- 10 Kasım 2012
- 522
- 145
- 323
saol cnm çok şükür normale döndü ateşi 1 saattir kaç kere küvete koydum gün içinde etkisi 1 saat bile sürmüyordu şimdi uyuyo mışıl mışıl sana da bebişine de geçmiş olsun bu arada...ben de doğumdan 20 gün sonra çook fena hasta olmuştum çocuğu kucağıma bile alamıyodum bana bi iğne yaptılar acilde o gece terden 5 kere fln üstümü değiştim sabaha bşy kalmadı doktor emzirmemi sordu çocuk emmeye devam ediyo mu demişti bazen bebek emmek istemiyomuş böyle durumlardaÇınar bebeğe çok geçmiş olsun geçen gece de biz acildeydik ateş 38 i geçmişti ..
Şurup ve fitil verdiler .. Ertesi gün 37,5 larda devam etti .. Antibiyotik verdi 3 gündür kullanıyoruz ..
Ve işin kötüsü bende grip oldum sinüzt de cabası ... Anne sütünden geçer mi kızıma ya .. Dünden beri babası bakıyor bir emzirme için getiyor bi de altını değişmek için .. Öksürme hapşırık ateş üşüme ne ararsan var .. Maske kullanıyorum olabildiğince kucağıma almıyorum .. Acile gittik iki gece emzirdiğim içn bisi yapamayız dediler ama Dr bir antibiyotik var süte geçmiyor dedi verdi iki gündür kullanıyorum ama kafamı hala zor kaldırıyorum ..
Benlm kızımda babası kılıklı .. Bi göz kısmı ben ..,
Şunları yazarken kaç kere hapşırdım bilmiyorum ..
ben ilkdefa bugün denedim.yulafunu çavdarunu irmik tambuğdayunu birer çaykaiığı karıştırıp biraz kavırup bir çaybardağı su ilemuhallebi kıvamına getirdim.içine biraz armut rendelediö biraz pekmez eklediö.sonta su verdim ve uyuttum.bakalım nasıl olacak.normalde 3 kere uyanırKizlar bebegine gece yatmadan once mama yapan var mi.tarif alabilirmiyim.gece cok uyanmaya basladi oglum.belkide acikiyodur.birde bu yontemi deneyeyim.
ıslak bez de koydum gidip banyoda da duş yaptırdm en etkilisi küvette bekletmek oldu ama calpol verdikten sonra brz rahatladı çocuk galiba 6 saatte bir verdm sabah işe yaramamıştı şimdi iyi geldi inşallah bi daha yükselmez dünden beri hiç bu kdr düşmemişti ama 36.5 a düştü şimdiCanım üstü ince demi giyindirme sakın bi de elleri ayakları soğuk ise ya da soğursa ateşin çıkmasına haberci .. Islak mendilleri tekrra yıka ıslat alnına koktu altına koy.. Calpol veriyormusun bilmiyom 6 satte bir ver çok ateş varsa 4 satte Dr öyle demişti bize.. Halada devam ediyorsa acile git fitil verirler belki Yaren e öyle yapmışlardı ..
şükür cnm nasıldı yolculukBiz geldik cok şükür opuldunuz :)
ben de öyle okudum internette 6 saatte bir verdm calpol 38.5 tu 2 gündür ateş en az 37 ye düştü suya soka soka ...şimdi 36.5 şükürKızlar canlarım çok sıkışmadıkça fitil atmayın çocuklara call pol var döl ven var ateş çok yükselmedikçe sorun olmaz 38 ateşle üç gün bisey olmuyor , bende ilk ateş çıktığında paniklemiştim ama gerek yok boşvere çocuğa bisürü ilaç verdim, fitil verdim birden ateş düşmesinde iyi değilmiş şimdiki aklım olsa hiç ilaç vermem, çocuğun ateşi çok yükselmedikçe mikrop kırıyordur düşürmeyin
geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşBende fırsat buldukça takip ediyorum sizleri. Mart annesi olacaktım ama oğlum bir hafta erken geldi.26 Şubat doğumlu. Ama doğumda oluşan sıkıntı nedeniyle 12 gün yoğun bakımda kaldı yine martta kucağıma alabildim yavrumu. Kolik ve gaz derken yavaş yavaş kendimize geliyoruz ikimizde :)
saol cnm gerçekten bgn çocukla ben de ağladm mahvoldu yavrum daha nelerini görcez alışmam lazm ama ben çabuk panik oluyorum yaCok gecmis olsun,insan bebegi hasta olunca yuregi daraliyo resmen.bizimki de bayramda bronsit olmustu.20 gun cekti cigerlere inmek uzereydi neyse ki duzeldi.disin agrisi atesi huysuzlugu da zor.
