sağol canım kullanayım bende o zaman zaten başka türlü geçeceği yokBen kullandım canım geçecek gibi değildi 2 gün sonra kendime geldim boğaz acım gitti öksürük burun akıntım var bi sinezüt de dahil oldu tabi .. Bence kullan Dr bana bunu o kadar net şekilde verdi ki hiç tereddüt etme dedi .. Faydasını gördüm yoksa kızımla bile ilgilenemez hale gelmiştim
Ben onu hamileyken kullandım.kızlar boğaz ağrısı için doktora gittim.Augmentin 1000 mg antibiyotik verdi.bir haftadır geçmedi benim boğazlar.ama 1000 mg çok yüksek değil mi?ne yapayım sizce?kullanmasam mı...
Ne tatlı :)Bu benım şapşik kızım bır oyun öğrendı elıne ne versen yere atıyor bıde arkasından bakıyor almaya calışıyor sureklı alıp verıyom elıne gene atıyor dahada vermeyecem
Benimki de bana yapti.yemek yapmaya calisiyorum onu da pusete koydum sandalye ustunde. Ne versem elini pusetin yanindan sallandirip atiyo. :)Bu benım şapşik kızım bır oyun öğrendı elıne ne versen yere atıyor bıde arkasından bakıyor almaya calışıyor sureklı alıp verıyom elıne gene atıyor dahada vermeyecem
arkadaşlar iyi akşamlar;
aranızda ek gıdaya blw (bebeğin kendi kendine yemesi yöntemini) yöntemi ile başlayan var mı?
Çok tesekkur ederim cevapladigin için ☺ valla ben de anlamadim bu yumurta isini ama yumurta sarisina yoğurttan sonra basla dedi bana.hoşgeldin aramıza,iyiyiz cok sukur,benim kızım 16 mart dogumlu,yogurt,erik suyu,seftali suyu,uzun suyumuz,kabak,patates püresi yedirdim,günde 2 ogun bunlardan ver dedi,mesela bir ogun yogurt,bir ogun meyve suyu,degistirerek ver dedi,1 yada 1,5 cay bardagı kadar,yumurta icin bisey demedi,daha erken degilmi yumurtaya
ya çıksam da hava çook sıcak burda akşama doğru ancak çıkabilirim küçük yürüyüşler yapıyorum ama daha fazlası olmuyo çınar saat 6 -7 gibi mızmızlanmaya başlıyo tam hava serinlediği zmn evde olmam lazm uykuya dalsın diye dışarda uyumuyo uyusa da rahat olmuyo işe başlayınca evde olmayı özlerm çınar bera yı daha bıraktığım an özlerm ama bi değişikliğe ihtiyacım varBoyle diyosun da ise bsdlsyinca dahada zor oluyo . Bi kendine geliyorsun ama ev bebis is derken iyice zorlaşıyor. Evde cikip gezmeye bak o sekilde daha iyi dagitiyorsun
maşallah paşaya yaaaa o ne şekerlik öyleee :)
cnm çok geçmiş olsun biz de iki gün yaşadık o sıkıntıyı küvete koyup ılık suda bekletip düşürebildim arada ıslak bezler koydum alnına koltuk altlarına ılık suyla tabi calpol verdm 6 saate bir geçi çok şükür bize de boğazı kızarmış dedi ama antibiyotik vermediKizlar yaa bebegimun atesi dun geceden beri 38 civarinda sabah doktora götürdüm bogaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum. Asil kendi doktorumuzu aradim daha erken atesi 48 saat dusmesse ver antibiyotigi dedi. Parol verdim gece dustu ama simdi yuksej ve dusmuyor. Ne yapmaliyim nasil dusereyim yardim lutfen.
