2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

saol cnm ya iltihap var gibi çünkü ateş mahvetti çocuğu dün gece hiç uyumadı abartmıyorum 10 dkya bir uyandı ama sabah hiç bşy yok gibi gülücük atmaya başladı ateş de yok çok şükür geçti galiba

yavrum yaaa :) bzmki bazen çıldırmış gibi kafasını bana sürtüyo ağlıyo tabi içli içli

twcrubeli anneler yardım eder miainiz. 120 gunluk kizim var. Mama+ anne sutu veriyorm.ek gıdaya yogurtla basldik.1 haftadır veriyorm.simdi nasıl yol almalıyım. Meyve sebze pureleribe nasıl ne zaman gecicem. Kafam karisik
ben 4.5 ayda şeftali ve muzla başlamıştım azıcık azıcık kaşığın ucuyla sıyırıp veriyordum şeftaliyi.. yumuşak olduğu için daha çok suyu geliyor zaten muzu da ezip kendi sütümüle püre yapıyorum çeyrekten daha az

ÖĞRETMEN olan arkadaşlar işbaşı 1 Eylül di mi? Pazartesi 31 Ağustos herhalde Salı başlarız işe. Bizim bakıcımız işe başladı. Ben varken bebek Alışsın biraz diye başlattık.
seminer de brz ileri atılır diye umutlandm ama 1 eylül iş başı ya neyse en azından 3 saat

kabız yaptığı için iki güne bir veriyorum ama hiç vermezsem içim rahat etmeyecek her gün veridğim zaman çocuk çok zorlandı muzla şeftali de yediği için iyice kabız oluyo

Bence doyuracak kadar yedirmemek lazim tadımlık gitmeniz iyi patatesi veriyosaniz patates bebeğin istegi onemli benimki sadece sivi sekilde seviyor parça şeklinde olunca cikariyo
Pure yaptım sevmedi tiksinir gibi mimik çok komik. Bugün ne versem sevmedi

Ben kendi sürüme muz kattm süt kesildi

Selam tatlı bebişlerin güzel anneleri :)
Çalışmaya başladığımdan beri çok fazla bakamıyorum foruma, inşallah herkesin keyfi yerindedir. Bizde yeni bişi yok. Sadece son zamanlarda şunu farkettim, hırslandığı zaman tontişim ağzını kocaman açıp kızarıyo böyle öfkeleniyo gibi, ama öyle çığlık atmıyo, normal mi acaba bu. Henüz konuşma belirtisi yok ama arada sesler çıkarmaya devam ediyor, sesli gülüşü de devam ediyor. Bide bizim oğlan daha kendi başına oturamıyor, Dr artık destekli oturtabilirsiniz demişti 3 hafta önceki 5.ay kontrolünde. Mama sandalyesine de oturuyor kemerle bağlıyoruz. Ama koltuğa veya yere oturtunca hemen öne doğru gidiyor. C tipi emzirme yastığı da işe yarıyor, ama biraz öne doğru kaykıltmak gerekiyor onda da öne doğru eğiliyor yoksa. Aktif bi emekleme de yok daha, popoyu yukarı kaldırıyor ama kollarıyla değil de kafa yardımıyla ilerliyor. Kollarını kullanması gerektiğini bilmiyor sanırım daha, bacaklar ve kafayla gidiyor :) Aslında ilk ayından beri maşallah sübhanallah kafayı çok güzel taşıyıp çeviriyor, Dr şaşırmıştı hatta. İlk yüzüstü dönmesini de 3,5 aylıkken yaptı, kol kasları da çalışıyor yani ama oturma veya emekleme yok henüz. Bakalım Dr ne diyecek, 12sinde 6.ay kontrolümüz var.

üzülmemek elde olmuyor ama gecici merak etme asla ısrar etme saat bası teklif et benim oğlum ıkı bucuk ay sonra döndü memeye benim ki cok uzun surdu ama döndü Allaha sukur. uyutup emzir. birde yatakta yanına uzanarak vermeyi dene

Bizimki de istemiyo sagdim verdim cok üzülüyorum cunku en yararli sey en az bi yil icsin istiyorum

Derinim 4-5 gundur koyu yesil kaka yapiyo. Gecer diye dusundum ama gecmedi. Ek gida olarak sadece seftali verdim cok az. Seftaliden once baslamisti sanirim hatirlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…