- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Ben suyu az meyveleri koydum icine ondan begenmedi demekki. Elma armut salatalik.seftaliyi cok ezer suyu akar diye rendeleyip kasikla veriyodum ama biz yemek yerken fileyle versem daha iyi olcak galiba. Gozu yediklerimizde.
arkadaşlar iyi akşamlar;
aranızda ek gıdaya blw (bebeğin kendi kendine yemesi yöntemini) yöntemi ile başlayan var mı?
Cok gecmıs olsun canım ins hemen iyileşirsinKızlar gecem berbattı. Ben çok kötü hasta oldum. Her yanım ağrıyordu, burnum tıkalıydı. Hiç uyuyamadım. Eşim acile gidelim dedi, ben çocuğu düşünüyorum uyandırmak istemedim. En sonunda dayanamadım oğlanı da aldık gittik. Ama fazla faydası olmadı. Hala kötüyüm. Oğluma Geçmez inşallah ona da bakamıyorum doğru düzgün
meyve filesi ne oluyor ?ben daha öyle katı meyvelere geçmedim. şeftali, muz, yeşim üzüm birazda kavun karpuz veriyorum. fileyle daha iyi oluyor. hem kendi yeme alışkanlığı kazanır
Nasil olacak canim.zaten 3 saat.bence vermezler gibi.ogrenmek lazimÖğretmen olan arkadaşlar,seminerde süt izni kullanacak mısınız,nasıl kullanacaksınız,
Aynen ya çok üzülüyorum Yanıma alamıyorumGeçmiş olsun canim.bende aynı durumdayım. Emzirirken maske takıyorum. Bebeğe geçecek diye korkuyorum.gece kabus gibiydi.bebegimi kucağıma alıp sevemiyorum ya çok uzuyor insanı.
Ek ders aldım tabi. Haziranda bebekle gitmiştim de şimdi bakıcı var. Artık götürmem.ek ders aldın mı canım,Bi de bebekle mi gitveksin
Çok Sağol canım. Deneyim bi.Gecmis olsun. Bol bol ihlamur iç. Icine biraz tarcin at. Iyi gelir canim.
Sağol canım inşallah valla.Cok gecmıs olsun canım ins hemen iyileşirsin
Ben belki eze eze suyunu cikarir biraz demistim.hem damaklari da kasir diye dusundum ama sevmedi :) sulu meyveler daha mantikli gibi.ben daha öyle katı meyvelere geçmedim. şeftali, muz, yeşim üzüm birazda kavun karpuz veriyorum. fileyle daha iyi oluyor. hem kendi yeme alışkanlığı kazanır
arada 15 gun temiz olup sonra kanama oluyorsa o regl oluyormus doktorum öyle demiştiAcaba benimki de mi emzirme kanamasıydı. 1-1,5 aydır falan 15 günde 1e denk geliyor, 1-2 gün süren az biraz kanamam oldu da, regl oldum sandım ama öyle olmazdı benim hamilelikten önce. Ağrım yine yoktu, olmazdı da eskiden, ama 28 günde 1 olurdu ve 3-5 gün sürerdi normal miktarda.
bir iki gün dene bence bizim de 2 gün oldu sonra düzeldiSelam kizlar nasilsiniz ben dun kan damlasini vermeye basladim gece 3 de uyandik sabah 6 da uyuduk 7 de uyandik v3 saat 11 oldu daha yeni uyudu. Verdig8m 5 damla ceremesine bak vermicm diyodum ama herkes ver die baski yapti sonuc ortada.
cok gecmiş olsun onlar bizden saglam merak etme 1 ay önce ben de cok hasta oldum esimede gecti ama oğlum 2 gun hafif burun akıntısıyla atlattı anne sütü koruyormus bir de doktor bana bol bol ellerini yıka bebegi emzirirken maske tak demişti. birde emziriyorsan yemene içmene dikkat et hastayken benim sütüm cok azalmıştıKızlar gecem berbattı. Ben çok kötü hasta oldum. Her yanım ağrıyordu, burnum tıkalıydı. Hiç uyuyamadım. Eşim acile gidelim dedi, ben çocuğu düşünüyorum uyandırmak istemedim. En sonunda dayanamadım oğlanı da aldık gittik. Ama fazla faydası olmadı. Hala kötüyüm. Oğluma Geçmez inşallah ona da bakamıyorum doğru düzgün
söylüyorum anne paketli bşy verme ne kdr sakınabilirsem sakıncam diye ama ben yerken gözüme bakıyo kzım dayanamıyorum diyo gerçekten de bnm sıpa bakıyo artık gözümüze verelim diye kasede meyve yoğurt getrdiğimde biliyo emziğini atıp bekliyo vermemi :)
ben aldım, memnunum. çekirdeği falan bogazına kaçmıyor. hem daha guvenli çünkü gecen seftali verdim. dişetleri ile koparmış boğazında kaldı parça. file de öyle bir dert yok sadece emiyor suyunu cıkarıyor.
Ilk defa görüyorum nasıl Kullanılıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?