- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Nasil gecti canim gecen.ise yarafimi muhallebiben ilkdefa bugün denedim.yulafunu çavdarunu irmik tambuğdayunu birer çaykaiığı karıştırıp biraz kavırup bir çaybardağı su ilemuhallebi kıvamına getirdim.içine biraz armut rendelediö biraz pekmez eklediö.sonta su verdim ve uyuttum.bakalım nasıl olacak.normalde 3 kere uyanır
Öncelikle o gözlere maşallah. Nazarımız değmesin canım. Bayıldım ama bebeğine. Ben bazı zamanlar huzursuz olduğunda 1 Çay kaşığı calpol veriyorum. Çünkü yazık ağrısı var. Bizim dişimiz ağrıdığında durabiliyor muyuz? Ilaç alıyoruz hemen. Kardeşime doktoru diş Çıkarma vakti gelmiş her gün 1 Çay kaşığı calpol verebilirsin rahat çıkarsın Demiş.Günaydın. Derinim yine gece surekli uyandi. Kulagini koparacak yakinda. Saclarini ceke ceke kopariy. Az bi saci var zaten :) agri kesici verilir mi acaba dis icin.vermek dogru mudur ? Gecen gece yatmadan verdim bir kere rahat uyudu ama pek vermek istemiyorum.
Sicaklardan sanirim. Cok sağolun cevap için.Dis cikariyor olabilir benimki de 2 hafta once oyleydi bi baktim disi patlamis.bi de sicak da cok etkiliyor.biz normalde dag koyundeyiz ve burada cocuk serin serin uyuyor ama ailemizin yanina edremite indigimizde uyuyamiyor 10 dkda bir uyanip agliyo emmiyo.
Günaydın uzun zaman sonra güzel bir gece geçirdik. Herhalde Sıcaklarda bebeklerimizi etkiliyor, bir yandan da diş. Biz de seni öpüyoruzHepinize gimaydinlar kizlar bebidler nasjl :) kerrm dun saat onda falan bir ağlayarak uyandi ama ne aglama herkesin dis sorunlari var galiba. Insallah cabucak cok can yanmadan çıkarlar. Öpüyorum hepinizi
benim oglum da ayni surekli aglayarak uyaniyo kulagini cekistirio cok huzursuz oldugunda ben yarim calpol veriyorum gecen acildeki doktor hergun olmqmak sartiyla verebilirsin dedi zaten o da olmasa halimoz harapppGünaydın. Derinim yine gece surekli uyandi. Kulagini koparacak yakinda. Saclarini ceke ceke kopariy. Az bi saci var zaten :) agri kesici verilir mi acaba dis icin.vermek dogru mudur ? Gecen gece yatmadan verdim bir kere rahat uyudu ama pek vermek istemiyorum.
Cevremde bana da ver dediler ama doktorumuz soylemeyince ben de kafama gore vermeyim dedim. Cok haklisin aslinda. Vereyim bari bundan sonra. Zaten her gun coj huzursuz olmuyo. 2 dis cikti.dis oncesi 5 gun falan cok siddetli oluyo.cikinca biraz rahatliyo sanirim. Sonra yenisi basliyo tabi. Buarada guzel sozler icin tesekkur ederiz. Butun bebekler cok guzel tabiki :)Öncelikle o gözlere maşallah. Nazarımız değmesin canım. Bayıldım ama bebeğine. Ben bazı zamanlar huzursuz olduğunda 1 Çay kaşığı calpol veriyorum. Çünkü yazık ağrısı var. Bizim dişimiz ağrıdığında durabiliyor muyuz? Ilaç alıyoruz hemen. Kardeşime doktoru diş Çıkarma vakti gelmiş her gün 1 Çay kaşığı calpol verebilirsin rahat çıkarsın Demiş.
iki dis cikti mi???:O:O maasallah bebegn kqcinda dogduCevremde bana da ver dediler ama doktorumuz soylemeyince ben de kafama gore vermeyim dedim. Cok haklisin aslinda. Vereyim bari bundan sonra. Zaten her gun coj huzursuz olmuyo. 2 dis cikti.dis oncesi 5 gun falan cok siddetli oluyo.cikinca biraz rahatliyo sanirim. Sonra yenisi basliyo tabi. Buarada guzel sozler icin tesekkur ederiz. Butun bebekler cok guzel tabiki :)
işe yaradı sanki.2 kere uyandı ama erken uyudu.normalde 12 den ömce uyumaxdı.bugün gene deneyip paylaşırımNasil gecti canim gecen.ise yarafimi muhallebi
17 martta dogdu. 4.5 aylik olmadan ilk dis cikti. Simdi 3.geliyo sanirim. Ben de erken dis cikarmisim. Daha cok kucuk gazi da var.iki dis cikti mi???:O:O maasallah bebegn kqcinda dogdu
maasallah rabbim nazarlardan saklasin darisi bize disin sikintisi var kendi yok daha17 martta dogdu. 4.5 aylik olmadan ilk dis cikti. Simdi 3.geliyo sanirim. Ben de erken dis cikarmisim. Daha cok kucuk gazi da var.
Yolculuk nasil gecti? Tek basina bebekle otobus nasil oluyorHepinize gimaydinlar kizlar bebidler nasjl :) kerrm dun saat onda falan bir ağlayarak uyandi ama ne aglama herkesin dis sorunlari var galiba. Insallah cabucak cok can yanmadan çıkarlar. Öpüyorum hepinizi
Maşallah ne kadar tatlı olmuş öyle :)))Benim karpuz kızım:))
Avatarımızı değişelim dedik artık :)
Sağol canım hepimizin bebişlere maşallahhhhh ❤❤❤Maşallah ne kadar tatlı olmuş öyle :)))
Benimki 3.ayinda agzini degisik sekillere sokuyodu.dudaklarini uzatiyodu biz guluyoduk. Meger damaklarini sıkıştırıyor mus kasimak icin. Bebekler gercekten aglayarak buyuyorlar maalesef...maasallah rabbim nazarlardan saklasin darisi bize disin sikintisi var kendi yok daha
Benim karpuz kızım:))
Avatarımızı değişelim dedik artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?