- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Ben ekledim canımKızlar ınstgram kullananlar beni ekleyebilir mi ..hekerylmz
Ben face kullanmıyorum cok sey mi kaçırıyorum acabaGruba biz de dahil olabilir miyiz :)
Tercih ve alışkanlık meselesiBen face kullanmıyorum cok sey mi kaçırıyorum acaba
yok ya her zmn yediğim şeyler çocuğa da her zamnakinden farklı sadece yumurta verdm isilik gibi ya brz kızarp kayboluyor gün içindeValla cnm belki alerjidir farkli birşeyler yedin mi?
oyyy nasıl da odaklanmışşş canm bnmmm :)Keremin dis kasima macerası :)
Eki Görüntüle 1616129
Ya ben gruba katlmak istiyorum bi turlu onaylamadi lamerhaba canım evet artık kimse burda aktif değil facebook da grup kurulmustu belkı hatırlarsınız su anda herkes orada takılıyor :)
Olur mu canım. Burası var yaface de instagram da kullanmıyorum yaadılında kalcam grupların fln
Biz burdayım canım :) oraya da giriyorum. Ama buraya alismisim. Daha çok seviyorum kk yimerhaba canım evet artık kimse burda aktif değil facebook da grup kurulmustu belkı hatırlarsınız su anda herkes orada takılıyor :)
birkaç gün hiç emziemeyecem sağ tarafı.iyice iyileşsin yoksa kısır döngü gibi hep yara kalıyor.birde evicap diye evitamini var.iğne ile delip göğsüme sürüyorum,bir tanıdıkdan öğrendim inşallah iyi gelir.ilgin için sağol canımCanım bana ilk günler meme acımı garmastan pomad geçirdi lansinoh bile o kadr fayda etmedi hatta sürüyordum 3 saat o göğsü emzirmiyordum ki krem emsin diye ve emzirdiğimde acım baya etkili bi şekilde azaltıyordu.. İnşallah faydasını görürsün ..
Ben de aynı dediğin gibi takip ediyorum. İyi oluyorBen ekledim :)
Doğumdan önce pasiftim ama sonra baya bi takibe başladım, özellikle yeni anneleri hamileleri bebek ürünleri satıcılarını. Zaman buldukça paylaşım da yapıyorum.
Beni de ekleyin kızlar :)
Zeynep Güneyli Ülger - zguneyli
hepiniz oralara gidip de burayı ıssız bırakmayın sakın kafayı dağıttığım bi burası var zatenOlur mu canım. Burası var ya
Sağdigin sütü biberonla içiyor değil mi? 3 delikli olanla? Emmeyi etkilemedi değil mi?Bu arada 3 aylıkken bizim de emmeyi reddetme olmuştu, iştahı azaldı diye düşündüm hatta diş çıkaracak sanmıştım. Sonra akrabamız ebe hemşire, o da genelde olabilirmiş böyle 3-4 aylıkken, normal dedi. Sen ısrarla ver dedi, alışır bi zaman sonra geri alır dedi, öyle de oldu gerçekten. Çok şükür düzenli emzirdim, emdi. İşe başlayınca da biberona geçince emmezse düşüncesi vardı. Ama Avent Naturel yenidoğan biberon vardı manuel pompanın, o benim göğüs ucuma çok benziyor, deliğinden kendiliğinden akmıyor eğince falan, anca çocuk çekerse geliyor. Şimdi onun 3 deliklisine geçtik, yenidoğan tek delikli, 3 deliklisi 3 ay ve üzeri içinmiş. Çok şükür işteyken bahsettiğim biberon, diğer zamanlar benim ineklere devam :)
sağol canım piyasada ne varsa topldım sürüyorum sırayla :))Kesinlikle garmastan pomat kullan ilk zamanlar bende hepsini denedim cok cektim acisini ve ondan fayda gordum. Insallah en kisa zamanda iyilesir
Seni çok iyi anlıyorum. Burası gerçekten samimi bir ortam. E bu aralar da bebeklerimiz bütün vaktimiz olduğu için inan ben de öyleyim. Bütün gün ohepiniz oralara gidip de burayı ıssız bırakmayın sakın kafayı dağıttığım bi burası var zatenben iyice dağıldım bu ara ya uykusuzluk çınarın hastalığı evde otur otur kafayı yicem okul açılsın istiyorum artık çınarı bırakmak çok zor olcak ama brz daha evde kalırsam çıldırcam
Ben de garmastan pomad kullanmıştım. Hemsire silme demişti silmeden kullanmıştım ama burada silmek lazım demişlerdi. Çok faydasini gördümsağol canım piyasada ne varsa topldım sürüyorum sırayla :))
içinde silmeye gerek yok diyor silmiyorum bende.zaten silmek bile acıtıyorBen de garmastan pomad kullanmıştım. Hemsire silme demişti silmeden kullanmıştım ama burada silmek lazım demişlerdi. Çok faydasini gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?