2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benimki de senin anlattigin gibiydi cnm onceden iki hafta ara ara almak istedigi olmustu ama su bes gün cocuk hic almak istemedi koluma gelince anlayip kendini atiyordu hele gogsume koymaya calisim nasil aglama ortaligi yikip agliyordu. Dun alti saat icmeyince sagdim verdim biberonla lik lik götürüyor. Dun gece icmeye basladi ama istemedigi olunca vermiyorum ama o 5 günkü gibi feryat figan degil. Bugun iciyo cok sukur ya. Ama istemezse bırakıp yarim saat sonra tekrar deniyorum

Kesinlikle garmastan pomat kullan ilk zamanlar bende hepsini denedim cok cektim acisini ve ondan fayda gordum. Insallah en kisa zamanda iyilesir

Kuafordeyim. Sac boyatmaya geldim.once acilmasi lazim dediler. Islem baya uzadi. Panik oldum emzirirken zararli olurmu diye

Ben de hep balyaj ysptirirdim. O yuzden ysptirmiyorum artik. Bilemiyorum. Doktora sordun mu?

Saç boyama konusunda ben kararsızım ünlülere bakiyorum da hepsi boyali acaba onların kullandığı organik mi bulemedim ki :/

Kızlar ınstgram kullananlar beni ekleyebilir mi ..hekerylmz
Ben ekledim :)
Doğumdan önce pasiftim ama sonra baya bi takibe başladım, özellikle yeni anneleri hamileleri bebek ürünleri satıcılarını. Zaman buldukça paylaşım da yapıyorum.

Beni de ekleyin kızlar :)
Zeynep Güneyli Ülger - zguneyli

Saç boyama konusunda ben kararsızım ünlülere bakiyorum da hepsi boyali acaba onların kullandığı organik mi bulemedim ki :/
Ben de gölge gibi bişiler yaptırmak istiyorum aslında, dip kısmına değmeden boyanırsa bişi olmaz çünkü. Daha önce hiç boyatmadım bu arada, beyazlayana kadar boyatmıcam demiştim ama hoşuma gidiyor başkalarında görünce de :)

Bu arada 3 aylıkken bizim de emmeyi reddetme olmuştu, iştahı azaldı diye düşündüm hatta diş çıkaracak sanmıştım. Sonra akrabamız ebe hemşire, o da genelde olabilirmiş böyle 3-4 aylıkken, normal dedi. Sen ısrarla ver dedi, alışır bi zaman sonra geri alır dedi, öyle de oldu gerçekten. Çok şükür düzenli emzirdim, emdi. İşe başlayınca da biberona geçince emmezse düşüncesi vardı. Ama Avent Naturel yenidoğan biberon vardı manuel pompanın, o benim göğüs ucuma çok benziyor, deliğinden kendiliğinden akmıyor eğince falan, anca çocuk çekerse geliyor. Şimdi onun 3 deliklisine geçtik, yenidoğan tek delikli, 3 deliklisi 3 ay ve üzeri içinmiş. Çok şükür işteyken bahsettiğim biberon, diğer zamanlar benim ineklere devam :)

aynen ya daha koluma aldığımda anlayıp atuyo kendini geriye o yatarken üstüne eğilip vermeye çalışıyorum ittiriyo göğsümü kafasını çeviriyo bardağa sağdm brz kaşıkla verdm şimdi onu da içiyo bi güzel biberona alışmasn diye kaşıkla vercem brz aç kalcak yoksa bu arada yumurta verdm dedm ya dün bgn de verdm ama dünden beri yüzünde isilik gibi lekeler çıktı alerji olabilir mi ki bırakcam vermeyi bakalım düzelcek mi annem ateşi çoktu ondan olmuştr dedi ama

faceden baktım doğal bir güzelliğin var çok da boyaya gerek yok gibi ama değişiklik pdikoloji için gerekli

Valla cnm belki alerjidir farkli birşeyler yedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…