been de istemiyorum işe başlamayı aslında ama bu ara acaip bunaldm yaa oğluşumun ateşi düştü şükür ama şimdi de emmiyo gece uykusu kalmadı aç aç ağlıyo sağıp veriyorum pompa da almamıştım elimle sağdm geceden beri alcm bitane emeceği yok beyfendininSeni çok iyi anlıyorum. Burası gerçekten samimi bir ortam. E bu aralar da bebeklerimiz bütün vaktimiz olduğu için inan ben de öyleyim. Bütün gün o
Kizimlayim. Ancak aksamlari doğru düzgün bakabiliyorum. İşe başlamayı ben hiç istemiyorumçınarı ateşi düştü mu?
Hastane tipi kiralayabilirsin. İnşallah geçicidir. Neden emiyor olabilir? .. sütun de böldü hatırladığım kadarıyla.been de istemiyorum işe başlamayı aslında ama bu ara acaip bunaldm yaa oğluşumun ateşi düştü şükür ama şimdi de emmiyo gece uykusu kalmadı aç aç ağlıyo sağıp veriyorum pompa da almamıştım elimle sağdm geceden beri alcm bitane emeceği yok beyfendinin
Canim bence emzirmeyi hic birakma birkac gun emzirmesen tehlikeli bir durum ortaya cikabilir ya mastit olabilirsin meme bosalmadigi icin ya da sut uretimin o memede azalip kesilebilir. Pompa daha cok acitir en iyisi o aciya dayanip bebegini emzirmeye devam etmek. Ilk gunler benim de kanayan yaralarim olmustu emzirdikce gecti. Yalniz o yara niye oldu ki ben orayi kacirdim galiba? Bebegim tutusu yanlissa yara olur bu aylara kadar o sorun duzelmis olmasir gerekirdi. Konunun ortasindan atladigim icn kusura bakma :)birkaç gün hiç emziemeyecem sağ tarafı.iyice iyileşsin yoksa kısır döngü gibi hep yara kalıyor.birde evicap diye evitamini var.iğne ile delip göğsüme sürüyorum,bir tanıdıkdan öğrendim inşallah iyi gelir.ilgin için sağol canım
Ay canım seni çok iyi Anlıyorum. Çok çektim ben bu yaralardan. Antibiyotik ve Ağrı kesici kullanıyordum artık başka çarem kalmamıştı. Inşallah çabuk geçeriçinde silmeye gerek yok diyor silmiyorum bende.zaten silmek bile acıtıyor(
ya bilmiyorum ki hastalandıktan sonra oldu bgn uzman tv de uykuya dalacakken emzirin diyordu doktor onu denedm de bikaç kere az az emdi az önce de baya güzel emdi uyurken çok şükür sütüm gayet iyi bırakırsa çok üzülürümHastane tipi kiralayabilirsin. İnşallah geçicidir. Neden emiyor olabilir? .. sütun de böldü hatırladığım kadarıyla.
Ben de bunalım. Ama işe başlayınca da bebişileri ozleyecegiz
Koca bir polemik cikmisti o grupla ilgili :) burdan guzel ya vakit oldukca "okunmamis ilk mesaja git" tikla ve hic birsey kacirma :)Face grubu gizli grup arkadaşlar. O nedenle çıkmıyordur
O ooo :)) annem temizlesin beni işi ne :)Kızımla ilk yumurta deneyimimiz :))))
ne de güzel yemiş yumurtayı her yeriyle :) bi büyüsn bnmki yaş pastayla yaptrcam bu fotoyu oğluma:)Kızımla ilk yumurta deneyimimiz :))))
Bırakmaz inşallah. Öyle şeyler düşünmeya bilmiyorum ki hastalandıktan sonra oldu bgn uzman tv de uykuya dalacakken emzirin diyordu doktor onu denedm de bikaç kere az az emdi az önce de baya güzel emdi uyurken çok şükür sütüm gayet iyi bırakırsa çok üzülürüm
çok erken ya bnmkine de o zamanlarında annemler her şeyi tattırırdı kızardm ama tadımlık sadeceKızlar iyi akşamlar bgn kuzenimle konuştum onunda 2 aylık bebeği var.komposto iciriomus.meyve yediriomus.muhallebi veriomus.daha çokerken ddedim sütun mu yok dedim.sutum çok da alissin die veriyorum dio.bebise üzüldüm yazık o komposto ne kadar şekerli bise
yok artık ben bile içmiyodum ki bebeğe mahvolmuştr çocuk gazdan ben bi kere mercimek köftesi yedm bilmeden çocuk bütün gece uyumadıGeçenlerde komsumlada aynı mevzu olmustu.o da dediki ben bebegime hastaneden gelir gelmez mercimek çorbası icirdim gaz problemi olmasın die.çok sasirdim.
Canim benim banyo ile ilgili paylasimimi okudun mu? Benim kiz da iki gun boyunca hic emmedi. Dun aksam memeyle baristi cok sukur bugun sorunumuz olmadi insallah boyle devam eder. Bir de benim kiz banyoda islak ne bulursa emmeye calistigi icin (babasinin killi parmaklarini bile :))) memeyi islatip yanagina dokunduruyorum hemen ceviriyor basini bana dogru. Denemekte fayda var :)been de istemiyorum işe başlamayı aslında ama bu ara acaip bunaldm yaa oğluşumun ateşi düştü şükür ama şimdi de emmiyo gece uykusu kalmadı aç aç ağlıyo sağıp veriyorum pompa da almamıştım elimle sağdm geceden beri alcm bitane emeceği yok beyfendinin
evet cnm okudum küvette demiştin sen bizde küvet yok sabah duşa girdm oğluşumla yaklaşmadı bile göğsüme normalde emmeye çalışır omzumu emdi ama göğsümden kaçtı yineCanim benim banyo ile ilgili paylasimimi okudun mu? Benim kiz da iki gun boyunca hic emmedi. Dun aksam memeyle baristi cok sukur bugun sorunumuz olmadi insallah boyle devam eder. Bir de benim kiz banyoda islak ne bulursa emmeye calistigi icin (babasinin killi parmaklarini bile :))) memeyi islatip yanagina dokunduruyorum hemen ceviriyor basini bana dogru. Denemekte fayda var :)
ya bnmki ilk torun annem babam çoook ilgili ve çok kızamıyorum onlar da olmadık şeyler yapıyo siz nasıl büyüdünüz sanki diyerek 5 kardeşiz biz bnm şu anda yedrmeyeceğim şeyleri de yedrdikleri oluyo dondurma danone gibi geçen surat yaptım yapmayın dedm hiiiç oralı değiller bir de annem bakacak her türlü gözü gibi bakar biliyorum ama böyle istemediğim şeyleri de yapacakTattirmak olur belki gerçi ben yapmadım hiçte.ama doyumluk çok sakincaliymis sindirim sistemi için.şimdi anlaşılmaz belki ama ilerde ortaya cikar
Benim bebiste cok gazliydi.bende çok dikkat ettim yediklerinde.ben yaz gelene kadar su bile vermedim.esimin isi sebebiyle doğuda oturuorz buralar çok sıcak DİE haziranda başladım su vermeyeyok artık ben bile içmiyodum ki bebeğe mahvolmuştr çocuk gazdan ben bi kere mercimek köftesi yedm bilmeden çocuk bütün gece uyumadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?