2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

kızlar bgn çınarı doktora götürdüm tekrar boğaz enfeksiyonu dedi doktor boğazı kızarmış kan idrar tahlili alındı kan alınırken ortalığı yıktı bnmki tabi yavrumun dün ateşi düşmüştü bgn yine 38 lerde dolaştı hep hep ağladı kan tahlili temiz çok şükür calpol e devam inş idrarda da bşy çıkmaz

Bana da yapti kizim aynisini.1-2 gun almadi memeyi cok uzun sure. Ben de uzuldum. Bu cocuk nasil duruyo ac dedim. Ama duzeldi sonra.neden oyle yapti bilmiyorum. Eger aglamiyorsa cok ac degildir belki.

geçmiş olsun cnm atlatr inş hemen

Bana da yapti kizim aynisini.1-2 gun almadi memeyi cok uzun sure. Ben de uzuldum. Bu cocuk nasil duruyo ac dedim. Ama duzeldi sonra.neden oyle yapti bilmiyorum. Eger aglamiyorsa cok ac degildir belki.
Benimki hic almiyor canim. Acikinca alir sandim ama ac ac bagirdi memeyi almadi sonra biberona saldirdi.

Bizim ufak yeğen sürpriz diş çıkardı ağrısız umarım fındık kurdum da öyle çıkartır daha ufukta diş falan yok

Geçmiş olsun canım bisey olmaz merak etme

arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum
sadece anne sutu veren arkadaşalr ben meyve püresi ve yogurt verıyorum 6.aydayız suan
siz neler verıyorsunuz neler yapyıorusunuz
Ben şu veriyorum içmiyor onun dışında kereviz püresi armut şeftali karpuz kavun tattır dim yoğurt iki gündür birer tatlı kaşığı veriyorum

Bu arada bebekler çok tatlı maşallah resimleri böyle kendileri nasıldır, kızlar bebelerinize nüs ka takın çat diye nazara gelirler allah korusun ben çok inanırım

domates asitli olduğu için 1 yaştan önce verilmemesi gerekiyor diye biliyorum
Asitli oldugu icin degilde alerjii yapma potansiyeli yuksek oldugu icin verilmemeli diyor.bizde herhangibir alerji belerlileri gostermedi.esimin ablasida dr oda vermis bebegine.sevdide domatesi:))

biz de hemen çıkarsak yaa damakları nasıl şişti ağzının içi yanıyo
Canım dün hemşire bana diş çıkarken ateş oluyorsa bir yerde iltihap vardır Ondandır dedi. Galiba sende de Boğaz iltihabı varmış öyle yazmışsın. Çok geçmiş olsun. Yavrunun Canı çok acımaz inşallah.

Emmek istemeyen bebek çok ilgiden ve cok uyaricidan diyorlar bizimki de iki haftadan fazla inatlasti zorla koyuyordum agzina sonra poposuna pış pış yapiyordum durmadan sakinlesiyordu çok agliyorduk beraber bazen de uyutuyordum uyku sersemiyken emziriyordum öyle öyle atlattık ay sonunda sadece 200gr almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…