Bizde emmek için saat yok. Uyandığında hemen emziriyorum. Onun dışında saat başı meme teklif ediyorum.
Genelde 2-3 saat uyanık kalıyor.
Uyku eğitimi aglatmadan zor. Ben aglatma yanlısı asla değilim. Benimki de emzikle uyuyor. Emzigi alıp uyutmaya çalışsam çok ağlar. O nedenle düşünmüyorum. Varsın huzurlu uyusun. Bundan yola çıkarsam sallanmak istiyorsa sallardım. Sonuçta kafasını sarsmadan bütün olarak hafifçe salliyorsan sorun yok bence. Yeterki mışıl mışıl uyusun.
Bazı bebekler biberon a alışıp memeyi birakiyormus. Biberon kullaniyorsan yavaş akış kullanmalisin. Ama ben olsam enjektörle verirdim. Peki mamaya neden başlama ihtiyacı duymustun?
Bizim 5 ay bitti. Sadece anne sütü. Bir endişem yok. Zaten ilk 6 ay sadece anne sutu diyor uzmanlar. Bebeğinin gelişimi iyiyse neden ek gidaya şimdiden geçmek istiyorsun? 6.ay bitince başlarız yavaştan inşallah
ya bi düşüyo sonra 1 saat içinde yeniden 38.5 napacağımı şaşırdm artıkGecmis olsun canim. Ates dusuruculer ise yaramadi mi?
amin cnm valla çocuğun ağzının içi alev gibicok gecmis olsun canumbizim de asidan sonra cikmisti atesimiz ben de cok endise etmistim seni anliyorum bizim doktor da 38 den once ilac vermeyin dedi ben paranox s veriyorum atesi olunca fitil suruba gore daha hizli tesir ediyo insallah biran once gelir su disler biz de bir haftadir uykuda aglqma sik uyanma vs yasiyoruz allah hepimizin yardimcisi olsun
aynı durum bizde de var gören herkes aynı baba diyo artık küçüklük fotomu gösteriyorum evet aynı senmiş diyolar...Attila ilk doğduğunda aynı babaydı, hatta ben renkli dopplerde bile "bu neee yaa aynı baba" demiştim. doğduğunda hiç şaşırmadım o yüzden. ama şimdi aynı benim küçüklüğüm. hele bir fotoğrafım var. sepet koltukta, üstümde sarı bir elbise arkada gökyüzü arkaplanı. orada bana o kadar çok benziyor ki, fazla değişmeden hemen aynı fotoğrafı çektireceğim.i sarı tulumu var, ama artık fotoğrafçılarda sepet koltuk yok. onu ayarlayabilirsem aynı pozdan çektireceğim oğluma :) benimkiyle yan yana koyar asarım :)
saol cnm sana da hayırlı yolculuklar inş çok yorulmazsnTekrae cok gecmis olsun cnm
Canım üstü ince demi giyindirme sakın bi de elleri ayakları soğuk ise ya da soğursa ateşin çıkmasına haberci .. Islak mendilleri tekrra yıka ıslat alnına koktu altına koy.. Calpol veriyormusun bilmiyom 6 satte bir ver çok ateş varsa 4 satte Dr öyle demişti bize.. Halada devam ediyorsa acile git fitil verirler belki Yaren e öyle yapmışlardı ..ya bi düşüyo sonra 1 saat içinde yeniden 38.5 napacağımı şaşırdm artık
Ben de her gordugume bana benziyor mu diyorum :))benimki ayni bengoren ayni annesi diye diye babamiz tiribe girdi gordugune bana benziyo mu diyo
Hosgeldin. Firsat buldukca yazarsin artikbende varım .gebeliğimden beri aranızdayım ama bi türlü yaxmaya fıtsatım olmuyor2. çocuk büyüğü 6 yaşında
