Kerem kac aylik? Ben kizimi yoruluyo diye kiyamayip hic yuzustu yatirmadim. Burda okuduktan sonra baktim yanlis yapiyorum onu gun icinde yuzustu yatirmaya basladim. 4.5 aylikken yuzustu donmeye basladi. Sirt ustunden yuzustune arada donuyo. Popoyu kaldiriyo ama tam kopru kuramiyo.buarada 5 ayimizi doldurduk.cok gecmiş olsun cnm annene de bebegine de
cok dikkat et cnm cok hareketliler bi de yumusak yerde rahat emekliyorlar
kerem de öyle yatakta mükemmel emekliyo halıda fıs :) popoyu kaldırıp bir ayak iki ayak üç ayak bu kadar :)
ama emeklemek için baya yırtıyo kendini. emeklemese de olur döne döne her yeri geziyo :)
Massallah canima :) bizimki bes bucuk aylik cnm . Ben cok birakmistim yüzüstü alsti sirt ustu birakinca falan hemen döner. Gecen yemek yaparken bacagim gidiklandi halinin ortasindan don don don gelmis yalamaya calisiyo :)Kerem kac aylik? Ben kizimi yoruluyo diye kiyamayip hic yuzustu yatirmadim. Burda okuduktan sonra baktim yanlis yapiyorum onu gun icinde yuzustu yatirmaya basladim. 4.5 aylikken yuzustu donmeye basladi. Sirt ustunden yuzustune arada donuyo. Popoyu kaldiriyo ama tam kopru kuramiyo.buarada 5 ayimizi doldurduk.
Teşekkür ederiz :))) senin ki maşallah%90 bebisler hep babaya benziyor galiba :)
Kizin cok tatli masallah.
Iyi yolculuklar canimKizlar yoldayiz 9 30da bindik herhalde saat 4te ineriz cok dua edin uyku saati normalde besige koyardim emzigi alip kendi uurdu. Cildirdi bes on dk agladi gozleri kapali ellerimle salladim uyuttum 20 dk oluyo. Zaten geceleri uyutmuyo insallah cok uyur
Geçmiş olsun canım. Zor bir hafta olmuş.kızlar selam, iyi geceler.. 1 haftadır yoktum, beni özlediniz mi
annem salı günü ameliyat oldu. perşembe taburcu oldu. çok şükür şuan iyi. yıllık iznimden 1 hafta daha kullandım çünkü bebeğe bakacak kimsem yok, annem iyileşene kadar. hastane, gelen ziyaretçiler, çocuk falan derken... yorucu bir haftaydı yani. hatta bi'de kötü bir olay yaşadık; attila yataktan düştüeşim işe gidince çocugu yanıma almış, sol tarafına yastıklardan çin seddi oluşturmuş sağ tarafa da ben yatmıştım. yorgunluktan öyle bir uyumuşim ki; çocugun uyandığını ve hareket ettiğini hissetmemişim. geri geri emekliyor :) pat diye ses geldi, kalktım ki çocuk yerde. kucagıma aldım fazla aglamadı. çocugu soydum heryerine baktım çok şükür biryerinde kızarıklık morarıklık yok. kafasınıda parmağımla yokladım hiç tepki vermedi. zaten annemin yanına hastaneye gidecektik. hemşirelere olayı anlattım. 2-3 saat uyutmayın dedi. keyfi de yerindeydi, içim rahat çok şükür. ama şimdi wc'ye giderken bile çocuğu sandalyesine bağlıyorum
Ben varım ara sıra yazmışlığım var ama faal değilim o kadar.bende takipçinizim.oğlum 19 mart doğumlu .bütün bebişleri öpüyorum :))Hoşgeldin canim.
Bu arada ber yeni gelen uzun suredir takip ediyorum ama yazmadim diyor. Suan bizi okuyan izleyen mart anneleri sizleri de davet ediyoruz.
