2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bende bu aralar fenayımm, artık arada bir mola istiyorumm

yok artık cocuk seker komasına girer yaaa, yazık yavruya. Cocuk agzını acıyorya onlara göre sorun yok. Benimde akrabanın cocugu bızden bır ay buyuk ben mamaya baslayınca aman verme gdo var onlarda dıye dıye basımın etını yedı kendısı dondurmayı erıtıp veriyo bikuvının kremasını yalatıyo yas pastanın cıkolatasında yedırıyo, ama ona sorsan mama zararlı...

kızlar bızde facede bır grup kuralım ..hepımız yonetıcı oluruz...daha yakından tanımış oluruz bırbırımızı

Ben face kullanmıyorum ve burda olmaktanda memnunum. Ama bulusalım tanısalım dersenız ona varım

Bende 4.ay kontrolunde 6,5 kilo geldı kızım ve kaka yapmıyordu doktor doymuyo bu cocuk dedı ve mama baslattı 5. ay kontrolunde de ek gıdaya gecebılırsın dedı meyve ve sebze purelerı bırde yogurt verıyorum, yumurta ıcın 6. ayı beklıyorum. Ama senın doktorun farklı dıyo bebısın doyuyorsa sorun yok

gecmiş olsun,benimde tuttummu tam tutuyor basım

ısırdığı için oldu yara canım.pompa ile çekiyorum.sürekli krem sürüyorum.emziremiyorum çünkü dayanamıyorum acısına.dişi orda delik açtı resmen.solu emziriyorum,sağı pompa ile çekiyorum.daha iyi oldu bugün.kabuk bağlıyor orası şimdi.iyileşecek gibi görünüyor :))

kızlar boğaz ağrısı için doktora gittim.Augmentin 1000 mg antibiyotik verdi.bir haftadır geçmedi benim boğazlar.ama 1000 mg çok yüksek değil mi?ne yapayım sizce?kullanmasam mı...

Ben olsam bu ay tattırırdım sadece.6.aya girince de başlardım ama yavaştan alırdım genede.kademe kademe arttırırdım canım.bende böyle yapıyorum zaten sadece anne sütü veriyordum şimdi tattırmaya başladım

Arkadaşlar merhaba ☺ umarim sizler de tatli bebeklerinin de iyisinizdir ☺ benim 18 mart doğumlu bir oğlum var. Yavaş yavaş ek gidalara baslayacagim ama nazil yapacagim konusunda ufak bir fikrim bile yok doktorumuz önce yoğurt yumurta sarisi elma ve muz siralamasiyla gitmemizi söyledi ancak hangisinden ne kadar vereceğim kaç gün vereceğim söylemedi ben de ne akla hizmetse artik sormadim
Aranizda ek gidaya geçiş yapanlar vardır, bana yardimci olursa çok mutlu olurum, bebeklerinize de size de saglikli mutlu güzel güzel günler ☺

Tadımlık ver doyumluk degil

• 2 çay bardağı tam buğday unu
  • 1 çay bardağı irmik
  • 100 gr tereyağ
  • 2 yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı tuzsuz lor peyniri
  • 1 yemek kaşığı yoğurt (elbette anne yoğurdunu tercih ediyoruz)

Bütün malzemeyi iyice karıştırıp yoğurun.

Hamuru buzdolabında yarım saat beklettikten sonra isterseniz elinizle şekil verin. İsterseniz de benim yaptığım gibi merdane ile ince bir tabaka halinde açıp kesin.

Hafifçe yağladığınız fırın tepsisine yerleştirin ve 175 derecede 30-35 dakika

Cocuk ev işi akşam yemegi ve hastalık bu aralar yetişemiyorum birş tam sa temizlik kalıyor (dip Köşe) yapamıyorum ayda bir kadın çağırayım dedim buradakiler bişey de beceremiyor illa kalıyor bir de Dünya'nın parasını istiyorlar . Herhalde az benekler büyüyene kadar böyle gidecek bu durum adet Sancısı çeken var mı benim gibi ilk 3 gün cok fenayım ben birde kansızlık var bende ilac almadığım zaman elim kolum kalkmıyor

ben hala adet olmuyorum dun olucam sandım ama 1 gun surdu emzirme kanaması deniyormus buna

ben hala adet olmuyorum dun olucam sandım ama 1 gun surdu emzirme kanaması deniyormus buna

Acaba benimki de mi emzirme kanamasıydı. 1-1,5 aydır falan 15 günde 1e denk geliyor, 1-2 gün süren az biraz kanamam oldu da, regl oldum sandım ama öyle olmazdı benim hamilelikten önce. Ağrım yine yoktu, olmazdı da eskiden, ama 28 günde 1 olurdu ve 3-5 gün sürerdi normal miktarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…