Bana da yapti kizim aynisini.1-2 gun almadi memeyi cok uzun sure. Ben de uzuldum. Bu cocuk nasil duruyo ac dedim. Ama duzeldi sonra.neden oyle yapti bilmiyorum. Eger aglamiyorsa cok ac degildir belki.Kizlar benim kiz dunden beri emme grevine girdi, memeyi almiyorsagarak verdim. Mama kabul etmedi, buzluktan cikan benim sutumu de almadi. Cok uzulmemeye calisiyorum, stres olup ona yansimasim diye. Nedenini anlayamiyorum, agrisi filan yok sanirim cunku emme disinda gulec yuzlu. Memeyi gorunce kaciyor israr edersem agliyor. Kustu sanki. Bugun binbir saklabanlikla biraz aldi ama anca 10-20 cc emmistir. Bu konuda bir bildiginiz var mi? Dunden beri internette okuyorum turlu seyler, tek ihtimal dis galiba, damaginda siskin degil ama
biz de hemen çıkarsak yaa damakları nasıl şişti ağzının içi yanıyo17 martta dogdu. 4.5 aylik olmadan ilk dis cikti. Simdi 3.geliyo sanirim. Ben de erken dis cikarmisim. Daha cok kucuk gazi da var.
oyyyy maşallahhhhh :)Benim karpuz kızım:))
Avatarımızı değişelim dedik artık :)
senin ki de çoook şeker amaMaşallah ne kadar tatlı olmuş öyle :)))
geçmiş olsun cnm atlatr inş hemenAz önce Hast sen geldik yine iki Gündür kızımda gıcık şeklinde öksürük ve burnunda hırıltı vardı Dr endişelenecek bişi yok dedi peditus şurup verdi bi de burun damlası ama damlanın önünde oral damla diyor ağızdan demek olmuyor mu bu .. Bu hafta bi bn bi kızm Hast ye gidip durduk .. Benden güçlüdürde inşallah çabuk atlatır ..
Uyurken öksürük geliyor ağzından emzik düşüyor sonra Farkına varınca canından et koparmış gibi ağlamaya başlıyor ..
bu ne şeker bi karpuz gerçektren :)Bu da benim karpuzum @htc1984 :) kiyafeti birak bizim kizlar birbirine cok benziyor galiba ya :) karpuzlu iken kucuktu o yuzden daha yenileri de ekledim. Esimle cok sasirdik :)
Benimki hic almiyor canim. Acikinca alir sandim ama ac ac bagirdi memeyi almadi sonra biberona saldirdi.Bana da yapti kizim aynisini.1-2 gun almadi memeyi cok uzun sure. Ben de uzuldum. Bu cocuk nasil duruyo ac dedim. Ama duzeldi sonra.neden oyle yapti bilmiyorum. Eger aglamiyorsa cok ac degildir belki.
Sagol canım :))senin ki de çoook şeker ama
Geçmiş olsun canım bisey olmaz merak etmekızlar bgn çınarı doktora götürdüm tekrar boğaz enfeksiyonu dedi doktor boğazı kızarmış kan idrar tahlili alındı kan alınırken ortalığı yıktı bnmki tabi yavrumun dün ateşi düşmüştü bgn yine 38 lerde dolaştı hep hep ağladı kan tahlili temiz çok şükür calpol e devam inş idrarda da bşy çıkmaz
Ben şu veriyorum içmiyor onun dışında kereviz püresi armut şeftali karpuz kavun tattır dim yoğurt iki gündür birer tatlı kaşığı veriyorumarkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum
sadece anne sutu veren arkadaşalr ben meyve püresi ve yogurt verıyorum 6.aydayız suan
siz neler verıyorsunuz neler yapyıorusunuz
Geç çıkaranlar daha rahat cikariyorBizim ufak yeğen sürpriz diş çıkardı ağrısız umarım fındık kurdum da öyle çıkartır daha ufukta diş falan yok
Benimki biberonla almıyorBenimki hic almiyor canim. Acikinca alir sandim ama ac ac bagirdi memeyi almadi sonra biberona saldirdi.
Asitli oldugu icin degilde alerjii yapma potansiyeli yuksek oldugu icin verilmemeli diyor.bizde herhangibir alerji belerlileri gostermedi.esimin ablasida dr oda vermis bebegine.sevdide domatesi:))domates asitli olduğu için 1 yaştan önce verilmemesi gerekiyor diye biliyorum
Massallah cnm cok tatli:) bizimki de emmek istemiyo 3 gündür kafayi yemek üzereyim cok üzülüyorumBu da benim karpuzum @htc1984 :) kiyafeti birak bizim kizlar birbirine cok benziyor galiba ya :) karpuzlu iken kucuktu o yuzden daha yenileri de ekledim. Esimle cok sasirdik :)
Canım dün hemşire bana diş çıkarken ateş oluyorsa bir yerde iltihap vardır Ondandır dedi. Galiba sende de Boğaz iltihabı varmış öyle yazmışsın. Çok geçmiş olsun. Yavrunun Canı çok acımaz inşallah.biz de hemen çıkarsak yaa damakları nasıl şişti ağzının içi yanıyo
Benimki de öyle çıkardı, hiç anlamadık bile. Sadece her şeyi Ağzına götürüyorduBizim ufak yeğen sürpriz diş çıkardı ağrısız umarım fındık kurdum da öyle çıkartır daha ufukta diş falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?