- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Cok gecmis olsun cnm ya bu aralar hepimizin bebeerinde var birseylerDerinim 4-5 gundur koyu yesil kaka yapiyo. Gecer diye dusundum ama gecmedi. Ek gida olarak sadece seftali verdim cok az. Seftaliden once baslamisti sanirim hatirlayamiyorum
Insallah. Bizde de sıkıntılar hep drkontrunden sonra basliyi:)Cok gecmis olsun cnm ya bu aralar hepimizin bebeerinde var birseylerinsallah duzelirler tez zamanda
Bi onri doktora gjtmeInsallah. Bizde de sıkıntılar hep drkontrunden sonra basliyi:)
O beyazlıklar önce görünüyor eğer Çay kaşığını değdirdiğinde ses gelmiyorsa diş değildir. O beyazlık bizde de çıktıCnm boyle dis yerlerinde iki yerde minik beyazliklar var dis mi ki anlamiyorum ben. Icmek istemiyo ac ama almiyo sagdim verdim bi dikiste icti
Kan ilacından da olabilir. Veriyor musun demir ilacınıDerinim 4-5 gundur koyu yesil kaka yapiyo. Gecer diye dusundum ama gecmedi. Ek gida olarak sadece seftali verdim cok az. Seftaliden once baslamisti sanirim hatirlayamiyorum
Hayir kan ilaci vermiyorum.prospan oksuruk surubu veriyorum.bitkisel.Kan ilacından da olabilir. Veriyor musun demir ilacını
hadi ya bnmkine bşy olmuyo muzu ezip üzerine sağıyorum brz yumuşatacak kdrBen kendi sürüme muz kattm süt kesildi
inek sütü kullanıyorum keçi sütü bulamam kiKeçi sütünden yoğurt yapıp mi veriyorsunuz kizlar
inek sütü kullanıyorum keçi sütü bulamam ki
Evet sali gunu basliyoruz.ne guzel sen ayarlamissin bakiciyi ben daha bulamadim bile.semineri annemlerin orda alicam.okullarda gec aciliyo :))))ÖĞRETMEN olan arkadaşlar işbaşı 1 Eylül di mi? Pazartesi 31 Ağustos herhalde Salı başlarız işe. Bizim bakıcımız işe başladı. Ben varken bebek Alışsın biraz diye başlattık.
Seminere ben de kizimla gidicem. Tatil olmasina cok sevindim ben. Kiz kardesim dogum yapacak annem onun yanina gitti. Sonra benim yanima gelip kizima bakacak. En azindan o gelene kadar baska birine vermek zorunfa kalmicam. Zaten zor bir cocuk olcak. Biberon sevmiyo. Emzirmeden uyumuyo. Maalesef ben emzik vermemistim.Evet sali gunu basliyoruz.ne guzel sen ayarlamissin bakiciyi ben daha bulamadim bile.semineri annemlerin orda alicam.okullarda gec aciliyo :))))
Keçi sütü migros da varmış ama 1 yaşında verilirms yaşına girsin vericeminek sütü kullanıyorum keçi sütü bulamam ki
Sagol canim bugun daha iyiydi. Iki gun boyunca ne yaptiysam emmedi, yaklasmadi bile. Uzanip emziriyordum genellikle bi geceleri uyurken kucaga aliyordum. Internette birsey okudum birlikte banyo yapmaya karar verdim, bu aksam birlikte su dolu kuvete girdik yuzduk oynadik. Sonra karnimin ustune koydum yavastan yukari cektim basi meme hizasina gelince kapiverdi. Cok duygulandim. Sonra kucaktayken de aldi yarim saat banyoda kalmisizdir. Bu teknigin adi re-birth yani yeniden dogum. Sezaryenle doguranlar, memeyi birakanlar, zor dogumlar yasayanlar icin oneriliyormus. Anne bebek suda dogum senaryosunu gerceklestiriyor aralarindaki bag gucleniyor travmayi atlatabiliyormus. Bir hikaye okudum cooook etkilendim. Bence arada sirada anne bebek bunu yapmali cok guzel birsey. Insallah boyle devam eder...üzülmemek elde olmuyor ama gecici merak etme asla ısrar etme saat bası teklif et benim oğlum ıkı bucuk ay sonra döndü memeye benim ki cok uzun surdu ama döndü Allaha sukur. uyutup emzir. birde yatakta yanına uzanarak vermeyi dene
cnm napayım dediğim gibi keçi sütü bulmam çok zor yaklaşık 1 aydr veriyorum bi problem yaşamdk ki zaten çok az yedrebiliyorum çok sevmiyor yoğurduinek sütü vermeyin 1 yaşından önce.. diyolar :)
Ahhh yavrum benim yaa kiyamam ben bebeklerimize. Cok sukur rabbime saglikla kucaginda ya simdiEvet çok küçüktü kasları kirpikleri yeri var kendi yok oyle düşünün kendini isitamadi pamuk lar sardim ayaklarına...ileride seni pamuk lara sarıp büyüttüm diyecegim.Çok şükür bugunumuze...
Canim cok coooookk gecmis olsun yaa kiyamam ben cinara.binss hemenceceik iyilesir.kızlar bgn çınarı doktora götürdüm tekrar boğaz enfeksiyonu dedi doktor boğazı kızarmış kan idrar tahlili alındı kan alınırken ortalığı yıktı bnmki tabi yavrumun dün ateşi düşmüştü bgn yine 38 lerde dolaştı hep hep ağladı kan tahlili temiz çok şükür calpol e devam inş idrarda da bşy çıkmaz
Malesef ki gitmemiz gerekiyor.Okullar bayramdan sonraysa sizin gitmeme lüksünüz yok mu :)
Bende vermiyodum.verdigim ilkgun cok huysuzlanmisti oglum.huysuzlugu damlaya baglamistim yanilmisim.simdi veriyorum.kabizlik yapiyo.biraz zorlaniyo yaparken.bendede kansizlik var biraz.oyuzden veriyorum ogluma.kızlar kafam çok karışık bu demir damlasıyla ilgili.veriyim mi vermiyim mi.gerçi bugün 5 damla verdim .internette çok farklı görüşler var.kimi verin önemli diyor.başka yerde 9 aylık olunca kan değerlerine bakıp verin diyor.annemde çok önemli,sende kansızsın zaten ver diyor.siz ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?