Bakalim kac kisi gelicek
Benim oglumda ayni babasi doktor daha renkli ultrasonda demisti bu ayni babasi diye gercekten de oyleymis%90 bebisler hep babaya benziyor galiba :)
masallah sizeBugun oglusumun 5 ayi bitti. Birkac gundur surunmeye calisiyor
Biz de senin bebisini opuyoruzBen varım ara sır yazmışlığım var ama faal değilim o kadar.bende takipçinizim.oğlum 19 mart doğumlu .bütün bebişleri öpüyorum :))
Gecmis olsun canim. Ates dusuruculer ise yaramadi mi?geçmiş olsun diyen herkese teşekkürlerkızlar berbat bi gece ve sabah geçirdk ben oğlumu hiç böyle görmedm yanıyo bildiğin ateş 38.5 hemşire arkadaşı aradm 39 dan önce götürsen de bşy yapmıyolar hastanede dedi zaten eşimin arkadaşı da biz çocuğu götürdük 15 dk suda bekltp düşürdüler ateşi gönderdiler demiş küvet odanın ortasında bekliyo suya girince brz düşüyo şimdi zorla brz uyudu elimde ateş ölçer bekliyorum oğlumun başında bir tane ateş ölçeri de bozdum galiba ölçe ölçe ya ilk çocuk ver tecrübesizlik çok gerdi beni annem bşy olmaz deyp duruyo ben çocukla ağlıyorum fln bu diş olayı bizi daha çok yoracak galiba
Ben varım ara sıra yazmışlığım var ama faal değilim o kadar.bende takipçinizim.oğlum 19 mart doğumlu .bütün bebişleri öpüyorum :))
benimki ayni ben%90 bebisler hep babaya benziyor galiba :)
bende varım .gebeliğimden beri aranızdayım ama bi türlü yaxmaya fıtsatım olmuyorHoşgeldin canim.
Bu arada ber yeni gelen uzun suredir takip ediyorum ama yazmadim diyor. Suan bizi okuyan izleyen mart anneleri sizleri de davet ediyoruz.
Bakalim kac kisi gelicek
cok gecmis olsun canumbizim de asidan sonra cikmisti atesimiz ben de cok endise etmistim seni anliyorum bizim doktor da 38 den once ilac vermeyin dedi ben paranox s veriyorum atesi olunca fitil suruba gore daha hizli tesir ediyo insallah biran once gelir su disler biz de bir haftadir uykuda aglqma sik uyanma vs yasiyoruz allah hepimizin yardimcisi olsungeçmiş olsun diyen herkese teşekkürlerkızlar berbat bi gece ve sabah geçirdk ben oğlumu hiç böyle görmedm yanıyo bildiğin ateş 38.5 hemşire arkadaşı aradm 39 dan önce götürsen de bşy yapmıyolar hastanede dedi zaten eşimin arkadaşı da biz çocuğu götürdük 15 dk suda bekltp düşürdüler ateşi gönderdiler demiş küvet odanın ortasında bekliyo suya girince brz düşüyo şimdi zorla brz uyudu elimde ateş ölçer bekliyorum oğlumun başında bir tane ateş ölçeri de bozdum galiba ölçe ölçe ya ilk çocuk ver tecrübesizlik çok gerdi beni annem bşy olmaz deyp duruyo ben çocukla ağlıyorum fln bu diş olayı bizi daha çok yoracak galiba
Tekrae cok gecmis olsun cnmgeçmiş olsun diyen herkese teşekkürlerkızlar berbat bi gece ve sabah geçirdk ben oğlumu hiç böyle görmedm yanıyo bildiğin ateş 38.5 hemşire arkadaşı aradm 39 dan önce götürsen de bşy yapmıyolar hastanede dedi zaten eşimin arkadaşı da biz çocuğu götürdük 15 dk suda bekltp düşürdüler ateşi gönderdiler demiş küvet odanın ortasında bekliyo suya girince brz düşüyo şimdi zorla brz uyudu elimde ateş ölçer bekliyorum oğlumun başında bir tane ateş ölçeri de bozdum galiba ölçe ölçe ya ilk çocuk ver tecrübesizlik çok gerdi beni annem bşy olmaz deyp duruyo ben çocukla ağlıyorum fln bu diş olayı bizi daha çok yoracak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?