2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

4.aydaki kontrolde 320 gr almıştı ondan iki öğün mama başladık. 5. Ayda 500 gr aldı .

amin cnm valla çocuğun ağzının içi alev gibi

aynı durum bizde de var gören herkes aynı baba diyo artık küçüklük fotomu gösteriyorum evet aynı senmiş diyolar...

Merhaba herkese bizim uykumuz hiç duzelmiyor hala gece üç beş kere kalkıyor sabah altı ya da beste ise tamamen uyanıyor böyle olan var mi acaba üç saatten daha fazla kesintisiz uyumadi hâlâ iki saatte bir kalkıyor ek gıdaya gecmemize rağmen

Çınar bebeğe çok geçmiş olsun geçen gece de biz acildeydik ateş 38 i geçmişti ..
Şurup ve fitil verdiler .. Ertesi gün 37,5 larda devam etti .. Antibiyotik verdi 3 gündür kullanıyoruz ..
Ve işin kötüsü bende grip oldum sinüzt de cabası ... Anne sütünden geçer mi kızıma ya .. Dünden beri babası bakıyor bir emzirme için getiyor bi de altını değişmek için .. Öksürme hapşırık ateş üşüme ne ararsan var .. Maske kullanıyorum olabildiğince kucağıma almıyorum .. Acile gittik iki gece emzirdiğim içn bisi yapamayız dediler ama Dr bir antibiyotik var süte geçmiyor dedi verdi iki gündür kullanıyorum ama kafamı hala zor kaldırıyorum ..
Benlm kızımda babası kılıklı .. Bi göz kısmı ben ..,
Şunları yazarken kaç kere hapşırdım bilmiyorum ..

ya bi düşüyo sonra 1 saat içinde yeniden 38.5 napacağımı şaşırdm artık
Canım üstü ince demi giyindirme sakın bi de elleri ayakları soğuk ise ya da soğursa ateşin çıkmasına haberci .. Islak mendilleri tekrra yıka ıslat alnına koktu altına koy.. Calpol veriyormusun bilmiyom 6 satte bir ver çok ateş varsa 4 satte Dr öyle demişti bize.. Halada devam ediyorsa acile git fitil verirler belki Yaren e öyle yapmışlardı ..

Bu ara bebeklere dikkat etmek lazim. Hava birden sogudu. Ben sade zibinla yatiriyordum. Gece bi uyandim üsümusum. Oglanda sabah öksürüyordu. Hemen camlari pencereleri kapadim. Ben de hapsurmaya basladim. Insalah hasta olmam

Benimkide oyle canim.3_4 az 7 -8 dwfa uyaniyorum donerken donerken uyaniyo.kalkmassam aglamaya basliyo.nasil duzelecek napacagim hicbir fikrim yok

Bu ara bebeklere dikkat etmek lazim. Hava birden sogudu. Ben sade zibinla yatiriyordum. Gece bi uyandim üsümusum. Oglanda sabah öksürüyordu. Hemen camlari pencereleri kapadim. Ben de hapsurmaya basladim. Insalah hasta olmam
Evet sabahlari soguk oluyo.zibinin uzerine tisort giydiriyorum.cunku uzerini aciyo surekli.ben kapatiyorum o aciyo aninda.

Benimki de öyle 3 saatte bir uyaniyor katı gıdalara geçince duzelirmis gece mamasi tok tutunma uyanmazms

Kızlar canlarım çok sıkışmadıkça fitil atmayın çocuklara call pol var döl ven var ateş çok yükselmedikçe sorun olmaz 38 ateşle üç gün bisey olmuyor , bende ilk ateş çıktığında paniklemiştim ama gerek yok boşvere çocuğa bisürü ilaç verdim, fitil verdim birden ateş düşmesinde iyi değilmiş şimdiki aklım olsa hiç ilaç vermem, çocuğun ateşi çok yükselmedikçe mikrop kırıyordur düşürmeyin

Bende fırsat buldukça takip ediyorum sizleri. Mart annesi olacaktım ama oğlum bir hafta erken geldi.26 Şubat doğumlu. Ama doğumda oluşan sıkıntı nedeniyle 12 gün yoğun bakımda kaldı yine martta kucağıma alabildim yavrumu. Kolik ve gaz derken yavaş yavaş kendimize geliyoruz ikimizde :)

Cok gecmis olsun,insan bebegi hasta olunca yuregi daraliyo resmen.bizimki de bayramda bronsit olmustu.20 gun cekti cigerlere inmek uzereydi neyse ki duzeldi.disin agrisi atesi huysuzlugu da zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…