2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

biz de hemen çıkarsak yaa damakları nasıl şişti ağzının içi yanıyo
Ilk dis cikarken cok huzursuz olurlarmis. Insallah cikar hemen. Biz anlamadik disi cikacagini.kizim acisini dindirmek icin ken kendince yontemler bulmus :)
Kucagimiza aldigimizda kafasi onune dusuyodu ve kitir kitir ses geliyodu. Boynunda problem var sandim.meger gogsuyle damaklarini sıkıştırıyormus. Bir de iki elini birlestirip yumruk yapiyo ve agzina vuruyo. Gangam style yspar gibi :))

twcrubeli anneler yardım eder miainiz. 120 gunluk kizim var. Mama+ anne sutu veriyorm.ek gıdaya yogurtla basldik.1 haftadır veriyorm.simdi nasıl yol almalıyım. Meyve sebze pureleribe nasıl ne zaman gecicem. Kafam karisik

twcrubeli anneler yardım eder miainiz. 120 gunluk kizim var. Mama+ anne sutu veriyorm.ek gıdaya yogurtla basldik.1 haftadır veriyorm.simdi nasıl yol almalıyım. Meyve sebze pureleribe nasıl ne zaman gecicem. Kafam karisik
Mamayı ne zamandır veriyorsun? Kilosu mu düşüktü. Bence her gün iki öğün vermelisin. Mesela benimki büyük ama ben 9:30 10 gibi meyve 16:00 17:00 gibi yoğurt veriyorum. Çok sık da emziriyorum

ÖĞRETMEN olan arkadaşlar işbaşı 1 Eylül di mi? Pazartesi 31 Ağustos herhalde Salı başlarız işe. Bizim bakıcımız işe başladı. Ben varken bebek Alışsın biraz diye başlattık.

ben domates vermiyorum, ama yemek sırasında salatanın suyundan çay kaşığını doldurmadan azcık tattırıyorum. daha yumurta, peynir vermedim. ama pürelerle aramız çok iyi. bizim buraya koy ürünleri satan bir dükkan açıldı, oradan keçi sütü almayı düşünüyorum. gıda takviyesi olarak yavaştan başlamak lazım. bu arada Attila çok güçlü bir bebek. oyun halısının piyanosunu ayaklarıyla itikleyerek yerinden koparttı :) zaten şu sıralar ayakları hiç durmuyor, bizi tekmelemeye başladı. saçımı da yoluyor çok mu hırçın olacak ya

Benim kızım artık oyun Halısı yetmiyor cabuk sıkılıyor cünkü yatırdığım gibi Dönüyor bir bakmışım halının dışına cıkmış :) eskisi gibi yerlerde kalmak ıstemiyor sanki oturmayı biliyor hanım da hep Kafayı kaldırıyor öturmak icin :)) yürütece koyuyorum kısa kısa mamamızı mama sandalyesinde yemege başladık yavaştan.

Mama sandelyesine oturtmak icin erken degil mi daha?
Kızımı sadece kucagimda oturtuyorum, gerçi bu sıralar yattığı yerden sürekli kafasını kaldırıp duruyo :) Kalkıp Yanıma gelecek sanıyorum
Bebek arabasında da daha pusetli olanı kullanıyorum, spor olana geçmedik. Özellikle belirtmişler 6 aydan önce kullanmayınız diye, ben geçen artık spor olanı kullanalım dedim, çünkü artık arabasında yatmıyor, etrafı görecek meraklı..ama tam oturamadı, bende kıyamadım, iki hafta daha belkicez

ÖĞRETMEN olan arkadaşlar işbaşı 1 Eylül di mi? Pazartesi 31 Ağustos herhalde Salı başlarız işe. Bizim bakıcımız işe başladı. Ben varken bebek Alışsın biraz diye başlattık.
Okullar bayramdan sonraysa sizin gitmeme lüksünüz yok mu :)

