2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

kızlar sabahları kahvaltı yapmaya başladık bız.on gun sonra 6 aylık oluyorz.bır eylulde işe başlayacagım için şimdiden başlayalım azar azar dedık.sabahları farklı tarıfler uygulayan varmı..
Doktorumuz bize yumurta sarisi, suda bekletilmis peynir, tereyağini karistirip verebilirsiniz dedi.icine ekmek ici konulabilirmis.siz neler veriyorsunuz kahvaltida?

Oral damla agizdan oluyor canim.

Doktorumuz bize yumurta sarisi, suda bekletilmis peynir, tereyağini karistirip verebilirsiniz dedi.icine ekmek ici konulabilirmis.siz neler veriyorsunuz kahvaltida?
Bende yeni basladim daha.yarim domates yumurtanin sarisi labne peyniri.birazda ekmek zeytin yagi.bu ara bunu yapiyorum.cok sevdi bebis

Oho her diş cıkarmada ilaç vereceksek yandık bıde azı dişi var bu işin uc ay suruyor uc ay ilaç mı vercez yav

Evet çok küçüktü kasları kirpikleri yeri var kendi yok oyle düşünün kendini isitamadi pamuk lar sardim ayaklarına...ileride seni pamuk lara sarıp büyüttüm diyecegim.Çok şükür bugunumuze...

Dün kızımla misafirlikteydik arkadas aaa Dişi cıkmış dedi Üstte cok kücük daha dedi bakıyorum bakıyorum elledim göremedim ben Allah Allah bebeği var 2 yasında ama yanıldı sanırım daha beklemedeyiz :)))

Ne güzel gülmüş cimcime :) maşallah .. Oturtuyor musun artık yoksa foto için anlık mı !

Cok gecmis olsun canim. Inşallah toparlar hemen

Bu da benim karpuzum htc1984 :) kiyafeti birak bizim kizlar birbirine cok benziyor galiba ya :) karpuzlu iken kucuktu o yuzden daha yenileri de ekledim. Esimle cok sasirdik :)

Eklentiler

• image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 73
Kizlar benim kiz dunden beri emme grevine girdi, memeyi almiyor sagarak verdim. Mama kabul etmedi, buzluktan cikan benim sutumu de almadi. Cok uzulmemeye calisiyorum, stres olup ona yansimasim diye. Nedenini anlayamiyorum, agrisi filan yok sanirim cunku emme disinda gulec yuzlu. Memeyi gorunce kaciyor israr edersem agliyor. Kustu sanki. Bugun binbir saklabanlikla biraz aldi ama anca 10-20 cc emmistir. Bu konuda bir bildiginiz var mi? Dunden beri internette okuyorum turlu seyler, tek ihtimal dis galiba, damaginda siskin degil ama

Geçmiş olsun canım

Canım çok coook gecmiş olsun belki once yazmışsindir ama ben göremedim usuttu mu dişden mi atesi çıkıyor

teşekkür edrm geçmiş olsun dilekleriniz için kızlar ben oğluma ateşi çıkmadan da veriyodum dişi huzursuz ettiğinde calpolü verince rahatlayıp hemen uyuyordu şimdi zaten ateş düşmüyor veriyorum 6 saate bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…