Doktorumuz bize yumurta sarisi, suda bekletilmis peynir, tereyağini karistirip verebilirsiniz dedi.icine ekmek ici konulabilirmis.siz neler veriyorsunuz kahvaltida?kızlar sabahları kahvaltı yapmaya başladık bız.on gun sonra 6 aylık oluyorz.bır eylulde işe başlayacagım için şimdiden başlayalım azar azar dedık.sabahları farklı tarıfler uygulayan varmı..
Oral damla agizdan oluyor canim.Az önce Hast sen geldik yine iki Gündür kızımda gıcık şeklinde öksürük ve burnunda hırıltı vardı Dr endişelenecek bişi yok dedi peditus şurup verdi bi de burun damlası ama damlanın önünde oral damla diyor ağızdan demek olmuyor mu bu .. Bu hafta bi bn bi kızm Hast ye gidip durduk .. Benden güçlüdürde inşallah çabuk atlatır ..
Uyurken öksürük geliyor ağzından emzik düşüyor sonra Farkına varınca canından et koparmış gibi ağlamaya başlıyor ..
Fotoğrafı düzenleyip sağa döndür yapın. Buraya yükleyince normal çıkar :)Anlamadım ki telde düz foto burda yan oluyo
Hiii tamam cnm :)Fotoğrafı düzenleyip sağa döndür yapın. Buraya yükleyince normal çıkar :)
Sağol canım Allah devasız dert vermesin ama onun öyle öksürmesi bile canımı sıkmaya yetiyorCok gecmis olsun cnm bu aralar hepimiz ve bebekler hastaliklarla uğraşıyoruz
Bende yeni basladim daha.yarim domates yumurtanin sarisi labne peyniri.birazda ekmek zeytin yagi.bu ara bunu yapiyorum.cok sevdi bebisDoktorumuz bize yumurta sarisi, suda bekletilmis peynir, tereyağini karistirip verebilirsiniz dedi.icine ekmek ici konulabilirmis.siz neler veriyorsunuz kahvaltida?
Bende yarin vermeye baslayacagim.umarrm sever.tam 6 aylik olduk bizBende yeni basladim daha.yarim domates yumurtanin sarisi labne peyniri.birazda ekmek zeytin yagi.bu ara bunu yapiyorum.cok sevdi bebis
Oho her diş cıkarmada ilaç vereceksek yandık bıde azı dişi var bu işin uc ay suruyor uc ay ilaç mı vercez yavÖncelikle o gözlere maşallah. Nazarımız değmesin canım. Bayıldım ama bebeğine. Ben bazı zamanlar huzursuz olduğunda 1 Çay kaşığı calpol veriyorum. Çünkü yazık ağrısı var. Bizim dişimiz ağrıdığında durabiliyor muyuz? Ilaç alıyoruz hemen. Kardeşime doktoru diş Çıkarma vakti gelmiş her gün 1 Çay kaşığı calpol verebilirsin rahat çıkarsın Demiş.
Ben çok rahatsızsa veriyorum. Ama ilaç vermicem diye tutturmuyorum. Bugün aşı oldu mesela uyurken vericem geceOho her diş cıkarmada ilaç vereceksek yandık bıde azı dişi var bu işin uc ay suruyor uc ay ilaç mı vercez yav
Aşı olduktan sonra uyumadan bende veriyorum gece rahat uyusun diye zaten illa Ateş'i biraz cıkmış oluyorBen çok rahatsızsa veriyorum. Ama ilaç vermicem diye tutturmuyorum. Bugün aşı oldu mesela uyurken vericem gece
Ne güzel gülmüş cimcime :) maşallah .. Oturtuyor musun artık yoksa foto için anlık mı !Dün kızımla misafirlikteydik arkadas aaa Dişi cıkmış dedi Üstte cok kücük daha dedi bakıyorum bakıyorum elledim göremedim ben Allah Allah bebeği var 2 yasında ama yanıldı sanırım daha beklemedeyiz :)))
Cok gecmis olsun canim. Inşallah toparlar hemenAz önce Hast sen geldik yine iki Gündür kızımda gıcık şeklinde öksürük ve burnunda hırıltı vardı Dr endişelenecek bişi yok dedi peditus şurup verdi bi de burun damlası ama damlanın önünde oral damla diyor ağızdan demek olmuyor mu bu .. Bu hafta bi bn bi kızm Hast ye gidip durduk .. Benden güçlüdürde inşallah çabuk atlatır ..
Uyurken öksürük geliyor ağzından emzik düşüyor sonra Farkına varınca canından et koparmış gibi ağlamaya başlıyor ..
domates asitli olduğu için 1 yaştan önce verilmemesi gerekiyor diye biliyorumBende yeni basladim daha.yarim domates yumurtanin sarisi labne peyniri.birazda ekmek zeytin yagi.bu ara bunu yapiyorum.cok sevdi bebis
Anlık foto canım saniyesinde yıkıldı :)))Ne güzel gülmüş cimcime :) maşallah .. Oturtuyor musun artık yoksa foto için anlık mı !
Geçmiş olsun canım
Canım çok coook gecmiş olsun belki once yazmışsindir ama ben göremedim usuttu mu dişden mi atesi çıkıyor
Günaydın. Derinim yine gece surekli uyandi. Kulagini koparacak yakinda. Saclarini ceke ceke kopariy. Az bi saci var zaten :) agri kesici verilir mi acaba dis icin.vermek dogru mudur ? Gecen gece yatmadan verdim bir kere rahat uyudu ama pek vermek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?