Ben rastgele internetten bi araba aldim pusetli cesidi olup olmadığıni bilmiyordum bebegi 40indan sonra spor tarzi dediginiz arabaya bindirdim hep garibim iki büklüm oluyordu hala da öyle gerci biraz daha iyi de amaaan tecrübesizlik işte :

Kızlar yaa bu ek gıda işi çok karışık heryerde başka birşey yazıyor. Kafama göre vericem heralde yani pirinç mamasi aldım az yi yiyor patates hasladm bugün yedircm. Tadmlklar yiyor doymuyor arkasından mama veriyorum

Bence doyuracak kadar yedirmemek lazim tadımlık gitmeniz iyi patatesi veriyosaniz patates bebeğin istegi onemli benimki sadece sivi sekilde seviyor parça şeklinde olunca cikariyo

Massallah cnm cok tatli:) bizimki de emmek istemiyo 3 gündür kafayi yemek üzereyim cok üzülüyorum

Benim kizimda ara ara oyle oliyo emsin diye kicagima alip hopladigim oluyo. Birkacgun suruyo sonra eski haline donuyo indallah senin bebiste en kisa zamanda emer pes etme

Tecrubeli degilim ama doktor tavsiyesiyle bizde basladik ek gidaya meyveleri tek tek veriyorum bu aralar ssftali veriyorum mesele, birkac gun ayni seyi yemesi lazimmis alerjisi olup oladigini anlamak icin. Onun disinda bazen kabak hasliyorum irmikle beraber bazende kabak-havuc-irmik haslayip veriyorum, bunlari yedirirken iyi gozlem yapmak lazim cocukta bir degisiklik oldugunda anlamak icin, bir anda herseyi karistirmamak gerekiyor

Masallah atillaya o piyanoyu nasil cikardi yerinden. Benim kiz hemen yuzustu donuyo cok ilgilenmiyodu piyanoyla ama bugun ana kucaginda oturtup kucagina piyano kismini verdim baya oynadi degisik geldi ona.saclarim benimde zaten dokuluyo birde kucuk hanim cekiyo sac kalmayacak.
Iki gundurde corap giydiriyorum hanimefendi coraplari cikarip agzina sokuyo artik kulotlu corap giydirecem galiba cunku gecede cikarip agzina almis Allah korusun hersey olabilir

Mama sandalyesinde koltugu en yatik seviyede yapip oturtuyorum kizimi ayni ana kucagi gibi oluyor, ama bu aralar benim kiz onundeki masasini tutup kendini one cekiyo artik yaslanmak istemiyo

Canım benim mama sandalyesi yatar pozisyonda oluyor öyle oturuypr dik degil yanı bende bebek arabasını daha puset ile kullanıyorum spor arabaya bende geçmedim daha 6. Ayda gecicem ins . Daha minik bebeklerimiz

kızlar kafam çok karışık bu demir damlasıyla ilgili.veriyim mi vermiyim mi.gerçi bugün 5 damla verdim .internette çok farklı görüşler var.kimi verin önemli diyor.başka yerde 9 aylık olunca kan değerlerine bakıp verin diyor.annemde çok önemli,sende kansızsın zaten ver diyor.siz ne yapıyorsunuz?

Asitli oldugu icin degilde alerjii yapma potansiyeli yuksek oldugu icin verilmemeli diyor.bizde herhangibir alerji belerlileri gostermedi.esimin ablasida dr oda vermis bebegine.sevdide domatesi:))
ben de hem domates hem çilek tattırdm bşy olmadı çok şükür bgn de yumurta verdm yedi bi güzel yine bşy olmadı

Massallah cnm cok tatli:) bizimki de emmek istemiyo 3 gündür kafayi yemek üzereyim cok üzülüyorum
cnm çınar dün açlıktan ağlıyodu ememiyor zaten annem mama yaptı pirinç niaşstasıydı galiba onu brz yeyince susup uyudu normalde başlamak istemiyorum henüz nişastaya fln ama çocuk aç kalacağına verdm ağzına sütü brz sağ öyle yapınca alıyo bazen çınar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…