Benimkide oyle canim.3_4 az 7 -8 dwfa uyaniyorum donerken donerken uyaniyo.kalkmassam aglamaya basliyo.nasil duzelecek napacagim hicbir fikrim yokMerhaba herkese bizim uykumuz hiç duzelmiyor hala gece üç beş kere kalkıyor sabah altı ya da beste ise tamamen uyanıyor böyle olan var mi acaba üç saatten daha fazla kesintisiz uyumadi hâlâ iki saatte bir kalkıyor ek gıdaya gecmemize rağmen
Evet sabahlari soguk oluyo.zibinin uzerine tisort giydiriyorum.cunku uzerini aciyo surekli.ben kapatiyorum o aciyo aninda.Bu ara bebeklere dikkat etmek lazim. Hava birden sogudu. Ben sade zibinla yatiriyordum. Gece bi uyandim üsümusum. Oglanda sabah öksürüyordu. Hemen camlari pencereleri kapadim. Ben de hapsurmaya basladim. Insalah hasta olmam
Benimki de öyle 3 saatte bir uyaniyor katı gıdalara geçince duzelirmis gece mamasi tok tutunma uyanmazmsMerhaba herkese bizim uykumuz hiç duzelmiyor hala gece üç beş kere kalkıyor sabah altı ya da beste ise tamamen uyanıyor böyle olan var mi acaba üç saatten daha fazla kesintisiz uyumadi hâlâ iki saatte bir kalkıyor ek gıdaya gecmemize rağmen
Kac mart bebis? Kiz mi erkek mi?bende varım .gebeliğimden beri aranızdayım ama bi türlü yaxmaya fıtsatım olmuyor2. çocuk büyüğü 6 yaşında
Kızlar canlarım çok sıkışmadıkça fitil atmayın çocuklara call pol var döl ven var ateş çok yükselmedikçe sorun olmaz 38 ateşle üç gün bisey olmuyor , bende ilk ateş çıktığında paniklemiştim ama gerek yok boşvere çocuğa bisürü ilaç verdim, fitil verdim birden ateş düşmesinde iyi değilmiş şimdiki aklım olsa hiç ilaç vermem, çocuğun ateşi çok yükselmedikçe mikrop kırıyordur düşürmeyincok gecmis olsun canumbizim de asidan sonra cikmisti atesimiz ben de cok endise etmistim seni anliyorum bizim doktor da 38 den once ilac vermeyin dedi ben paranox s veriyorum atesi olunca fitil suruba gore daha hizli tesir ediyo insallah biran once gelir su disler biz de bir haftadir uykuda aglqma sik uyanma vs yasiyoruz allah hepimizin yardimcisi olsun
Uyanır uyanır daha çok uyanırBenimki de öyle 3 saatte bir uyaniyor katı gıdalara geçince duzelirmis gece mamasi tok tutunma uyanmazms
Cok gecmis olsun,insan bebegi hasta olunca yuregi daraliyo resmen.bizimki de bayramda bronsit olmustu.20 gun cekti cigerlere inmek uzereydi neyse ki duzeldi.disin agrisi atesi huysuzlugu da zor.geçmiş olsun diyen herkese teşekkürlerkızlar berbat bi gece ve sabah geçirdk ben oğlumu hiç böyle görmedm yanıyo bildiğin ateş 38.5 hemşire arkadaşı aradm 39 dan önce götürsen de bşy yapmıyolar hastanede dedi zaten eşimin arkadaşı da biz çocuğu götürdük 15 dk suda bekltp düşürdüler ateşi gönderdiler demiş küvet odanın ortasında bekliyo suya girince brz düşüyo şimdi zorla brz uyudu elimde ateş ölçer bekliyorum oğlumun başında bir tane ateş ölçeri de bozdum galiba ölçe ölçe ya ilk çocuk ver tecrübesizlik çok gerdi beni annem bşy olmaz deyp duruyo ben çocukla ağlıyorum fln bu diş olayı bizi daha çok yoracak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?