- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 39
selamlar herkese. sizlere bişey danışmak istiyorum. oğlum bugün tam beş aylık oldu kontrole gittik. kilosu 6150 gr, boyu 64,5 cm olmuş. meme de emmiyor sayılır artık daha çok mamayla besleniyor. doktor da ısrarla ek gıdalara geçirmiyor. ne yapsam bilemiyorum sizce de bu ay sadece emdiği kadar meme ve mamayla devam mi etsem yoksa doktoru dinlemeyip ek gıdalara mı başlasam...
selamlar herkese. sizlere bişey danışmak istiyorum. oğlum bugün tam beş aylık oldu kontrole gittik. kilosu 6150 gr, boyu 64,5 cm olmuş. meme de emmiyor sayılır artık daha çok mamayla besleniyor. doktor da ısrarla ek gıdalara geçirmiyor. ne yapsam bilemiyorum sizce de bu ay sadece emdiği kadar meme ve mamayla devam mi etsem yoksa doktoru dinlemeyip ek gıdalara mı başlasam...
Ekledim canım kuzunun simidine bayıldımm
Resmi goremedimebebek'ten almıştık 20 tl mi ne o civarda bişi. üstünde 1 yaş üstü yazıyor ama gayette kullanıyoruz :) 2 kez havuzda kullandık memnunum. bu arada bende istek gönderdim
Sagol,cok tatli masaallah
Cok güzel canım ben bı tarz istedigim gibi bulamadım ebay den bunu aldım umarım memnun kalırımebebek'ten almıştık 20 tl mi ne o civarda bişi. üstünde 1 yaş üstü yazıyor ama gayette kullanıyoruz :) 2 kez havuzda kullandık memnunum. bu arada bende istek gönderdim
Benim oğlum da Mart 22 doğumlu ben armut elma karpuz suyu ve püresi veriyorum.tabi yine sen bilirsinselamlar herkese. sizlere bişey danışmak istiyorum. oğlum bugün tam beş aylık oldu kontrole gittik. kilosu 6150 gr, boyu 64,5 cm olmuş. meme de emmiyor sayılır artık daha çok mamayla besleniyor. doktor da ısrarla ek gıdalara geçirmiyor. ne yapsam bilemiyorum sizce de bu ay sadece emdiği kadar meme ve mamayla devam mi etsem yoksa doktoru dinlemeyip ek gıdalara mı başlasam...
Bizim 5 ay kontrolümüz yarın aşı 10. Ay da öyle dedi doktorBebislerin asilari ne zaman
Bizimki bayramdan sonra 28 inde. 22 Mart doğumlu oğlumBebislerin asilari ne zaman
Sütünü sağıp çay kaşığıyla ver cnm yoksa sütten kesilir iyice çok dikkat etmek lazımMerhaba arkadaslar yeni uyeyim yazilarinizi okdum da benimde 28 mart dogumlu bebegim var ve bende cok zor emziriyorm 4 5 saat emmesede ne agliyor ne huysuzlaniyo bununla nasil basa cikicam bilemiyorum tavsiyeniz varsa yardimci olurmusunuz
Sen yurt disinda yasiyordun degil mi bizim 6. Ay asilarimiz varBizim 5 ay kontrolümüz yarın aşı 10. Ay da öyle dedi doktor
Hos geldin canim cok zor gercekten son 5_10sayfayi geriye dogru okursan bu konuda yazilan mesajlar varMerhaba arkadaslar yeni uyeyim yazilarinizi okdum da benimde 28 mart dogumlu bebegim var ve bende cok zor emziriyorm 4 5 saat emmesede ne agliyor ne huysuzlaniyo bununla nasil basa cikicam bilemiyorum tavsiyeniz varsa yardimci olurmusunuz
Evet canım yurt dışındayım sanırım burda farklı aşı Zaman'larıSen yurt disinda yasiyordun degil mi bizim 6. Ay asilarimiz var
geçmiş olsun.parol vermene rağmen mi düşmedi.ateş 3. günde düşmüyosa antibşyotik vermek lazım yoksa Allah korusun eklemlere vrya kalbe zararı olur.ateş düşmüyosa dediğim ateş düşürücü verdin düşmüyosa değil 3. günde hala ateşi oluyosa demek.yoksa ateş düşürücü vetirsib düşer.ayyy anlatabilmişimdir inşllh.Kizlar yaa bebegimun atesi dun geceden beri 38 civarinda sabah doktora götürdüm bogaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum. Asil kendi doktorumuzu aradim daha erken atesi 48 saat dusmesse ver antibiyotigi dedi. Parol verdim gece dustu ama simdi yuksej ve dusmuyor. Ne yapmaliyim nasil dusereyim yardim lutfen.
Cok güzel canım ben bı tarz istedigim gibi bulamadım ebay den bunu aldım umarım memnun kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?