- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Benimki de senin anlattigin gibiydi cnm onceden iki hafta ara ara almak istedigi olmustu ama su bes gün cocuk hic almak istemedi koluma gelince anlayip kendini atiyordu hele gogsume koymaya calisim nasil aglama ortaligi yikip agliyordu. Dun alti saat icmeyince sagdim verdim biberonla lik lik götürüyor. Dun gece icmeye basladi ama istemedigi olunca vermiyorum ama o 5 günkü gibi feryat figan degil. Bugun iciyo cok sukur ya. Ama istemezse bırakıp yarim saat sonra tekrar deniyorumsaol cnm iyileşti çok şükür ama emmeyi bıraktı bi türlü almıyor kafayı yicem en sonm dün akşam emzirdm gece sağdm brz onu emiyo biberonla yoksa göğsümü görür görmez çığlığı basıyo kızlar sizinkiler ne durumda emmeye başladılar mı
benim sağ göğsümü birara fena ısırmıştı.o yara hiç geçmiyor şimdi.artık dayanamıyorum.emzirmeden pompa ile çekmeyi düşünüyorum.bu seferde sadece sağ göğsümü emecek,doyarmı ki?Biberon da almıyor.birde yarayı nasıl geçirebilirim?fito,madecassol,lansinol bunlrı kullanıyorum ama sürekli emdiğinden geçmedi.pompada çok acıtıyor...aman kızlar ne zormuş emzirmek.bir sene emzirsem yeter zaten.siz siz olun ısırtmayın sakın.doymaya başlayınca ısırıyorlar..
Ekliyim ama pasif kullaniciyimKızlar ınstgram kullananlar beni ekleyebilir mi ..hekerylmz
Ben ekledim :)Kızlar ınstgram kullananlar beni ekleyebilir mi ..hekerylmz
Ben de gölge gibi bişiler yaptırmak istiyorum aslında, dip kısmına değmeden boyanırsa bişi olmaz çünkü. Daha önce hiç boyatmadım bu arada, beyazlayana kadar boyatmıcam demiştim ama hoşuma gidiyor başkalarında görünce de :)Saç boyama konusunda ben kararsızım ünlülere bakiyorum da hepsi boyali acaba onların kullandığı organik mi bulemedim ki :/
aynen ya daha koluma aldığımda anlayıp atuyo kendini geriye o yatarken üstüne eğilip vermeye çalışıyorum ittiriyo göğsümü kafasını çeviriyo bardağa sağdm brz kaşıkla verdm şimdi onu da içiyo bi güzel biberona alışmasn diye kaşıkla vercem brz aç kalcak yoksa bu arada yumurta verdm dedm ya dün bgn de verdm ama dünden beri yüzünde isilik gibi lekeler çıktı alerji olabilir mi ki bırakcam vermeyi bakalım düzelcek mi annem ateşi çoktu ondan olmuştr dedi amaBenimki de senin anlattigin gibiydi cnm onceden iki hafta ara ara almak istedigi olmustu ama su bes gün cocuk hic almak istemedi koluma gelince anlayip kendini atiyordu hele gogsume koymaya calisim nasil aglama ortaligi yikip agliyordu. Dun alti saat icmeyince sagdim verdim biberonla lik lik götürüyor. Dun gece icmeye basladi ama istemedigi olunca vermiyorum ama o 5 günkü gibi feryat figan degil. Bugun iciyo cok sukur ya. Ama istemezse bırakıp yarim saat sonra tekrar deniyorum
Nasılsın burcu yaa eskilerden haberin varmı neden burada degiller
faceden baktım doğal bir güzelliğin var çok da boyaya gerek yok gibi ama değişiklik pdikoloji için gerekliBen ekledim :)
Doğumdan önce pasiftim ama sonra baya bi takibe başladım, özellikle yeni anneleri hamileleri bebek ürünleri satıcılarını. Zaman buldukça paylaşım da yapıyorum.
Beni de ekleyin kızlar :)
Zeynep Güneyli Ülger - zguneyli
Gruba biz de dahil olabilir miyiz :)merhaba canım evet artık kimse burda aktif değil facebook da grup kurulmustu belkı hatırlarsınız su anda herkes orada takılıyor :)
faceniz varmı ?Gruba biz de dahil olabilir miyiz :)
merhaba,grubun adı nedirmerhaba canım evet artık kimse burda aktif değil facebook da grup kurulmustu belkı hatırlarsınız su anda herkes orada takılıyor :)
2015 mart annelerimerhaba,grubun adı nedir
Valla cnm belki alerjidir farkli birşeyler yedin mi?aynen ya daha koluma aldığımda anlayıp atuyo kendini geriye o yatarken üstüne eğilip vermeye çalışıyorum ittiriyo göğsümü kafasını çeviriyo bardağa sağdm brz kaşıkla verdm şimdi onu da içiyo bi güzel biberona alışmasn diye kaşıkla vercem brz aç kalcak yoksa bu arada yumurta verdm dedm ya dün bgn de verdm ama dünden beri yüzünde isilik gibi lekeler çıktı alerji olabilir mi ki bırakcam vermeyi bakalım düzelcek mi annem ateşi çoktu ondan olmuştr dedi ama
cikmiyor bende bir ara ekliydim cikartilmisim2015 mart anneleri
Var evet de grubu arattim çıkmadıfaceniz varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?