- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Bizimki de bu saatte uyurdu mizmizlaniyosaol cnm ama çocuğu mahvediyor ya normalde bu saatlerde derin uykudadr şimdi uyanıp ağlıyo sürekli
Kitapları ne zaman okuyorsun? Yani bebis besikte yatarken mi yoksa oynarken mi?Oyleeee mi bunlardan birkac tane daha alim :) zaten tanesi bi lirasadece kelimeleeim yaziyo ya o pahali o karton kendi karistirsin diye aldim kayseride birseyler daha bakim. Neler ogrettigi ustte yaziyi Özür dilemek olumlu düşünmek vs gibi bazilarini pedagog yazmis ama ben resimlerine bakip aliyorum ne insanim ya :) bi yazarina bak di mi
Ne ara vakit bulup yazıyorsun buraya ya :) saatlerdir fırsat bulamadım bakmaya. Yeni uyudu kuzumBizimki de bu saatte uyurdu mizmizlaniyoonu yapıyorum yok bunu yapıyorum yok. Kafasini alnini acayip kasiyo bi de burnunu koparcak gibi cekiyo arada da kulaklarini oyuncagin dislik kismini kaybediyor tekrar bulup ona yumuluyo bizimki de mahvoldu ama disten mi bilmiyorum yeter artik disse gelsin . Geceleri de dalmiyo derin saat ucten beri ayaktayim
Cnm sakin bi zamaninda ac olmuyo uykusuz huysuz olmuyo. Aliyorum kucagima parmaklarini kesmeden onu da dahil ediyorum zaten her dayfasi resimli bakiyo dokunuyo sayfa acmaya calisiyo sonra karton kitabi var onu veriyorum onu karistiriyo isiriyo. Kitap okurken soru da soruyorum bi yerde okumustum sorulmali diyeKitapları ne zaman okuyorsun? Yani bebis besikte yatarken mi yoksa oynarken mi?
O oynarken ve uyurken :) simdi sakinlesti biraz. Biximki iki iki bucuk saatte bir uyur. Eger az uyuduysa oncesinde iki uc saat araliksix uyur gece de beni perisan eder. Benim pratigim var sevgililikten :)Ne ara vakit bulup yazıyorsun buraya ya :) saatlerdir fırsat bulamadım bakmaya. Yeni uyudu kuzum
Benimki de uyuyamadi kasiyip duruyo yüzünü bu gece bunlara ne olduysaBizimki de bu saatte uyurdu mizmizlaniyoonu yapıyorum yok bunu yapıyorum yok. Kafasini alnini acayip kasiyo bi de burnunu koparcak gibi cekiyo arada da kulaklarini oyuncagin dislik kismini kaybediyor tekrar bulup ona yumuluyo bizimki de mahvoldu ama disten mi bilmiyorum yeter artik disse gelsin . Geceleri de dalmiyo derin saat ucten beri ayaktayim
Sözleşmeisler :) burnunu ilk kez yapiyo ama. Neyse opuldunuz sununla oyniyim biraz. Ya artik eskisi gibi emmiyo da sutum bol degilBenimki de uyuyamadi kasiyip duruyo yüzünü bu gece bunlara ne olduysa
Bi hayal ettim ilerde tanissalar ne güzel olur dimi:)Keremin annesi284219 .!.:Seni yaman buldum :) demesin tabi :)
Sutum bol değil demeeee. Taşıyor akıyor de. Ciddiyim. Beyne bu mesajı gönder. Sık sık meme teklif et. Öptüm ikinizi deSözleşmeisler :) burnunu ilk kez yapiyo ama. Neyse opuldunuz sununla oyniyim biraz. Ya artik eskisi gibi emmiyo da sutum bol degil
Çok geçmiş olsun. Nasıl dusurdunuz ateşini? Dişler gözüküyor mu?oğlumun ateş 38 i buldu ilaç duş fayda etmedi acili bulduk diş çıkıyo dedi doktor ama şansımıza hastanenin en gıcık acil doktoruna denk geldk yine de ilgilendi adam..ancak 37.4 e düştü şimdi ağlaya ağlaya uyuya kaldı yavrum ya ağzının içi kafası yanıyo içim gidiyo bşy yapamıyorum o hareketli çocuk gitti kafasını bana dayayıp masum masum bakan bi çocuk geldi yaa
Bizde emmek için saat yok. Uyandığında hemen emziriyorum. Onun dışında saat başı meme teklif ediyorum.Kızlarrrr sabahtan beri Yaren ile savaş içindeyim .. Meme savaşı !!!!! Gündüz beni çok emmek istemiyor ancak uyku sersemliği ile alırsa o anda kaptırabilirsem yok almadı diğer uyku saatine kadar almıyor 1 aydır iki öğün mama veriyordum biberon ile ondan olabilir mi !!??yoksa huy mu değiştirmiyor bunu söylemek istemiyorum ama beni bırakma sinyalleri mi bunlar .. Gece uykulu olduğu için meme ağzından düşene kadr tutuyor .. Mama yapmadım uyanık olduğunda ara ara teklif ediyorum nasıl direniyor .. Almıyor uyumaya Yakın az biraz emdi .. Tok mu acaba ben mi zorluyorum ...