çok geçmiş olsun cnmDün berbat bir gün geçirdim. Migrenim tuttu evde de kimse yoktu. Bir yanda baş ağrısı bir yanda mide bulantısı. oğlan da ağlama krizine girdi. Evde minoset de kalmamış, başka ilaç da içemiyorum. Başımda yazma, çocuk kucağımda deli divane gibi döndüm evin içinde. Kahvaltı masasını bile akşam toplayabildim. Yeni yeni kendime geldim. Bugün yine kriz tuttu. Kulağını parçalıcaktı resmen. Şu dişler bir çıksa da biz de kurtulsak bebişler de. Allahtan emiyor şimdilik. Ben de korkmaya başladım keserse emmeyi diye. Krize girince memeye bakmıyor bile. Biraz sakinleştirip öyle veriyorum. Çok yoruldum çoook. Aha uyandı
normalde çok fena sancım olurdu doğumdan sonra 2 kere adet oldum hiç sancı olmadı ve normalde 5 gün sürerdi şimdi yaklaşık 1 hafta 8 gün kadr sürüyoCocuk ev işi akşam yemegi ve hastalık bu aralar yetişemiyorum birş tam sa temizlik kalıyor (dip Köşe) yapamıyorum ayda bir kadın çağırayım dedim buradakiler bişey de beceremiyor illa kalıyor bir de Dünya'nın parasını istiyorlar . Herhalde az benekler büyüyene kadar böyle gidecek bu durum adet Sancısı çeken var mı benim gibi ilk 3 gün cok fenayım ben birde kansızlık var bende ilac almadığım zaman elim kolum kalkmıyor
aynen 3 gündr mahvoldum bu emmeme olayından o anı yakaladım bgn 4 kere güzelc emdiUyumak uzereyken yada uyanınca bıan var onu yakalarsan guzel emıyor
cnm ben yaklaşık 1 aydr ek gıdaya başladım yumurtayı daha bu hafta verdm azıcık sarısını şeftali ve muzla başladm ben sonra yoğurt armut elma karpuz üzüm kabak patates verdm problemsiz yiyoÇok tesekkur ederim cevapladigin için ☺ valla ben de anlamadim bu yumurta isini ama yumurta sarisina yoğurttan sonra basla dedi bana.
Bir de ben bugün bir dilim seftaliyi eline tutusturdum Eymen'in bir güzel aldi suyunu, file falan kullanmadim. Doğru mu yaptim sizce ☺
Bende dört gözle bekliyorum olmayı.. Gözün aydınilk adetimi oldum sonunda.sanki hayatimdaa birseyler eksiktive yerine oturdu.bukadar sevinecegimi bilmezdim:)))
Darisi basimiza :)ilk adetimi oldum sonunda.sanki hayatimdaa birseyler eksiktive yerine oturdu.bukadar sevinecegimi bilmezdim:)))
Canım bizim müdür 1 e kadar bekletiyor. Bana Haziran da süt iznini kullan 12 de çık Demişti. Yine öyle yapcamÖğretmen olan arkadaşlar,seminerde süt izni kullanacak mısınız,nasıl kullanacaksınız,
Geçmiş olsun canim.bende aynı durumdayım. Emzirirken maske takıyorum. Bebeğe geçecek diye korkuyorum.gece kabus gibiydi.bebegimi kucağıma alıp sevemiyorum ya çok uzuyor insanı.Kızlar gecem berbattı. Ben çok kötü hasta oldum. Her yanım ağrıyordu, burnum tıkalıydı. Hiç uyuyamadım. Eşim acile gidelim dedi, ben çocuğu düşünüyorum uyandırmak istemedim. En sonunda dayanamadım oğlanı da aldık gittik. Ama fazla faydası olmadı. Hala kötüyüm. Oğluma Geçmez inşallah ona da bakamıyorum doğru düzgün
Gecmis olsun. Bol bol ihlamur iç. Icine biraz tarcin at. Iyi gelir canim.Kızlar gecem berbattı. Ben çok kötü hasta oldum. Her yanım ağrıyordu, burnum tıkalıydı. Hiç uyuyamadım. Eşim acile gidelim dedi, ben çocuğu düşünüyorum uyandırmak istemedim. En sonunda dayanamadım oğlanı da aldık gittik. Ama fazla faydası olmadı. Hala kötüyüm. Oğluma Geçmez inşallah ona da bakamıyorum doğru düzgün
ek ders aldın mı canım,Bi de bebekle mi gitveksinCanım bizim müdür 1 e kadar bekletiyor. Bana Haziran da süt iznini kullan 12 de çık Demişti. Yine öyle yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?