- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
hepiniz oralara gidip de burayı ıssız bırakmayın sakın kafayı dağıttığım bi burası var zatenben iyice dağıldım bu ara ya uykusuzluk çınarın hastalığı evde otur otur kafayı yicem okul açılsın istiyorum artık çınarı bırakmak çok zor olcak ama brz daha evde kalırsam çıldırcam
Kızlar iyi akşamlar bgn kuzenimle konuştum onunda 2 aylık bebeği var.komposto iciriomus.meyve yediriomus.muhallebi veriomus.daha çokerken ddedim sütun mu yok dedim.sutum çok da alissin die veriyorum dio.bebise üzüldüm yazık o komposto ne kadar şekerli bise
kızlar bızde facede bır grup kuralım ..hepımız yonetıcı oluruz...daha yakından tanımış oluruz bırbırımızı
selamlar herkese. sizlere bişey danışmak istiyorum. oğlum bugün tam beş aylık oldu kontrole gittik. kilosu 6150 gr, boyu 64,5 cm olmuş. meme de emmiyor sayılır artık daha çok mamayla besleniyor. doktor da ısrarla ek gıdalara geçirmiyor. ne yapsam bilemiyorum sizce de bu ay sadece emdiği kadar meme ve mamayla devam mi etsem yoksa doktoru dinlemeyip ek gıdalara mı başlasam...
Çok şirin oluyorlar böyle :)ne de güzel yemiş yumurtayı her yeriyle :) bi büyüsn bnmki yaş pastayla yaptrcam bu fotoyu oğluma:)
gecmiş olsun,benimde tuttummu tam tutuyor basımDün berbat bir gün geçirdim. Migrenim tuttu evde de kimse yoktu. Bir yanda baş ağrısı bir yanda mide bulantısı. oğlan da ağlama krizine girdi. Evde minoset de kalmamış, başka ilaç da içemiyorum. Başımda yazma, çocuk kucağımda deli divane gibi döndüm evin içinde. Kahvaltı masasını bile akşam toplayabildim. Yeni yeni kendime geldim. Bugün yine kriz tuttu. Kulağını parçalıcaktı resmen. Şu dişler bir çıksa da biz de kurtulsak bebişler de. Allahtan emiyor şimdilik. Ben de korkmaya başladım keserse emmeyi diye. Krize girince memeye bakmıyor bile. Biraz sakinleştirip öyle veriyorum. Çok yoruldum çoook. Aha uyandı
ısırdığı için oldu yara canım.pompa ile çekiyorum.sürekli krem sürüyorum.emziremiyorum çünkü dayanamıyorum acısına.dişi orda delik açtı resmen.solu emziriyorum,sağı pompa ile çekiyorum.daha iyi oldu bugün.kabuk bağlıyor orası şimdi.iyileşecek gibi görünüyor :))Canim bence emzirmeyi hic birakma birkac gun emzirmesen tehlikeli bir durum ortaya cikabilir ya mastit olabilirsin meme bosalmadigi icin ya da sut uretimin o memede azalip kesilebilir. Pompa daha cok acitir en iyisi o aciya dayanip bebegini emzirmeye devam etmek. Ilk gunler benim de kanayan yaralarim olmustu emzirdikce gecti. Yalniz o yara niye oldu ki ben orayi kacirdim galiba? Bebegim tutusu yanlissa yara olur bu aylara kadar o sorun duzelmis olmasir gerekirdi. Konunun ortasindan atladigim icn kusura bakma :)
sağol canım.bugün sonunda kabuk bağlamış zaten.Ay canım seni çok iyi Anlıyorum. Çok çektim ben bu yaralardan. Antibiyotik ve Ağrı kesici kullanıyordum artık başka çarem kalmamıştı. Inşallah çabuk geçer
Sağol canım.gecmiş olsun,benimde tuttummu tam tutuyor basım
Maşallah bebişin çok tatlı.sağol canım.bugün sonunda kabuk bağlamış zaten.
Lak lak yapmaktan ne istedigimizi anlamadan tanam tamam bana birak diyorlar.Gecmiş olsun canım kuaför Kazası nasıl olur biliyorum geçmişten((
Ben olsam bu ay tattırırdım sadece.6.aya girince de başlardım ama yavaştan alırdım genede.kademe kademe arttırırdım canım.bende böyle yapıyorum zaten sadece anne sütü veriyordum şimdi tattırmaya başladımselamlar herkese. sizlere bişey danışmak istiyorum. oğlum bugün tam beş aylık oldu kontrole gittik. kilosu 6150 gr, boyu 64,5 cm olmuş. meme de emmiyor sayılır artık daha çok mamayla besleniyor. doktor da ısrarla ek gıdalara geçirmiyor. ne yapsam bilemiyorum sizce de bu ay sadece emdiği kadar meme ve mamayla devam mi etsem yoksa doktoru dinlemeyip ek gıdalara mı başlasam...
teşekkür ederim canım.Senin bebiş de çok tatlı maşallah.zaten burdaki bütün bebişlere hastayım ben.hepsi birbirinden şirin :))Maşallah bebişin çok tatlı.Nazar değmezsin. Gözleri japon çizgi filmlerindeki çocukların gözleri gibi :)
Tadımlık ver doyumluk degilArkadaşlar merhaba ☺ umarim sizler de tatli bebeklerinin de iyisinizdir ☺ benim 18 mart doğumlu bir oğlum var. Yavaş yavaş ek gidalara baslayacagim ama nazil yapacagim konusunda ufak bir fikrim bile yok doktorumuz önce yoğurt yumurta sarisi elma ve muz siralamasiyla gitmemizi söyledi ancak hangisinden ne kadar vereceğim kaç gün vereceğim söylemedi ben de ne akla hizmetse artik sormadim
Aranizda ek gidaya geçiş yapanlar vardır, bana yardimci olursa çok mutlu olurum, bebeklerinize de size de saglikli mutlu güzel güzel günler ☺
ben hala adet olmuyorum dun olucam sandım ama 1 gun surdu emzirme kanaması deniyormus bunaCocuk ev işi akşam yemegi ve hastalık bu aralar yetişemiyorum birş tam sa temizlik kalıyor (dip Köşe) yapamıyorum ayda bir kadın çağırayım dedim buradakiler bişey de beceremiyor illa kalıyor bir de Dünya'nın parasını istiyorlar . Herhalde az benekler büyüyene kadar böyle gidecek bu durum adet Sancısı çeken var mı benim gibi ilk 3 gün cok fenayım ben birde kansızlık var bende ilac almadığım zaman elim kolum kalkmıyor
ben hala adet olmuyorum dun olucam sandım ama 1 gun surdu emzirme kanaması deniyormus buna
11 Eylül'de 6.ayımız doluyor, 12'sine randevu aldık kontrol ve aşılarımız için.Bebislerin asilari ne zaman
Tesekkur edrim yardimiz icinHos geldin canim cok zor gercekten son 5_10sayfayi geriye dogru okursan bu konuda yazilan mesajlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?