2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar bebegine gece yatmadan once mama yapan var mi.tarif alabilirmiyim.gece cok uyanmaya basladi oglum.belkide acikiyodur.birde bu yontemi deneyeyim.

saol cnm çok şükür normale döndü ateşi 1 saattir kaç kere küvete koydum gün içinde etkisi 1 saat bile sürmüyordu şimdi uyuyo mışıl mışıl sana da bebişine de geçmiş olsun bu arada...ben de doğumdan 20 gün sonra çook fena hasta olmuştum çocuğu kucağıma bile alamıyodum bana bi iğne yaptılar acilde o gece terden 5 kere fln üstümü değiştim sabaha bşy kalmadı doktor emzirmemi sordu çocuk emmeye devam ediyo mu demişti bazen bebek emmek istemiyomuş böyle durumlarda

Kizlar bebegine gece yatmadan once mama yapan var mi.tarif alabilirmiyim.gece cok uyanmaya basladi oglum.belkide acikiyodur.birde bu yontemi deneyeyim.
ben ilkdefa bugün denedim.yulafunu çavdarunu irmik tambuğdayunu birer çaykaiığı karıştırıp biraz kavırup bir çaybardağı su ilemuhallebi kıvamına getirdim.içine biraz armut rendelediö biraz pekmez eklediö.sonta su verdim ve uyuttum.bakalım nasıl olacak.normalde 3 kere uyanır

ıslak bez de koydum gidip banyoda da duş yaptırdm en etkilisi küvette bekletmek oldu ama calpol verdikten sonra brz rahatladı çocuk galiba 6 saatte bir verdm sabah işe yaramamıştı şimdi iyi geldi inşallah bi daha yükselmez dünden beri hiç bu kdr düşmemişti ama 36.5 a düştü şimdi

ben de öyle okudum internette 6 saatte bir verdm calpol 38.5 tu 2 gündür ateş en az 37 ye düştü suya soka soka ...şimdi 36.5 şükür

geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inş

Cok gecmis olsun,insan bebegi hasta olunca yuregi daraliyo resmen.bizimki de bayramda bronsit olmustu.20 gun cekti cigerlere inmek uzereydi neyse ki duzeldi.disin agrisi atesi huysuzlugu da zor.
saol cnm gerçekten bgn çocukla ben de ağladm mahvoldu yavrum daha nelerini görcez alışmam lazm ama ben çabuk panik oluyorum ya

saol cnm gerçekten bgn çocukla ben de ağladm mahvoldu yavrum daha nelerini görcez alışmam lazm ama ben çabuk panik oluyorum ya
annelik=panik anne oldugumdan beri hastalik hastasi oldum resmen yok hapsirdi yok niye az yedi yok kaka yapmadi cok yapti sulu yapti vs vs vs ben boyle degildim sonradan oldum

Bizdede öyle uyanır bi emzir uyumadan önce, bide şu içmiyor susuz kalmasın diye şu ara sürekli memede
Bebekler için silikon kasıklar varya ondan aldım ben, once su da içmiyordu sağdigim sutude istemiyordu şimdi kasığı çok sevdi onun hevesine ne versem içiyor

Canım çok coook gecmiş olsun belki once yazmışsindir ama ben göremedim usuttu mu dişden mi atesi çıkıyor

Benimki 3cayi hecince gece 6-7vsaat. Kesintisiz uyuyordu. Disler cikmaya baslayinca butun huzuru kacti.gece surekli uyaniyor.sabah erkenden tamamen uyaniyor.kulahini tutuyo surekli sacini cekiyo.

Iyi aksamlar kizlar butun hasta olan bebeklere Allahim acil sifa versin hastaligi atlatan bebislere gecmis olsun tabi annelerinide.. gercektende cok zor bebekler hasta olunca benim oglanda hasta olmustu 2 hafta once 3 4 gunde ilacla gecti.. cok sukur...

Evet heo degisecek diye bekledim ama degismedi. Umarim degismez cok alistik. Esim ve ben kahverengi gozluyuz. Ailede mavi gozlu de var. Anneannem ve dedem halam falan. 5. Ayi gectik henuz degisiklik yok.
Insallah degismez. Cok severim maviş maviş :)

Benim oglum da 26 subat dogumlu.mart annesi olacakken 1 ay erken dogmak zorunda kaldi.15 gun kaldi bizimkisi de ama simdi cok sukur bi sikintimiz kalmadi.yazdiklarini gorunce yasadiklarimi hatirladim bi an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…