2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Günaydın uzun zaman sonra güzel bir gece geçirdik. Herhalde Sıcaklarda bebeklerimizi etkiliyor, bir yandan da diş. Biz de seni öpüyoruz
Valla gece onda aglamasi disinda benim de guzeldi :) bi de azaltti emmeyi bes saat emmedi. Gece dort kez emdi sukur ama sabah yine oyle 4 saat emmedi haliyle goguslerim tasiyo beklemekten

Yolculuk nasil gecti? Tek basina bebekle otobus nasil oluyor
Valla cnm ilk uykudazor uyuttum agla agla. Ikincide emzirdim zorla sonra on bes dk mola vardi onda da gittim kendime muz aldim geldim kimse yokken sagdim sutumu. Kis cok oturmak istemiyo otobus de nerdeyse ful idi biz de yanimizdakini yerinden ettik oyle uyudu. Toplamda 7 saatte 2 saat uyudu. Bu ara emmek istemiyo dun ciglik cigliga uyandi agladi on bes dk ondan sonra zor uyuttuk cikmadilar bi türlü ya cok zorlaniyo cocuk özellikle aksamlari

kızlar bende avatar fotolarınız yan görünüyor ya ben de mi problem var siz mi öyle yüklüyorsunuz :)))

Herkese selamlar uzun suredir takip etmeme ragmen nihayet uye olabildim.Bende 6 martta kizimi plasenta yaslanmasi nedeni ile erken dogurdum.2 kilo dogdu ve zorlu bir surec sonrasi bugune geldik.su an 6.350gr 65cm biraz minik ama cok guclu bir bebegim var.Bu surede sizlerden cok bilgi okudum uzuldugum zamanlarda yalniz olmadigimi gorerek avundum.Butun bebekler saglikla buyusun ins.

Hoşgeldin. Maşallah bebişine iyi toparlamış yine. 65cm. pek de minik değil. Kilosu da 2kg doğan bebeğe göre gayet iyi. benim oğlan 2885 doğdu. gözüme o kadar minik geliyordu ki. senin bebiş nasıldır Allah bilir. Kedi yavrusu gibi :)

2 gunluk yapiyon yani dimi

kızlar sabahları kahvaltı yapmaya başladık bız.on gun sonra 6 aylık oluyorz.bır eylulde işe başlayacagım için şimdiden başlayalım azar azar dedık.sabahları farklı tarıfler uygulayan varmı..

Maşallah bebeğine güzel toparlamış .. Benim kızım 5. Ay kontrolde 6,300 geldi (2,800 doğum kilosu) 16 Mart doğumlu .. Benlm kızımda biraz minik ama Dr gelişimi güzel diyor ..

Az önce Hast sen geldik yine iki Gündür kızımda gıcık şeklinde öksürük ve burnunda hırıltı vardı Dr endişelenecek bişi yok dedi peditus şurup verdi bi de burun damlası ama damlanın önünde oral damla diyor ağızdan demek olmuyor mu bu .. Bu hafta bi bn bi kızm Hast ye gidip durduk .. Benden güçlüdürde inşallah çabuk atlatır ..
Uyurken öksürük geliyor ağzından emzik düşüyor sonra Farkına varınca canından et koparmış gibi ağlamaya başlıyor ..

Cok gecmis olsun cnm bu aralar hepimiz ve bebekler hastaliklarla uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…