2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Selam kizlar nasilsiniz ben dun kan damlasini vermeye basladim gece 3 de uyandik sabah 6 da uyuduk 7 de uyandik v3 saat 11 oldu daha yeni uyudu. Verdig8m 5 damla ceremesine bak vermicm diyodum ama herkes ver die baski yapti sonuc ortada.

Ben suyu az meyveleri koydum icine ondan begenmedi demekki. Elma armut salatalik.seftaliyi cok ezer suyu akar diye rendeleyip kasikla veriyodum ama biz yemek yerken fileyle versem daha iyi olcak galiba. Gozu yediklerimizde.

ben daha öyle katı meyvelere geçmedim. şeftali, muz, yeşim üzüm birazda kavun karpuz veriyorum. fileyle daha iyi oluyor. hem kendi yeme alışkanlığı kazanır

arkadaşlar iyi akşamlar;
aranızda ek gıdaya blw (bebeğin kendi kendine yemesi yöntemini) yöntemi ile başlayan var mı?

daha çok erken. 9-10 aylık olsunlar o yöntem anca öyle işler. şimdi oyun dönemindeler. eline mamayı versek fırlatır atar. ama meyve filesini ben kendi yesin diye bırakıyorum eline. eviriyo çeviriyor agzına götürüyor. keşfediyor daha ama kaşık falan tutamaz ki. bazen kısa süreliğine biberon tutup su içiyor ama 1 dakika falan heralde.

Cok gecmıs olsun canım ins hemen iyileşirsin

ben daha öyle katı meyvelere geçmedim. şeftali, muz, yeşim üzüm birazda kavun karpuz veriyorum. fileyle daha iyi oluyor. hem kendi yeme alışkanlığı kazanır
Ben belki eze eze suyunu cikarir biraz demistim.hem damaklari da kasir diye dusundum ama sevmedi :) sulu meyveler daha mantikli gibi.

arada 15 gun temiz olup sonra kanama oluyorsa o regl oluyormus doktorum öyle demişti

Selam kizlar nasilsiniz ben dun kan damlasini vermeye basladim gece 3 de uyandik sabah 6 da uyuduk 7 de uyandik v3 saat 11 oldu daha yeni uyudu. Verdig8m 5 damla ceremesine bak vermicm diyodum ama herkes ver die baski yapti sonuc ortada.
bir iki gün dene bence bizim de 2 gün oldu sonra düzeldi

cok gecmiş olsun onlar bizden saglam merak etme 1 ay önce ben de cok hasta oldum esimede gecti ama oğlum 2 gun hafif burun akıntısıyla atlattı anne sütü koruyormus bir de doktor bana bol bol ellerini yıka bebegi emzirirken maske tak demişti. birde emziriyorsan yemene içmene dikkat et hastayken benim sütüm cok azalmıştı

Benim kızımda biz Çay içerken BAKIYOR, resmen gözü kalıyor, şimdi çocuğa Çay mi verelim
Şaka bi yana da, ben de hiç birşey vermedim. Eskiler hep aynı şeyi söylüyorlar, şunu yaptık bunu yaptık. Hepimiz bir şekilde bebekken hasta olmuşuzdur, hala bebeklikten kalan hastalığı devam edeni de vardır, Bağışıklık sistemi önemli! Boşuna doktorlar herşey 6. Aydan sonra demiyor, adamlar gece gündüz araştırıyorlar. Ben de heyecanla 6. Ayın dolmasını bekliyorum, sanki Hayatımız değişecek

[QUOTE elifsudenur, post: 42362120, member: 615769"]Selam kizlar nasilsiniz ben dun kan damlasini vermeye basladim gece 3 de uyandik sabah 6 da uyuduk 7 de uyandik v3 saat 11 oldu daha yeni uyudu. Verdig8m 5 damla ceremesine bak vermicm diyodum ama herkes ver die baski yapti sonuc ortada.[/QUOTE]
Benim bebistede uykusuzluk yapmıştı ilk verdiğinde.bende bidaha kullanmadim.yan etkisi çok fazla.onun yerine pekmez icirmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…