2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Hepinize gimaydinlar kizlar bebidler nasjl :) kerrm dun saat onda falan bir ağlayarak uyandi ama ne aglama herkesin dis sorunlari var galiba. Insallah cabucak cok can yanmadan çıkarlar. Öpüyorum hepinizi

Nasil gecti canim gecen.ise yarafimi muhallebi

Günaydın. Derinim yine gece surekli uyandi. Kulagini koparacak yakinda. Saclarini ceke ceke kopariy. Az bi saci var zaten :) agri kesici verilir mi acaba dis icin.vermek dogru mudur ? Gecen gece yatmadan verdim bir kere rahat uyudu ama pek vermek istemiyorum.

Öncelikle o gözlere maşallah. Nazarımız değmesin canım. Bayıldım ama bebeğine. Ben bazı zamanlar huzursuz olduğunda 1 Çay kaşığı calpol veriyorum. Çünkü yazık ağrısı var. Bizim dişimiz ağrıdığında durabiliyor muyuz? Ilaç alıyoruz hemen. Kardeşime doktoru diş Çıkarma vakti gelmiş her gün 1 Çay kaşığı calpol verebilirsin rahat çıkarsın Demiş.

Sicaklardan sanirim. Cok sağolun cevap için.

Hepinize gimaydinlar kizlar bebidler nasjl :) kerrm dun saat onda falan bir ağlayarak uyandi ama ne aglama herkesin dis sorunlari var galiba. Insallah cabucak cok can yanmadan çıkarlar. Öpüyorum hepinizi
Günaydın uzun zaman sonra güzel bir gece geçirdik. Herhalde Sıcaklarda bebeklerimizi etkiliyor, bir yandan da diş. Biz de seni öpüyoruz

benim oglum da ayni surekli aglayarak uyaniyo kulagini cekistirio cok huzursuz oldugunda ben yarim calpol veriyorum gecen acildeki doktor hergun olmqmak sartiyla verebilirsin dedi zaten o da olmasa halimoz harappp

Cevremde bana da ver dediler ama doktorumuz soylemeyince ben de kafama gore vermeyim dedim. Cok haklisin aslinda. Vereyim bari bundan sonra. Zaten her gun coj huzursuz olmuyo. 2 dis cikti.dis oncesi 5 gun falan cok siddetli oluyo.cikinca biraz rahatliyo sanirim. Sonra yenisi basliyo tabi. Buarada guzel sozler icin tesekkur ederiz. Butun bebekler cok guzel tabiki :)

iki dis cikti mi???:O:O maasallah bebegn kqcinda dogdu

maasallah rabbim nazarlardan saklasin darisi bize disin sikintisi var kendi yok daha
Benimki 3.ayinda agzini degisik sekillere sokuyodu.dudaklarini uzatiyodu biz guluyoduk. Meger damaklarini sıkıştırıyor mus kasimak icin. Bebekler gercekten aglayarak buyuyorlar maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…