Şimdi size sorularım şu
1/ mama ve anne sütü verenler bunu nasıl yapıyorsunuz ..
2/ ne kadar sürede aç bırakıp emiyor ya da mama veriyorsunuz ?
3- 16 Mart doğumluyuz biz daha yoğurda meyve pürelerine başlamadık geç mi kalıyoruz .. Sadece su veriyorum
4/ bebekleriniz ne kadar süre uyanık kalıyor ...
5- sallanma delisi kuzuma nasıl uyku eğitimi verecem ben !!!
Daha bu sorular çoğalır gider bende ..
Yorum tavsiye .. Düşünce görüşlerinizi bekliyorum saygılar :)
Bir de ben ara ara bakıyorum telden yani surekli bi giris olmuyo :) gitmistim geldim mesela. Guc bela uyuduNe ara vakit bulup yazıyorsun buraya ya :) saatlerdir fırsat bulamadım bakmaya. Yeni uyudu kuzum
Hoşgeldin. Hamilelikten beri ise gercekten geç kalmissin. Daha önce de beklerdik :)Meraba mart anneleri bende bi mart annesiyim hamileligimden bu yana takipcinizim.baya geç kaldım ama bende gelebilirmiyim aramıza.bu arada hepinizi çok iyi tanıyorum.hepinizden çok şey öğrendim.annem hayatta olmadığı için soracak bi yakinim yok.hepiniz çok saolun.okuya okuya geldik bu günlere oğlum 10 mart dogumlu
Tatlı uykular kuzuya. Hiçbir seye vakit yetmiyor çünkü. Ondan sordum :)Bir de ben ara ara bakıyorum telden yani surekli bi giris olmuyo :) gitmistim geldim mesela. Guc bela uyudu
Bir yerde sütun tadını bozar diye duymuştum. Mümkün olduğunca acı yemiyorum. Bir yerde de öyle olsa doğudakiler nasıl emziriyorum diye duyunca o da doğru :)Ben normalde pul biber yemeklerde yiyorum bunun icinde nasil bir sıkıntı olusturur sute
Hepimizinkine insallah :)Tatlı uykular kuzuya. Hiçbir seye vakit yetmiyor çünkü. Ondan sordum :)
Annem 4 ay kaldı yanımda Allah razı olsun. O dönem gelen oldu annem ilgilendi mutfakla. Açıkçası yemeğe kimseyi alamam. Gelen bir zahmet çaya gelsin. Yanına pastaneden bir şeyler alırım.Kızlar misafiriniz geldiginde ( yemekli ) nasıl hallediyorsunuz işleri ?
Ben senden önce. Ablam sayılırimBen de Ocak ta 33 olcam. En yasli benim galiba
Hoşgeldin canim.Meraba mart anneleri bende bi mart annesiyim hamileligimden bu yana takipcinizim.baya geç kaldım ama bende gelebilirmiyim aramıza.bu arada hepinizi çok iyi tanıyorum.hepinizden çok şey öğrendim.annem hayatta olmadığı için soracak bi yakinim yok.hepiniz çok saolun.okuya okuya geldik bu günlere oğlum 10 mart dogumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?