Stres yapma canim, o bebege yansir. Ben afrikalilarin yontemini de denedim o da bir parca basarili oldu. Belden yukari soyunup bebegimi sadece bezle birakip oynadik sarildik guldurup verdim. Red ettikce zorlamadim birsey olmamis gibi oyuna devam ettim. Bu sekilde on onbes firt cekmisti :) bircok bebek bunu bu aylarda yaparmis. Insallah duzelir ennn yakin zamandaevet cnm okudum küvette demiştin sen bizde küvet yok sabah duşa girdm oğluşumla yaklaşmadı bile göğsüme normalde emmeye çalışır omzumu emdi ama göğsümden kaçtı yine
En azindan katkili bise vermesin marketten bise yani.ya bnmki ilk torun annem babam çoook ilgili ve çok kızamıyorum onlar da olmadık şeyler yapıyo siz nasıl büyüdünüz sanki diyerek 5 kardeşiz biz bnm şu anda yedrmeyeceğim şeyleri de yedrdikleri oluyo dondurma danone gibi geçen surat yaptım yapmayın dedm hiiiç oralı değiller bir de annem bakacak her türlü gözü gibi bakar biliyorum ama böyle istemediğim şeyleri de yapacak
Diyecek bir şey bulamadım kuzenine. Bebeğe yazıkKızlar iyi akşamlar bgn kuzenimle konuştum onunda 2 aylık bebeği var.komposto iciriomus.meyve yediriomus.muhallebi veriomus.daha çokerken ddedim sütun mu yok dedim.sutum çok da alissin die veriyorum dio.bebise üzüldüm yazık o komposto ne kadar şekerli bise
nerdesiniz biz de alanyada yanıyoruzBenim bebiste cok gazliydi.bende çok dikkat ettim yediklerinde.ben yaz gelene kadar su bile vermedim.esimin isi sebebiyle doğuda oturuorz buralar çok sıcak DİE haziranda başladım su vermeye
Ben müsade etmiyo rum öyle şeylere. Annem 3 çocuk büyüttüm ben diyor sizin hesap. Ama o o zamanda kaldı. Çok fenayim bu konuda esnekliği yokya bnmki ilk torun annem babam çoook ilgili ve çok kızamıyorum onlar da olmadık şeyler yapıyo siz nasıl büyüdünüz sanki diyerek 5 kardeşiz biz bnm şu anda yedrmeyeceğim şeyleri de yedrdikleri oluyo dondurma danone gibi geçen surat yaptım yapmayın dedm hiiiç oralı değiller bir de annem bakacak her türlü gözü gibi bakar biliyorum ama böyle istemediğim şeyleri de yapacak
söylüyorum anne paketli bşy verme ne kdr sakınabilirsem sakıncam diye ama ben yerken gözüme bakıyo kzım dayanamıyorum diyo gerçekten de bnm sıpa bakıyo artık gözümüze verelim diye kasede meyve yoğurt getrdiğimde biliyo emziğini atıp bekliyo vermemi :)En azindan katkili bise vermesin marketten bise yani.
inşallah ben de uykuda verdim az önce çok güzel emdi boşalttı göğsümü şükür bgn gögüslerm doldu yaStres yapma canim, o bebege yansir. Ben afrikalilarin yontemini de denedim o da bir parca basarili oldu. Belden yukari soyunup bebegimi sadece bezle birakip oynadik sarildik guldurup verdim. Red ettikce zorlamadim birsey olmamis gibi oyuna devam ettim. Bu sekilde on onbes firt cekmisti :) bircok bebek bunu bu aylarda yaparmis. Insallah duzelir ennn yakin zamanda
Aynen benimkide oyle ama kola istese icircezmi DİE düşününce vermiorum. İşte yeni yeni yoğurt kabak puresi meyvelerin suyundan veriyorum o kadarsöylüyorum anne paketli bşy verme ne kdr sakınabilirsem sakıncam diye ama ben yerken gözüme bakıyo kzım dayanamıyorum diyo gerçekten de bnm sıpa bakıyo artık gözümüze verelim diye kasede meyve yoğurt getrdiğimde biliyo emziğini atıp bekliyo vermemi :)
ya aynı zamanda çocuk bakıcılığı da yapıyo yıllardr tecrübelidr her yştan çocuğa bebeğe baktı ama işte ben yapma deynce dinlemiyorBen müsade etmiyo rum öyle şeylere. Annem 3 çocuk büyüttüm ben diyor sizin hesap. Ama o o zamanda kaldı. Çok fenayim bu konuda esnekliği yok
