- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Valla gece onda aglamasi disinda benim de guzeldi :) bi de azaltti emmeyiGünaydın uzun zaman sonra güzel bir gece geçirdik. Herhalde Sıcaklarda bebeklerimizi etkiliyor, bir yandan da diş. Biz de seni öpüyoruz
Valla cnm ilk uykudazor uyuttum agla agla. Ikincide emzirdim zorla sonra on bes dk mola vardi onda da gittim kendime muz aldim geldim kimse yokken sagdim sutumu. Kis cok oturmak istemiyo otobus de nerdeyse ful idi biz de yanimizdakini yerinden ettik oyle uyudu. Toplamda 7 saatte 2 saat uyudu. Bu ara emmek istemiyo dun ciglik cigliga uyandi agladi on bes dk ondan sonra zor uyuttuk cikmadilar bi türlü ya cok zorlaniyo cocuk özellikle aksamlariYolculuk nasil gecti? Tek basina bebekle otobus nasil oluyor
Ahahaaaa bu karpuz cok tatli gibi görünüyor kelek cikmaz :)S
Sağol canım hepimizin bebişlere maşallahhhhh ❤❤❤
Göründüğü gibi tombiş bişi değil .. 6.300 bişi işte :)
Hastane çıkışımız çilekliydi .. Çilek kız diyerek seviyorduk bizde :) Ereğli çileği :)Masallah bu karpuzaaben meyve cok sevmem o bu yenir annesi. Benim kizimda cilek oluyo ikisini ham ham
Bir çilek daha :)) maşallahbuda benim bebeğimmaşallah bebişlere
Bir çilek daha :)) maşallahbuda benim bebeğimmaşallah bebişlere
Hoşgeldin. Maşallah bebişine iyi toparlamış yine. 65cm. pek de minik değil. Kilosu da 2kg doğan bebeğe göre gayet iyi. benim oğlan 2885 doğdu. gözüme o kadar minik geliyordu ki. senin bebiş nasıldır Allah bilir. Kedi yavrusu gibi :)Herkese selamlar uzun suredir takip etmeme ragmen nihayet uye olabildim.Bende 6 martta kizimi plasenta yaslanmasi nedeni ile erken dogurdum.2 kilo dogdu ve zorlu bir surec sonrasi bugune geldik.su an 6.350gr 65cm biraz minik ama cok guclu bir bebegim var.Bu surede sizlerden cok bilgi okudum uzuldugum zamanlarda yalniz olmadigimi gorerek avundum.Butun bebekler saglikla buyusun ins.
2 gunluk yapiyon yani dimiCanm mama sandalyi sormustun markasi baby max civilden aldik tavsiye edrim cok saglam ve cok kullanisli yanlis hatirlamiyorsam 193tl ydi
Bende kabak haslayip veriyorum icine sutumu kattim hisuna gitmedi ama irmikli verince yiyo. Haslarken icine bir tatli kasigi irmikte koyuyorum o sekilde haslaniyo ve robottan gecirip yediriyorum sende bir dene
minik cam kavanozlarda iki tane olarak mayaliyorum iki gun sonra yine mayaliyorum
Birde bizim doktor gunluk kutu sutten mayala sokak sutunun nasil bir yerden geldigi belli degil dedi, tabi guvendigin yer varsa o ayri
2 gunluk yapiyon yani dimi
Sendeni eylulde baslican,ne veriyorsun sabahkızlar sabahları kahvaltı yapmaya başladık bız.on gun sonra 6 aylık oluyorz.bır eylulde işe başlayacagım için şimdiden başlayalım azar azar dedık.sabahları farklı tarıfler uygulayan varmı..
Bizde sıkıntı canım :) fot mak gibi çekilmediğinden böyle yan çıkıyor :) bende ilk kez ekleyince anladım :))sen de sıkıntı yokkızlar bende avatar fotolarınız yan görünüyor ya ben de mi problem var siz mi öyle yüklüyorsunuz :)))
Maşallah bebeğine güzel toparlamış .. Benim kızım 5. Ay kontrolde 6,300 geldi (2,800 doğum kilosu) 16 Mart doğumlu .. Benlm kızımda biraz minik ama Dr gelişimi güzel diyor ..Herkese selamlar uzun suredir takip etmeme ragmen nihayet uye olabildim.Bende 6 martta kizimi plasenta yaslanmasi nedeni ile erken dogurdum.2 kilo dogdu ve zorlu bir surec sonrasi bugune geldik.su an 6.350gr 65cm biraz minik ama cok guclu bir bebegim var.Bu surede sizlerden cok bilgi okudum uzuldugum zamanlarda yalniz olmadigimi gorerek avundum.Butun bebekler saglikla buyusun ins.
Anlamadım ki telde düz foto burda yan oluyokızlar bende avatar fotolarınız yan görünüyor ya ben de mi problem var siz mi öyle yüklüyorsunuz :)))
Cok gecmis olsun cnm bu aralar hepimiz ve bebekler hastaliklarla uğraşıyoruzAz önce Hast sen geldik yine iki Gündür kızımda gıcık şeklinde öksürük ve burnunda hırıltı vardı Dr endişelenecek bişi yok dedi peditus şurup verdi bi de burun damlası ama damlanın önünde oral damla diyor ağızdan demek olmuyor mu bu .. Bu hafta bi bn bi kızm Hast ye gidip durduk .. Benden güçlüdürde inşallah çabuk atlatır ..
Uyurken öksürük geliyor ağzından emzik düşüyor sonra Farkına varınca canından et koparmış gibi ağlamaya başlıyor ..
Evet eylulde is basi hayirlisitla.yumurtanin sarisi yarim domates labne peyniri.birazda zeytinyagi.melemn gibi dusun.yumurtaya ve domatese alerjimiz yok.cok sevdi oglumSendeni eylulde baslican,ne veriyorsun sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?