiyorum yeter artik disse gelsin . Geceleri de dalmiyo derin saat ucten beri ayaktayim

Kitapları ne zaman okuyorsun? Yani bebis besikte yatarken mi yoksa oynarken mi?

Ne ara vakit bulup yazıyorsun buraya ya :) saatlerdir fırsat bulamadım bakmaya. Yeni uyudu kuzum

Kitapları ne zaman okuyorsun? Yani bebis besikte yatarken mi yoksa oynarken mi?
Cnm sakin bi zamaninda ac olmuyo uykusuz huysuz olmuyo. Aliyorum kucagima parmaklarini kesmeden onu da dahil ediyorum zaten her dayfasi resimli bakiyo dokunuyo sayfa acmaya calisiyo sonra karton kitabi var onu veriyorum onu karistiriyo isiriyo. Kitap okurken soru da soruyorum bi yerde okumustum sorulmali diye

Ne ara vakit bulup yazıyorsun buraya ya :) saatlerdir fırsat bulamadım bakmaya. Yeni uyudu kuzum
O oynarken ve uyurken :) simdi sakinlesti biraz. Biximki iki iki bucuk saatte bir uyur. Eger az uyuduysa oncesinde iki uc saat araliksix uyur gece de beni perisan eder. Benim pratigim var sevgililikten :)

Benimki de uyuyamadi kasiyip duruyo yüzünü bu gece bunlara ne olduysa

Çok geçmiş olsun. Nasıl dusurdunuz ateşini? Dişler gözüküyor mu?

Bizde emmek için saat yok. Uyandığında hemen emziriyorum. Onun dışında saat başı meme teklif ediyorum.
Genelde 2-3 saat uyanık kalıyor.
Uyku eğitimi aglatmadan zor. Ben aglatma yanlısı asla değilim. Benimki de emzikle uyuyor. Emzigi alıp uyutmaya çalışsam çok ağlar. O nedenle düşünmüyorum. Varsın huzurlu uyusun. Bundan yola çıkarsam sallanmak istiyorsa sallardım. Sonuçta kafasını sarsmadan bütün olarak hafifçe salliyorsan sorun yok bence. Yeterki mışıl mışıl uyusun.
Bazı bebekler biberon a alışıp memeyi birakiyormus. Biberon kullaniyorsan yavaş akış kullanmalisin. Ama ben olsam enjektörle verirdim. Peki mamaya neden başlama ihtiyacı duymustun?
Bizim 5 ay bitti. Sadece anne sütü. Bir endişem yok. Zaten ilk 6 ay sadece anne sutu diyor uzmanlar. Bebeğinin gelişimi iyiyse neden ek gidaya şimdiden geçmek istiyorsun? 6.ay bitince başlarız yavaştan inşallah

Hoşgeldin. Hamilelikten beri ise gercekten geç kalmissin. Daha önce de beklerdik :)

"se__vi, post: 42284884, member: 90540"]Hoşgeldin. Hamilelikten beri ise gercekten geç kalmissin. Daha önce de beklerdik :)[/QUOTE]
Malesef canım ya.hamileyken takip ediodum hatta şeker yüklemesi yaptirma konusunda çok tereddüt etmiştim kismet olmadi.o sıralar annem vefat etti.tlfnla pek isim olmuodu.doğumdan sonra bi ay hiç uyumadim diyebilirim çok gazlı bi bebekti.sonra uyumaya başladı ama sabah ezanından sonra uyurdu oglene kadar.daha 2 aydır yavaş yavaş düzeldi.

Hoşgeldin canim.
Bu arada ber yeni gelen uzun suredir takip ediyorum ama yazmadim diyor. Suan bizi okuyan izleyen mart anneleri sizleri de davet ediyoruz.
Bakalim kac kisi gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…