aynen cnm sağlıklı şeyler veriyorum patates dışında her şeyi çok güzel yiyo bu sağlıksız şeyler konusunda da anneme braktığımda ciddi bi şekilde konuşcam zatenAynen benimkide oyle ama kola istese icircezmi DİE düşününce vermiorum. İşte yeni yeni yoğurt kabak puresi meyvelerin suyundan veriyorum o kadar
Batman canimnerdesiniz biz de alanyada yanıyoruz
oralarda kuru sıcak oluyo ben 2 yıl önce hakkarideydim yaz geldiğinde evde duramadık yanıyordu ama burda da nemden nefes alamıyoruzBatman canim
Canim sagip kasikla ver ama uyutup emzirmek daha iyi oluyor biberon almiyor benim oglum. Birde yanina uzanip ver kucakta hala pek hoslanmiyor minik beyimiz yataga yanina uzaniyorum oyle emiyor kucaktavermeye calisinca cogunlukla reddediyor .zorlama ama zorladikca inatlasiyorlar yataga yatir agzina bir iki damla sut damlat o zaman isteyebilir sonra gogsunu ver o gogsunu tuttuktan sonra basini yana cevirip devam edin benim oglum bazen huysuzlanip basini yana cevirmiyordu ustune egilip emziriyordum ama asiri zor oluyor. Emmezse 1 saat sonra tekrar dene 4 saati falan gecerse uyutup emzir. Simdi benim oglum oyle alismis ki uyanikken emsede uyutunca kucagima alinca hala meme ariyor agzini acipneler yaptın sağıp verdn mi cnm biberonla biberona alışırsa beni almaz diye korkuyorum hiç böyle yapmamıştı bnmki yaa arada almadığı oluırdu ama çok acıkınca emerdi sonunda şimdi hiç emmiyo
Bende yavface de instagram da kullanmıyorum yaadılında kalcam grupların fln
Canım bu saat ten sonra memeyı bırakmaz herhalde bende bıberona alıştırcam ilerde sut içirmesı cok zor olur yoksa gunde bır kere alsınSağdigin sütü biberonla içiyor değil mi? 3 delikli olanla? Emmeyi etkilemedi değil mi?
Iyıde hıc bışey eskısı gıbı degılkı şimdıkı cocuklar hem zıhınsel hemde fızıksel olarak daha özen ıstıyorya bnmki ilk torun annem babam çoook ilgili ve çok kızamıyorum onlar da olmadık şeyler yapıyo siz nasıl büyüdünüz sanki diyerek 5 kardeşiz biz bnm şu anda yedrmeyeceğim şeyleri de yedrdikleri oluyo dondurma danone gibi geçen surat yaptım yapmayın dedm hiiiç oralı değiller bir de annem bakacak her türlü gözü gibi bakar biliyorum ama böyle istemediğim şeyleri de yapacak
Bende aynen kayın valıdem baklava vermeye kalkıştı kıyametı kopardım normalde başka seylere ses cıkarmam.bızde boyle buyuttuk bişey olmadı fıyor. Cocuklarının hepsı obez ıkı merdıven cıkamıyoBen müsade etmiyo rum öyle şeylere. Annem 3 çocuk büyüttüm ben diyor sizin hesap. Ama o o zamanda kaldı. Çok fenayim bu konuda esnekliği yok
cnm bnmki de yatarak emmeyi hiç sevmiyor yine de denedm ama yok gecemz zehr oldu yine hiç uyumadm nerdeyse açlıktan o da uyumuyo sağıp veerdm yineCanim sagip kasikla ver ama uyutup emzirmek daha iyi oluyor biberon almiyor benim oglum. Birde yanina uzanip ver kucakta hala pek hoslanmiyor minik beyimiz yataga yanina uzaniyorum oyle emiyor kucaktavermeye calisinca cogunlukla reddediyor .zorlama ama zorladikca inatlasiyorlar yataga yatir agzina bir iki damla sut damlat o zaman isteyebilir sonra gogsunu ver o gogsunu tuttuktan sonra basini yana cevirip devam edin benim oglum bazen huysuzlanip basini yana cevirmiyordu ustune egilip emziriyordum ama asiri zor oluyor. Emmezse 1 saat sonra tekrar dene 4 saati falan gecerse uyutup emzir. Simdi benim oglum oyle alismis ki uyanikken emsede uyutunca kucagima alinca hala meme ariyor agzini acip
gel de anneme anlat bşy deynce kızm sen çok paniksn bşy olmaz diyoIyıde hıc bışey eskısı gıbı degılkı şimdıkı cocuklar hem zıhınsel hemde fızıksel olarak daha özen ıstıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?