annelik=panik anne oldugumdan beri hastalik hastasi oldum resmen yok hapsirdi yok niye az yedi yok kaka yapmadi cok yapti sulu yapti vs vs vs ben boyle degildim sonradan oldumsaol cnm gerçekten bgn çocukla ben de ağladm mahvoldu yavrum daha nelerini görcez alışmam lazm ama ben çabuk panik oluyorum ya
Geçmiş olsun canımsaol cnm gerçekten bgn çocukla ben de ağladm mahvoldu yavrum daha nelerini görcez alışmam lazm ama ben çabuk panik oluyorum ya
Önüne sevdiği bir oyuncak koy almaya çalışacaktır. Ben de hem emeklesin istiyorum hem de endise ediyorum bakmak daha zorlaşacak o zamanmasallah sizebenim kiz 11 inde 6 aylik olacak donme konularinda süper ama o kadar
Bebekler için silikon kasıklar varya ondan aldım ben, once su da içmiyordu sağdigim sutude istemiyordu şimdi kasığı çok sevdi onun hevesine ne versem içiyorBizdede öyle uyanır bi emzir uyumadan önce, bide şu içmiyor susuz kalmasın diye şu ara sürekli memede
Canım çok coook gecmiş olsun belki once yazmışsindir ama ben göremedim usuttu mu dişden mi atesi çıkıyorıslak bez de koydum gidip banyoda da duş yaptırdm en etkilisi küvette bekletmek oldu ama calpol verdikten sonra brz rahatladı çocuk galiba 6 saatte bir verdm sabah işe yaramamıştı şimdi iyi geldi inşallah bi daha yükselmez dünden beri hiç bu kdr düşmemişti ama 36.5 a düştü şimdi
Benimki 3cayi hecince gece 6-7vsaat. Kesintisiz uyuyordu. Disler cikmaya baslayinca butun huzuru kacti.gece surekli uyaniyor.sabah erkenden tamamen uyaniyor.kulahini tutuyo surekli sacini cekiyo.Merhaba herkese bizim uykumuz hiç duzelmiyor hala gece üç beş kere kalkıyor sabah altı ya da beste ise tamamen uyanıyor böyle olan var mi acaba üç saatten daha fazla kesintisiz uyumadi hâlâ iki saatte bir kalkıyor ek gıdaya gecmemize rağmen
Gözler mavi mi? MaşallahBenimki 3cayi hecince gece 6-7vsaat. Kesintisiz uyuyordu. Disler cikmaya baslayinca butun huzuru kacti.gece surekli uyaniyor.sabah erkenden tamamen uyaniyor.kulahini tutuyo surekli sacini cekiyo.
Evet heo degisecek diye bekledim ama degismedi. Umarim degismez cok alistik. Esim ve ben kahverengi gozluyuz. Ailede mavi gozlu de var. Anneannem ve dedem halam falan. 5. Ayi gectik henuz degisiklik yok.Gözler mavi mi? Maşallah
Insallah degismez. Cok severim maviş maviş :)Evet heo degisecek diye bekledim ama degismedi. Umarim degismez cok alistik. Esim ve ben kahverengi gozluyuz. Ailede mavi gozlu de var. Anneannem ve dedem halam falan. 5. Ayi gectik henuz degisiklik yok.
Benim oglum da 26 subat dogumlu.mart annesi olacakken 1 ay erken dogmak zorunda kaldi.15 gun kaldi bizimkisi de ama simdi cok sukur bi sikintimiz kalmadi.yazdiklarini gorunce yasadiklarimi hatirladim bi an..Bende fırsat buldukça takip ediyorum sizleri. Mart annesi olacaktım ama oğlum bir hafta erken geldi.26 Şubat doğumlu. Ama doğumda oluşan sıkıntı nedeniyle 12 gün yoğun bakımda kaldı yine martta kucağıma alabildim yavrumu. Kolik ve gaz derken yavaş yavaş kendimize geliyoruz ikimizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?