saol cnm ya iltihap var gibi çünkü ateş mahvetti çocuğu dün gece hiç uyumadı abartmıyorum 10 dkya bir uyandı ama sabah hiç bşy yok gibi gülücük atmaya başladı ateş de yok çok şükür geçti galibaCanım dün hemşire bana diş çıkarken ateş oluyorsa bir yerde iltihap vardır Ondandır dedi. Galiba sende de Boğaz iltihabı varmış öyle yazmışsın. Çok geçmiş olsun. Yavrunun Canı çok acımaz inşallah.
yavrum yaaa :) bzmki bazen çıldırmış gibi kafasını bana sürtüyo ağlıyo tabi içli içliIlk dis cikarken cok huzursuz olurlarmis. Insallah cikar hemen. Biz anlamadik disi cikacagini.kizim acisini dindirmek icin ken kendince yontemler bulmus :)
Kucagimiza aldigimizda kafasi onune dusuyodu ve kitir kitir ses geliyodu. Boynunda problem var sandim.meger gogsuyle damaklarini sıkıştırıyormus. Bir de iki elini birlestirip yumruk yapiyo ve agzina vuruyo. Gangam style yspar gibi :))
ben 4.5 ayda şeftali ve muzla başlamıştım azıcık azıcık kaşığın ucuyla sıyırıp veriyordum şeftaliyi.. yumuşak olduğu için daha çok suyu geliyor zaten muzu da ezip kendi sütümüle püre yapıyorum çeyrekten daha aztwcrubeli anneler yardım eder miainiz. 120 gunluk kizim var. Mama+ anne sutu veriyorm.ek gıdaya yogurtla basldik.1 haftadır veriyorm.simdi nasıl yol almalıyım. Meyve sebze pureleribe nasıl ne zaman gecicem. Kafam karisik
seminer de brz ileri atılır diye umutlandm ama 1 eylül iş başı yaÖĞRETMEN olan arkadaşlar işbaşı 1 Eylül di mi? Pazartesi 31 Ağustos herhalde Salı başlarız işe. Bizim bakıcımız işe başladı. Ben varken bebek Alışsın biraz diye başlattık.
kabız yaptığı için iki güne bir veriyorum ama hiç vermezsem içim rahat etmeyecek her gün veridğim zaman çocuk çok zorlandı muzla şeftali de yediği için iyice kabız oluyokızlar kafam çok karışık bu demir damlasıyla ilgili.veriyim mi vermiyim mi.gerçi bugün 5 damla verdim .internette çok farklı görüşler var.kimi verin önemli diyor.başka yerde 9 aylık olunca kan değerlerine bakıp verin diyor.annemde çok önemli,sende kansızsın zaten ver diyor.siz ne yapıyorsunuz?
Tam 5 aylık olduğu gün çıkardı canım :) inşallah kolay çıkarırlar sizinkilerdeAaa sen buraya yazmis miydin cnm ne kadarlikken çıkardı massallah ona :) darisi bizim incilerimize
Pure yaptım sevmedi tiksinir gibi mimik çok komik. Bugün ne versem sevmediBence doyuracak kadar yedirmemek lazim tadımlık gitmeniz iyi patatesi veriyosaniz patates bebeğin istegi onemli benimki sadece sivi sekilde seviyor parça şeklinde olunca cikariyo
Ben kendi sürüme muz kattm süt kesildiben 4.5 ayda şeftali ve muzla başlamıştım azıcık azıcık kaşığın ucuyla sıyırıp veriyordum şeftaliyi.. yumuşak olduğu için daha çok suyu geliyor zaten muzu da ezip kendi sütümüle püre yapıyorum çeyrekten daha az
benimkide sevmediPure yaptım sevmedi tiksinir gibi mimik çok komik. Bugün ne versem sevmedi
üzülmemek elde olmuyor ama gecici merak etme asla ısrar etme saat bası teklif et benim oğlum ıkı bucuk ay sonra döndü memeye benim ki cok uzun surdu ama döndü Allaha sukur. uyutup emzir. birde yatakta yanına uzanarak vermeyi deneKizlar benim kiz dunden beri emme grevine girdi, memeyi almiyorsagarak verdim. Mama kabul etmedi, buzluktan cikan benim sutumu de almadi. Cok uzulmemeye calisiyorum, stres olup ona yansimasim diye. Nedenini anlayamiyorum, agrisi filan yok sanirim cunku emme disinda gulec yuzlu. Memeyi gorunce kaciyor israr edersem agliyor. Kustu sanki. Bugun binbir saklabanlikla biraz aldi ama anca 10-20 cc emmistir. Bu konuda bir bildiginiz var mi? Dunden beri internette okuyorum turlu seyler, tek ihtimal dis galiba, damaginda siskin degil ama
Cnm boyle dis yerlerinde iki yerde minik beyazliklar var dis mi ki anlamiyorum ben. Icmek istemiyo ac ama almiyo sagdim verdim bi dikiste ictiTam 5 aylık olduğu gün çıkardı canım :) inşallah kolay çıkarırlar sizinkilerde
Bizimki de istemiyo sagdim verdim cok üzülüyorum cunku en yararli sey en az bi yil icsin istiyorumüzülmemek elde olmuyor ama gecici merak etme asla ısrar etme saat bası teklif et benim oğlum ıkı bucuk ay sonra döndü memeye benim ki cok uzun surdu ama döndü Allaha sukur. uyutup emzir. birde yatakta yanına uzanarak vermeyi dene
ben meyve puresi ve yogurttan baska kabak ve fasulye veriyorum.arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum
sadece anne sutu veren arkadaşalr ben meyve püresi ve yogurt verıyorum 6.aydayız suan
siz neler verıyorsunuz neler yapyıorusunuz
sanırım ben de vermessem rahat edemiyecem,cevapladığın için sağol canım.kabız yaptığı için iki güne bir veriyorum ama hiç vermezsem içim rahat etmeyecek her gün veridğim zaman çocuk çok zorlandı muzla şeftali de yediği için iyice kabız oluyo
Parmaginizla kontrol ettiginizde anlasilmiyosa car yasigiyla hafif vurursaniz anlasilir. Ses gelir tak tak :)Cnm boyle dis yerlerinde iki yerde minik beyazliklar var dis mi ki anlamiyorum ben. Icmek istemiyo ac ama almiyo sagdim verdim bi dikiste icti
Cok sagol cnm bi ara bakayim :)Parmaginizla kontrol ettiginizde anlasilmiyosa car yasigiyla hafif vurursaniz anlasilir. Ses gelir tak tak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?