2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben de 2.ayda aşı sonrası iki kere calpol vermiştim. Sonra pisman oldum. 38 i geçmeden vermemek lazımmış. Tecrübesiz ve de Korkaklar işte bendeki de. Tedirgin olmanı anlıyorum

Ya ever işe başlayınca zor sadece anne sütüyle götürmek. Biz sansliyiz ki araya yaz tatili girdi. Doğum sonrası 13 hafta o kadar kısa bir süreki. Anneye muhtaç bebeği bırakıp işe gitmek. ..

Kızlar ilk defa duyduğum birsey var. Kız bebeklere 6.ayda kına yakilirmis bazı yörelerde. Bizde öyle bir şey yok. Görmedim de duymamistim da.

Cok gecmis olsun canim, insallah hemen duser ama biliyorum ki bu gece sen uyuyamazsin annelik iste

Hosgeldin canim ozledk tabi. Annene ve oglusuna cok gecmis olsun. Mama sandalyesini ben civilden aldim iki ay kadar oluyo baby max marka ben aldigimda 193tl ydi, cok memnunum cok kullanisli ve saglam herkese tavsiye ederim

Annem 4 ay kaldı yanımda Allah razı olsun. O dönem gelen oldu annem ilgilendi mutfakla. Açıkçası yemeğe kimseyi alamam. Gelen bir zahmet çaya gelsin. Yanına pastaneden bir şeyler alırım.
Aslında en güzeli almamak ama olmuyor bazen eşim sagolsun yardımcı oldu bugün atlattık artık tatile kadar ben gidicem kimse. Gelmesin :)))

kıyamam onlara ya elimde derce ateşini ölçüp duruyorum uykuda yükselirse diye 37.5-38 arası gidip geliyor ya
cok gecmiş olsun cnm insallah iyi olur. keremin de bası normal emerken bakıyorum vucudu sıcak
ölcemedim de derinliklerinde bavulun atesölçerimiz
saat ondan üçe kadar emmedi

cok gecmiş olsun cnm annene de bebegine de
cok dikkat et cnm cok hareketliler bi de yumusak yerde rahat emekliyorlar
kerem de öyle yatakta mükemmel emekliyo halıda fıs :) popoyu kaldırıp bir ayak iki ayak üç ayak bu kadar :)
ama emeklemek için baya yırtıyo kendini. emeklemese de olur döne döne her yeri geziyo :)

Dimi yaa simdiki yaşlar rahat etme yaşlariyms . Neys3 hayırlısı bu diyoruz hep

"se__vi, post: 42284884, member: 90540"]Hoşgeldin. Hamilelikten beri ise gercekten geç kalmissin. Daha önce de beklerdik :)
Malesef canım ya.hamileyken takip ediodum hatta şeker yüklemesi yaptirma konusunda çok tereddüt etmiştim kismet olmadi.o sıralar annem vefat etti.tlfnla pek isim olmuodu.doğumdan sonra bi ay hiç uyumadim diyebilirim çok gazlı bi bebekti.sonra uyumaya başladı ama sabah ezanından sonra uyurdu oglene kadar.daha 2 aydır yavaş yavaş düzeldi.[/QUOTE]başın Sağolsun. Çok Üzücü. Bizde burda annemizin yanından ayrılınca ne yapacaz diyodum kötü hissettirdiysek kusura bakma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…