2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kerem kac aylik? Ben kizimi yoruluyo diye kiyamayip hic yuzustu yatirmadim. Burda okuduktan sonra baktim yanlis yapiyorum onu gun icinde yuzustu yatirmaya basladim. 4.5 aylikken yuzustu donmeye basladi. Sirt ustunden yuzustune arada donuyo. Popoyu kaldiriyo ama tam kopru kuramiyo.buarada 5 ayimizi doldurduk.

Massallah canima :) bizimki bes bucuk aylik cnm . Ben cok birakmistim yüzüstü alsti sirt ustu birakinca falan hemen döner. Gecen yemek yaparken bacagim gidiklandi halinin ortasindan don don don gelmis yalamaya calisiyo :)

Kizlar yoldayiz 9 30da bindik herhalde saat 4te ineriz cok dua edin uyku saati normalde besige koyardim emzigi alip kendi uurdu. Cildirdi bes on dk agladi gozleri kapali ellerimle salladim uyuttum 20 dk oluyo. Zaten geceleri uyutmuyo insallah cok uyur

Geçmiş olsun canım. Zor bir hafta olmuş.

Hoşgeldin canim.
Bu arada ber yeni gelen uzun suredir takip ediyorum ama yazmadim diyor. Suan bizi okuyan izleyen mart anneleri sizleri de davet ediyoruz.
Bakalim kac kisi gelicek
Ben varım ara sıra yazmışlığım var ama faal değilim o kadar.bende takipçinizim.oğlum 19 mart doğumlu .bütün bebişleri öpüyorum :))

geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler kızlar berbat bi gece ve sabah geçirdk ben oğlumu hiç böyle görmedm yanıyo bildiğin ateş 38.5 hemşire arkadaşı aradm 39 dan önce götürsen de bşy yapmıyolar hastanede dedi zaten eşimin arkadaşı da biz çocuğu götürdük 15 dk suda bekltp düşürdüler ateşi gönderdiler demiş küvet odanın ortasında bekliyo suya girince brz düşüyo şimdi zorla brz uyudu elimde ateş ölçer bekliyorum oğlumun başında bir tane ateş ölçeri de bozdum galiba ölçe ölçe ya ilk çocuk ver tecrübesizlik çok gerdi beni annem bşy olmaz deyp duruyo ben çocukla ağlıyorum fln bu diş olayı bizi daha çok yoracak galiba

Gecmis olsun canim. Ates dusuruculer ise yaramadi mi?

Hoşgeldin canim.
Bu arada ber yeni gelen uzun suredir takip ediyorum ama yazmadim diyor. Suan bizi okuyan izleyen mart anneleri sizleri de davet ediyoruz.
Bakalim kac kisi gelicek
bende varım .gebeliğimden beri aranızdayım ama bi türlü yaxmaya fıtsatım olmuyor 2. çocuk büyüğü 6 yaşında

cok gecmis olsun canumbizim de asidan sonra cikmisti atesimiz ben de cok endise etmistim seni anliyorum bizim doktor da 38 den once ilac vermeyin dedi ben paranox s veriyorum atesi olunca fitil suruba gore daha hizli tesir ediyo insallah biran once gelir su disler biz de bir haftadir uykuda aglqma sik uyanma vs yasiyoruz allah hepimizin yardimcisi olsun

Attila ilk doğduğunda aynı babaydı, hatta ben renkli dopplerde bile "bu neee yaa aynı baba" demiştim. doğduğunda hiç şaşırmadım o yüzden. ama şimdi aynı benim küçüklüğüm. hele bir fotoğrafım var. sepet koltukta, üstümde sarı bir elbise arkada gökyüzü arkaplanı. orada bana o kadar çok benziyor ki, fazla değişmeden hemen aynı fotoğrafı çektireceğim.i sarı tulumu var, ama artık fotoğrafçılarda sepet koltuk yok. onu ayarlayabilirsem aynı pozdan çektireceğim oğluma :) benimkiyle yan yana koyar asarım :)

Tekrae cok gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…