2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

kızlar selam, iyi geceler.. 1 haftadır yoktum, beni özlediniz mi

annem salı günü ameliyat oldu. perşembe taburcu oldu. çok şükür şuan iyi. yıllık iznimden 1 hafta daha kullandım çünkü bebeğe bakacak kimsem yok, annem iyileşene kadar. hastane, gelen ziyaretçiler, çocuk falan derken... yorucu bir haftaydı yani. hatta bi'de kötü bir olay yaşadık; attila yataktan düştü eşim işe gidince çocugu yanıma almış, sol tarafına yastıklardan çin seddi oluşturmuş sağ tarafa da ben yatmıştım. yorgunluktan öyle bir uyumuşim ki; çocugun uyandığını ve hareket ettiğini hissetmemişim. geri geri emekliyor :) pat diye ses geldi, kalktım ki çocuk yerde. kucagıma aldım fazla aglamadı. çocugu soydum heryerine baktım çok şükür biryerinde kızarıklık morarıklık yok. kafasınıda parmağımla yokladım hiç tepki vermedi. zaten annemin yanına hastaneye gidecektik. hemşirelere olayı anlattım. 2-3 saat uyutmayın dedi. keyfi de yerindeydi, içim rahat çok şükür. ama şimdi wc'ye giderken bile çocuğu sandalyesine bağlıyorum

Genc iz tabi canım ama anne olmak için 30 dan öncesi mantıklı. Şimdi 2 yi doğurmak lazımmış. Gerçi ben evleneli 1.5 sene oldu evlilik yıldönümünde 1 haftalik dogurmustum :)
6 yıldır evlyiz. Çocuk hiç dusunmedik. Ama şimdi tadını alınca anladım, bu yaşımda 2. Bebeğimi kucağıma alabilirdim. Annem kızımı gece kaldın sen ayparcam şimdi okula gidecektin diye seviyor

Iyidir iyi abla sakıncası yoksa abla diyebilirmiyim.. 31 cok degil abla ben bi haber gormustum bi ara bi ciftin cocugu hic olmamisti 53 yasinda kadin anne oldu.. Allahim nelere kadir masallah.. daha gencsin abla tadini cikar..
O ne ki birkaç gün önce okudum teyze almanyada 65 yaşında 4 uz doguRMuş. 13. Mu 17. Mi ne unuttum çocuğu olmuş

bi'de bugün ebebeğe gittim, mama sandalyesi bakmaya. fiyatlar kafayı yemiş bin küsür liraya mama sandalyesi olur mu ya? en ucuzu 350'den başlıyor. elim boş döndüm, şimdi netten bakınıyorum butikbebe'de kampanya var bitane. muhtemelen oradan alacağım. biraz daha araştırayım. sizde bana yardımcı olun

Bebislerin artık kime çektiği kesinleşti gibi sizinkiler kime benziyor benim kız tıpkı babası bu durumdan pek hoşnut degilim bu yüzden ıkincisi şart oldu :)
Benim oglan da ayni baba :) bitek gozlerin cekikligi ben. Ben de diyorum 2.si sart :)

"se__vi, post: 42284884, member: 90540"]Hoşgeldin. Hamilelikten beri ise gercekten geç kalmissin. Daha önce de beklerdik :)
Malesef canım ya.hamileyken takip ediodum hatta şeker yüklemesi yaptirma konusunda çok tereddüt etmiştim kismet olmadi.o sıralar annem vefat etti.tlfnla pek isim olmuodu.doğumdan sonra bi ay hiç uyumadim diyebilirim çok gazlı bi bebekti.sonra uyumaya başladı ama sabah ezanından sonra uyurdu oglene kadar.daha 2 aydır yavaş yavaş düzeldi.[/QUOTE]
Basın sağolsun benim için de en kolay hamilelik döneminde buraya yazmakti. Artık daha zor gercekten yeni yeni uyum sağlıyoruz bebişler büyüdükçe

Geçmiş olsun. İyidir inşallah annen.
Ya o yatış tarzını ben de yapıyorum. Demek ki artık yapmamak lazim

Eşim ikea antikor diyor ama ben emin değilm

kıyamam onlara ya elimde derce ateşini ölçüp duruyorum uykuda yükselirse diye 37.5-38 arası gidip geliyor ya

Çok geçmiş olsun. Nasıl dusurdunuz ateşini? Dişler gözüküyor mu?
ya düşer gibi oldu ama gerildim iyice 37.7 şimdi ölçtüm uyuyo bi de derin derin doktor sadece ilaç verdi gönderdi onu da içirdm zaten nette okudum 38 e kadr normalmiş hatta bağışıklığı güçleniyomuş ama anneler gerilir fln yazıyodu harbiden gerldm ilk defa yükseliyor ateşi

Bizde saat yok diyip saat başı yazmam tuhaf kaçmasın. Tahmini öyle :) yoksa inan saate bakmıyorum emzirirken. İçgüdüsel tamamen.

söylediklerinin hepsine katılıyorum sadece ek gıdaya erken başladm anneme bırakmadan brz alışsın ben okuldayken çok ağlamasın diye bu arada dişi görünüyo mu diye sordun üst ve alt damağı kabarmış ama görünürde bşy yok cnm doktor sol üstte çıkacak gibi dedi

çok geçmiş olsun annene de atillaya da cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…