2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Derinim 4-5 gundur koyu yesil kaka yapiyo. Gecer diye dusundum ama gecmedi. Ek gida olarak sadece seftali verdim cok az. Seftaliden once baslamisti sanirim hatirlayamiyorum
Cok gecmis olsun cnm ya bu aralar hepimizin bebeerinde var birseyler insallah duzelirler tez zamanda

Cnm boyle dis yerlerinde iki yerde minik beyazliklar var dis mi ki anlamiyorum ben. Icmek istemiyo ac ama almiyo sagdim verdim bi dikiste icti
O beyazlıklar önce görünüyor eğer Çay kaşığını değdirdiğinde ses gelmiyorsa diş değildir. O beyazlık bizde de çıktı

ÖĞRETMEN olan arkadaşlar işbaşı 1 Eylül di mi? Pazartesi 31 Ağustos herhalde Salı başlarız işe. Bizim bakıcımız işe başladı. Ben varken bebek Alışsın biraz diye başlattık.
Evet sali gunu basliyoruz.ne guzel sen ayarlamissin bakiciyi ben daha bulamadim bile.semineri annemlerin orda alicam.okullarda gec aciliyo :))))

Evet sali gunu basliyoruz.ne guzel sen ayarlamissin bakiciyi ben daha bulamadim bile.semineri annemlerin orda alicam.okullarda gec aciliyo :))))
Seminere ben de kizimla gidicem. Tatil olmasina cok sevindim ben. Kiz kardesim dogum yapacak annem onun yanina gitti. Sonra benim yanima gelip kizima bakacak. En azindan o gelene kadar baska birine vermek zorunfa kalmicam. Zaten zor bir cocuk olcak. Biberon sevmiyo. Emzirmeden uyumuyo. Maalesef ben emzik vermemistim.

Sagol canim bugun daha iyiydi. Iki gun boyunca ne yaptiysam emmedi, yaklasmadi bile. Uzanip emziriyordum genellikle bi geceleri uyurken kucaga aliyordum. Internette birsey okudum birlikte banyo yapmaya karar verdim, bu aksam birlikte su dolu kuvete girdik yuzduk oynadik. Sonra karnimin ustune koydum yavastan yukari cektim basi meme hizasina gelince kapiverdi. Cok duygulandim. Sonra kucaktayken de aldi yarim saat banyoda kalmisizdir. Bu teknigin adi re-birth yani yeniden dogum. Sezaryenle doguranlar, memeyi birakanlar, zor dogumlar yasayanlar icin oneriliyormus. Anne bebek suda dogum senaryosunu gerceklestiriyor aralarindaki bag gucleniyor travmayi atlatabiliyormus. Bir hikaye okudum cooook etkilendim. Bence arada sirada anne bebek bunu yapmali cok guzel birsey. Insallah boyle devam eder...

Kan damlasini benim kizim sevmedi surekli kustu bende dr kontrolunde paylastim verme sevmedi ise dedi doktorumuz.Ileride tahlillerinde bi sikinti olur ise baslariz dedi.Direkt baslamayi yanlis buluyorum dedi.Bende vermiyorum...

benim sağ göğsümü birara fena ısırmıştı.o yara hiç geçmiyor şimdi.artık dayanamıyorum.emzirmeden pompa ile çekmeyi düşünüyorum.bu seferde sadece sağ göğsümü emecek,doyarmı ki?Biberon da almıyor.birde yarayı nasıl geçirebilirim?fito,madecassol,lansinol bunlrı kullanıyorum ama sürekli emdiğinden geçmedi.pompada çok acıtıyor...aman kızlar ne zormuş emzirmek.bir sene emzirsem yeter zaten.siz siz olun ısırtmayın sakın.doymaya başlayınca ısırıyorlar..

Evet çok küçüktü kasları kirpikleri yeri var kendi yok oyle düşünün kendini isitamadi pamuk lar sardim ayaklarına...ileride seni pamuk lara sarıp büyüttüm diyecegim.Çok şükür bugunumuze...
Ahhh yavrum benim yaa kiyamam ben bebeklerimize. Cok sukur rabbime saglikla kucaginda ya simdi

Canim cok coooookk gecmis olsun yaa kiyamam ben cinara.binss hemenceceik iyilesir.

Bende vermiyodum.verdigim ilkgun cok huysuzlanmisti oglum.huysuzlugu damlaya baglamistim yanilmisim.simdi veriyorum.kabizlik yapiyo.biraz zorlaniyo yaparken.bendede kansizlik var biraz.oyuzden veriyorum ogluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…