- 10 Kasım 2012
- 522
- 145
- 323
ustelikte mercımek...kesın olmamiştır gazı..ne enteresan ınsanlar var cevrende :))Geçenlerde komsumlada aynı mevzu olmustu.o da dediki ben bebegime hastaneden gelir gelmez mercimek çorbası icirdim gaz problemi olmasın die.çok sasirdim.
benı oğlumda aynı şekılde.yanında bırşey yıyemıyorum resmen, içim acıyo.oğlebı bakıyokı arada ağzınıda acıyo...sonra anlatıyorum bu yıecekler senın ıcın saglıksız dıye.versen yıyecek yanı bebişler..söylüyorum anne paketli bşy verme ne kdr sakınabilirsem sakıncam diye ama ben yerken gözüme bakıyo kzım dayanamıyorum diyo gerçekten de bnm sıpa bakıyo artık gözümüze verelim diye kasede meyve yoğurt getrdiğimde biliyo emziğini atıp bekliyo vermemi :)
Onlar anlattikca benmi yanlis yapıyorum acaba demeye başladım :) daha neler neler bi anlatsam.bi diğer Komşum dioki ben doğduğundan beri yumurta yediriorum sen hala vermesini dio :)butterlove .!.:ustelikte mercımek...kesın olmamiştır gazı..ne enteresan ınsanlar var cevrende :))
yaa gercek mı gercekten ınanamıyorum yaa.hiçbirşey bılmeseler bıle sağlık ocaklarında soyluyorlar kı anne sutunden başka bırşey vermeyın dıye.Onlar anlattikca benmi yanlis yapıyorum acaba demeye başladım :) daha neler neler bi anlatsam.bi diğer Komşum dioki ben doğduğundan beri yumurta yediriorum sen hala vermesini dio :)
Boyle diyosun da ise bsdlsyinca dahada zor oluyo . Bi kendine geliyorsun ama ev bebis is derken iyice zorlaşıyor. Evde cikip gezmeye bak o sekilde daha iyi dagitiyorsunhepiniz oralara gidip de burayı ıssız bırakmayın sakın kafayı dağıttığım bi burası var zatenben iyice dağıldım bu ara ya uykusuzluk çınarın hastalığı evde otur otur kafayı yicem okul açılsın istiyorum artık çınarı bırakmak çok zor olcak ama brz daha evde kalırsam çıldırcam
Cok uzgunumCnm emdiği için geçiyor içindeki madde ne kadar kuaförler bitkisel desede yalan söylüyorlar benim kuaför arkadaşım diyor ki boyaması için kesinlikle kimyasal koyuyorlar. Senin şimdiden sonra yapman gereken saçını sık yıkaman.
Bilerek yapiyolar canım.tecrübeli anneler.duzenli doktora da gidiyorlar.bende inanamiyorumyaa gercek mı gercekten ınanamıyorum yaa.hiçbirşey bılmeseler bıle sağlık ocaklarında soyluyorlar kı anne sutunden başka bırşey vermeyın dıye.
gunaydın,keske boyamsaydınGunaydin. Dun berbar bir gun gecirdim.gece de uyuyamadim.sacimi boyatmak icin gittigim kuaforden rezil olup ciktim. Saci cok koyu acmadan boyayamayiz dediler. Actilar boyadilar kumrak acik kahve tonlari istedigim sac sari oldu. Tekrar boyadilar yine sari. Sacim berbat oldu o bir yandan. Bir yandan kimyasallar kizima gecti diye cok uzulutorum.icim icimi yiyor. Gercekten sut yoluyla geciyomu acaba.
Yerken temizlemeye Çalıştım baktım olacağı yok bıraktım bende :)O ooo :)) annem temizlesin beni işi ne :)
Teşekkür ederimfaceden baktım doğal bir güzelliğin var çok da boyaya gerek yok gibi ama değişiklik pdikoloji için gerekli
Evet, sağdığım sütleri süt saklama kabı veya poşete koyuyorum ve iş yerindeki buzdolabına atıyorum, çıkarken de buzdolabından alıp termos çantaya koyuyorum. Eve gidince de buzdolabına koyuyorum hemen, ertesi gün annem biberona ölçülü olarak koyup ılıtıyor sıcak suya oturtarak, biberonla içiriyor, hatta bizimki kendisi tutuyormuş çoğunlukla :) 4'ten sonra vermiyor, ben eve varınca 5:45 gibi emziriyorum hemen zaten. Çok şükür etkilenmedi şimdilik, 3 hafta oldum bugün işe döneli. Başka biberon denemedik, evde vardı ama dediğim gibi bunun ucu anne göğsüne en yakın şekilde. 3 deliklinin dışında bir de akış ayarlı olanı var, 6 ay ve üzeri diye geçiyor.Sağdigin sütü biberonla içiyor değil mi? 3 delikli olanla? Emmeyi etkilemedi değil mi?
Gecmiş olsun canım kuaför Kazası nasıl olur biliyorum geçmiştenGunaydin. Dun berbar bir gun gecirdim.gece de uyuyamadim.sacimi boyatmak icin gittigim kuaforden rezil olup ciktim. Saci cok koyu acmadan boyayamayiz dediler. Actilar boyadilar kumrak acik kahve tonlari istedigim sac sari oldu. Tekrar boyadilar yine sari. Sacim berbat oldu o bir yandan. Bir yandan kimyasallar kizima gecti diye cok uzulutorum.icim icimi yiyor. Gercekten sut yoluyla geciyomu acaba.
Ekledim canım kuzunun simidine bayıldımmben de varım instagramda :) elifowski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?