2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Geçenlerde komsumlada aynı mevzu olmustu.o da dediki ben bebegime hastaneden gelir gelmez mercimek çorbası icirdim gaz problemi olmasın die.çok sasirdim.
ustelikte mercımek...kesın olmamiştır gazı..ne enteresan ınsanlar var cevrende :))

benı oğlumda aynı şekılde.yanında bırşey yıyemıyorum resmen, içim acıyo.oğlebı bakıyokı arada ağzınıda acıyo...sonra anlatıyorum bu yıecekler senın ıcın saglıksız dıye.versen yıyecek yanı bebişler..

kızlar bızde facede bır grup kuralım ..hepımız yonetıcı oluruz...daha yakından tanımış oluruz bırbırımızı

butterlove .!.:
ustelikte mercımek...kesın olmamiştır gazı..ne enteresan ınsanlar var cevrende :))
Onlar anlattikca benmi yanlis yapıyorum acaba demeye başladım :) daha neler neler bi anlatsam.bi diğer Komşum dioki ben doğduğundan beri yumurta yediriorum sen hala vermesini dio :)

[QUOTE osisbera, post: 42341289, member: 652574"]oralarda kuru sıcak oluyo ben 2 yıl önce hakkarideydim yaz geldiğinde evde duramadık yanıyordu ama burda da nemden nefes alamıyoruz[/QUOTE]
Evet canim ya kuru bi sıcak var çok yakiyo.bende iskenderunluyum neme alisigim

Onlar anlattikca benmi yanlis yapıyorum acaba demeye başladım :) daha neler neler bi anlatsam.bi diğer Komşum dioki ben doğduğundan beri yumurta yediriorum sen hala vermesini dio :)
yaa gercek mı gercekten ınanamıyorum yaa.hiçbirşey bılmeseler bıle sağlık ocaklarında soyluyorlar kı anne sutunden başka bırşey vermeyın dıye.

Boyle diyosun da ise bsdlsyinca dahada zor oluyo . Bi kendine geliyorsun ama ev bebis is derken iyice zorlaşıyor. Evde cikip gezmeye bak o sekilde daha iyi dagitiyorsun

Gunaydin. Dun berbar bir gun gecirdim.gece de uyuyamadim.sacimi boyatmak icin gittigim kuaforden rezil olup ciktim. Saci cok koyu acmadan boyayamayiz dediler. Actilar boyadilar kumrak acik kahve tonlari istedigim sac sari oldu. Tekrar boyadilar yine sari. Sacim berbat oldu o bir yandan. Bir yandan kimyasallar kizima gecti diye cok uzulutorum.icim icimi yiyor. Gercekten sut yoluyla geciyomu acaba.

Cnm emdiği için geçiyor içindeki madde ne kadar kuaförler bitkisel desede yalan söylüyorlar benim kuaför arkadaşım diyor ki boyaması için kesinlikle kimyasal koyuyorlar. Senin şimdiden sonra yapman gereken saçını sık yıkaman.

Cok uzgunum ve maalesef bu sacin kapanmasi icin daha boyanmasi gerekiyor.

Sizin seçiminiz tabiki ama inşallah yavrumuza zararı olmaz çünkü gerçekten bebekleri etkiliyor ve sütten kesmenizde ne kadar doğru olur bilemiyorum :-(

yaa gercek mı gercekten ınanamıyorum yaa.hiçbirşey bılmeseler bıle sağlık ocaklarında soyluyorlar kı anne sutunden başka bırşey vermeyın dıye.
Bilerek yapiyolar canım.tecrübeli anneler.duzenli doktora da gidiyorlar.bende inanamiyorum

gunaydın,keske boyamsaydın

faceden baktım doğal bir güzelliğin var çok da boyaya gerek yok gibi ama değişiklik pdikoloji için gerekli
Teşekkür ederim Aynen canım değişiklik istiyordum zaten saçımla ilgili, hamilelikten önce bir türlü cesaret edemedim ama şimdi baya niyetlendim bakalım iyi bir kuaföre gideceğim inşallah. Organik ve derime boya gelmeyecek şekilde özenle yaptırırsam olur bu iş bence

Sağdigin sütü biberonla içiyor değil mi? 3 delikli olanla? Emmeyi etkilemedi değil mi?
Evet, sağdığım sütleri süt saklama kabı veya poşete koyuyorum ve iş yerindeki buzdolabına atıyorum, çıkarken de buzdolabından alıp termos çantaya koyuyorum. Eve gidince de buzdolabına koyuyorum hemen, ertesi gün annem biberona ölçülü olarak koyup ılıtıyor sıcak suya oturtarak, biberonla içiriyor, hatta bizimki kendisi tutuyormuş çoğunlukla :) 4'ten sonra vermiyor, ben eve varınca 5:45 gibi emziriyorum hemen zaten. Çok şükür etkilenmedi şimdilik, 3 hafta oldum bugün işe döneli. Başka biberon denemedik, evde vardı ama dediğim gibi bunun ucu anne göğsüne en yakın şekilde. 3 deliklinin dışında bir de akış ayarlı olanı var, 6 ay ve üzeri diye geçiyor.

ben gebeyken de saçımı boyattım, doktorum 5 ay bittikten sonra boyayabilirsin demişti. doğumdan sonra da boyattım. hatta şöyle bir anım var 40 mevlüdü için kaş bıyık aldırmaya, saç boyatmaya mahalle kuaförüne gittim. ordaki kızlar "nasıl gidiyor hamilelik" diye sordular doğurdum 40'ımız çıktı diyemedim "iyi işte son günlerim" falan dedim geçiştirdim

selamlar herkese. sizlere bişey danışmak istiyorum. oğlum bugün tam beş aylık oldu kontrole gittik. kilosu 6150 gr, boyu 64,5 cm olmuş. meme de emmiyor sayılır artık daha çok mamayla besleniyor. doktor da ısrarla ek gıdalara geçirmiyor. ne yapsam bilemiyorum sizce de bu ay sadece emdiği kadar meme ve mamayla devam mi etsem yoksa doktoru dinlemeyip ek gıdalara mı başlasam...

Gecmiş olsun canım kuaför Kazası nasıl olur biliyorum geçmişten ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…