2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

doktorun bi bildiği vardır diye düşünüyorum böyle ısrarla ek gıdaya başlama diyorsa.

ama tadımlık verebilirsin bence uygun sebze ve meyveleri. ben 4 aylıkken başlamıştım herşeyden tattırmaya.

ebebek'ten almıştık 20 tl mi ne o civarda bişi. üstünde 1 yaş üstü yazıyor ama gayette kullanıyoruz :) 2 kez havuzda kullandık memnunum. bu arada bende istek gönderdim
Cok güzel canım ben bı tarz istedigim gibi bulamadım ebay den bunu aldım umarım memnun kalırım

Eklentiler

• image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 48
Benim oğlum da Mart 22 doğumlu ben armut elma karpuz suyu ve püresi veriyorum.tabi yine sen bilirsin

Kizlar yaa bebegimun atesi dun geceden beri 38 civarinda sabah doktora götürdüm bogaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum. Asil kendi doktorumuzu aradim daha erken atesi 48 saat dusmesse ver antibiyotigi dedi. Parol verdim gece dustu ama simdi yuksej ve dusmuyor. Ne yapmaliyim nasil dusereyim yardim lutfen.

Merhaba arkadaslar yeni uyeyim yazilarinizi okdum da benimde 28 mart dogumlu bebegim var ve bende cok zor emziriyorm 4 5 saat emmesede ne agliyor ne huysuzlaniyo bununla nasil basa cikicam bilemiyorum tavsiyeniz varsa yardimci olurmusunuz

Merhaba arkadaslar yeni uyeyim yazilarinizi okdum da benimde 28 mart dogumlu bebegim var ve bende cok zor emziriyorm 4 5 saat emmesede ne agliyor ne huysuzlaniyo bununla nasil basa cikicam bilemiyorum tavsiyeniz varsa yardimci olurmusunuz
Sütünü sağıp çay kaşığıyla ver cnm yoksa sütten kesilir iyice çok dikkat etmek lazım

Hos geldin canim cok zor gercekten son 5_10sayfayi geriye dogru okursan bu konuda yazilan mesajlar var

geçmiş olsun.parol vermene rağmen mi düşmedi.ateş 3. günde düşmüyosa antibşyotik vermek lazım yoksa Allah korusun eklemlere vrya kalbe zararı olur.ateş düşmüyosa dediğim ateş düşürücü verdin düşmüyosa değil 3. günde hala ateşi oluyosa demek.yoksa ateş düşürücü vetirsib düşer.ayyy anlatabilmişimdir inşllh.

Dün berbat bir gün geçirdim. Migrenim tuttu evde de kimse yoktu. Bir yanda baş ağrısı bir yanda mide bulantısı. oğlan da ağlama krizine girdi. Evde minoset de kalmamış, başka ilaç da içemiyorum. Başımda yazma, çocuk kucağımda deli divane gibi döndüm evin içinde. Kahvaltı masasını bile akşam toplayabildim. Yeni yeni kendime geldim. Bugün yine kriz tuttu. Kulağını parçalıcaktı resmen. Şu dişler bir çıksa da biz de kurtulsak bebişler de. Allahtan emiyor şimdilik. Ben de korkmaya başladım keserse emmeyi diye. Krize girince memeye bakmıyor bile. Biraz sakinleştirip öyle veriyorum. Çok yoruldum çoook. Aha uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…